Home / Educativ / Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii

Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii

Incorect Politic
August 4, 2021

Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii

Via Nationalisti:

Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii este o formă al unui neomarxism des promovat de către mass-media și obligat susținut de diverse ONG-uri finanțate de niște băieți gen Soros.

Acestea, Feministele, fac front comun spre exemplu cu LGTBQP+iștii, cu organizații musulmane, cu cei ce susțin avorul, BLM, etc. Deci niște alianțe contra naturii, aici să dau câteva ex., pentru a înțelege mai bine situațiunea:

 1. LGBTQP+iștii vor să ocupe rolul social al femeii,
 2. Musulmanii respectă femeia cât respect eu purecii câinelui,
 3. Promovează avortul, când nașterea de prunci trebuie să fie visul oricărei fete.
 4. Țin tonul organizațiilor rasiste anti albi, când știm bine că peste 50% din copiii negrilor cresc fără tată.

Se bate absurd moneda patriarhatului și a asuprii femeii de către bărbat, acum în aceste momente este o idee redundantă, căci să vorbim numai la nivel înalt și foarte înalt implicarea femeilor în mari afaceri în politica mare este cât se poate de evidentă.

Cine este Cancelarul Germaniei, cine conduce de facto SUA, câți președinți și premieri femei sunt, câți miniștrii?

Doamnelor, domnișoarelor cred că societatea în care trăim oferă egalitate de șanse, simplu.

Nu vreau să fiu misogin să comentez că pentru a obține un post, un rol, o avansare femeile folosesc părți anatomice pentru a distruge egalitatea de șanse, nu spun chestia asta pentru că trebuie să mă simt gelos având și eu șefi femei.

Însă femeile nu au avansat numai în meserii istoric desemnate și potrivit alese, sunt femei care practică meserii tehnice, de pilot, de sudor, de electrician, de miner de ce nu, nu este interzis și nu au salarii mai mici decât bărbații. Eu am colege pe aceeași funcție și au salarii egale cu al meu sau poate mai mare. Deci societatea este echitabilă și corectă.

Problema nu este a femeilor ci este la cei ce controlează ideologia de gen spre a induce în societate un nou tip al luptei de clasă.

Doamnelor, domnișoarelor eu nu am în minte decât un singur exemplu relevant care vorbește de la sine, precum insinua și caricatura la care facem referire în scurta noastră încercare de a găsi adevărul, am în minte exempul țărilor nordice ale Europei, unde, după zeci de ani de propagandă, de obigativitate a „egalității” de gen și după ce membrii societății au fost saturați cu imbecilități de această factură, discrepanța între meseriile sociale natural a devenit mult mai mare ca în țarile unde această propagandă a fost mai domoală.

Spre ex. Dacă în România învătători și profesorii de gen masculin în cadrul învățământului preuniversitar au o pondere de până în 10%; în Suedia or’ Norvegia aceștia sunt la 46%;
Deci o societate unde se toacă zeci de ani ideologie marxistă este influențată și femeia își perde rolul ei dedicat și pentru care are înclinație evidentă.
Doamnelor, domnișoarelor, gândiți mai bine de două ori până să spargeți capul „patriarhatului” o dată. – Autor: Ciprian Boit

8 comments

  • nu exista manager de institutie fara legaturi politice si obligatii fata de clan. minte ca asta ii e functia.
   si lumea se va duce la vot cu ceilalti, platiti tot de papusari…ca doar nu e Romania proprietara banilor, e un debitor cu scadente mereu depasite

 1. Egalitatea de gen este o mare timpenie !
  “+” nu poate fi fortat sa fie egal cu “-“.
  Ma ingrozeste cind vad intreceri de haltere, box, lupte sau chiar de MMA intre femei. Femeile reprezinta frumusetea, delicatetea, gingasia rasei umane, nu forta si violenta.
  Ele inseamna iubirea, pacea, procreerea rasei umane.
  Nu le condamn daca vor sa se afirme in domenii in care vor fi mereu in urma mult mai agresivilor barbati: stiinta, religie, filosofie, politica, armata, politie, sport, conducere, organizare, arta culinara, etc.
  Este o timpenie sa fortezi in viata publica (politica, administratie) ocuparea a 50 % din posturi de catre femei daca ele nu corespund cerintelor, cum tot o prostie ar fi sa limitezi procentul participarii femeilor la 50% in domeniile in care ele exceleaza (sanatate, invatamint, media, etc.

 2. emanciparea femeii este continuarea inselarii Evei de catre satana. acum a fost eliberat satan din iad si se vede in ce a ajuns femeia…obraznica, ucigasa, infatuata, imbracata ca o boarfa, si daca e ratata de tot plimba un catel sau doi…
  nu se putea distruge familia decat daca distrugeai femeia si o tampeai definitiv cu cariera si dezvoltarea personala si alternativa la casatorie. Ca ea era cea care facea familia si demografia, nu barbatul..

 3. Five years ago, Ms. Angelina Jolie elected to proceed with prophylactic double mastectomy after undergoing genetic screening and learning that she had a significantly elevated risk of developing breast cancer due to mutation of the BRCA1 gene.
  BReast-CAncer-1,ca la sars-cov-2,
  cica gena defecta e luata de la ma-sa,
  ideea cu “schimbata la nashtere” nu i-a trecut prin cap.

  • Totul a fost o propaganda jegoasa care a avut ca scop mutilarea fizica a femeilor. Sa nu uitam ce statut are madam Jolie, care, apropo, nici nu mai este ea insasi, fiind inlocuita de clone/dubluri de “N” ori.

  • A Jolie este membra a cultului satanic

Leave a Reply

Your email address will not be published.