Home / Chestiunea Jidănească / Legea Șoșoacă versus Legea Vexler

Legea Șoșoacă versus Legea Vexler

Incorect Politic
August 4, 2021

Legea Șoșoacă versus Legea Vexler

Via Certitudinea:

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 93

În numărul 17 al revistei CERTITUDINEA (26 iunie 2018), într-un articol intitulat „Mai stalinistă decât Legea 217”, semnalam pericolul unei legi pe care am calificat-o ca atare. Legea nu fusese încă promulgată, dar trecuse de Senat, cu 98 DE VOTURI PENTRU, NICIUN VOT CONTRA, NICIO ABȚINERE.

Citez din articol: „…Pentru că, iată, după Legea 217/2015 („Legea antilegionară”) – cea mai stalinistă lege din 1945 încoace – , ni se pregătește alta, și mai ticăloasă. Pe data de 29 martie 2018, a fost depus la Senatul României, la Biroul permanent, un proiect de lege intitulat, eufemistic, „Propunere legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului”.

I se mai spune „Legea Vexler”, după numele inițiatorului, deputatul, din partea minorităţii evreieşti, Silviu Vexler. Îi voi menționa și pe ceilalți semnatari ai proiectului, pentru o posibilă antologie a trădătorilor de țară: Nicolae Şerban – senator PSD; Ganţ Ovidiu Victor – deputat FDGR (minorități); Neagu Nicolae – deputat PNL; Pambuccian Varujan – deputat UAR (minorități); Seidler Cristian-Gabriel – deputat USR; Suciu Vasile-Daniel – deputat PSD; Szabó Ödön – deputat UDMR; Tomac Eugen – deputat PMP; Vlase Petru Gabriel – deputat PSD; Vosganian Varujan – deputat ALDE.

Proiectul de lege este înspăimântător pentru orice om care dorește să trăiască într-o lume sau într-o țară democrată. Restricția dreptului la libertatea cuvântului atinge extreme pe care numai epoca stalinistă le-a cunoscut. Orice formă de exprimare critică la adresa evreilor este interzisă, de acum, prin lege, indiferent dacă acea critică e adevărată sau nu. Potrivit acestei legi, nu vom mai putea spune, de pildă, că Alexandru Nicolschi (vinovat de exterminarea în închisori a mii de români) era evreu [….].E o discriminare cum nu s-a mai pomenit pe pământ, izbucnită, probabil, dintr-un complex istoric, care și-a găsit debușeul într-o lege din România. Cu acoperirea unor interpuși, desigur, căci nu cred că Nicolae Şerban, Ovidiu Victor Ganţ, Nicolae Neagu, Varujan Pambuccian, Cristian-Gabriel Seidler, Vasile-Daniel Suciu, Szabó Ödön, Eugen Tomac, Petru Gabriel Vlase și Varujan Vosganian sunt altceva decât un paravan pentru Silviu Vexler”.

Și iată că, după trei ani, „Legea Vexler” primește o ripostă care trebuia să vină demult. Miercuri 28 iulie, senatoarea independentă Diana Iovanovici Șoșoacă a depus în Parlament un proiect de lege făcut în oglindă, ca formulare și conținut, după „Legea Vexler”. Proiectul în sine e aberant și neconstituțional, dar nu mai mult decât „Legea Vexler”. Dar tocmai ăsta-i meritul lui: scoate în evidență, ca hârtia de turnesol, exclusivismul bolșevic al „Legii Vexler”, prin care, așa cum scriam în 2018, „poporul evreu este singurul popor din lume pe care nu ai voie să-l critici fără să riști închisoarea”. Prin „Legea Șoșoacă”, poporul român ar fi al doilea. Numai că acest proiect nu va fi votat în veci, din simplul motiv că numărul antiromânilor din Parlamentul României este copleșitor mai mare decât al românilor. Nici cei din AUR nu o vor vota toți, la pariu! Dar – cine știe? – poate se vor abroga „Legea Vexler” și legea împotriva antițigănismului (la fel de aberantă), dacă se va găsi cine să le conteste. În orice caz, depunerea, la Senat, a proiectului de lege împotriva antiromânismului poate trezi, în spațiul public, la nivel de masă critic, sentimentul demnității naționale. Și poate că, la următoarele alegeri, vom avea, în Parlament, un românism mai coerent și mai… profesionist. Prezentăm mai jos cele două aberații legislative, inadmisibile într-o lume normală.

LEGE

privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului

Art. 1. — Prezenta lege are ca scop stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului.

Art. 2. — În sensul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles :

a) prin antisemitism se înțelege atât percepția referitoare la evrei exprimată ca ură împotriva acestora cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești sau lăcașurilor lor de cult;

b) prin organizație cu caracter antisemit se înțelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, care își desfășoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepțiilor sau doctrinelor antisemite. In această categorie pot fi incluse organizațiile cu sau fără personalitate juridică, partidele și mișcările politice, asociațiile și fundațiile, societățile reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și orice alte persoane juridice care intră sub incidența prezentei

c) prin simboluri antisemite se înțelege: drapelele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea însemne, care transmit

idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul;

d) prin materiale antisemite se înțelege: imagini, mesaje text, conținut audio-video, precum și orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul.

Art. 3.
Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antisemite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

Art. 4.
Distribuirea sau punerea la dispoziția publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani.

Art. 5.
(l) Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și utilizarea în public a simbolurilor antisemite.

(3) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută la alin. (l) sau (2), dacă este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public.Art. 6.
(l) Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi inițierea sau constituirea unei organizații cu caracter antisemit, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup.

LEGE

privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului

Art. 1 – Prezenta lege are ca scop stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului.

Art. 2 – În sensul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles:

a) prin antiromânism/antiromânesc/antiromânește se înțelege atât percepția referitoare la români și România, exprimată ca ură împotriva acestora, cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva românilor, a istoriei, a identității, a proprietăților acestora, a sărbătorilor acestora și a României, împotriva instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale, a liderilor comunităților românești sau a lăcașurilor de cult, a tradițiilor și a limbii române;

b) prin organizație cu caracter antiromânesc se înțelege orice grup format din 3 sau mai multe persoane, care își desfășoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepțiilor sau doctrinelor antiromânești. În această categorie pot fi incluse organizațiile cu sau fără personalitate juridică, partidele și mișcările politice, asociațiile și fundațiile, societățile reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și orice alte persoane juridice care intră sub incidența prezentei legi;

c) prin simboluri antiromânești se înțelege: drapelele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea însemne, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antiromânismul;

d) prin materiale de propagandă antiromânească se înțelege: imagini, mesaje text, conținut audio-video, precum și orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antiromânismul.

Art. 3 – Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antiromânești constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

Art. 4 – Distribuirea sau punerea la dispoziția publicului, prin orice mijloace, de știri și informații, materiale antiromânești constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

Art. 5 – (1) Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri antiromânești constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și utilizarea în public a simbolurilor antiromânești.

(3) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută la alin. (1) sau (2), dacă este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public.

Art. 6 – (1) Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi inițierea sau constituirea unei organizații cu caracter antiromânesc, precum și aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup.

(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au fost urmate de săvârșirea unei alte infracțiuni, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.

(3) Nu se pedepsesc persoanele care au comis faptele prevăzute la alin. (1), dacă denunță autorităților existența organizației înainte ca aceasta să fi fost descoperită și să se fi început săvârșirea vreuneia dintre infracțiunile care intră în scopul grupului.

(4) Dacă persoana care a săvârșit una dintre faptele prevăzute la alin. (1) și (2) înlesnește, în cursul urmăririi penale, aflarea adevărului și tragerea la răspundere penală a unuia sau mai multor membri ai unui grup infracțional organizat, limitele special ale pedepsei se reduc la jumătate.

P.S. N-aș fi ezitat să salut acest proiect nici dacă ar fi fost inițiativa lui Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Miklos Horthy, Hitler, Stalin sau toți la un loc!

22 comments

 1. Legea lui Sosoaca pare plagiat al legii ilegale (drci contraductie in termeni) a anti-semitismului, cu exact aceleasi pedepse la aceleasi articole de infractiuni.
  Inteleg ca legea anti-romanismului e o riposta la legea falsa a anti semitismului, dar parerea mea e ca la legea antiromanismului pedepsele trebuiau propuse sa fie de 2 aau 3 ori mai mari.
  In plus, nu inteleg ce cauta legea anti-evrei in Romania. Aici NU e Israel! Ci Romania! Sau are cumva si Iaraelul o lege a sntiromanismului acolo (cum avem noi una snti-ecrei aici) de care noi nu stim???
  La fel si cu cererea noaatra mereu nesatisfacuta: “Cati romani in guvernul Ungariei, tot atati unguri in guvernul Romaniei”.

  • Ia vezi documentarele de aici, iti vor deschide total ochii mintii: https://europa-xx-th-century-truth.webnode.nl/

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Cam subțire. Ai dreptate. Șoșoacă a copiat Legea Vexler. După cum am bănuit femeia asta vrea doar să șmecherească. Să nu muncească pentru o lege reală, este sub nivelul unui jurist mediocru. Păcat. Am văzut o lege mult mai complexă care a circulat pe net. În locul lui Vexler aș acuza-o pe Șoșoacă de plagiat.

   • : … @(* Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc August 4, 2021 at 7:32 pm: …-Cam subțire. Ai dreptate. Șoșoacă a copiat Legea Vexler. După cum am bănuit femeia asta vrea doar să șmecherească. … În locul lui Vexler aș acuza-o pe Șoșoacă de plagiat.*)

    -1) D-le Vasilică Militaru (dacă nu ești „militar cameleon, prin S.S. străine de Dreptatea Poporului Meu Roman” ?!!!), …începi să-ți dai „Arama / culoarea coclită, (pe față), ca un cameleon, …invocînd doar bănuieli” (!!!), …sau poate „sînt doar provocări”/„bagi bățul prin gard”;

    -2) De ce promovezi „faptele antiromanești” invocînd pe alții / zicînd: -„În locul lui Vexler aș acuza-o pe Șoșoacă de plagiat.”), …în loc „să te bagi la judecată pe față / față în față” cu „femeia asta – Șoșoacă”, …„măi dragă provocatorule, care crezi că poți să intri in staul, precum lupii îmbrăcați în haine de oi” (vezi profețiile / coroborează) _ Matei 7/15-2021; _ Ioan 10/1-5,(6),10-16,20,2021;

    -3) Dacă crezi că ai dreptate, cere „Împuternicire / Procură Judiciară (poate fi și InJustițiară), de la acela pe care l-ai invocat (Vexler)”, …și, „rezolvă problema”: …-„Acuz-o oficial în locul lui Vexler pe Șoșoacă de plagiat.”, …dar i-ți zic că trebuie să citești (ce nu ai citit niciodată / iată – coroborează): … _ Marcu 4/2021-25; … & … _ Matei 12/31-37: …

    -*31. De aceea va spun: Orice pacat si orice hula vor fi iertate oamenilor, dar hula impotriva Duhului Sfant nu le va fi iertata.
    32. Oricine va vorbi impotriva Fiului omului va fi iertat, dar oricine va vorbi impotriva Duhului Sfant nu va fi iertat nici in veacul acesta, nici in cel viitor. Caci pomul se cunoaste dupa rodul lui.
    34. Pui de naparci, cum ati putea voi sa spuneti lucruri bune, cand voi sunteti rai? Caci din prisosul inimii vorbeste gura.
    35. Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui, dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui.
    36. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant nefolositor pe care-l vor fi rostit.
    37. Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit.”*.

    -„Mesia”.

    • Frățioare, nu i-ai citit postările de până acum? Zice că e ortodox (ba chiar cu studii în teologie) dar nu scapă nici o ocazie să atace Biserica română. Are o obsesie în a acuza la grămadă orice nume cunoscut din Biserică de homosexualitate sau pedofilie. Face pe antisemitul dar pe urmă vine și promovează idei jidănești ca rasismul sau mituri despre ce nasol era înainte de al doilea război mondial în România și în lume pentru femei și noroc că a venit feminismul (o altă invenție jidănească) și acum femeile sunt libere să fie curve sau să fie oricât de nebune și asta e un progres. Susține că Hitler a fost “cel mai mare criminal din toate timpurile” deși oricine are mai mult de doi neuroni realizează că Holocaustul e o gogoriță (ce să mai vorbim că face asta pe un site unde e pplin de articole care afirmă asta, inclusiv cele care-l discută pe Vasile Zărnescu. Trebuie să ai o chiorenie specială ca să nu le vezi.Sau pur și simplu să alegi să nu le vezi. Chestiunea mai gravă e de ce încă mai are acces să scrie chiar articole pe site-ul ăsta?

 2. -1) Este bine, chiar foarte bine că a fost inițiat; … & … -(„Deșteptareaaaaaaa!” _ Isaia 21/11-16; _ Marcu 4/2021-25)Ș
  -2) Cu ocazia supunerii dezbaterii in „Parlament / Cele două Camere”, …trebuiesc „văzute, copiate și publicate, numele potrivnicilor, etnia și celelalte date de așa-zisă: – apartenență politică”, …așa, ca să rămînă pentru „Amin!tire”;
  -3) @ *P.S. N-aș fi ezitat să salut acest proiect nici dacă ar fi fost inițiativa lui Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Kelemen Hunor, …(ceilalți enumerați fiind din istoria apusă, din ale căror fapte, cei în viață enumerați și alții – contemporani, …nu au învățat nimic / nu au înțeles nimic )*: …

  și, preluînd vorbele d-lui Paleologu din postarea aferentă ( _ https://www.facebook.com/PodulRo/posts/1480226755648938?comment_id=1480872985584315&notif_id=1628000448738428&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif): …
  _ Podul 2 august la 18:38 ·
  Lipsa de patriotism a actualei clase politice. Paleologu explică cauza: “Nu au o memorie care să le permită să gândească pe mai multe secole”, …

  implicit comentariul Meu /(iată copia): …

  : … -“Nu au o memorie care să le permită să gândească pe mai multe secole”, …pentru că „nu sînt mintuiți / nu au minte” (_ Deuteronom 29/4; _ Isaia 1/2021-23; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-9; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4), …precum „niște derbedei, care cred că post să se împotrivească, „Împăratului de la miazăzi” _ Daniel 11/14: …
  -*14. In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva imparatului de la miazazi, si o ceata de derbedei din poporul tau se vor rascula, ca sa implineasca vedenia, dar vor cadea.*, … & … (_ Iuda 1/10-16), …

  „Împărtatul de la miazăzi”, tîlcuit, însemnînd „Adevărul Întrupat, în Romania” (vezi / coroborează) _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; _ Matei 1/18-2021; 12/18-2021; _ Romania 10/4,16-2021, … & … Romania 5/14; 10/14 – Cum ?!!! (vezi _ Apocalipsa 2/17; 3/12); _ Isaia 6/8-12,(13- Romania); 9/1,2,(6- Eu sînt Acela!); 52/6 _ *Iată-Mă!*; 65/1 _ *Iată-Mă! Iată-Mă!*, … & … _ Luca 16/29-31; 18/7,8; …

  -„Toate popoarele chemate” _ Isaia 55/1-11; _ Ieșirea /„(Trimiterea _ Galateni 4/4)” 4/(1,10),11-16.

  = Cu stimă. -„Mesia”.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Gheorghe Moise Eu cred că dobândirea Duhului Sfânt este o treabă foarte serioasă. Dar amestecarea chestiunii Șoșoacă cu Duhul Sfânt chiar este o blasfemie. Mă mai pricep și eu la oameni iar dintr-astea cu Duhul Sfânt am mai învățat și eu câte ceva după 17 ani de ședere prin munții de la Petru Vodă. Vorba dedicației pe care mi-a lăsat-o bătrânul Iustin Pârvu pe un Molitfelnic: “Las fratelui Vasile o umilă semnătură … retras în munți asemenea anahoreților de altă dată ….”.

   • : … (* Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc August 4, 2021 at 9:53 pm : … @ Gheorghe Moise Eu cred că dobândirea Duhului Sfânt este o treabă foarte serioasă. … & …Mă mai pricep și eu la oameni iar dintr-astea cu Duhul Sfânt am mai învățat și eu câte ceva după 17 ani de ședere prin munții de la Petru Vodă.*)

    -1) (Q-?): -De ce nu-Mi răspunzi la „comentariul / mesajul” Meu, din data „August 4, 2021 at 9:20 pm”, …prin care am vorbit în concordanță și conformitate cu profețiile, de care nu ai cunoștință (_ Matei 22/29), …și nici nu te temi de Mine (vezi) _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; _ Fapte 3/16-2021,22: _ Numeri 12/6-8, …zicîndu-ți că „prin potrivnicia ta și a acelora ca tine, împotriva Mea și a Poporului Roman” /„Împaratul de la miazăzi”, …prorocii v-au caracterizat ca „derbedei” _ Daniel 11/14;

    -2) Tu vorbești doar „din auzite, nu citești și de aceea nu știi nimic, decît basme și povești lumești și băbești” (așa cum este scris) _ 1 Timotei 4/7; 6/3-5: …

    -*3. Daca invata cineva pe oameni invatatura deosebita, si nu se tine de cuvintele sanatoase (.) si de invatatura care duce la evlavie,
    4. este plin de mandrie si nu stie nimic, ba inca are boala cercetarilor fara rost si a certurilor de cuvinte, din care se naste pizma, certurile, clevetirile, banuielile rele,
    5. zadarnicele ciocniri de vorbe ale oamenilor stricati la minte, lipsiti de adevar si care cred ca evlavia este un izvor de castig. Fereste-te de astfel de oameni.*, …

    ca tine, … „pomi fără rod în voi” _ Matei 7/15-2021,22,23; _ Iuda 10/16, … 9vezi pilda „ca niște balauri stînd sub iduri false” (vezi) _ Romania 11/3-8, …este plină „Grădina Eden / Romania / Grădina mamei Mele – Maria _ Facerea 2/(7-15),16-2021,22-25, …

    (ca voi), despre care este scris clar în profeții, despre cum ați învrăjbit și nu conteniți să provocați și să învrăjbiți Întreaga Omenire, cu „Istorisiri Închipuite” (coroborează) _ 2 Timotei 3/1-9 _„Eu sînt Acela!”; 4/3,4, …încercand (auzi ?!!!) „Să pună zăbala-n gura Întregii Omeniri”, privitor la „Obligativitatea recunoașterii unei false seminții” ?!!! (iată profețiile) _ Mica 3/1-12, (citește dacă vrei să te trezești);

    -(Q-?): …-De ce nu solicitați Întregii Planete, tuturor popoarelor de pe Pămînt, de pe toate Continentele / USA, UE, Africa, Australia, Asia -japonia, China, Mongolia, India, Rusi, … „să vă recunoască mizeriile legislative pe care ați reușit să le promovați în Romania”, privitor la „antisemitism” și la „condamnarea elitelor Romanești, Istoricilor, Istoriei Romane / Romanești / latinești – Ancestrale”, tuturor cetățenilor de pe Întreaga Planetă, care „nu recunosc poveștile voastre”, …căci este posibil să vă ajute Dumnezeul Vostru;

    -O lălăi la zmekereală îmbîrligînd noțiuni la care faci trimitere subliminală cu subînțeles la „conaționalii voștri” ?!!!, ..lălăind-o cu „Neamul” / „Neamul Romanesc” ?!!!

    -Dacă î-și zic că „Poporul Roman este de Neam din Dumnezeu, prin Mine /(Mesia / Cuvîntul Întrupat _ Ioan 1/1,2,5,12,13,14)” _ 1 Petru 2/9,10,(15),16; _ Fapte 17/23-25,29, … adică „De Neam, din Dumnezeul Cerului și al Pămîntului _ Fapte 17/24; _ Luca 10/2021,22; _ Apoalipsa 22/13-2021), …

    adică, „Dacă î-ți zic că Poporul Roman / Romanesc / Latinesc – Ancestral, este adevăratul popor Mitic / Semitic, în concordanță și conformitate cu Profețiile (iată cum este scris) _ Daniel 12/(4),7-9: …

    -*7. Si am auzit pe omul acela imbracat in haine de in, care statea deasupra apelor raului; el si-a ridicat spre ceruri mana dreapta si mana stanga si a jurat pe Cel ce traieste vesnic ca va mai fi o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme si ca toate aceste lucruri se vor sfarsi cand puterea poporului sfant va fi zdrobita de tot. … & … _ Isaia 6/8,(9-12),13 _ Poporul Roman;
    8. Eu am auzit, dar n-am inteles, si am zis: -“Domnul meu, care va fi sfarsitul acestor lucruri?”
    9. El a raspuns: -“Du-te, Daniele! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la vremea sfarsitului.*, …

    „Sfîrșitul Tainei lui D-zeu / Sfîrșitul Tainei Mele” _ Apocalipsa 10/7; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26, …

    „te întreb”: -„al cui Neam, sau Neam cu cine zici tu că este Poporul Roman ?!!!”, … să te văd ce-Mi răspunzi ?, …asigurîndu-te că te voi prinde în viclenia ta de „cameleon cu limba cleioasă îmbîrligător, provocator și răstălmăcitor de profeții, Potrivnic Poporului Meu, …venetic prin Grădina Eden” _ Facerea 1/24,25, …„mort în privința Adevărului” _ Apocalipsa 3/1-3,17,18,(19).

    _ ATENTIE /(„Î-ți vorbește gura fără cap!” _ 1 Timotei 6/3-5), …„aceasta fiind Ziua De Pe Urmă / Ziua Cea Mare a Praznicului, …nu am dat încă Duhul Sfînt!” (vezi) _ Ioan 7/37-40.

    -„Mesia” _ Romania 5/14 -„Citește cu Atenție!”; 10/4,(14-?!!),16-2021; _ Fapte 3/16-2021,22; _ Apocalipsa 22/13-2021; _ Isaia 8/19-2021,22, … & … _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 12/18-2021; 18/11; 10/34 – Mare ATENTIE!

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Moise Gheorghe Dacă tot te dai proroc, de ce nu scrii corect românește? Vezi că ai sărit Abecedarul și câteva clase primare și ai trecut direct la Biblie. “Î-și zic”, “Î-ți vorbește” se scriu un pic diferit. Treci pe la un profesor de limba română și pe urmă mai discutăm cum stă treaba cu Scriptura și cu Mesia care te pretinzi.

     • : … -„Militaru?le Vasilică”, poftim la „masă”/„hrană curată” _ Matei 4/4, … doar „dacă ai dantura de rumegător” (_ Ioan 10/1-16,20,2021), …adică, „căruia să-i placă iarba verde de pe cîmp” _ Facerea 1/24,25,(26-28),29-31; 9/3-5,(6);
      -Citește cu atenție _ Isaia 9/15-2021, …și „transmite” cum este scris _ Romania 10/(17),18-2021: …

      -@ (*_ Romania 11/3-8; _ Numeri 12/6-8 *): …-„Simbolistică” re-prezentativă privitor la Împlinirea / Săvîrșirea / Sfîrșitul Legii Facerii Omului / „Cartea Creației Încheiată” (coroborează) _ Ioan 1/1-14; _ Romania 5/14; _ Apocalipsa 1/1-20; 10/7; 17/14; 22/13-2021; _ Isaia 8/19-2021; _ 1 Corinteni 14/21; … & … _ Iată: …

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=281822929201188&set=a.260420351341446 ,
      … & …

      … _ 1 Corinteni 14/21 /[“K” / “As+10= 21” / *Carte Incheiata / Cartea Creatiei Incheiata* _ Geneza 1/26-31; 2/1-3; _ Filipeni 2/6-8; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Daniel 12/4,9,[13]; _ Isaia 6/8,(9-12),[13]; _ Romani’a 10/4,14 ?! = “K” / “As + 10 = 21″/ *21.12.2012 – Sfîrșitul Calendarului MayAn = Inceputul Noii Ere Astrale* _ Ioan 1/ 1,2,5,12-14 = “K” _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Filipeni 2/6-9; _ Romani’a 5/14 = “K”; 10/4,(14-?!!! = “K”); 16/25; _ Deuteronom 18/15,18; _ Fapte 3/(16-2021),22; _ Isaia 6/(8),9-12,[13 – Romania]; 9/1,2,[6 – „Eu sînt Acela!”; Apocalipsa 17/14 = “K”/*King*/”Marele Preot”_ Ev.10/(7-9),21; _ Apocalipsa
      22/13-2021]; _ Matei 13/13-15,(16,17),[35],34; _ Ieșirea / [Trimiterea _ Galateni 4/4]/ 4/(1,10),11-16; _ Isaia 53/(1-6),*G*,8-11; _ Apocalipsa 2/17 – *G*-„Gheorghe” – *Biruitorul Balaurului _ Romania 11/(3)-8*; _ Numeri 12/6-8; _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14 – *Salvatorul* _ Ioan 8/(2021)-23,28; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34; 12/18-2021; 5/17.

      -„Mesia”.

   • : … – Ia și mănîncă (_ Matei 4/4; _ Isaia 29/10-14), …*posmagi înmuiați* … & … _ 2 Petru 1/19-2021: …

    -*19. Si avem cuvantul prorociei (_ Fapte 3/16-2021,22,23), facut si mai tare, la care bine faceti ca luati aminte, ca la o lumina care straluceste intr-un loc intunecos, pana se va crapa de ziua si va rasari luceafarul de dimineata in inimile voastre.

    20. Fiindca mai intai de toate, sa stiti ca nicio prorocie din Scriptura nu se talcuieste singura.

    21. Caci nicio prorocie n-a fost adusa prin voia omului, ci oamenii vor vorbi de la Dumnezeu, manati de Duhul Sfant.*

    -„Mesia” _ Fapte 3/16-2021,22,(23); _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!),16-2021; _ Fapte 26/23; _ Matei 1/18-2021; 12/18-2021; _ Luca 16/29-31; 18/7,8; _ Ioan 1/1,2,5,12-14; 3/16-2021; 4/25,(26),44; 8/2021-29,(42,43),44,(45-47); 10/8,(9-15),16,20,2021; 16/8-11,(12).

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Chiar este o lege penibilă. Trebuia să fie definite formele de manifestare antiromânești. Ar fi fost necesară interzicerea defăimării simbolurilor naționale, interzicerea defăimării eroilor Neamului Românesc, atacurile la demnitatea și onoarea națională, afirmațiile negaționiste referitoare la teritoriul sacru al României ce cuprinde Basarabia și Bucovina de Nord șterpelite de ruși dimpreună cu ucrainienii și multe altele.
  A face copy paste pe legea Vexler, și a înolcui cuvântul evreu cu român, nu mi se pare un lucru serios. Este o mimare de lege a protejării aparținătorilor Neamului Românesc. Asta este opinia mea și o rostesc cu orice risc. Ideea asta proastă îmi amintește de neputința teologilor ortodocși de a ieși din capcana teologiei criminale iudaice, un non sens al creștinismului.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Nu știu ce făcea Șoșoaca prin 2018 dar eu știu că trimiteam lui Iohannis motive (excepții de neconstituționalitate ale Legii lui Vexler).
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/26/parlamentarii-evrei-vor-sa-l-bage-la-puscarie-pe-patriarhul-daniel/
  Aici este sugestivă imaginea postată de Dragoș Vasilescu. Cum sugestivă era și întrebarea lui: “Şi voi, restul ne-evreilor, aveţi ceva de spus? Sau vă place cum o șleahta de ne-români se cacă în capul nostru?”.
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/28/daca-iohannis-va-promulga-legea-384-2018-toti-romanii-se-vor-numi-oficial-ne-evrei/

 5. Macar a facut ceva. Oricum se pot adauga articole. Din ce vad pe acest site cand e vorba de nationalism suntem mai mult dezbinati decat uniti. Cred ca asta e un blestem asupra neamului romanesc, care, din cate vad peste tot nu poate fi intors deocamdata nicicum. Daca fiecare cauta nod in papura celuilalt nationalismul va ramane doar in vorbe, nu si fapte. Ne meritam soarta. Doamne ajuta !

 6. Suntem uniti in prostie si dezbinati in inteligenta noastra superioara celuilalt. 😂

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Gabiu Eu consider că unii români sunt mult mai inteligenți decât cei care au pretenția că sunt. Alinerea în spatele unei cauze, fără a avea argumente solide, o consider doar un politicianism ieftin și nicidecum naționalism, Niciodată n-am să mă aliez cu o persoană doar pentru faptul că ar susține o cauză pe care nu o susțin alții. Trebuie ceva mai mult.
   Repet întrebarea lui Dragoș Vasilescu: “Şi voi, restul ne-evreilor, aveţi ceva de spus? Sau vă place cum o șleahtă de ne-români se cacă în capul nostru?”.
   Voi ăștia care acuzați că naționalismul românesc este dezbinat, și este, ce demers legal ați făcut ca să vă împotriviți unie legi neconstituționale ca cea a Lui Vexler? Excepțiile de neconstituționalitate valabile pentru Legea nr.157/2018 sunt valabile și pentru Legea antiromânismului.

 7. Ceea ce a facut doamna Sosoaca, depunand in Parlament legea de combatere a anti-românismului, este demn de toata lauda. cu o singura mentiune: Aceasta lege a fost intocmita, imediat dupa publicarea in MO a legii 157/2018 (legea “Vexler”), respectiv in 29 iunie 2018. Documentul a circulat pe retelele sociale, a fost citita si dezbatuta si, logic pentru acea perioada (nici un parlamentar nationalist sau conservator), a fost pusa la sertar. Ca initiatori apar deputatii PMP Marius Pascan si (culmea!) Eugen Tomac si Daniel Gheorghe de la PNL. Faptul ca Eugen Tomac, unul dintre infamii initatori ai legii “Vexler”, a venit si cu legea anti-românismului, a facut ca atunci initiativa sa fie privita cu scepticism. Ne-am gandit ca e “praf in ochi”, adica un tradator ca Tomac (fie-i in veci numele spurcat!) s-a gandit sa spele rusinea (n-a spalat-o!) initiind un proiect de lege despre care stia ca oricum nu va fi pus in dezbatere. Domnii Vasile Zarnescu si din cate mai tin minte Victor Dogaru (redactor “Razboiul Informational”) si Adrian Aciu cred ca stiu mai multe despre situatia de atunci. Indiferent de numele initiatorilor, avand in vedere ca doamna Sosoaca a depus-o pana la urma in Parlament pentru dezbatere,este corect ca numele acestei legi sa fie Legea “Sosoaca”.

 8. doza dubla,
  rapel la khipputzvah,
  vezi poza.

 9. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  @ Domnule Alexandru Balcu, ceea ce a făcut doamna Șoșoacă este nedemn pentru un om cu pregătire juridică. La vremea când Legea adoptată de Parlament a fost trimisă spre promulgare Președintelui României, la timpul oportun, am făcut o serie de demersuri către Administrația Prezidențială și am comunicat în scris, nu prin scrisori deschise, excepțiile de neconstituționalitate ale Legii Vexler.(https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/26/parlamentarii-evrei-vor-sa-l-bage-la-puscarie-pe-patriarhul-daniel/) O lege copy paste care doar înlocuiește cuvântul “evreu” cu “român” conține o sumedenie de prevederi neconstituționale. Eu credeam că românii pot mai mult decât absolventul de jurnalism, care n-a publicat nici un articol (https://www.politoscop.ro/un-oportunist-fara-facultate/).
  Sau poate avea dreptate bunica lui George Butunoiu, semnatarul articolului de pe Politoscop, care credea că evreii sunt cu mult mai deștepți decât românii. Dramatic este că eu nu cred.

 10. Chestia asta , ” „poporul evreu este singurul popor din lume pe care nu ai voie să-l critici fără să riști închisoarea”. ar trebuii introdusa ca materie de invatat obligatorie pentru copii , inca din gradinitza si , mai mult de-atat , ar trebui inscrisa cu litere de aur pe frontispiciul a tot ceea ce-nseamna drepturi , ale romanilor prevazute in Constitutie . De fapt asa este , iar dl. Col {rtg} Vasile Zarnescu este exemplul INCA VIU al ” adevarului ” ce rezida in aceste cuvinte . Cred ca , acesta-i si motivul in principal pentru care ARMATA incearca sa se tina deoparte de mizeriile politicianiste ale unor oameni ce , inainte de 1990 , n-ar fi indraznit nici macar sa viseze la ceea ce spun astazi ! Intrebare : doar in Romania este valabila chestia asta sau , mai exista si alte tari U.E. in care , se gandeste la fel despre …poporul evreu ?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian Toată lumea iudeo creștină este captivă acestui concept care pleacă de la ideologia rasistă a suoeriorității poporului iudeu ales al Dumnezeului lui Israel. Cum cre(ș)tinii au preluat ad litteram conceptul Dumnezeului Vechiului Testament, li s-a inoculat în subconțtientul colectiv ideea că evreii sunt rasa semită superioară tuturor celorlalte etnii ale speciei umane. Un fals grotasc propagat și acum de taica popa în bisericile noastre ortodoxe (nu că ar fi mai prejos catolicii și protestanții).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *