Home / Chestiunea Jidănească / EMIL BOC CEDEAZĂ la presiunea Jidănimii care cer ca numele savantului Nicolae Paulescu să nu apară pe străzile din Cluj

EMIL BOC CEDEAZĂ la presiunea Jidănimii care cer ca numele savantului Nicolae Paulescu să nu apară pe străzile din Cluj

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 24, 2022

BOC CEDEAZĂ la presiunea Jidănimii care cer ca numele savantului Nicolae Paulescu să nu apară pe străzile din Cluj

BOC CEDEAZĂ la presiunea Jidănimii care cer ca numele savantului Nicolae Paulescu să nu apară pe străzile din Cluj

Primăria Cluj-Napoca urma să discute un proiect prin care o stradă din Cluj ar primi numele lui Nicolae Paulescu, mare savant român, descoperitor al insulinei și bun cunoscător al chestiunii jidănești.

Odată ce s-a aflat în presă au început presiunile, domnul Robert Schwartz, președintele Comunității Evreilor Cluj, a trimis o scrisoare către prefectură prin care atrage atenția asupra literaturii antisemite produsă de marele Paulescu, cerând ca strada să nu fie denumită după el. Nu a trecut o zi întreagă și Emil Boc, primarul Clujului, retrage proiectul de pe ordinea de zi.

Scrisoarea lui Schwartz este utilă întrucât semnalează denumirea completă a cărților scrise de Nicolae Paulescu, popularizându-i munca și determinându-i pe românii care sunt curioși să le caute și să le citească. În fapt, culturalizarea românului de rând pe chestiunea jidănească este încurajată într-o mare măsură, dar indirect, de institutul Elie Wiesel și de jidanii care vor să ascundă istoria reală, obținând efectul opus intenției de ocultare a trecutului.

În concluzie, terorismul cultural săvârșit de minoritatea iudaică la noi în țară nu încetează, ba chiar se intensifică, acesta fiind felul în care etnia tratată cel mai bine de Români își arată recunoștința față de gazdă la fel cum o căpușă își arată recunoștința față de ființa pe care o căpușează. Pe termen lung efectul va fi devastator pentru relațiile româno-evreiești, iar principalul vinovat pentru degradarea relațiilor este comunitatea iudaică din țară.

P.S. Are vreun cititor cărțile Degenerarea rasei jidănești și Desfrâul jidanilor în format electronic?

5 comments

 1. Problema personalităților românești care merită numele unei străzi, piețe, parc, școli, biblioteci și altor piese urbanistice este foarte simplă: din toată istoria culturală a ultimelor 10 secole ale Neamului Românesc trebuie alese mai cu seamă numele celor care au contribuit decisiv la „reziliența” poporului față de toate valurile de invadatori și de necazuri politice, economice, culturale !

  În acest sens, indiferent de orice orientări politice mutabile, de narațiuni cu efect retroactiv, de rescrierea istoriei cu dublă/triplă măsură, noi suntem singurii în măsură să ne alegem personalitățile respective – prin activitatea cărora am ajuns, totuși, în rândul națiunilor contemporane.

  În consecință, aș propune ca în situații ca aceasta, cu Dr. Paulescu, să se scrie plăcuța de stradă cu numele dorit, sub care să se scrie cu litere mai mici „denumire contestată de C.E. Cluj”.

 2. Statul Național Legionar

  O altă mare trădare. Trebuie să scăpăm de ei cât mai repede posibil. S-au făcut stăpâni în țara noastră….

 3. Autorul scrisorii inventeaza talmudic, asa cum le e obiceiul acestor lighioane.
  Nu a fost niciodata vorba de o solutie “finala” ci “completa”, conforma unui program de de-parazitare.
  Normal sa faci curatenie complet, chiar daca atacul parazitilor se reia; cureti de cate ori e nevoie!

 4. Se vor intinde cu cenzura, si asupra lui Eminescu si Goga, asupra oricui este un bun roman, mai trist este ca auzi forate multi idioti: “romanii nu au avut nici un premiu Nobel etc”.

  Ne taie jidanii dreptul de a ne cunoaste istoria!!!!

 5. Pe mine ma apuca pandelia cand aud ca cineva poate sa-l conteste pe Dr. Paulescu! Si încă si in România! Și cu succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *