Home / Educativ / Răspuns la argumentul “dar când erai mic nu te-ai vaccinat?”

Răspuns la argumentul “dar când erai mic nu te-ai vaccinat?”

Incorect Politic
August 4, 2021

Dar când erai mic nu te-ai vaccinat?

Via R3media:

Unul dintre argumentele aduse în favoarea vaccinării cu serurile anti-Covid este formulat sub formă de întrebare: „dar când erai mic nu te-ai vaccinat?”.

Sigur că am fost vaccinat, dar există niște diferențe esențiale între vaccinurile care mi s-au administrat în copilărie și cele anti covid.

O să iau doar un exemplu foarte ușor de înțeles. Este vorba despre celebrul vaccin ROR, pe care îl fac mulți copii și-n ziua de azi.
Vaccinul ROR își are originile în cercetările făcute în Statele Unite în anii 50 ai secolului trecut, prima versiune a vaccinului rujeolic realizându-se în 1958. Tot atunci au fost făcute primele teste pe oameni.

După CINCI ani de testări, Guvernul SUA autorizează vaccinul pentru Statele Unite. În 1971, deci la 13 ani de la primele teste, Guvernul american autorizează vaccinul combinat RRO (rubeolă, rujeolă, oreion) dezvoltat prin contribuția lui Maurice Hilleman. Și de-aici nu mai continui.

În România, se introduce vaccinarea antirujeolică cu o singură doză în 1979, deci la aproape 20 (DOUĂZECI) de ani de la primele teste.

În 1981, Institutul Cantacuzino furnizează vaccinul rujeolic FOLOSIT EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA.

Pe scurt: după testări și observații care au durat zeci de ani, în România s-a introdus un vaccin adaptat pentru specificul românesc și cu care am fost vaccinați în copilărie.
Fiind născut în 1983, am fost vaccinat cu vaccinul românesc, produs ținând de specificul biologic al românilor, rezultat în urma a zeci de ani de cercetări în străinătate.

Vedeți vreo asemănare cu un ser produs în câteva luni, pe genunchi, LA GRĂMADĂ? Dacă aveți răbdare să căutați, veți vedea că o istorie asemănătoare, cu teste și cercetări îndelungate, găsiți și la celelalte vaccinuri clasice: anti tetanos, anti rabie, BCG (prima oară folosit în 1921!), etc.

Acestea nu sunt informații clasificate, ci se găsesc la liber, orice medic probabil că le știe. Și-atunci cum să nu fie oamenii reticenți în a se vaccina cu niște seruri testate în doar câteva luni și despre ale căror efecte pe termen lung nu știm absolut nimic?
Dacă domnii de la guvernare voiau să avem încredere, de ce nu au investit în Institutul Cantacuzino, pentru a putea produce vaccinuri? Simplu: pentru că scopul nu este sănătatea publică, ci șmecheria generalizată, vorba Dianei Paul.

În dezvoltarea sa, vaccinul ROR a fost testat pe maimuțe. Azi, nu cumva maimuțele suntem noi?

16 comments

 1. A trecut vremea vorbelor

  Ziarul “Viata Libera” din Galati a trecut la “nivelul urmator”… A inceput “pe fata” o campanie de propaganda de tip psihopatologic nazist in care instiga, fara “perdea”, in mod explicit, la atacarea si pedepsirea celor care refuza sa se “imunizeze”, pedepsire prin destituirea de la locul de munca sau amendare sau..ORICE ALT GEN DE PEDEAPSA !!!!!
  Deci, aceasta mizerie neomarxista de ziar instiga EXPLICIT, PE FATA, la aplicarea “ORICARUI GEN DE PEDEAPSA” (!!!) asupra celor care refuza sa se “imunizeze”.
  Autoarea psihopata a acestei instigari la nerespectarea legilor nu se fereste sa atace populatia care refuza sa se injecteze cu aceste substante necunoscute si dovedit ineficiente si daunatoare si chiar mortala si sustine si instiga in continuare la amenintarea si terorizarea profesorilor si a populatiei, in general, in vederea fortarii acestora sa accepte injectarea.

  Orice lucru are o limita, chiar si ticalosia, chiar si pervertirea “progresista” infecta dar, mi se pare mie ca astfel de derapaje bolnave de tip isterico-criminal nazist, cu radacini psihiatrice, ar trebui luata in vizor de organele abilitate de a veghea la siguranta Statului.
  Ce se va intampla atunci cand, aceasta bolnava mintal, psihopata criminala (si altii ca ea) va profita de faptul ca are posibilitatea sa-si publice infectiile in presa si va iesi cu un mesaj de felul: VACCINATILOR, SARITI PE CEILALTI SI ASASINATI-I, RUPETI-I IN BUCATI, OMORATI-I !!!

  Sa nu ajungem in momentul in care “oamenii de bine”, adica romanii cu mintea de pe urma, sa zica: “vai de mine, nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva…

  https://www.viata-libera.ro/editorial/168044-la-mare-la-soare-virusul-nu-moare

 2. Pe măsură ce autoritățile sanitare și politice din lumea întreagă măresc presiunea asupra cetățenilor pentru a se vaccina, un paradox științific devine tot mai evident: vaccinul nu oprește, ci accelerează pandemia.

  Un studiu recent dat publicității de King’s College din Londra, care a folosit aplicația Zoe COVID pentru a monitoriza ratele de infectare și vaccinare COVID-19 arată că, la 15 iulie 2021, se înregistra o medie zilnică de 15.537 de noi cazuri simptomatice printre cei vaccinați cu o doză sau cu două, în Marea Britanie, ceea ce înseamnă o creștere cu 40% față de săptămâna precedentă, cu o medie zilnică de 11.084.

  Studiul Zoe COVID, condus de epidemiologul Tim Spector, doctor în medicină la King’s College, a estimat că, la aceeași dată, exista o medie zilnică de 17.581 de noi cazuri simptomatice de COVID-19 la persoanele nevaccinate, cu 22% mai puține decât cu o săptămână în urmă, când se înregistraseră 22.638.

  Un comunicat de presă dat publicității de autorii studiului și citat de o analiză realizată de The Vaccine Reaction, afirmă:

  „Pe fondul creșterii continue a cazurilor în grupul celor vaccinați, numărul de cazuri noi în rândurile populației vaccinate îl va depăși pe cel din rândurile populației nevaccinate în zilele următoare.”
  https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/O-piatra-de-poticnire-pentru-Fauci-si-Arafat-De-ce-COVID-19-se-raspandeste-in-tarile-cele-mai-vaccinate-168392

 3. Dedicatie pentru asa-zisii ziaristi din colonia Romanica:

  “Redactorul-șef al Bild și-a prezentat scuze pentru groaza pe care a răspândit-o prin relatările despre COVID, în special copiilor, cărora li s-a spus că „își vor omorî bunica”.
  Într-un discurs înregistrat, Julian Reichelt și-a cerut iertare pentru modul „ca o otravă” în care ziarul său și-a informat despre cititorii în legătură cu epidemia și care „v-a făcut să vă simțiți că sunteți un pericol mortal pentru societate”.

  „Milioanelor de copii din această țară, de care societatea noastră este responsabilă, vreau să le exprim aici ceea ce nici guvernul nostru, nici cancelara nu îndrăznesc să vă spună. Vă cerem să ne iertați.”

  „Iertați-ne pentru această politică a noastră care, de un an și jumătate, v-a făcut victimele violenței, abandonului, izolării și singurătății.”

  „I-am făcut pe copiii noștri să creadă că își vor omorî bunica dacă vor se vor comporta drept ceea ce sunt: niște copii. Sau dacă se întâlnesc cu prietenii. Nimic din toate astea nu a fost dovedit științific”, a continuat Reichelt.

  „Când un Stat fură drepturile unui copil, el trebuie să dovedească faptul că, acționând astfel, îl protejează de un pericol concret și iminent. Această dovadă nu a fost prezentată niciodată. A fost înlocuită cu o propagandă în care copilul era prezentat ca un vector al pandemiei.”

  Ziaristul a adresat un apel către autorități să deschidă școlile și sălile de sport în locul secțiilor de votare, avertizând că cei care au impus aceste măsuri de izolare brutale „vor avea pe conștiință și vor lăsa în cărțile de istorie o mulțime de suflete nevinovate”.

  Faptul că Bild are un tiraj zilnic de 1,2 milioane de exemplare și este cel mai bine vândut ziar din Europa adaugă și mai multă greutate evenimentului fără precendent reprezentat de declarația redactorului său șef.”

  https://www.activenews.ro/stiri/Eveniment-Istoric-Cel-mai-mare-ziar-din-Europa-isi-cere-IERTARE-pentru-ca-si-a-SPERIAT-cititorii-cu-COVID-ul-168412

 4. cu vaxxin de la Cantacuzino,
  ioan cantacuzino,
  unde trudeau doar cei cu “origine sanatoasa”
  (maxtor era mic,
  ingerashul l-a facut mare).

 5. ” Dar când erai mic nu te-ai vaccinat? ” Raspuns : NU , NU M-AM VACCINAT CI , AM FOST VACCINAT CU VACCINURI A CAROR EFICACITATE FUSESE DEJA DOVEDITA ! In plus , NIMENI copil sau adult , nu era vaccinat indiferent cu ce fel de vaccin daca medicul de policlinica spunea NU ! Ala era cel care stia ce fel de probleme d e sanatate ai si comunica asta centrelor d e vaccinare iar aia , NU INDRAZNEAU SA VACCINEZE PE CINEVA CARE NU PRIMISE ACCEPTUL DIN PARTEA MEDICULUI DE POLICLINICA CACI ALA RASPUNDEA CU CAPUL DACA VACCINATUL PATZEA ULTERIOR CEVA . Ziceau Campeanu aia de la ” sanatate ” si Johannis ca in 13 Septembrie va incepe scoala face to face cu prezenta fizica a elevilor in banci . Cabinetele scolare vor tine oare cont ca , este posibil ca multi copii sa nu trebuiasca s a fie vaccinati pe motiv de …boli autoimune sau de credintza religioasa , nu mai vorbesc despre ceea ce vor sau nu parintii ? ? Ma cam indoiesc de asta . Mai repede cred ca…va urma acelasi circ din 2020 .

 6. Asa cum s-a oprit brusc focul ajuns la un metru de o manastire din Grecia asa se va opri brusc PANDEMOGOLANIA si GENOCIDUL planetar pus la cale de cabalistii imputzitzi.
  Asta se va intampla foarte curand.
  Dumnezeu a ingaduit tot ce s-a intamplat pentru ca lumea este plina de ticalosi si prosti, dar tot El va opri avantul sclavilor lui satana si cei vinovati de crime impotriva umanitatii vor primi pedeapsa capitala pe care o merita din plin.

  „Focul uriaș a devastat toată pădurea din jurul mănăstirii Cuviosului David, din Evia. Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică și s-a întors, ca un animal rănit, înapoi în pădure.
  Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui.”

  https://www.activenews.ro/stiri/Incendiu-de-proportii-pe-insula-greceasca-Evia-O-manastire-inchinata-Sfantului-Prooroc-David-si-12-localitati-amenintate-de-flacari.-ULTIMA-ORA-%E2%80%9ECand-a-ajuns-la-un-metru-de-cladirile-Manastirii-focul-s-a-oprit-brusc-ca-de-o-mana-atotputernica-.-VIDEO-168420

 7. „Pe fondul creșterii continue a cazurilor în grupul celor vaccinați, numărul de cazuri noi în rândurile populației vaccinate îl va depăși pe cel din rândurile populației nevaccinate în zilele următoare.”
  https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/O-piatra-de-poticnire-pentru-Fauci-si-Arafat-De-ce-COVID-19-se-raspandeste-in-tarile-cele-mai-vaccinate-168392

  Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de Covid-19 au fost vaccinați.
  Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
  https://www.activenews.ro/stiri/ANCHETA-87-dintre-cetatenii-Regatului-Unit-care-au-murit-de-Covid-19-au-fost-vaccinati.-Analiza-distribuita-pe-Twitter-de-dr.-Robert-Malone-168363

 8. VACCÍN, vaccinuri, s. n. 1. Produs biologic preparat din germeni patogeni sau din secreții microbiene, care se administrează prin injecții sau pe cale bucală unui om ori unui animal în scop preventiv (pentru a căpăta imunitate împotriva bolilor infecțioase) sau curativ. 2. Administrare a unui vaccin (1); vaccinare. 3. (Concr.) Urmă, semn, cicatrice rămasă pe corp în urma administrării unui vaccin (1). – Din fr. vaccin, lat. vaccinus. Cf. it. vaccino.

  Nu vad asemanari intre ce se numeste vaccin COVID si definitia din DEX.

 9. Acesta nu este un vaccin ci o armă de distrugere în masă ,dovada că cei asazis vaccinați fac boala și chiar mor dupa,dovada numeroaselor reacții adverse ,coagulări ale singelui și inflamații ale inimii apărute post injectare.Vaccinurile din copilărie nu erau de tip ARN care modifică ADN-ul uman și aveau eficiență dovedita.

 10. Satanistii si slugile lor au intrat in sevraj.
  Debiteaza numai prostii fara logica pentru ca minciunile sunt atat de multe incat se suprapun si iese la suprafata adevarul.

  « Raed Arafat se contrazice de unul singur. Pe de o parte, el a recunoscut că vaccinații nu sunt protejați de infectarea cu noul coronavirus, ci doar de la a nu dezvolta o formă gravă a bolii (teză infirmată chiar de datele slobozite cu jumătate de gură de INSP, care a recunoscut că 610 de vaccinați au murit de Covid. Deci cum n-au făcut o formă gravă, dacă au ajuns la spital și, apoi, la cimitir?). Pe de altă parte, el insistă cu vaccinarea copiilor (deși studiile au arătat că aceștia nu sunt o categorie de risc) pentru ca nu cumva micuții să „meargă acasă și să dea virusul mai departe” pentru că nu sunt vaccinați, cu toate că și vaccinații pot lua și da noul coronavirus. »
  https://www.activenews.ro/stiri/Arafat-se-contrazice-singur-Dupa-el-copiii-ar-trebui-vaccinati-ca-sa-nu-duca-virusul-acasa-desi-s-a-dovedit-ca-vaccinatii-transmit-noul-coronavirus-168494

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *