Home / Actualitate / Doctorul Adrian Cacovean este interzis din nou pe Facebook: “Mă îngrozesc la eventualitatea ca cei vaccinați să înceapă să se simtă rău și să apară diverse consecințe”

Doctorul Adrian Cacovean este interzis din nou pe Facebook: “Mă îngrozesc la eventualitatea ca cei vaccinați să înceapă să se simtă rău și să apară diverse consecințe”

Incorect Politic
August 4, 2021

Doctorul Adrian Cacovean este interzis din nou pe Facebook

Via ActiveNews:

Mă îngrozesc la eventualitatea ca cei vaccinați să înceapă să se simtă rău și să apară diverse consecințe. Cunosc destui vaccinați și mi-ar părea rău de fiecare să pățească ceva! La fel și de cei necunoscuți îmi pasă. Mă refer la efecte adverse suplimentare față de cele raportate, care oricum reprezintă cam 10% din cele deja întâmplate. Adică efecte adverse masive, latente acum, care așteaptă în tăcere un trigger, cum ar fi un rapel nou, un alt vaccin, un alt medicament, un semnal 5G, poate un eveniment minor altfel, dar transformat în urma experimentelor în catastrofă.

Mai ales dacă se repetă în neștire procedura, cu scopul de a se vinde ce s-a cumpărat nesăbuit de guvernanții actuali.

Cunoașteți faptul că atât boala cât și profilaxia ei prin vaccinare își exercită efectul devastator răsturnarea balanței echilibrului fluidocoagulant spre tromboză?

Știți ce este de făcut pentru a preveni tromboza? În caz de boală, postvaccinal și la cei cu factori de risc?

Aveți medic de familie toți, accesați-l și pe această temă, consultați cardiologul sau chirurgul cardiovascular și luați măsuri în acest sens!

Tratați-vă comorbiditățile, nu așteptați să vină iar înăsprirea măsurilor sau poate o nouă urgență, mergeți la diabetolog, nutriționist, endocrinolog, faceți mișcare la orele răcoroase ale zilei, intrați în toamnă în formă fizică și mentală bune, nu lăsați vara aceasta să treacă pe lângă dumneavoastră fără să o trăiți din plin.

Să ne pregătim să ne luăm și toamna aceasta care vine de la cei ce vor să ne-o fure!

Cu toate aceste considerente nu pot să nu remarc și cealaltă față a adevărului, toate înțepările sunt făcute la cerere și cu consimțământul scris al pacientului și asumarea răspunderii față de eventualele consecințe.

* * *

Acesta este un costum de scafandru sigur și necesar!

Intenționez să cumpăr unul, pentru ca să fiu protejat de valul 4.

Am cerut manualul de utilizare al costumului și am aflat că:

-acest costum este sigur doar dacă îl cumpără toată lumea, altfel mă voi îneca;
-nu vor să spună materialele din care este făcut, nici pudra cu care e dat pe dinăuntru, ca să alunece la îmbrăcat, eu fiind alergic la talc și nu vreau să fac o criză de astm când sunt la adâncime, în apă;
-am aflat că costumul nu este sigur decât dacă merg pe vapoare în care toți călătorii au costum de scafandru, deci în călătorii cu proști;
-mai scrie în prospect că funcționează doar în apele alfa ale Oceanului Indian și deloc în apele delta ale Oceanului Pacific, unde ia apă;
-mai scrie și că deși este sigur și absolut necesar la îmbarcare, tot ia apă și că cei ce-l poartă merg mai repede la fund decât cei care înoată liberi, care rămân la suprafață toți;
-cel mai bine funcționează pe uscat și este de evitat contactul cu nevaccinatul (pardon apa);
-pentru a evita contactrul cu apa s-au inventat croazierele cu proști, pe vapoare care nu vor fi niciodată lansate la apă, cu acoperiș, pentru a evita orice picătură de apă de la ploile acestea parșive, care te pot uda din senin și gata, s-a zis cu protecția oferită de costum, scriind în prospect că trebuie evitat strict orice contact cu apa.

Citind toate acestea mi-am schimbat intenția și nu-l mai cumpăr acest costum atât de sigur și de necesar înotului în perimetrul geamandurii!

În concluzie este un costum de scafandru inutil și îl las să fie marcat de câini!

Dr. Adrian Cacovean, de pe MEWE