Home / Educativ / Holocaustul – Gogorița Diabolică, cartea colonelului-erou Vasile Zărnescu

Holocaustul – Gogorița Diabolică, cartea colonelului-erou Vasile Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 28, 2021

Vasile_I_Zarnescu_HOLOCAUSTUL_gogorita_diabolica.pdf

16 comments

 1. Nu se poate descarca de aici ?

 2. O idee excelenta de a populariza cartea colonelului-erou, Vasile Zarnescu! In acest mod, sa poata citi oricine online aceasta carte-document, carte scrisa in numele ADEVARULUI! Tinerii trebuie sa cunoasca adevarul!

 3. Eu nu inteleg de ce tot o puneti pe scribd…ca nu are lumea cont de scribd…
  Daca vreti intr-adevar sa o popularizati, urcati-o undeva de unde se poate lua instant..

 4. Către cititori!
  Cartea aceasta este prima ediție, din 2014,de circa 350 de pagini, format obișnuit. scrisă într-o formă foarte rezumativă, din dorința de a o vedea tipărită mai repede. Aceasta fiindcă, în septembrie 2013, marele demagog Crin Antonescu-vorbete și ciracii săi depuseseră la Parlament proiectul a ceea ce avea să devină antiromâneasca Lege nr. 2015 și mă temeam că nu o voi mai putea tipări. Dar prima jumătate a acesteia am dezvoltat-o în ediția a doua, din 2015, vol. 1, intitulată HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”., în format mare, 18-24 cm, de 808 pagini. Pentru aceasta, liderii jidanilor mi-au făcut un denunț penal, care s-a comasat cu un altul, anterior, făcut de impostorul Alexandru Florian. Partea a doua a ediției scurte, din 2014, o voi dezvolta în volumul 2.
  Fiindcă acești antiromâni s-au încurcat în denunțuri, dosarul s-a disjuns și am fost trimis în judecată numai pentru articolele pentru care m-a denunțat directorul I.N.S.H.R.-„E.W.”, Alexandru Florian-Fenstein. Președntele instanței de fond, un fost sectorist la Sectorul 6 din București – cf. aici: http://portal.just.ro/236/Documents/Informatii%20publice/Informatii%20judecatori/Dumitru%20Cristian.pdf -, ajuns judecător, falsificatorul Cristian Dunitru – pentru care îi voi face o plîngere penală -, m-a condamnat la 13 luni pușcărie cu anânare, deși habar nu are de dosar. Vedeți aici:
  http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000642032&id_inst=301.

  Am făcut apel și s-a stabilit termen de judecată pe 16 septembrie 2021, la ora 9.

 5. Erată
  În loc de „ Lege nr. 2015”, citiți „ Lege nr. 2017/2015”.
  În loc de „Crin Antonescu-vorbete”, citiți „Crin Antonescu-Vorbete – omul cu ochi-de-pește-mort-de-trei-zile, accesibil aici: https://www.incorectpolitic.com/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/”

 6. Domnule Zarnescu, sunteti printre putinii oameni care au inteles istoria adevarata si printre putinii care aveti curajul sa spuneti adevarul. Ma bucur va va aflati printre revizionistii mondiali care scot adevarul la suprafata.

  Adevarul a iesit la lumina si mai ales prin internet el se raspandeste in intreaga lume. E doar o chestiune de timp pana cand adevarul va fi spus oficial. Sunt arhive care pot demonstra holocaustul mincinos, cine a facut “revolutia” din Rusia 1917, cine a provocat cele doua razboaie mondiale si in ce scop.

  Rusii, englezii, americanii, vorbesc de popor, de aceia care au mers in razboaie, au fost victime ale guvernelor lor dirijate din culise de catre jidanimea financiara. Toti acestia au luptat impotriva germanilor care au fost victime, care au luptat cu eroism ca sa si apere patria. Acum toti ar trebui sa si dea mana impotriva ocultei jidanesti, care va trebui sa suporte consecintele.

  Minciuna este la jidani punctul vulnerabil precum “calcaiul lui Ahile”. Deja au dat in isterie, platesc in stanga si n dreapta ca sa tina ascunse minciunile lor. Adevarul este dusmanul celor care nu si doresc adevarul, dar el face parte din natura si tot se va ridica la lumina.

  Toata istoria este falsificata si ea va fi scrisa de revizionisti.

  Pe acest site, de asemenea este explicata marea minciuna pe intelesul oricui este deschis la minte:

  http://www.chuckmaultsby.net/id172.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *