Home / Educativ / Dilema Marxiștilor, un articol din Presa Mainstream

Dilema Marxiștilor, un articol din Presa Mainstream

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 15, 2018

De la oficina principală a propagandei prezidențiale din mandatele lui Băsescu, EVZ din zilele noastre mai are câte un articol (tot mai multe în ultima vreme) prin care lovește în corectitudinea politică și zdruncină percepția publică.

N-am stat să cercetez dacă și-au schimbat patronii între timp, dar promovarea articolelor în care se blamează marxismul, se dezvăluie latura teroristă a antifa, se vorbește despre genocidul alb și se lovește în corectitudinea politică sunt extrem de utile, mai ales din partea unei publicații mainstream, pentru lărgirea ferestrei Overton.

Evz:

Oricine îndrăznește să sfideze regulile corectitudinii politice este rapid etichetat drept neo-nazist, naționalist sau rasist. Nu se întâmplă numai în România, ci în întreaga lume civilizată.

Începe în forță și continuă tot așă.

Cu epitetul rasist, de pildă, sunt ștampilați oamenii indiferent de originea lor etnică, sex sau orientarea lor sexuală. Cu o singură condiție, „delictul lor de opinie” să fie legat de apărarea rasei albe.

Inchiziția marxismlui cultural i-a pus la stâlpul infamiei ca rasiști pe scriitorul homosexual Renaud Camus, pe profesorul indian Dinesh D’ Souza (etichetat și OREO, negru pe afară, alb înăuntru) sau pe scriitoarea evreică Bat Ye’ or.

EVZMai au puțin și ajung full 14/88.

Ia fraza de mai sus ca o pastilă albă, cu toții avem nevoie de câțeva în aceste zile în care buna credință a unor tineri este folosită să alimenteze un război româno-român.

Cei care se dedau la atacuri oricât de cumplite la adresa rasei albe nu au de ce se teme, pe ei nu-i acuză nimeni de nimic. Dar până la urmă ce e acest rasism pe care îl înfierează cu atâta zel establishmentul mondialist.

Conform definiției date de Wikipedia “Rasismul reprezintă un grup de atitudini, practici și acțiuni care își au sursa în convingerea că diferențele sociale și culturale se explică prin diferențe biologice și ereditare dintre rasele umane.”

Această concepție, evident greșită, și-ar avea originea în teoriile neștiințifice ale francezilor „Jules Soury, Joseph Arthur de Gobineau și Charles Maurras sau ale germanul nazist Alfred Rosenberg”.

Marea problemă a inchiziției marxiste care decide cine merită pus la stâlpul infamiei este că unele dintre cele mai crunte pasaje rasiste din istoria umanității îi aparțin lui Charles Darwin. Mai precis, autorului faimoasei teorii a evoluției care le este atât de dragă marxiștilor.

„Nu este niciun dubiu că rasele, măsurate și comparate cu atenție, diferă mult una de cealaltă în ceea ce privește textura părului și proporțiile părților corpului. Caracteristicile mentale sunt la fel diferite, mai cu seamă din punct de vedere emoțional, dar parțial și intelectual.”, susține Darwin.

Mai mult, faimosul evoluționist susține sus și tare, vorbind despre băștinașii din Țara de Foc că „greu te poate face cineva să crezi că sunt niște creaturi ca noi”. Dar poate cel mai important pasaj care arată rasismul lui Darwin este acela în care îi vede de pildă pe aborigeni undeva între omul civilizat și gorilă.

Desigur, însă, pe Darwin puține voci îl acuză de rasism, altminteri inchiziția mondială a „gândirii unice” ar avea o mare problemă- fără Darwin cum ar mai putea să-l alunge pe Dumnezeu din istorie?

O dilemă care are explicația în sistemul flexibil de gândire pe care îl adoptă neomarxiștii, acea gimnastică mintală folosită intensiv pentru a reconcilia contradicții evidente, de exemplu pentru apărarea culturii islamului și în același timp susținerea stilului de viață LGBTPist.

Totuși această flexibilitate are un efect secundar care în timp se accentuează, o oboseală nefirească generată de efortul depus de saltimbancii care jonglează cu iluziile într-un ritm destul de amețitor încâț să mențină atenția distrasă de la realitate.

Efectul acesta secundar duce la clacarea psihică, sau, în cazurile fericite, la revenirea la normalitate și respingerea iluziilor.

5 comments

 1. Interesant de citit si celelalte articole ale acestui autor.

  In afara faptului ca nu vorbeste de evrei — tipul a luat 100% pilula rosie.

  https://evz.ro/author/Ovidiu%20Drug%C4%83

  COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE

  DICTATURA de STÂNGA din OCCIDENT. ELIBERATORUL s-a TRANSFORMAT în ASUPRITOR.

  CIOCNIREA CIVILIZAȚIILOR. De ce sunt ÎNSÂNGERATE GRANIȚELE ISLAMULUI? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

  LUPTĂ ÎN SÂNII GOI pentru societatea la care visează Soros

  https://evz.ro/invatamintele-revolutiei-bolsevice-dictatura.html

  “Bolșevicii au reinstaurat pedeapsa cu moartea și au declanșat Teroarea Roșie. În câteva săptămâni, CEKA a executat de două sau trei ori mai mulți adversari politici decât regimul țarist în cei 92 de ani de luptă cu revoluționarii de stânga.

  Chiar dacă vremurile s-au schimbat radical în ultima sută de ani, multe dintre năravurile de astăzi ale marxismului cultural care domină societatea occidentală amintesc puternic de începuturile Uniunii Sovietice.”

  https://evz.ro/misterele-istoriei-cum-a-devenit-eroul-lui-hitler-asasin-pentru.html

  Despre cum un asasin al lui Hitler, a devenit asasin al Mossad-ului dupa al doilea razboi mondial.

  https://evz.ro/profetia-raului-sange.html

  Aici il lauda pe Enoch Powell si discursul sau “Rauri de sange”.

  • Ai vrea să scrii pentru Incorect Politic? Suntem în urmă cu munca și căutăm să ne extindem (ar fi muncă de voluntariat pentru că nu facem bani de pe site).

 2. Mr. Bond aduce omagiu lui Corneliu Zelea Codreanu

  Versuri in comentariu (Ultima strofa)

  “Ask a 4chan fan ’bout Corneliu Zelea”

  https://www.minds.com/newsfeed/875485769319133184

 1. Pingback: Dilema Marxiștilor, un articol din Presa Mainstream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *