Home / Actualitate / La Mulți Ani Colonelului Vasile Zărnescu!

La Mulți Ani Colonelului Vasile Zărnescu!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 24, 2022

La Mulți Ani Colonelului Vasile Zărnescu!

Personaj principal în istoria contemporană cu destinul strâns legat de viitorul compatrioților care trăiesc pe teritoriul României, colonelul Vasile Zărnescu împlinește astăzi, 24 februarie 2022, vârsta de 75 de ani.

În vreme ce politrucii care mimează naționalismul nu știu cum să se dezică mai tare de Mișcarea Legionară, nu știu cum să îngenuncheze mai adânc în fața stăpânirii iudaice, eroul-colonel Vasile Zărnescu refuză să dea înapoi chiar când stă față în față cu posibilitatea pierderii libertății, cu condamnarea la închisoare. Acest om nu s-a dezis o iotă din ceea ce a scris, ba chiar a continuat să scrie chiar și după prima condamnare abuzivă,  nu și-a pierdut verticalitatea, nu a acceptat compromisul și astfel a ajuns să fie prigonit pentru dreptate.

Lucrarea sa, Holocaustul – Gogorița Diabolică, a ajuns în patrimoniului de revisionism istoric european, alături de autori precum Ernst Zundel, Robert Faurisson, Jurgen Graff, Gerard Menuhin, Arthur R. Butz și alte lumini care au îndrăznit să alunge tenebrele istoriei de după tribunalul-spectacol de la Nurnberg, pentru aceasta fiind prigoniți de autoritățile ticăloase ale așa-zisei democrații, în care ni se spune că avem libertate de exprimare, dar unde oricine poate ajunge la închisoare dacă exprimă anumite opinii, ceea ce reduce democrația la rangul de idolatrie, “valorile” ei fiind niște dogme, iar “ereticii” de azi, care îndrăznesc să cerceteze și să-și publice studiile, sunt persecutați ca odinioară.

Cu ocazia aceasta, în numele redacției Incorect Politic și în numele cititorilor care apreciază curajul, onoarea, eroismul și mai ales Adevărul, îi urez un camaraderesc la LA MULȚI ANI LUI VASILE ZĂRNESCU și îl invit să ia condeiul și să se adreseze direct publicului nostru:

 

Mesajul Colonelului Vasile I. Zărnescu

Dragi cititori ai revistei electronice Incorect Politic!

Dragi români patrioți!

Bunicii mei, din ambele ramuri, au fost longevivi. La fel și părinții mei s-au dus la Cer la vîrsta de 88 de ani mama și de 92 de ani tata! Deși au trăit și ei, mult timp, vremuri grele. Sper să îi ajung din urmă, dar, în ultima jumătate a vieții mele, nu am beneficiat de aerul curat, de apa limpede, de hrana naturală din vremea părinților mei! În plus, din 2014, sunt hăituit în procese penale de către unii pseudourmași ai poporului vinovat de deicid! De aceea, am conchis: „Talmudistul este Antihristul!

Trăim vremurile cele mai grele din istoria noastră multimilenară. Dar trebuie să nu ne pierdem curajul, să nu devenim disperați. Dușmanii asta vor: să devenim disperați, să devenim fataliști, să credem că nu mai există nici o speranță, să adoptăm o atitudine de non combat! Dimpotrivă! Trebuie să „murim cu ei de gât!“

Ori ei, ori noi! Dar mai bine noi! „La mulți Ani!“ tuturor românilor!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

 

5 comments

 1. Asa este, prin revizionismul implacabil al marelui nostru patriot, Domnul Colonel Vasile Zarnescu, ne vedem reprezentati pe veci printre varfurile ganditorilor autentici ai batranei Europe, in lupta pentru adevarul istoric, care de fapt apartine intregii omeniri.
  Nu doar evreilor. Etnici care, cel mai adesea, dau impresia ca istoria le apartine in exclusivitate .

  Altfel organizatiile lor nu ar baga lumea la inchisoare , cand ridica capul catre cer, refuzandu-le dogmele si doxa oficiala asupra istoriei universale .

  Ii dorim La Multi Ani din tot sufletul .
  Si sanatate multa, eroului neamului nostru .

 2. La mulți ani îi urez și eu domnului colonel, să-i dea Dumnezeu sănătate și multă putere! Îmi pare rău că nu pot s-o fac personal, pe contul de facebook al domniei sale. Mi-a fost dezactivat iar contul de câteva săptămâni și îmi este efectiv lehamite să-mi fac altul, atâta timp cât funcționează cenzura proprietarilor acestor rețele de socializare.

 3. La multi ani binecuvantati domnule Vasile Zarnescu!

 4. Întru mulți și binecuvântați ani, bunule român și adevăratule patriot! Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *