Home / Chestiunea Jidănească / Patriotul Colonel Vasile Zărnescu : “Talmudistul este Antihristul!”

Patriotul Colonel Vasile Zărnescu : “Talmudistul este Antihristul!”

Col. (rtg.) Vasile Zărnescu
Incorect Politic
Noiembrie 22, 2020

TALMUDISTUL ESTE ANTIHRISTUL

Am fost, mulți ani, comandantul Biroului pentru Apărarea Ordinii Constituționale al Diviziunii de Analiză, Sinteză și Informare (D.A.S.I.) din cadrul Serviciului Român de Informații, așa că pot și trebuie să aduc unele precizări în legătură cu atribuțiile legale ale S.R.I., pe care le îndeplinește sau nu, atribuții la care face referire tangențial Ionuț Nasleu, comentat de o tînără ziaristă, Oana Dima[1], care, se pare, nu prea are „expertiză“, cum zic agramații.

Diviziunea A nu se ocupă neapărat de evrei, ci are atribuții mai complexe. Și nu trebuie desființat S.R.I.-ul, ci trebuie restructurată, naționalizată și schimbată conducerea. Atîta vreme cît directorul S.R.I., Eduard Hellvig, cu doctorat luat la Ș.N.A.P.S.[2], pretinde că S.R.I.-ul trebuie să apere valorile „europene” și nu, prioritar, pe cele naționale – cum, oțios și greșit literar se arată chiar în noul slogan, PATRIA A PRIORI! –, ce mai vrea dl Ionuț Nasleu? Apoi, dacă de la P.R.M. a trecut la P.N.L, atunci este explicabil că face asemenea greșeli! Vorba aceea, „Omor scuzabil!“

Dl Ionuț Nasleu trebuie, într-adevăr, să-și corecteze gîndirea și, implicit, limbajul: nu trebuie să scrie „homosexuali”, ci „găozari[3]”, așa cum ne-a indicat ex-președintele nostru drag, Traian Băsescu!

Cît despre timișoreni, ei au dovedit că sunt, încă din 1989, niște „idioți utili”: în loc să-l lichideze pe Laszlo Tokes în decembrie 1989, fiindcă era spion maghiar, l-au declarat „erou al Revoluției”, făcînd jocul trădătorilor!

Au rămas aceiași „idioți utili” și fac dovada că s-au lăsat manevrați ca ultimii zombi și l-au votat pe Dominic Samuel Fritz, un ashkenaz (adică jidan „sintetic”, descendent al khazarilor care au adoptat talmudismul la ordinul șefului lor, Bulan, în anul 740), camuflat sub nume de „neamț”. Vedeți dimensiunea tupeului și a perfidiei? Un „evreu“ se ascunde cameleonic sub nume de neamț, ca să pară, culmea, cît mai credibil (ca în reclamele pentru produsele nemțești: „Vopsiți nemțește!”, „Calitate nemțească!”) – deși odioșii nemți i-ar fi „exterminat” pe evrei cum clamează ei, incontinent, în criminala lor propagandă holocaustică! Iar Ionel Nasleu, din partidul naționalist P.R.M., a nimerit tocmai în cloaca P.N.L. De la sigla aceasta, unii mucaliți caustici au derivat substantivul „P.N.L.-prele”! De unde atîta cecitate politică la dl Nasleu? Unde e mirosul nasului de leu pe care trebuia să îl aibă Nasleu?! Și, altă culme a „politicii” contemporane, actualul P.N.L. – partidul veneraților naționaliști Brătieni – este condus de către Ludovic (Lucovid) Orban, un evreu maghiarizat – descendent de torționar din generația iudeo-bolșevicilor Anei Pauker!!! Ionuț Nasleu, fii mîndru că ai fost dat afară din P.N.L., ca să îți speli rușinea de a fi intrat în P.N.L.; du-te la un partid naționalist!

Aceeași perfidie o dovedește, printre alții de aceeași teapă, numitul Cristian Seidler, deputat U.S.R. – adjunctul lui Mucușor Dan –, care Cristian Seidler „este fiul șefului comunității evreiești din Oradea“[4] –  unde, rețineți, căci e foarte important, a început construirea ilegală a celei mai mari sinagogi din România. Acest Cristian-Gabriel Seidler poartă numele derivat al Mântuitorului, pe care ei, (k)hazarii, îl injuriază zilnic, de două mii de ani! Despre denigrarea impardonabilă a lui Iisus Hristos scrie și iudeul onest Israel Shahak, în formidabila sa carte POVARA A TREI MILENII DE RELIGIE IUDAICĂ[5] (. Deci, rețineți încă o dată, Israel Shahak vorbește de „povara“ religiei iudaice, pentru că, realmente, este o povară atît pentru cei 2o de milioane de jidani din lume (opt milioane în Israel și restul pripășiți printre popoarele care încă îi mai suportă, din păcate!), cît și pentru cele peste șapte miliarde de goiymi. Desigur, pentru sioniști talmudismul nu este o povară, ci, dimpotrivă, este un instrument terorist de conducere a jidanilor și, totodată, de subjugare a goiymilor. Sau, cum bine indicase Karl Marx: „Emanciparea socială a jidanului este emanciparea societății de iudaism[6]! Vedeți de ce jidanii îl consideră pe Marx cel mai mare antisemit?! Pentru că le-a dat-o la moacă (sau la „muie“, cum zic țiganii)!

De două milenii, de la uciderea lui Hristos pe cruce de către iudei și pînă azi, literatura patristică și, în genere, apologia creștină – deopotrivă ortodoxă, catolică, protestantă, neoprotestantă etc. – au relevat atitudinea Antihristică a talmudismului (iudaismului). Ba, mai mult, jidanul onest Israel Shahak denunță propaganda antihristică a iudaismului. Voi redacta, ulterior, un articol mai extins pe această temă, care va avea această concluzie: iudaismul/talmudismul este esențialmente antihristic; zis mai laconic, așa cum îi stă bine unei lozinci, „Jidanul este Antihristul!“ sau, zis mai exact politologic, „Talmudistul este Antihristul!“ Numai că acest slogan este mai abscons, fiindcă nu toată lumea știe ce este Talmudismul și ce vrea el: Talmudismul – sau Iudaismul – nu este o religie, cum tendențios este prezentat de apologeții săi și cum este ingurgitat de către „idioții utili“ care îi cred! –, ci este o doctrină politico-militară dezvoltată de leviți – „învățătorii Legii“ cum sunt numiți în Biblie – ca să servească jidanilor sioniști pentru cucerirea Lumii.

Voi dezvolta, ulterior, cum am precizat, un eseu pe această temă, fiindcă sunt încrezător în Justiția Română și, luni, 23 noiembrie 2020, nu voi fi condamnat la închisoare în procesul penal intentat de jidanii hrăpăreți Alexandru Florian, Aurel Vainer, Maximilian Marcu Katz și Liviu (fost Ștrul) Beris pentru a-mi contracara lupta mea pentru apărarea libertății românilor, pentru apărarea Patrimoniului Național material și spiritual al României. Pentru că, mă grăbesc să relev – spre a nu-și extinde sesizările penale sub pretextul că prin cuvîntul „hrăpăreți“ incit la ură contra jidanilor și că le-am provocat alte „vătămări“ morale lor, ca pretinși descendenți suferitori ai supraviețuitorilor „Holocaustului unic“ –, să relev, ziceam, că singurul leac pentru a-și vindeca respectivele suferințe sunt mangoții mei: ei cer instanței să mă oblige să le dau cîte zece mii (10.000) de lei pentru fiecare dintre acești cioflingari (vedeți facsimilul).

Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU

 

[1] Cf https://timpolis.ro/am-obosit-de-iohannis-urasc-tradatorii-importatorii-de-spioni/

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm/

[3] Cf. https://ziare.com/basescu/presedinte/jurnalistul-numit-de-basescu-gaozar-a-vrut-sa-inregistreze-marca-la-osim-1079793; https://evz.ro/accept-basescu-gaozar-99.html

[4] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian-Gabriel_Seidler

[5] Cf. https://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/JewishHistoryJewishReligion.pdf

[6] Cf. https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm

*

Nota editorului: Aflându-se într-o situație în care majoritatea oamenilor s-ar speria sau demoraliza (un proces penal pentru exprimarea unor opinii scrise într-o carte), domnul Vasile Zărnescu dă dovadă de un curaj supraomenesc, mergând pe linia Dreptății, mărturisind Adevărul cu vitejie. Avem cu toții de învățat de la dânsul. Este, așa cum a scris dl. Ciumetti acum 2 ani, un erou național contemporan. Cititorii care doresc să obțină cartea pentru care dl. Zărnescu a fost dat în judecată de jidani, « HOLOCAUSTUL: Gogorița Diabolică » sunt încurajați să ia legătura cu domnul colonel. Tirajul inițial s-a epuizat și este nevoie de sprijin financiar pentru a putea scoate unul nou.

18 comments

 1. constantin miramar

  Interesanta interventie a dlui colonel, cu mentiunea ca ar trebui o distantare mai mare pentru a vedea in persepectiva istoria noastra recenta. Daca va intereseaza un punct de vedere, va prezint et aliter pars: Un PROCES AL SRI cred ca este absolut necesar, aceasta institutie care a fost centrul de putere cumparat de Sorosz la 5 ianuarie 1995 (“am cumparat tari ca Bulgaria, Romania, Polonia, Ungaria, Cehoslovacia.. ” spunea Shimon Peres in 1996 in Kneset), institutie ce avea de aparat nu atat Constitutia, Siguranta Nationala, Securitatea Statului etc., etc., cat Poporul roman! Constitutia ceausita, iliesciana, … sau cea din 23, sunt texte. Aveti la dispozitie teleconferinta lui Ceusev (tiganul) cu generalii de la Timisoara in care cerea sa traga cu munitie de razboi in populatie? Armata romana a tras in populatie. Ascultati-o mai des. Armata romana si civilii lui Velea sunt chemati acum la vaccinarea populatiei? Timisorenii nu pot fi numiti idioti utili, in diversiunea creata pe care cei din SRI nu au fost in stare sa o stapaneasca si sa creeze un pol de putere national crestin, lasandu-se furati, cumparati, inselati, vanduti, excrocati, de altii mai smecheri. Intelligence mai idiot utila ca la noi nu stiu unde gasim pe mapamond. Practic, dezastrul Romaniei se datoreaza SRI ului, care inca de sub Ceausescu avand in mana toate franele puterii si economiei nationale, neavand un INSTRUMENT DE CONTROL FINANCIAR DE STAT, a facut ce a vrut si inainte si dupa revolutie cu tara asta si mai ales cu oamenii ei. Neavand gandire matura, criterii de valoare nationala si crestina, practicand o metafizica impura, iudaizata sau tarotizata, SRI a a juns nu o elita kantianista – Patria a priori, ci o epava masonica PATRIA A POSTERIORI! Dar cel mai curios lucru este ca din intreaga armata, servicii, ministere de aparare si interne, nu s-a gasit nici un militar care sa isi fi cautat in ranita un baston de general sau maresal. Ma refer la faptul ca nu am avut patrioti care sa apere valorile adevarate ale tarii, pe care in cei 50 de ani de comunism aceste institutii de fapt le-au oprimat Nu s-a gasit nici un militar care sa coordoneze cu grupul sau o actiune de insurectie , pentru a fi pus o dictatura militara in 89 pentru a pregati tara pentru alegeri libere si democratice. Din contra, gen Chelaru a asigurat protectia diversiunii din 18 febr. 90 de la palatul Victoriei. CADA doar a fost o naiva incercare. Gen Milea a sfarsit lamentabil, dupa cat de incoerent a gandit. El trebuia sa dea de pamant cu tiganul si sa puna tancurile in Bucuresti. Stia doar din timp de ce urma sa fie, nu sa astepte ordinile lui Stanculescu sau Voican. Acum se gasesc multi generali la pensii linistite, care isi scot pieptul cu decoratii in afara patriotic, treziti din somnul hipnotic de 30 de ani ca nu mai au armata, nici tara – care e colonie -, nici popor – care e prin lume imprastiat. Acum se trezesc, fiindca vad siringa care ii va intepa si pe ei? Nu ati vazut de la nivelul functiei in care ati actuat, declinul, dezmembrarea, distrugerea taranimii, a economiei, tiganizarea natiei, promiscuitatea politica, etc..Nu puteti spune ca nu ati avut acces la personalitati proeminente din cadrul intelectualitatii romane, de la care puteati cere sfatul. Dar functia va dadea chiar si superioritate intelectuala. .De punctul 8 de la Timisoara ati auzit dar cu siguranta ati fost impotriva lui. Daca tot sunteti specialisti si in psihologia maselor si a ingineriilor sociale, nu ati vazut degradarea morala a natiei si mai ales a clasei politice? Asta nu tinea de securitatea nationala? Nu v-ati dat seama ca UN PROCES AL COMUNISMULUI ERA OBLIGATORIU, PENTRU SANATATEA MENTALA, PISHOFIZCIA A NEAMULUI? De biserica ati ascultat sau ati incercat sa o faceti sa va asculte prin activistii in sutane, ca recentul PACT dintre Gen.Velea si subaltenul sau col. Daniel !De acum numai la mila lui Dmnezeu mai putem astepta apararea sigurantei personale, adica fiecare cu toporul si coasa lui, ca siguranta nationala s-a vandut odata cu suveranitatea de javra de Basecuristul. Iar bestia macabra Iohannis pas cu pas ne duce la dezmembrare ca el sa ramana baron de Sibiu si guvernator de Transilvania. Ati vazut acum ca Pompeio Mike a acceptat sa idemtifice sionismul cu antisemitismul? Poate doar o tresarire de constiinta la vre-un fost soldat al tarii ar mai deschide drumul spre o actiune individuala curajoasa. In rest, sa asteptam sa castige Trump, sa vina sa ne salveze. Alfel ne prabusim rapid in eternitate. VOTATI AUR!

 2. Cata dreptate are acest Erou al timpului nostru, d-l colonel Zarnescu! Sa ne uitam putin in istorie. Inca din antichitate se stia de bogatiile Daciei. Invazia lui Traian s-a facut sub influenta consilierilor evrei, nu numai din cauza saracirii visteriei romane. Mai tarziu, cand principii moldoveni si valahi aveau nevoie de spijinul armatelor vestice , in lupta de aparare a crestinatatii de hoardele otomane, majoritatea papilor( care au fost evrei) s-au opus. Mai tarziu, cand a fost sa-l dea jos pe ALexandru Ioan Cuza, monstruoasa coalitie avea in frunte multi evrei. Apoi, cand a trebut sa fie recunoscuta Romania Mare, o puternica indarjire a fost din partea Aliantei Israelite Mondiale. Revolutia dela 1789, din Franta a fost facuta sub influenta evreilor. Cele 2 razboaie mondiale au fost deteminate de evrei. Revolutia bolsevica din Rusia a fost determinata de evrei , instaurandu-se in lume primul stat comunist “pohta ce au pohtit evreii” din intreaga lume. Lovilutia din ’89 a fost determinata de evrei( Samuel Brukner – alias Silviu Brucan, si altii). Nici un presedinte al Romaniei, nu a fost si nu este roman, ci evreu. Sa mai aratam, ca acum, in zilele noastre, “plandemia” a fost determinata de evrei miliardari. Am dat numai cateva exemple in care , daca nu interveneau evreii de-a lungul timpului, rasa umana era mult mai evoluata! Prin urmare, col. Zarnescu are tot dreptul sa spuna : “JIDANUL ESTE ANTIHRISTUL!”

  • ‘daca nu interveneau evreii de-a lungul istoriei, rasa umana” ramanea evoluata nu maiinvolua. Rasa adamica nu avea nevoie de evolutie nici macar materiala, mergea pe apa, vorbea prin telepatie, traia sute de ani daca nu erau otraviti de gandirea si licorile aduse de tiganii convertiti la iudaism.

 3. Am strigat ”Masă Critică”!
  Am creat un model, un plan și l-am numit Patriocrație.
  Am făcut oamenii să înțeleagă Patriotismul-Naționalist.
  Am chemat la apel pe toți aceia care au depus un jurământ!
  Voi merge până la capăt, când Dumnezeu îmi Va spune ”Ajunge!”.
  Am răbdare și aștept!

 4. nu cumva ‘bulan’ vine de la bulibasa Bulan din 740?

 5. Bafta la domnu colonel maine impotriva la sefu la bani

 6. Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe Dl. Vasile Zărnescu, iar Maica Domnului sa-l acopere de tot raul sub preasfantul Ei Acoperamant

 7. Din cauza excesului de zel, sub patronajul minorității organizate, sistemul francez de ocupație a făcut din Alain Soral un erou național. Faceți din Vasile Zărnescu primul deținut politic al minorității jidănești organizate din România, prin intervenția autorităților ticăloase ale guvernului de ocupație din România, și o să devină erou național, martir în viață, persoană de interes public. Toată lumea, chiar și cei care nu sunt încă de partea naționalismului, politicii organice, vor auzi de acest abuz și se vor interesa pe fond, aflând despre ATGOR și despre cine controlează cu adevărat gulagul politic autohton. Vasile Zărnescu este un producător ilimitat de dizidență și rezistență: cu cât este mai persecutat și batjocorit, cu atât mai mult produce energie antisistem și dizidență politică în toate sferele.

 8. Avocatul martir Horst Mahler tocmai a iesit din inchisoare .
  Aici citam dintr-un interviu mai vechi, cu vreo 10 ani in urma, cand a fost condamnat la pedeapsa pe care tocmai a ispasit-o pentru ca a dat falsificarea istoriei Germaniei in judecata :

  “Ca cine a zis asta si ailalta , sa le echivalezi ‘caci asta este raul’ , adica
  sa nu ai voie sa judeci ceva, este parte din descompunerea noastra !
  Azi ne aflam ca popor fara vointa de a fi un popor, suntem expusi unor influente si forte care ne distrug complet pentru ca nu am invatat, sau ne-am dezvatat , prin fortele acestui popor sa punem stavile acestor forte si influente straine.
  Este o arma psihica sa sustii ca noi am omorat 6.000.000 de evrei !”

  Reporter:
  “Adica Dumneavoastra ignorati deciziile acestui proces ?”

  Horst Mahler:
  “Acesta nu este un proces, acestea sunt masurile unor agenti ai puterii de ocupatie !”

  Horst Mahler
  https://www.youtube.com/watch?v=QRx4EH084GQ&feature=emb_title

  Horst Mahler – Ein deutscher Weg

  Horst Mahler – Ein deutscher Weg
  68,908 views
  •Jun 2, 2012

  A propos, si el si Ursula Haverbeck au iesit de curand din inchisoare .(Hervé Ryssen tocmai a intrat pentru un an si trei luni fara suspendare , ca prim interval de condamnare -urmeaza si altele )
  Horst Mahler are multiple procese pe rol in continuare si se va intoarce in inchisoare .
  Intre timp are ambele picioare amputate de la genunchi in jos .
  Dar nimic nu-l poate influenta sa-si urmeze steaua care-l calauzeste spre eliberarea sufleteasca si spirituala a poporului sau, de sub ocupant .

  Domnul colonel Zarnescu face parte din elita eroilor Europei si se afla in cea mai buna companie cu martirii in viata, care lupta impotriva aceluiasi ocupant-masina-de-razboi , ce vrea sa dizolve toate natiile , distrugand omenirea intreaga in specificitatea ei naturala , asa cum a lasat-o Dumnezeu !

  Ii dorim ocrotirea Domnului in continuare .
  Si ii stam alaturi .

 9. Completare

  În graba redactării, am uitat să fac o precizare, anume că Cristian Seidler a făcut aprte dintre cei 11 ticăloși care au susținut proiectul lui Silviu Vexler, devenit „legea nr. 157/2018, numită „legea Vexler” Precizarea o găsiți dezvoltată aici:
  https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/.

  Cei 11 ticăloși sunt aproape toți alogeni:
  „Semnatarii proiectului, 10 deputaţi (inclusiv iniţiatorul, Silviu Vexler) şi un senator, sunt următorii: Silviu Vexler – deputat F.C.E.R. (minorități); Şerban Nicolae – senator P.S.D., pînă de curînd șef al Comisiei Juridice a Senatuui; Petru Gabriel Vlase – deputat P.S.D.; Vasile-Daniel Suciu– deputat P.S.D.; Varujan Vosganian – deputat A.L.D.E.; Ovidiu Victor Ganţ – deputat F.D.G.R. (minorități); Nicolae Neagu – deputat P.N.L.; Varujan Pambuccian – deputat U.A.R. (minorități); Cristian-Gabriel Seidler – deputat U.S.R.; Szabó Ödön – deputat U.D.M.R.; Eugen Tomac – deputat P.M.P.”
  Șerban Nicolae este primul pe lista Partidului Ecologist Român, ca să se mențină în Parlament și să își păstreze imunitatea. Aveți grijă să nu îi votați pe nici unul dintre acești jidani și jidăniți. Oricum, de asemenea indivizi nu avem nevoie nici în Parlament și nici în țară.

 10. _@(*Col. rtg. Vasile Zărnescu -Incorect Politic -NOEmbrie 22, 2020: …-#pripășiți printre popoarele care încă îi mai suportă, din păcate! … & … November 29, 2020 at 10:32 pm
  Completare: …
  https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/.
  Cei 11 ticăloși sunt aproape toți alogeni:
  „Semnatarii proiectului, 10 deputaţi (inclusiv iniţiatorul, Silviu Vexler) şi un senator, sunt următorii: Silviu Vexler – deputat F.C.E.R. (minorități); Şerban Nicolae – senator P.S.D., pînă de curînd șef al Comisiei Juridice a Senatuui; Petru Gabriel Vlase – deputat P.S.D.; Vasile-Daniel Suciu– deputat P.S.D.; Varujan Vosganian – deputat A.L.D.E.; Ovidiu Victor Ganţ – deputat F.D.G.R. (minorități); Nicolae Neagu – deputat P.N.L.; Varujan Pambuccian – deputat U.A.R. (minorități); Cristian-Gabriel Seidler – deputat U.S.R.; Szabó Ödön – deputat U.D.M.R.; Eugen Tomac – deputat P.M.P.”#*)

  -În „reacție / raspuns”, iată copia unui „comentariu / mesaj” din Blogul Meu, …poate se vor afla printre voi și unii care î-Mi vor înțelege „vorbirea (coroborează) _„Ridicarea & Trimiterea” _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34; _ Ieșirea 4/(1,10),11-16”, …
  (inclusiv dintre cei care se cred „dinozauri planetari / Google & Co.” …care Mă cenzurează): …și nu uitați: …

  -Dacă falsa justiție din Romania, implicită / explicită în „Proverbul Romanesc / Latinesc / Ancestral”: -*Împuțirea Peștilor Începe de la Căpățîni*, …nu ar fi manipulată / controlată și vîndută acelora pe care i-ați numit „biciul prigonirii spre desființare a Poporului Roman / Romaniei”, …poate că v-ați fi descurcat și fără Mine, în situația de față (vezi profețiile) _ Isaia 6/8-13 _ Romania; _ Daniel 12/7 _ Poporul Roman _ Romania 11/3-10; _ Isaia 53/1-11; 55/(6-11),1 -„esența”: …

  Gheorghe Moise November 9, 2021 at 2:56 am

  _*Ping Back*: _ https://www.incorectpolitic.com/factiunea-extremista-din-pnl-este-condusa-de-raluca-turcan-deputatul-antisemit-care-a-votat-impotriva-lectiilor-obligatorii-despre-holocaust/#comment-49007

  -Copie comentarii „editate”: …

  Vai voua fariseilor: November 6, 2021 at 9:21 pm

  Daca in Romania copiii invata istoria evreilor sau a tiganilor insemna ca istoria romanilor va fi scoasa in curand, nu poti sa faci mai multe istorii ca nu incap. kazarii au confiscat istoria, maine o sa scrie ca ei au intemeiat poporul roman, al n-lea trib…

  Reply

  Gheorghe Moise: NOEmbrie 7, 2021 at 6:36 am

  -„Aceia”, deja vehiculează niște variante „false istoric” prin care vor să acrediteze în mod identic cu „arogatul fals semitism” / „falsa lor istorie ca falsă identitate Scripturistică”, însușită „Netemeinic Evolutiv”, …ci doar „mistico-superstițios”, fără nici o legătură cu „Adevărul” despre care vorbesc profețiile / Scripturile Romanești / Latinești Ancestrale Primordiale, …
  încercînd să inoculeze *Pas cu Pas* faptul că „ei”, ar fi bîntuit prin arealul Moesia, încă de pe vremea Traco-Dacilor, …adică voind să inoculeze ideea că de fapt l-ar avea și ei pe „Ra”-„Zeul Luminii”, …implicit în „Genetică” – „Ra-Daci-nile Traco-Dacilor” / „Rădăcini Genetice Ancestrale / Primordiale”/(_ Isaia 6/8-13), …care „Oferă Omenirii -Latinitatea / Romanitatea _ Romania 1/14,15”, …în care este implicită „Știința / Cunoștința” (_ Osea 4/6-12; _ 1 Tesaloniceni 5/19-2021,22), inclusiv și implicit „Creștinismul”, în care este implicită Știința despre Evoluția Luminii” / „Condensarea Luminii, în Viu / în Om, …încriptată parabolic în Scripturile încă Pecetluite pînă la Mine / Mielul”, profețiile vorbind despre „Împlinirea Evoluției (Facerea 1/24-31) în Vremurile Îndepărtate (acestea) de pe Urmă _ Daniel 12/9; _ Fapte 3/16-2021,(22) / (*Nu petrecute în vremurile „din urmă cu 2021 de ani”*), … în care „va ajunge” /„a ajuns Omenirea / Umanitatea” _ Romania 10/4,16-2021; _ Ioan 1/1-14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39; 10/8-16; 16/8-11,(12), … & …(coroborați): …

  _ Evoluția 1/1,2: …

  -*1. Dupa ce a vorbit in vechime Parintilor Nostri (Traco-Daci / Romani) prin proroci, in multe randuri si in multe chipuri, Dumnezeu,
  2. la Sfarsitul Acestor Zile (_ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 12/18-2021; 18/11), ne-a vorbit / vorbește prin Mine / Fiul /(Fiul Omului _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; _ Ioan 8/2021,23,24,28) pe care M-a pus moștenitor al tuturor lucrurilor și prin care a făcut și veacurile.*

  _ Daniel 12/4,(7-Poporul Roman),9,(13): …

  -*4. Tu însa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la Vremea Sfîrșitului. Atunci multi o vor citi, și Cunoștința va Creste.” … & … (_ Ioan 4/25; _ Fapte 3/16-2021,22,23);

  7. Și am auzit pe omul acela îmbrăcat în haine de in, care stătea deasupra apelor Rîului /(„Eufratul” _ Facerea 2/14); El și-a ridicat spre ceruri mana dreapta și mîna stîngă și a jurat pe Cel ce trăiește veșnic ca va mai fi o vreme, doua vremuri și o jumătate de vreme și că toate Aceste Lucruri Se Vor Sfîrși cînd puterea Poporului Sfînt va fi zdrobita de tot.* … & … (_ Isaia 6/8-13 _ Poporul Roman _ Romania 11/3-10;

  9. El a răspuns: -“Du-te, Daniele! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse și pecetluite pana la Vremea Sfîrșitului. … („Sfîrșitul Legii / Sfîrșitul Tainei _ Apocalipsa 10/7; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26);

  13. Iar tu, du-te, pana va veni Sfîrșitul /(Împlinirea Legii _ Romania 10/4; 16/25); Tu te vei odihni și te vei scula iarăși odată în partea ta de moștenire (#Judecata# _ Ioan 9/39), la Sfîrșitul Zilelor*, …„Sfîrșitul Zidirii”, … & …

  (#-Așa cum a zis *Pilat Domnul / Domn în Imperiul Roman, care „este Viu în Cer, prin Mine pe care l-au Străpuns”* _ Matei 27/62-66; _ Apocalipsa 1/7,8; _ Ioan 19/55: -„Iată Omul!”, …care a ajuns la „Sfîrșitul Legii / Împlinirea Legii Evoluției”, …care a primit „Cununa de Spini, din Aur” _ Ioan 19/2,5; 19/26; 4/(25),26; _ Romania 10/4,16-2021, … „Omul după chipul și asemănarea Noastră!” _ Geneza / Facerea 1/26-31.#)

  = Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Deuteronom 18/15,18,(19); _ Fapte 3/(16-2021),22,(23); _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18,21; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Evoluția 1/2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului – Misticismul _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Faptele Ap.4/12; _ Filipeni 2/8,[9]; _ Romani[a] 5/14; _ Fapte 26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -?!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11, 2012, 2013, 2014, 2015,16; _ Luca 24/25,[26],27,45.

  _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Evoluția 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/1,(6-11), …(vezi detalii in blogul Meu), …

  *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11-16; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dss & Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/16-2021; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32; 11/3-10; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, rabini, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi profețiile / coroborează) _ Isaia 1/21-23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20,2021; 8/21,23-29; 7/26.

 11. _ @(*Col. (rtg.) Vasile Zărnescu / Incorect Politic -NOEmbrie 22, 2020, … & … sunt încrezător în Justiția Română și, luni, 23 noiembrie 2020, nu voi fi condamnat la închisoare în procesul penal intentat de jidanii hrăpăreți Alexandru Florian, Aurel Vainer, Maximilian Marcu Katz și Liviu (fost Ștrul) Beris*).

  -(Q-?!!!): … -Despre care „SRI” și despre care „Justiția Română” vorbiți d-le Col. (rtg.) Vasile Zărnescu, …

  #(„Peștii de la Căpățîni se Strică și Împuțesc tot Trupul!”, …„Împuțind tot ce mișcă-țara Asta Românească!” _ Romania _ Isaia 6/8-13 -*Proverb / Previziune Românească / Latinească / Ancestrală*)#, …

  adică, …atîta timp cît în frunte / la căpățînă / la conducerea Romaniei cu de-alde „Johannis, Hellvig, Orban, Astalossz, …(doar cîțiva dintre cei care sînt la vedere / sub acoperire), …și toți ceilalți „cameleoni năimiți, ciungi la minte”: …„ciolaci”, predestinați potrivit numelor, ca „măciuca” dată la cap / servită de „cucii planetari, care vor să arunce din cuib autenticul Ou Roman / Moesian, …adică, urmărind „Pas cu Pas” desființarea Romaniei, …și „Încetățenirea” cucilor fără cuib / fără patrie, în acest areal Mesianic, a cameleonilor venetici, apatrizi, nomazi la propriu și figurativ, care adică, nu au „Genetică Autentică / Etnogeneză Autentică”, (decît auto-inventată pe temeiuri mistico / superstițioase), …respectiv care nu au nici Patrie și nici Țară ca Romania, … ?!!!!!!!!!!!

  = Cu stimă. -„Mesia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *