Home / Actualitate / Mesajul Colonelului Vasile I. Zărnescu cu ocazia împlinirii a 75 de ani

Mesajul Colonelului Vasile I. Zărnescu cu ocazia împlinirii a 75 de ani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 25, 2022

 

Preambul

Personaj principal în istoria contemporană cu destinul strâns legat de viitorul compatrioților care trăiesc pe teritoriul României, colonelul Vasile Zărnescu a împlinit ieri, 24 februarie 2022, vârsta de 75 de ani.

În vreme ce politrucii care mimează naționalismul nu știu cum să se dezică mai tare de Mișcarea Legionară, nu știu cum să îngenuncheze mai adânc în fața stăpânirii iudaice, eroul-colonel Vasile Zărnescu refuză să dea înapoi chiar când stă față în față cu posibilitatea pierderii libertății, cu condamnarea la închisoare. Acest om nu s-a dezis o iotă din ceea ce a scris, ba chiar a continuat să scrie chiar și după prima condamnare abuzivă,  nu și-a pierdut verticalitatea, nu a acceptat compromisul și astfel a ajuns să fie prigonit pentru dreptate.

Lucrarea sa, Holocaustul – Gogorița Diabolică, a ajuns în patrimoniului de revisionism istoric european, alături de autori precum Ernst Zundel, Robert Faurisson, Jurgen Graff, Gerard Menuhin, Arthur R. Butz și alte lumini care au îndrăznit să alunge tenebrele istoriei de după tribunalul-spectacol de la Nurnberg, pentru aceasta fiind prigoniți de autoritățile ticăloase ale așa-zisei democrații, în care ni se spune că avem libertate de exprimare, dar unde oricine poate ajunge la închisoare dacă exprimă anumite opinii, ceea ce reduce democrația la rangul de idolatrie, “valorile” ei fiind niște dogme, iar “ereticii” de azi, care îndrăznesc să cerceteze și să-și publice studiile, sunt persecutați ca odinioară.

Cu ocazia aceasta, în numele redacției Incorect Politic și în numele cititorilor care apreciază curajul, onoarea, eroismul și mai ales Adevărul, îi urez un camaraderesc la LA MULȚI ANI LUI VASILE ZĂRNESCU și îl invit să ia condeiul și să se adreseze direct publicului nostru:

 

Mesajul Colonelului Vasile I. Zărnescu

Dragi cititori ai revistei electronice Incorect Politic!

Dragi români patrioți!

Bunicii mei, din ambele ramuri, au fost longevivi. La fel și părinții mei s-au dus la Cer la vîrsta de 88 de ani mama și de 92 de ani tata! Deși au trăit și ei, mult timp, vremuri grele. Sper să îi ajung din urmă, dar, în ultima jumătate a vieții mele, nu am beneficiat de aerul curat, de apa limpede, de hrana naturală din vremea părinților mei! În plus, din 2014, sunt hăituit în procese penale de către unii pseudourmași ai poporului vinovat de deicid! De aceea, am conchis: „Talmudistul este Antihristul!“  

Dragi români patrioți!

Trăim vremurile cele mai grele din istoria noastră multimilenară. Dar trebuie să nu ne pierdem curajul, să nu devenim disperați. Dușmanii asta vor: să devenim disperați, să devenim fataliști, să credem că nu mai există nici o speranță, să adoptăm o atitudine de non combat! Dimpotrivă! Trebuie să „murim cu ei de gât!“

Ori ei, ori noi! Dar mai bine noi! „La mulți Ani!“ tuturor Românilor!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

7 comments

  1. Multa sanatate si putere de aparare a Adevarului!

  2. La mulţi ani, domnule Zărnescu! 🙂

  3. La multi ani cu sanatate, bucurie(orice fac dusmanii nostri) si spor in toate cele de folos….

  4. Multă sănătate să vă dea Dumnezeu, domnule colonel, la foarte mulți ani!

  5. LA MULTI ANI DOMNULE COLONEL!!!
    VA MULTUMESC CA EXISTATI!

  6. Romanii trebuie sa inteleaga ca nu mai este nimic de pierdut, ca daca stam vom fi inlocuiti, vom ajunge peste cativa ani batrani si sclavi ai raselor inferioare. Cel care nu mai are nimic de pierdut este greu de oprit, daca iti invingi frica fata de gaborii, judecatorii, procurorii si legile jidanilor nu prea au cum sa te opreasca, fiecare roman trebuie sa traiasca pentru razboi rasial sfant, sa omoare cat mai multi dintre dusmani, trebuie sa trezim aceasta dorinta in oameni – cea de a lupta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *