Home / Actualitate / Departamentul Românilor de Pretutindeni îi face criminali pe Românii de pretutindeni

Departamentul Românilor de Pretutindeni îi face criminali pe Românii de pretutindeni

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 3, 2021

O campanie de învinuire a Românilor - "holocaustul țiganilor

Departamentul Românilor de Pretutindeni i-a făcut criminali pe Românii de pretutindeni, acuzându-i de un “holocaust al romilor”.

Anunțul invocă o rezoluție adoptată de Uniunea Europeană și promovează un documentar obscur produs de ikultura.

Iată postarea:

 

Astăzi, 2 august, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni aduce un omagiu tuturor victimelor de etnie romă care au suferit în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Aproape jumătate de milion de copii, femei și bărbați romi au fost uciși în timpul ocupației naziste din Europa. În România au fost recenzați peste 40.000 de romi și împărțiți pe mai multe categorii în vederea deportării, 25.000 dintre acestia au fost deportaţi în vederea exterminării în Transnistria, la ordinul dictatorului român și aliatului naziștilor, Ion Antonescu. Aproximativ 11.000 de romi și-au pierdut viața în condiții greu de imaginat.

Parlamentul European a instituit, prin rezoluţia din 15 aprilie 2015, ziua de 2 august drept ”Zi europeană de comemorare a Holocaustului împotriva romilor”. În lagărul Auschwitz – Birkenau , în noaptea de 2 august 1944, au fost ucişi 2.897 de romi, în majoritate femei, bătrâni şi copii.

„În numele statului. Holocaustul Romilor”,este o producție de tip docudramă realizată de Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher în anul 2015, acesta poate fi vizualizat integral accesând link-ul de mai jos:
https://ikultura.ro/…/film-documentar-in-numele-statului-h…/

Anunțul pe Facebook are relativ puține comentarii pentru că s-au înlăturat majoritatea care erau critice la adresa țiganilor.

Totuși s-a strecurat o întrebare pertinentă:

Un documentar antiromânesc făcut pe banii Românilor

Videoclipul obscur este disponibil pe YouTube și are deja peste 30.000 de vizualizări (probabil boți, întrucât comentariile sunt puține (58)).  În videoclip se condamnă faptul că Ion Antonescu este considerat de unii Români un erou național, se condamnă revizionismul istoric și se lacrimogenizează povestea deportării unui popor inadaptat civilizației și incapabil de a se asimila.

Există numeroase conturi de propagandă, goale, fără nimic la profil, care activează pe videoclip în rubrica de comentarii pe YouTube.

Comentariile încă nu au fost dezactivate. Distrați-vă.

 

 

Cine conduce acest departament?

Departamentul Românilor de Pretutindeni ar trebui să se ocupe de Românii din jurul granițelor și de dincolo de oceane, dar ei strică banii pe holocoastele Țiganilor.

Wikipedia:

Oana Ursache (n. ?) a fost numită la conducerea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în februarie 2021, cu rang de Secretar de Stat.

Claudiu Târziu a spus în ianuarie 2021 : “Putem presa pentru acordarea unui buget satisfăcător pentru Departamentul românilor de pretutindeni astfel încât să fie acoperite necesitățile de păstrare a identității fraților noștri de peste hotare“.

A spus asta înainte să fie numită Oana Ursache la conducerea departamentului și probabil că nu se referea la finanțarea departamentului pentru propagandă antiromânească, dar iată unde s-a ajuns.

Redăm și poziția profesorului Ion Coja:

Ni se pregătește o nouă „gogoriță”:

holocaustul țiganilor! 

Via IonCoja:

Toți parlamentarii și miniștrii USR-iști și liberali au început să posteze pe așa zisul holocaust pe țigani și așa ceva după ce au inițiat un proiect de lege cu baze de date și cu liste negre pe copiii foștilor ofițeri de Securitate ce deconspiră o serie de protocoale în care abuzurile pe copiii foștilor securiști nu mai ajung în justiție…. Observați cu atenție jocul duplicitar al USR-ului care pe Români fac abuzuri și acte de poliție politică pe origine și pe de cealaltă parte vin cu spălarea creierului pe un holocaust pe țigani. Cum naiba? În România o generație întreagă a fost fragmentată și încurajată să se canibalizeze reciproc pe origini politice pentru care o țară întreagă a fost purtată ca o turmă de 31 de ani și pusă să voteze ,,răul cel mai mic” al asasinilor economici în politici de depopulare și de extincție etnică pe majoritatea română în timp ce pozează ca patrioți.

Așa ceva deconspiră o serie de protocoale și de înțelegeri secrete sub patronajul serviciilor secrete și a instituțiilor statului român impuse de afară prin care e permisă poliția politică pe origine dar numai pe Români și pe minoritari victimizarea și încurajarea natalității. ca Român sunt marginalizat de trei ori pe origine…

 

Incorect Politic propune Soluția Reală:

Dialog în vederea separării

Soluția reală pe care le-o propunem instituțiilor care sprijină interesele Țiganilor cât și liderilor comunităților țigănești este dialogul în vederea separării. E timpul să ne maturizăm și să înțelegem că adunarea unor grupuri diferite, cu interese diferite, pe același spațiu geografic duce inevitabil la conflict. Babilonul nu e sustenabil. Cea mai bună politică de evitare a discriminării, a urii și a conflictului inter-etnic este separarea. Spre deosebire de Jidani, Țiganii au avut dintotdeauna o țară mamă și nu oricare, ci India, care este o putere nucleară și se preocupă, pe lângă altele, de cercetare spațială. În India deja s-au făcut pași spre recunoașterea țiganilor. Repatrierea lor spre o viață mai bună depinde de voința politică a liderilor politici și de activismul civic al organizațiilor care dacă susțin interesele Țiganilor ar milita pentru separare.

Fenomenele pe care unii pretind că le combat, ale “antisemitismului” și “antițigănismului”, fenomene răspândite în toată lumea civilizată, au cauze ușor explicabile prin raporturile respectivelor etnii față de populațiile gazdă. În cazul Țiganilor amintim incapacitatea lor de a se asimila, predispozițiile spre infracționalitate cauzate de tarele culturale adânc înrădăcinate care îi determină să perceapă munca cinstită ca fiind umilitoare. Ar fi o barbarie înjositoare să pretindem că-i putem schimba prin reeducare, iar cea mai mare eroare pe care o putem face este aceea de a  perpetua comportamentele lor antisociale prin politici de toleranță și antidiscriminare.

Ion Antonescu a urmărit o soluție pragmatică pentru binele etniei majoritare din țară, într-o vreme în care perspectiva războiului și instabilitatea politică nu permiteau metode democratice de soluționare a problemelor, probleme impuse sau apărute fără consultarea poporului (nu s-a făcut vreodată un Referendum în România pentru dezrobirea Țiganilor sau pentru acceptarea imigranților cazari).

 

9 comments

 1. India are loc sa ii primeasca si resurse…cu toti tiganii nu isi acopera furtul de la Sidex si alte combinate…fieraria, lautaria si zidaria sunt foarte cautate in china, la fel florile pentru templele vrajitoresti.
  Dra URSACHE sa plimbe ursul cum l-a plimbat tasu-mare ca la istorie e speculanta si opotunista.
  Acest fel de studiu aduce atindere demnitatii statului Roman si trebuie pedepsit legal.

 2. Sa faca publice datele privind romanii omorati de tigani si numarul de infractiuni ale tiganilor fata de romani, cum face si FBI-ul cu negrii.

  Omoruri intrenegri si albi = Interracial killings
  https://www.usnews.com/dims4/USNEWS/0b7f032/2147483647/resize/970x/quality/85/?url=http%3A%2F%2Fmedia.beam.usnews.com%2Fc0%2F9d%2F02f99d3240a5954bc5c688f0cddc%2F160929-interracialkillings-graphic.png
  si
  https://cms.qz.com/wp-content/uploads/2015/11/screen-shot-2015-11-23-at-00-20-201.png?quality=75&strip=all&w=1240&h=1114&crop=1
  ================
  Traim distrugerea civilizatiei restine care e incompartabil superioara unei povesti pseudo-talmudice si STAM, VORBIM, …. in timp ce sarpele marxist striveste toate structurile existentiale ale acesteia, ale civilizatei albe.

 3. Ce mi se pare amuzant e ca evreimea ca sa iba mai mult spor ($$$$$) la plangacelile ei holo-caustice, si-a tras ca aliati taman tiganii. Pai zicala romaneasca spune ca “cine se aseamana, se aduna!” Si mai e o zicala foarte adevarata: “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti!” Astfel ca daca-i stim bine pe tigani, cat is de antisociali in marea lor majoritate, mi se pare natura ca si evreii sa fie la fel. Adevarul e ca inca n-am auzit vreun tigan sa afirme ca a fost si el “supravietuitor la Auschwitz”, sau ca bunicii lui au fost “gazati”. Asta ne-ar mai trebui sa le platim si lor pensii si despagubiri pentru ca au fost “persecutati”. Ei persecutati… adica nu noi romanii! ROMANIA PENTRU ROMANI, restul afara cu ei de unde au venit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *