Home / Actualitate / Partidul Noua Dreaptă ia atitudine împotriva institutului Elie Wiesel, condamnă strategia de combatere a antisemitismului românismului

Partidul Noua Dreaptă ia atitudine împotriva institutului Elie Wiesel, condamnă strategia de combatere a antisemitismului românismului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 28, 2021

Partidul Noua Dreaptă ia atitudine împotriva institutului Elie Wiesel

 

Via NouaDreaptă:

Noua Dreaptă a luat act cu consternare și revoltă de noua lege…fără-de lege prin care Guvernul tradator (iar aici ne referim la absolut toate guvernele aflate la conducerea țării din ultimii 31 de ani) mai pune un drug de fier la temnița neo-bolșevică în care ar dori să închidă poporul român.

Cu o insistență demnă de o cauză bună, conducătorii României de azi, în fond doar niște slugi netrebnice și executanți așa de docili încât credem că provoacă silă inclusiv Stăpânilor lor alogeni, mai promovează o așa-zis Strategie, prin care chipurile doresc să apere entități și populații diverse și străine, la propriu și la figurat, de destinele neamului românesc, dar în fapt constituie un nou atac mârșav la adresa poporului român.

Reamintim în acest context documentul intitulat Strategia Națională privind Imigrația pentru perioada 2019-2022, la fel, un document prin care Guvernul României, în martie 2019, își anunța intenția de a umple țara cu imigranți proveniți din Orientul Mijlociu și din Africa, aceasta în ciuda problemelor sociale grave și atentatelor teroriste create și comise tocmai de astfel de imigranți în țările Europei Vestice și în ciuda celei mai mari campanii din România împotriva imigrației și colonizării țării cu populații străine, din noiembrie – decembrie 2018, campanie în care Noua Dreaptă  a fost una din asociațiile organizatoare și conducătoare a acțiunilor.

Așadar, deja “ne-am obișnuit”, ori de câte ori Guvernul ne anunță pompos de vreo Strategie de-a sa, românii nu se pot aștepta la nimic bun.

Așa este cazul și cu noua Strategie promovată rapid și, tot așa cum ne-am obișnuit mai ales în ultimul timp, pe ascuns (noaptea, ca hoții cei mai ordinari).

Nu întâmplător, documentul strategiei pe baza legilor votate de gruparea de trădători PNL-PSD-USRPLUS-UDMR a fost aprobat de Guvern și publicat pe website-ul Institutului Elie Wiesel, adevăratul stăpân al guvernului (Noua Dreaptă  a afirmat de altfel în mod public, în cadrul “maratonului pentru abrograrea legilor liberticide” din aprilie 2021, că trăim de fapt în regimul ELIE WIESEL).

Iată că tovarășii Cominterniști de la putere au considerat că legile liberticide de până acum, respectiv O.U.G 31/2002 validat prin legea nr. 107/2006, 217/2015 (“antilegionară”), 157/2018 („Vexler”) și 2/2021 (combatere ”antițigănism”), nu sunt suficiente pentru a îngropa definitiv libertatea de exprimare și de amintire a Adevărului legat de istoria, cultura și Credința neamului românesc. Aveau nevoie de o “ditamai” Strategie. Intitulată pompos de prevenire și combatere a antisemitismului (n.a: întotdeauna antisemitismul este primul termen cu care începe orice lege liberticidă și orice discurs marxist instigator la ură), xenofobiei…și așa mai departe.

În fond, nu trebuie să ne mire prea tare această nouă lege (?) liberticidă și anti-românească. Această așa-zisă strategie se clocea de mult în mințile bolnave de ură și răutate ale unor reprezentanți și decidenți la nivel politic și administrativ ale comunității evreiești: Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel, Silviu Vexler, deputat din partea Comunității Evreiești, Maximilian Katz, conducătorul Centrului pentru Combaterea și Monitorizarea Antisemitismului (MCA), cel care l-a dat în judecată pe domnul colonel (rtrg.) Vasile Zărnescu. De asemenea, instituții ca Agenția Națională pentru Romi (n.b: adică țigani) (ANR) și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în calitate de invitați permanenți ai instituțiilor care se vor implica în sinistra strategie (Anexa 2 din cadrul documentului publicat în MO), pun și ele umărul, ca întotdeauna, la îngrădirea dreptului la liberă exprimare exclusiv a  vocilor românești naționaliste, patriotice, creștine (pentru că vocile neo-marxiste, pro-avort, pro-imigrație, pro-homosexualitate, anti-creștine și anti-românești, nu vor fi sancționate niciodată pentru incitare la ură sau asemenea, indiferent dacă mesajul și limbajul acestora frizează vulgarul și chiar patologicul). Nu-i vorbă, la ordinul IEW se aliniază cuminți instituții ale statului cum ar fi Ministerul Afacerilor ExterneMinisterul Afacerilor Interne, Ministerul JustițieiMinisterul CulturiiMinisterul Educației, Cancelaria primului Ministru și altele.

Conceperea, aprobarea și publicarea în Monitorul Oficial s-a făcut cu o rapiditate surprinzătoare chiar prin comparație cu adoptarea legilor liberticide amintite mai sus, care au fost adoptate și ele în mare viteză și fără dezbaterile (conform legii) cu societatea civilă. Rapiditatea cu care a fost promulgată Strategia este surprinzătoare și nu prea. După cum am mai arătat în comunicatele noastre pe marginea legilor liberticide, noi, membrii Noii Drepte, alături de alți reprezentanți ai societății civile (amintim aici publicația online Incorect Politic, Asociația Comunitatea Identitară, Asociația Neamul Românesc, domnul profesor Ion Coja, domnul Mihai Șerban, autorul cărții “Manifest. Cartea Neagră a României” și alții), am atras atenția că de la începutul anului 2021 legile liberticide, prin implicarea însuși a președintelui României, Klaus Werner Iohannis, au început să fie puse în aplicare, cu brutalitate și cu același dispreț față de poporul român ca în anii cei mai negri ai terorii bolșevice de după încheierea celui de-al doilea război mondial. Ne facem datoria și amintim încă o dată de sentința din 4 februarie 2021 prin care domnul colonel (rtrg) Vasile I. Zărnescu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru vina de a fi “scris o carte” prin care punea în discuție anumite aspecte istorice legate de holocaust și de dosarul penal deschis domnului profesor Florin Dobrescu (februarie 2021) pentru “crima” de a fi organizat un Parastas pentru martiri ai neamului în data de 31.11.2019.

Este așadar foarte probabil că înverșunarea și graba cu care regimul ELIE WIESEL, având ca executanți docili instituții fundamentale ale statului român (Președenție, Guvern, Justiție, Serviciul Secret de Informații, etc), încearcă să instituie cu adevărat o nouă dictatură bolșevică, se datorează și ripostei societății civile, prin proteste, comunicate și chiar interpelări de la tribuna Parlamentului. Ar fi amuzantă această înverșunare a psihopaților de teapa lui Alexandru Florian de a găsi antisemitismul în carul cu fân și de a-l pedepsi dacă nu ar fi implicate în această strategie anti-românească toate instituțiile de forță din România.

După cum se întreabă sugestiv redacția publicației Incorect Politic în cadrul articolului Analiza Strategiei adoptată de Guvern pentru “combaterea antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023”, la ce trebuie să ne așteptăm în viitor?

– în cel mai bun caz, la o intensificare a discursurilor, începând de la nivelul cel mai înalt, de condamnare a așa-zisului antisemitism al românilor și de amenințare cu pedepse din cele mai aspre pentru “recalcitranți”;

–  într-un caz moderat, la o cenzură și mai drastică a rostirii Adevărului istoric (legat de perioada interbelică și mai ales postbelică) în media oficială (mainstream), nu că în acest moment această media în general vândută și obedientă ar da pe dinafară de curaj, demnitate și deontologie profesională;

– în cazul grav, la arestarea efectivă a multor membri și militanți naționaliști-creștini, începând o prigoană asemănătoare perioadei bolșevice din anii 1945 – 1964;

– în cazurile cele mai grave, la îndoctrinarea în spiritul minciunii simultan cu denigrarea neamului românesc a tinerilor generații încă de pe băncile școlii; la interzicerea efectivă a manifestațiilor și comemorărilor adevăraților eroi și martiri ai neamului românesc, pe care această strategie va încerca nu numai să-i șteargă din amintirea românilor, dar și să-i introducă în mod fals în cartea “criminalilor de război”; mai mult, prin strategiei  se va încerca înlocuirea acestor martiri și mucenici ai neamului românesc cu eroi falși, alogeni, străini de trăirea și simțirea românească și creștină;

– în cazul în care ni se va cere tuturor creștinilor să devenim adevărați mucenici, la posibila interzicere a manifestării Credinței Creștin – Ortodoxe și chiar la închiderea bisericilor.

Noua Dreaptă a fost prima formațiune politică din România care a protestat public, prin comunicate oficiale și prin acțiuni în stradă (n.a: acțiuni care vor continua) față de acțiunile de reprimare brutală a libertății de exprimare. Amintim aici protestul din fața Tribunalului București din data de 20.02.2021 față de comdamnarea la închisoare cu executare a domnului colonel (rtrg.) VASILE ZĂRNESCU și de dosarul penal deschis domnului profesor FLORIN DOBRESCU și mai ales de “maratonul pentru abrograrea legilor liberticide” din luna aprilie a acestui an.

Prin prezentul comunicat noi, membrii Noua Dreaptă, ne exprimăm nu numai indignarea și revolta că, prin acest document mizerabil, dictatura de sorginte neo-bolșevică ne indică din ce în ce mai clar că scopul ei este distrugerea românismului și înrobirea românilor chiar în propria lor țară Binecuvântată de Dumnezeu, ci și hotărârea de a nu tăcea și de a a Mărturisi Adevărul fără frică și fără compromisuri.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ing. Alexandru Balcu,

Noua Dreaptă filiala București

7 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Nu contează ce fa ei, contează numai ce facem noi. Cu credință în Dumnezeu și dragoste de Neamul românilor vom birui toate himerele acestei lumi satanizate!

  2. Am început prin a inventa 10-30 de instituții de secutitate fiecare cu alta titulstura: servicii agenții, comisilii, comitete, instituții, politii, jandarmerii procuraturi camere, asociații organizații organisme etc.. Toate sunt subordonate dirigenție trădătoare și cancerigene de suprimarea a României, a romanilor inclusiv pri denumirea indienilor rătăcitor ca romi. România este disputata de austria Ungaria Rusia și Israel. Și Olanda s..ar multumi cuo parte din România pe care ar dori..o Bulgaria. Turcia chiar s..ar simți jignita dacă nu ar primi și ea ceva dim defucta romanie. Aceste tari acționează cu ajutorul acelor instituții. Nimeni nu anevoie sa își aroge pstriotismul dacă nu aparține unei entități trădătoare sau măcar sa căpușeze romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *