Home / Chestiunea Jidănească / DESTINAT ELEVILOR: Planul de acțiune pentru Operațiunea “Gogorița Diabolică”

DESTINAT ELEVILOR: Planul de acțiune pentru Operațiunea “Gogorița Diabolică”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 9, 2023

Elev român pregătindu-se de ora holocaustului

 

A apărut programa școlară pentru materia obligatorie despre holocaust, ea poate fi consultată aici.

DESTINAT ELEVILOR:

Planul de acțiune pentru Operațiunea “Gogorița Diabolică”

Începând cu anul școlar 2023-2024, elevii vor sta o oră în plus la școală, fiind introdusă o nouă materie obligatorie la trunchiul comun: Istoria Evreilor.Holocaustul.

Tinerii care citesc acest mesaj trebuie să se pregătească pentru operațiunea Gogorița Diabolică.

Studiați din timp pentru a ține piept reeducării!  Consultați cărțile relevante de la secțiunea de Literatură!

Cercetați trimiterile din următoarele articole:

Holocaustul: Scurt Ghid Pentru Tema la Istorie

Alte Resurse Pentru Tema la Istorie

La oră, puneți întrebări:

 • Cine a adus bolșevismul în România?
 • Care a fost etnia predominantă în aparatul bolșevic din Rusia după revoluție?
 • Dacă holocaustul e atât de adevărat, de ce există legi care interzic cercetarea lui?
 • Cine a făcut primul atentat terorist cu bombă din România?
 • Dacă trăim în democrație, de ce există legi care prevăd închisoarea pentru anumite opinii?
 • Dacă există ordine constituțională în țară, cum de avem legi care încalcă flagrant Articolul 30 despre libertate de exprimare?
 • A spus Elie Wiesel adevărul sau a fost un impostor, după cum scrie Grunor Miklos, supraviețuitorul de la Auschwitz care dezvăluie impostura lui Elie Wiesel?
 • Pe cine să credem, pe Elie Wiesel care ne acuză că am ucis 400.000 de jidani și vă obligă să predați o oră în plus? Sau pe fostul președinte al Israelului, Shimon Peres, care a mulțumit public României pentru salvarea a 400.000 de jidani?
 • A fost sau nu a fost procesul de la Nurnberg un proces stalinist? Prezentați articolul 21 în fața clasei și întrebați-i pe ceilalți dacă profesorul refuză să răspundă.
 • Doamna profesoară, dacă ne predați despre holocaust, ne veți preda și despre raportul lui Fred Leuchter sau Germar Rudolf? A, nu știți cine sunt ăștia? Dați-mi voie să vă explic….

Nu vă lăsați tăiați împrejur la creier!

6 comments

 1. Ținta iudeilor talmudisti au fost dintotdeauna tinerii dintr- o populație data. Pentru că spălarea pe creier a acelor tineri, pe lîngă că îi face supuși față de orice li se cere ori li se întîmplă, se va răsfrînge în mod ineluctabil și asupra generațiilor care îi vor urma, în sensul că supusenia transformată în imbecilitate ( aproape) se va perpetua transgenerational. În acest fel, iudeii talmudisto-cabalisti și-au asigurat dintotdeauna dominația asupra lumii. Și continuă să o facă . Prin procesul ” democratic” – și nu numai – prin care individul este anihilat și se confunda cu mulțimea. De aceea, în constitutia română , de pildă, numai poporul este suveran, indivizii ce formează acel popor fiind inexistenti ca suveranitate. Tipic iudeic! Pentru ca masele să se sfîșie mereu între ele, și să nu vadă niciodată cine sunt cei ce le asmut unele împotriva celorlalte.

 2. https://www.activenews.ro/thumb-888?/articole/184242.jpeg
  rasa “alesilor”,unii trisheaza: puteti comenta ceva?

 3. Nu invata generatiile distruse de dupa ;90 nimic, nici pro nici contra holocaust, decat ca ceva din propaganda fortata le va ramane in cap

  In scoli ne trebuie demnitate, ceea ce noi nu avem. De ce sunt primiti tiganii, mai ales pe locuri speciale? Cand apare un tigan in clasa toti romanii, elev sau profesor trebuie sa paraseasca scoala!!! De ce stam sa fim spurcati si calcati in picioare, sa ne fie copii spurcati? la fel cu profesoarele astea curve care fac propaganda pentru ciori….de ce ii toleram?

  Romanii sa boicoteze in masa mizeria cu holocaustul, ce or sa ne faca, sane dea pe toti afara, sa lase 10.000 de corigenti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *