Home / Chestiunea Jidănească / Radu Gyr Asasinat a doua oară, a treia, a patra…!

Radu Gyr Asasinat a doua oară, a treia, a patra…!

Majadahonda
Incorect Politic
August 15, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Primul Holocaust Autentic din Orientul Apropiat

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

 

17. Radu Gyr asasinat a doua oară, a treia, a patra…!

Prin atitudinea lui cameleonică, ipocrită, perversă față de Radu Gyr, Mihail Neamțu-Jidănitu’ este reprehensibil în cea mai mare măsură, deoarece, ca om de cultură român, el se face exponentul neocominterniștilor – adică al urmașilor juden-bolșevicilor care au condamnat cultura română după 1945 și, așa cum s-a spus, prin presiunile comise de Alexandru Florian[1] et comp., îi asasinează a doua oară pe corifeii spiritualității românești din epoca interbelică, analizați în impresionanta și ignorata lucrare Enciclopedia valorilor reprimate[2]; carte pe care, evident, Mihail Neamțu-Teologu’-Nesfîntu’-Jegos nu o pomenește niciodată, pentru că prof. univ. dr. Ilie Bădescu[3] – recent ales membru corespondent al Academiei Române – este un politolog naționalist creștin! Or, Mihail Neamțu este doar oportunist cretin!

În platou mai era un neica-nimeni de la România liberă și a intrat și el în discuție „ca musca-n curu’ calului“, dar Sabin Orcan, ca de obicei, vorbea cel mai tare, efectiv țipa repetând că „dacă nu e caz de balamuc, atunci colonelul ăsta sigur e caz de pușcărie! Și Parchetul nu face nimic!“

Nătărăul de la România liberă l-a asociat la cazul meu „de balamuc“ și pe „generalul Ion Chelaru, care a condus garnizoana din Iași și, apoi, a condus Armata de la cel mai înalt nivel. Pe cînd era la Iași am discutat cu el și am rămas surprins să-l aud că lua în serios ideile lui Pavel Coruț cu bubulii!“ – comentase el situația, fiind interpelat de Sabin Horcan.

Răzvan Chiruță

Acest flaimucea de la România liberă, pe numele său pus pe ecran Răzvan Chiruță[4], nu și-a dat seama că, prin această sinecdocă, prin cuvîntul-mascotă „bubuli“, Pavel Coruț îi desemna chiar pe jidani! Jidănitul Sabin HOrcan s-a grăbit să-l corecteze pe caraghios (redactor-șef la România liberă!), anume că pe generalul invocat de ziaristul flaimucea nu-l cheamă Ion Chelaru, ci Mircea Chelaru – și, vai, ce tragedie națională, internațională și mondială e că există ofițeri ca generalul Mircea Chelaru și „colonelul S.R.I. Vasile Zărnescu, autorul acestei cărți scandaloase, negaționiste“!

Dar nici unul dintre cei patru vorbeți-iud€ din emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017 nu a venit cu vreun argument care să ilustreze existența reală a pretinsului „Holocaust“: toți s-au bulucit să-l condamne pe „negaționistul Zărnescu“ pe baza „legii“, adică în mod absolut dogmatic.

După cum vorbeau și mă condamnau fără drept de apel, ei formau o variantă mediatică a celor „patru cavaleri ai Apocalipsei“ din platoul postului B1 TV!

Pe ăștia, vorba lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[5]

[1] Vezi https://www.cotidianul.ro/directorul-institutului-elie-wiesel-a-fost-propagandist-al-comunismului-si-al-pcr/

[2] Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, coord., Enciclopedia valorilor reprimate. Războiul împotriva culturii române (1944-1999). Editura Pro-Humanitate, București, 2 vol., 2000; cazul Radu Gyr este expus în vol. 2, pag. 188-198. Vezi și infra, nota nr. 171.

[3] Cf. https://ioncoja.ro/felicitari-academia-romana/

[4] Cf. https://www.scena9.ro/article/razvan-chiruta

[5] ***, «Victor Ponta ii critica pe guvernanti in scandalul pensiilor: “Nici daca-i impusti nu e suficient”», stirileprotv.ro, 25 aprilie 2012, pe http://stirileprotv.ro/stiri/politic/ponta-despre-raspunderea-guvernantilor-in-scandalul-pensiilor-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *