Home / Educativ / Manipularea Imagologică a Opiniei Publice (MMM)

Manipularea Imagologică a Opiniei Publice (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
August 26, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Radu Gyr asasinat a doua oară, a treia, a patra…!

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

 

18.Manipularea imagologică a opiniei publice

Fiind, și el, traseist partinic, are, ipso facto, un caracter sordid. Mihail Neamțu-Cameleonu’ perora cu multă emfază: „Cum îndrăznește acesta să nege Holocaustul, cînd mari istorici au confirmat existența lui!“ Dar Mihail Neamțu-Politrucu’ nu indică numele nici unui asemenea „mare istoric“ holocau$ti$t.

Sabin (B)Orcan îi ținea isonul, deși nu era cîntăreț de strană, ci doar un abject imprecator. În același timp, era etalată imaginea capturată, anexată aici, și se derula filmul lansării cărții mele HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“.

Or, se vede că eu țineam în mînă și arătam auditoriului cartea History and Destiny of the Jews[1], a lui Josef Kastein, care este, și el, unul dintre cei mai mari istorici jidani.

În această carte, Josef Kastein afirmă cu nonșalanță (preluînd chiar opiniile unor rabini!) că, de exemplu, biblicul Moise, ducerea jidanilor în „robie“ și, apoi, „fuga din Egipt“ (cum se zice la jocul de „table“) nu au existat – sunt simple legende culese și compilate din textele care circulau în străvechea Antichitate.

Încă de la începutul cărții, Josef Kastein clarifică: «The nations they encountered called them the people „from the other side“ of the river. The Hebrew for „the other side“ is ’eber.

Those who hailed from the other side were ’Ibrim, or în English, „Hebrews“. These migrations occurred about the beginning of 2000 a.c.»[2].

În românește: «Neamurile cu care s-au întâlnit i-au numit poporul „de pe celălalt mal“ al râului. Cuvântul ebraic pentru „celălalt mal“ este ’eber.

Cei care au venit de pe această cealaltă parte au fost ’Ibrim, sau, în engleză, „Hebrews“. Aceste migrații s-au produs la începutul anului 2000 î.Hr.»

Așadar, cuvîntul făcut cu forcepsul lingvistic și propagandistic „Hebrews“, „evrei“, nu desemnează un „popor“ – căci un popor „evreu/ebreu“ și o limbă „ebraică“ nu au existat niciodată[3] –, ci e o noțiune topografică: îi indică pe „cei de pe celălalt mal“.  După cum am arătat în primul volum, așa-zisa limbă „ebraică“ nu este decît un dialect foarte apropiat a limbii aramaice, atît de apropiat încît, cum spune marele lingvist jidan Nahum Slouschz, aproape că se confundă cu aramaica. Limba aramaică era lingua franca în străvechime, dar în unele regiuni din Orientul Apropiat și Mijlociu se vorbește și azi! Pe cînd limba „ebraică“ nu s-a vorbit niciodată, pe nicăieri!

Josef Kastein este numele de scriitor al celui al cărui nume real este Julius Katzenstein (1890-1946). Iată, deci, că avem și aici un Katz…, care este un istoric faimos și onest, spre deosebire de Katz „al nostru“, Maximilian Marco Katz, care este un jidan mizerabil, cu dosare penale mușamalizate, dar care are, și el, un nume real: Moise Marcu Katz!

De jidanul Moise Marcu Katz îmi place, cît de cît: a dat în judecată Federația Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R.-C.M.)!!! Vorba aceea: „Întărîtă-i, drace!, ’că și mie-mi place!“ Vedeți o mențiune foarte discretă accesând acest link[4].

Dacă ar fi fost un ziarist onest, obiectiv, apărător al adevărului – dar C.N.A. a demonstrat, deși tardiv, că nu este și l-a și amendat pentru asta! – și nu un jidănit apologet holocau$ti$t, atunci Sabin Orcan-Farsoru’ m-ar fi chemat și pe mine în emisiunea sa, ca să mă facă de rîs cu demonstrația lui zdrobitoare. (Evident, i-a fost frică: te pui cu un colonel al S.R.I.?!) Dar, nătărăul și-a dat cu „firma-n cap“ încă de la începutul demersului său, punînd filmul lansării cărții în maniera „mute“ și țipînd în platou, cu ochii bulbucați, fiind în criză holocau$tică: „Iată cu ce patos vorbește!“ – dar nu se auzea decît patosul său, fiindcă filmul era „mut“, ca pe vremea lui Chaplin!

Pînă să deschideți linkul emisiunii acestui jidănit insalubru – utilizînd nu Google Chrome, ci ruta Internet Explorer –, ascultați și banda sonoră, accesibilă aici[5]!

[1] Vezi https://www.amazon.com/History-Destiny-Jews-Josef-Kastein/dp/1931541264

[2] Josef Kastein, History and Destiny of the Jews, Simon Publications, 2001, pag. 7.

[3] Cf. Vasile I. Zărnescu, «Bomboana pe coliva jidanilor. Așa-zisul popor „evreu“ nu a existat», pe http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46712-bomboana-pe-coliva-jidanilor-asa-zisul-popor-evreu-nu-a-existat.html ; vezi și http://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg._Vasile_I._Z%C4%83rnescu_-_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz

[4] Cf. http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000321775&id_inst=2.

[5] Cf. https://www.youtube.com/watch?v=8MI6hDbx8-U  de la min 34 și 30 sec.

2 comments

  1. Hopa !

    A disparut dosarul de la punctul 4 (din notele de subsol): http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000321775&id_inst=2.

    scrie: Nu există informaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *