Home / Educativ / Dan Diaconu: “Nu vă mai uitați cu speranță către francezi deoarece ei sunt o națiune degenerată”

Dan Diaconu: “Nu vă mai uitați cu speranță către francezi deoarece ei sunt o națiune degenerată”

Incorect Politic
August 4, 2021

Via Trenduri:

De 232 de ani,la 14 iulie francezii sărbătoresc într-un mod fastuos „Căderea Bastiliei”, un eveniment epocal care, iată, de atâta amar de vreme este readus în atenția oamenilor. Există o adevărată mitologie legată de acel „măreț eveniment”. Cu toate acestea, în realitate este vorba, încă de atunci, despre rostogolirea unei minciuni căreia, de la an la an, i se adaugă alte minciuni pentru a o face mai credibilă.

S-a spus și se spune că Bastilia era centrul terorii regale, că acolo erau ținuți deținuții politici și că revoluționarii francezi au fost mânați în luptă de sentimente înalte. Istoria ne spune însă, cu lux de amănunte, adevărata poveste.

În fapt n-a fost niciun sentiment înalt. Înainte de ataca Bastilia, marii revoluționari atacaseră Hotelul Invalizilor de unde șutiseră o grămadă de puști, dar care nu aveau praf de pușcă. Se știa că în Bastilia se află praf de pușcă, astfel încât gloata tembelă a fost mânată într-acolo. După o rezistență mai mult formală, Bastilia – care era apărată de o mână de veterani – a căzut. Mulțimea fusese mințită că în interior se află o groază de deținuți politici. În realitate nu erau decât șapte oameni: patru falsificatori, doi nebuni și un depravat. Ca să fie treaba treabă, unul dintre cei închiși acolo, nebun de-a binelea care se credea Iulius Cezar, a fost plimbat pe străzile Parisului și prezentat ca victimă a regalității. Un circ ieftin, dar bun pentru proști.

În spatele afacerii, capii revoluționarilor au pus mâna pe cele peste două sute de butoaie cu praf de pușcă, astfel încât și-au atins scopul.Mulțimea însă trebuia păcălită cumva astfel încât retorica „eliberării deținuților”, în ciuda evidenței, a fost ventilată de o infernală mașinărie de propagandă, pusă în mișcare încă din acele vremuri tulburi. Și menținută la aceeași turație de-a lungul secolelor care-au urmat.

Merită menționat, ca un simbol al regimurilor care aveau să vină, că demolarea Bastiliei a fost, în realitate, o afacere bănoasă în care un grup de borfași au transformat o parte dintre pietrele bastionului în „statuete cu vechea Bastilie” pe care le-au vândut ca suveniruri fraierilor care se credeau în mijlocul unei mișcări de eliberare. Celălalt morman de pietre a fost vândut de către șmecheri statului francez pentru a se construi „Pont de la Concorde”.

Sunt multe elemente care trebuie pricepute din toată această această nebunie. În primul rând trebuie să înțelegem că este evenimentul marcant al începutului istoriei falsurilor, a minciunii care, iată, brusc n-a mai avut „picioare scurte”, fiind ridicată la nivel de adevăr absolut. Apoi, pornind de la evidența construirii Republicii Franceze pe o minciună, ar trebui să vedem cum ajungem ca, în premieră, conducerile statelor să nu mai fie încredințate unei forțe văzute, ci, din contră, unei forțe oculte care-i manipulează pe cei aflați la vedere. O forță mult mai perversă, care se joacă așa cum vrea cu „păpușile” pe care le înscăunează după bunul plac li pe care, de cele mai multe ori, le sacrifică fără pic de milă, în ciuda credinței cu care sunt servite de acestea.

Și ce-ar mai trebui să se înțeleagă este faptul că Revoluția Bolșevică a fost făcută după o schemă identică. De altfel, dacă veți lua istoria Revoluției Bolșevice și-o veți pune lângă cea a Revoluției Franceze, veți observa cu stupoare că aveți de-a face o înșiruire identică de evenimente, semn că a fost instrumentată de aceleași forțe nefaste care de atâta amar de vreme manipulează istoria.

Nu în ultimul rând v-aș sugera să nu vă mai uitați cu speranță către francezi deoarece ei sunt o națiune degenerată. Să stai și să te emoționezi pe 14 iulie, să participi an de an la aceeași relatare a minciunii, e un semn de degenerare care ar trebui să vă ridice serioase semne de întrebare. 

Sper ca, prin acest articol, să le fi deschis puțin ochii și celor care înghit șabloanele vândute pe post de adevăruri absolute. Nu, dragii mei, minciuna e mare și promovată ca adevăr de sute de ani. Asta trebuie să știți! Și-ar mai trebui să conștientizați că dacă alegeți să faceți parte din „tabăra minciunii” nu veți avea mari avantaje. Ba, din contră, când se vor hotărî să vă sacrifice o vor face fără niciun sentiment. Nu fiți oi! Cel puțin aveți curajul să deschideți ochii!

3 comments

 1. un patriot adevarat, adica nu un pseudo-nationalist antiroman cu capitala mentala intre Berlinul din 1940 si Tel Aviv

  ok… Dar națiunea nu este poporul profund, adunat laolaltă din mai multe etnii în ceea ce avea sa devina Regatul Francez, dupa convertirea regelui Clovis I. Franța este fiica cea mare a Bisericii, iar oamenii cultivați știu ca este noua casa a lui David. Spre deosebire de poporul neo-romanesc, poporul francez da o lupta decisiva pentru viitorul civilizației creștine, asa degenerați cum ii credeți din prea multa doxa. Exemplul francezilor ar trebui urmat și replicat în toată Europa. Cat despre analogia cu 14 Iulie, din cate ar trebui sa știm cu toții, romanilor le-a fost impuse “latinitatea”, Calendarul Nou, “regi” străini de seminția deicida, Biserica Ortodoxa a cărei act de naștere a fost genocidul legionar, patriarhi masoni, etc. Fara sa mai pomenim de imnul antiromânesc în care ii omagiem pe criminalii strămoșilor noștri, sau naționalismul de sceneta afișat cu tricolorul la orice ocazie, știind ca la conducere nu a trecut roman de 33 de ani… Înainte sa vorbim de Franța, e valabil și pentru Rusia sau chiar Bulgaria la celalalt capăt, sa ne uitam la mediocritatea noastră și la josnicia comportamentului de sluga supusa la jidovii de pretutindeni! Protestele din Franța nu sunt expresia degenerării societății seculara, ci strigatul unor oameni cu valori frumoase, ancorate în tradiție, care nu accepta tirania anunțată – Vive la France libre!

 2. Ion di la Vidin Petrov

  Să nu exagerăm cu degenerarea altora. Multe-s adevărate din cele ce spuneți cu triumfalismul bucurosului de groapa în care vor cădea alții! Străbunicii francezilor au mâncat aguridă și înainte și după 1789, iar strănepoților li s-au sterpezit dinții, după mii și mii de realizări în știință, artă, literatură, imperiu colonial și altele. La noi, primele școli serioase apar către jumătatea secolului al XIX-lea, sau după. Nu Turcii ne-au împiedicat să facem Padovă sau Cracovie (universități) la Târgoviște sau Suceava, pe vremea lui Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vasile Lupu, Matei Basarab sau Constantin Brâncoveanu. Mândră și fudulă de ignoranța și supușenia ei talmudică, Biserica ignorantă ne-a împiedicat să fim oameni întregi, dovedindu-se o parșivă și satanică anexă a sinagogii. Degenerarea rasei albe durează de două mii de ani. Ea se numește creștinism! Boală mortală. Moartea însă nu există. Natura are oroare de vid. Poate vom deschide ochii și vom face mai bine ca Francezii, spânzurând ultimul trădător bucureștean cu mațele ultimului tăiat împrejur la creier. Vom mai vedea. Cu sau fără creier, peștele se împute de la cap. Degenerată de lene și destrăbălare, vechea aristocrație franceză a pierit ca boierimea noastră. Ultimul rege francez plin a pierit pe ghilotină. Ultimul boier sadea, Barbu Catargiu, a fost asasinat cu voie de la poliția lui Bibescu (prefectul poliției bucureștene sub Cuza) și asentiment discret Cuza-Kogălniceanu, Monstruoasa Coaliție… Regii de după Ludovic-Filip cel Frumos au fost un fel de funcționari ai Fondului Monetar Internațional, ce exista, fără nume, încă de la Arderea pe Rug a Templierilor (1307-1314), ce construiseră Banca Europeană în secolul XIII . Boierii de după Catargiu au fost din șpița lui Dinu Păturică și Tănase Scatiu. Degeaba am sângerat și murit, pentru ei, de la Mărășești până la Budapesta. Milogeala națională ne-a făcut să cerem arbitrajul de la Viena, pe care apoi l-am numit DICTAT! După dezastruoasa politică externă a lui Titulescu și Carol al II-lea, după Tâncăbești, am cerut arbitrajul de la Viena, pe care și azi îl numim DICTAT, scuipând astfel adevărul istoric. Codreanu și generația lui au devenit prima generație sacrificată în interesul celor ce au făcut România Mare cu scopul de a distruge Români cu spor și mai mare! Din păcate au reușit, pentru că nu vedem bârna din ochii noștri ci doar paiul din ochii altora. Boal pornește din interior, nu din covizii externi, reali sau imaginari, franco-americani sau chinezești. După Turci, Austro-Maghiari sau Ruși a mai rămas ceva. După Mancurții de azi nu va rămâne nimic! Ăștia fură și vând tot, până și sângele din venele noastre, măduva din oasele noastre, organele viilor și morților noștri, copiii vaccinați, tăiați și netăiați împrejur, la creier și pe din dos, ca la Seminarul din Huși, al presfântului pulărău Cornel Bârlădeanu!
  Așa degenerați cum sunt, Francezii încă au o elită, adică oameni ce plătesc cu viața setea de ADEVĂR ȘI DREPTATE. Noi nu am avut aproape niciodată o elită, pentru că niciodată nu ne-a păsat de adevăr. Un popor fără adevăr este o turmă de cadavre ambulante. Pupătorii de icoane și colivarii nu sunt și nu pot fi o elită, chiar dacă-s șefi de cuib și pupători de icoane la Văcărești. Cei aproximativ 15 ani glorioși au fost pângăriți la Jilava, Snagov, Strejnic și de atunci fără încetare. Cu Biserica de poponari-colivari, Academia de bășinoși fricoși, neștiutori, neputincioși, universitățile de agramați neterminați, guvernele de MITICI ȘI MITITEI SARMALIZAȚI, tăiați împrejur jos, sus, stânga-mprejur – de unde elită?
  Câți Români au murit demascând trădarea și impostura de la 23 August 1944? Unii au murit în închisori, e adevărat, dar amestecați cu cei ce și-au meritat pârnaia, ca trădătorii de la 23 August, în frunte cu Iuliu Maniu, Brătienii și alții campioni ce așteptau Americanii să-i mai elibereze odată, după eliberatorii sovietici! Bieții de ei! Au intrat boi și au ieșit vaci. De la Mititica! Americanii au venit, în decembrie 1989, să distrugă opera, bună-rea, a Meșterului, din Scornicești, Meșterul zilelor noastre, că nu am avut alt Manole, de la Negru-Vodă încoace. Acum le-a venit și lor rândul. Slavă Domnului! Să guste și ei comunismul, pe care-l finanțează de peste un secol. Trump e simpatic. Nu chiar ca Ionel Moța sau Căpitanul, da oricum… Joacă bine rolul Yankeului pocăit. Mai bine ca Reagan, care era actor profesionist. Cât e el de Trump și de pocăit, mă tem că de Tâncăbești nu-l scapă nici chiar vreo reeducare piteșteană la Canton sau în Manciuria. Nimeni n-ar vrea să fie în pielea lui.
  Am ajuns o turmă de mâncători de colivă, mici-mititei, sarmale guvernamentale, pentru care un milion dintre noi s-au vaccinat și se vor mai vaccina – împinși de Tanti Biserica… f-tui Mama ei, în frunte cu fericitul pidosnic! Că ăștia numai pidosnicește se fericesc, nu cu fesul, ca pe vremea Turcilor, ci cu fesele. Cine n-are nu-i bai, merge și cu golul dintre ele. Aleluia, aleluia!
  Când setea de ADEVĂR și DREPTATE ne va face să mâncăm jar aprins, ca Murgul lui Făt Frumos, vom fi din nou un popor. Până atunci suntem la fel de degenerați ca ceilalți Europeni, deși la Stalingrad am luptat contra cui trebuia – ierte Dumnezeu și pe Gheorghe și pe Ion, cei fără de mormânt, ce s-au ridicat, ascultând pe Radu Gyr. Ce folos însă? La 23 August ne-am dat cu pupincuriștii. De atunci, tot cu ei, cu ei, cu ei. Cu noi niciodată. Interesul poartă fesul. Toți cu fesele. Fese tot mai colorate, curi-curi pasarelo-curcubeizate. Cu sau fără botniță, pupăm în cur pe Pfizer, Moderna, AstraZeneka… Asta nu-i degenerare? Bârna din ochii noștri contează mai mult decât paiul din ochii altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *