Home / Educativ / Ș.N.S.P.A. Lustruiește Neonomenclatura (MMM)

Ș.N.S.P.A. Lustruiește Neonomenclatura (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Octombrie 20, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“ , redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: Moțul “Corectitudinii Politice” a Ș.N.S.P.A

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012

 

23. Ș.N.S.P.A. lustruiește neonomenclatura

A devenit de bon-ton ca unii să-și împopoțoneze C.V.-ul cu diplome emise de această „școală“ de „înalte“ studii politice – „școală“ în a cărei denumire cuvîntul „națională“ servește doar ca paravan, ca să mascheze politica internaționalistă, neocominternistă și esențialmente antinațională pe care o face cohorta de „profesori“.

Un exemplu este și Sorin Ducaru, ajuns mare ambasador și „în înalta poziţie de asistent al Secretarului General al NATO“[1], care își trece pe lista de studii, printre altele, și un stagiu de asistent universitar la Ș.N.S.P.A.

Sorin Ducaru

Dar, fiindcă a resimțit, probabil, precaritatea acestei faze din ruta sa școlară și intelectuală, s-a policalificat, căci, deși, la bază, este inginer electronist, absolvent al Politehnicii din București, pe lîngă diplomele de la Ș.N.S.P.A. și-a obținut și un doctorat[2] la Academia de Studii Economice!

Dar de ce nu și-a luat la Politehnică un doctorat în sîrme, diode și tranzistoare?!

Nu suna shocking, ca cel de la ȘNSPA – pe care vă propun să-i zicem ȘNAPS?! În pofida acestei rute intelectuale fățuite, la limba română a rămas la nivelul clasei a șaptea, după cum se poate constata din interviurile date – chiar dacă, vorba lui Mihai Beniuc, „știe cinci limbi și rusește“.

Îi mai lipsea un doctorat la Academia de Securitate, coordonat de generalul prof. univ. dr. Gabriel Oprea!

Gabriel Oprea, general pe hârtie.

Ș.N.S.P.A. Lustruiește NeonomenclaturaNeculai Onțanu

Doar primarul Neculai Onțanu – „fost fierar-betonist“, preciza doctă Emilia Șercan, care mă injuria în emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017– avea o listă nesfîrșită de diplome, de cursuri, de stagii etc., pentru care fusese avansat de la gradul de soldat-fruntaș direct la gradul de general.

Acum își lustruiește stelele de general al M.Ap.N. în uniforma dungată de pîrnăiaș la „beciul domnesc“! Din Rahova! Sau din Jilava?! Dar o mai fi acolo?!

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (Ș.N.S.P.A. sau Ș.N.A.P.S.) a mai școlit un individ, pe care „l-a făcut om“: Ovidiu Raețchi a absolvit „Școala Națională“ la 23 de ani și, cu diploma Ș.N.A.P.S.-ului, a fost angajat imediat consilier parlamentar la cabinetul lui Corneliu Ciontu, deputat al P.R.M. Cum putea „consilia“ pîrțîngăul ăsta, la 23 de ani?!

Ș.N.S.P.A. Lustruiește NeonomenclaturaOvidiu Raețchi

Ce experiență de viață, politică, profesională, administrativă avea? Nici una! Nimic! Zero! Dar, în biografia sa de la Parlament, la „profesie“ a scris că este „politician“! Și pe cine „consilia“?!

Pe Corneliu Ciontu, un tehnician electrician, activist al P.C.R. la Sectorul 5 pînă în 1989, absolvent al Facultății de filozofie a Academiei „Ștefan Gheorghiu“, zisă și „Fane Ideologu’“, apoi membru al P.R.M., apoi al P.N.G.C.D., apoi al P.C.[3] – adică traseist politic clasa una!

De ce s-a lipit poliglotul Ovidiu Raețchi tocmai de sfertodoctul sau octodoctul Corneliu Ciontu?

Explicația trebuie căutată în denunțul lui Corneliu Vadim Tudor, din rubrica „Săptămîna pe scurt“, după ce Ciontu plecase din P.R.M. „trîntind ușa“, pentru a-și face alt partid: anume că „C. Ciontu își vărsa lapții în fosta nevastă a lui Geo Raețchi“ – adică executa intromisii în vulva mamei lui Ovidiu Raețchi sau, zis în limbajul neacademic și populăros al ex-președintelui Traian Băsescu, își băga „scîrbavnicul mădular“ în gaura prin care mă-sa îl expulzase în viața extrauterină pe Ovidiu Raețchi – dacă o fi „un Raețchi“ și nu cumva „un Ciontu“, căci prea are caracterul ciont!

Fiind lichea de mic, l-a îmbrobodit pe prof. univ. dr. Dan Voiculescu, președintele Partidului Conservator, care, la rîndul lui, printr-o manevră oneroasă, l-a băgat în Parlament, în loc să-l bage de unde ieșise; după care Ovidiu Raețchi, văzîndu-se „cu măgarul legat la gard“, i-a dat cu flit lui Dan Voiculescu și s-a dus la P.N.L. – adică este același tip de traseist ca Corneliu Ciontu, futanzelul discret al mă-sii.

Ș.N.S.P.A. Lustruiește NeonomenclaturaCiontu

Apoi s-a trezit apologet holocau$ti$t. Pe site-ul Naționaliști apare și acuza clară: „…Ovidiu Alexandru Raețchi, politrucul securistului Voiculescu, care ar vrea să închidă toate site-urile naționaliste sub pretextul antisemitismului“[4].

Ăsta-i bastardul care scrisese: „Acest articol al bizarului colonel în rezervă Zărnescu (SRI) încalcă nestingherit și prevederile Art. 6 din OUG 31/2002 privind interzicerea…“[5] bla-bla-bla. „Zi-ne, domnu’ Geo“, cu cine l-a făcut ex-doamna Raețchi pe Ovidiu Raețchi?! Dar ex-doamna Raețchi, mama lu’ Ovidiu-Jidănitu’, o fi știind ea însăși cu cine l-a făcut?!

Să ne amintim că, după dezvăluirea răposatului Corneliu Vadim Tudor, „domnu’ Geo“ Raețchi, nelipsit în emisiunea Bingo – cu imperativul „Zi-le domnu’ Geo!“ –, de la Antena3, a dispărut din mass media!

Acum nu ne mai zice nimic, pe nicăieri. S-o fi rușinat? Oricum, Ovidiu Raețchi, prezumtivul său fiu degenerat politic, nu are nici o rușine!

Deci, sub acest aspect, nu l-a moștenit pe cel al cărui nume îl poartă! Să le cerem o probă de ADN, pentru dovedirea nepaternității?! Și observați că Ovidiu-holocau$ti$tu’ se prosternează în fața criminalei OUG 31/2002: el scrie „…Art. 6 din OUG 31/2002…“ cu „A“ mare!

Actualul director al S.R.I., Edward Raul Hellvig, „are o carieră fulminantă și teleghidată“[6], clădită pe o rută politico-profesională foarte traseistă, încununată cu un doctorat în științe politice, desigur, la Ș.N.S.P.A.

Din cele etalate pînă acum, cred că v-ați convins că Școala Națională de Studii Politice și Administrative (ȘNSPA), zisă și „Fane Ideologu-2“, trebuie redenumită și vă rog să acceptați propunerea mea de a-i zice Școala Netrebnicilor Autorizați să Prostească Studenții – cu sigla ȘNAPS!

Un alt exemplu elocvent de astfel de „produs universitar“ al Ș.N.S.P.A., dar complet eșuat – fiindcă nu are o listă lungă de diplome în C.V.-ul său – este și acest impostor, numitul prim-procuror general adjunct Dimitrie Bogdan Licu, care, prin sforăriile clicocrației cleptocrate[7], i-a făcut loc și consoartei sale pe un post de „profesor“ la Ș.N.S.P.A. (Ș.N.A.P.S.), care consoartă, firește, este colegă de catedră la Ș.N.A.P.S. și cu nevasta generalissimului Florian Coldea – ambele sunt și ofițerese ale S.R.I., dar și „profesoare“ la Academia Națională de Informații, a S.R.I.! Fiind neveste de superneonomenclaturiști, este clar că sunt supercompetente.

Dimitrie Bogdan Licu

Într-o fișă biografică, epurată de bubele „’telectuale“, este etalată și dimensiunea „liberală“ a handicapatului intelectual și moral Dimitrie B. Licu: «Între lucrările publicate se numără: “Libertatea de de (sic) exprimare. Transparența. Cenzura prealabilă, cenzura ulterioară și publicitatea excesivă” (Revista DREPTUL, 2004»[8].

Adică farsorul ăsta tembel mîzgălește texte despre „libertatea de exprimare“, dar, la comanda jidanilor, se chinuie să-mi pună mie pumnul în gură prin ordonanța emisă pentru a se anula N.U.P.-ul dat anterior de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 2, în dosarul penal confecționat în urma plîngerii penale din 3 aprilie 2014 a impostorului neocominternist Alexandru Florian – plîngere pe care a extins-o în septembrie 2017 pentru ca să fiu anchetat inclusiv pentru publicarea cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“ și a broșurii SABIN ORCAN $UPORT€R!

Ș.N.S.P.A. Lustruiește Neonomenclatura

Numai că extinderea plîngerii penale a jidanului-ashkenaz Alexandru Florian pentru a fi incriminat eu inclusiv pentru studiul politologic HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ se suprapune cu plîngerea penală pe același obiect comisă de escrocul vamal Maximilian Marco Katz și, în acest caz, se aplică principiul excepției litispendenței[9]. Ca atare, plîngerea penală a farsorului strîngător-de-mangoți Alexandru Florian, susținută fervent de Dimitrie B. Licu-Limbricu’ trebuie anulată!

Ia vedeţi, doamnă (ca să fiu mai politicos!) Emilia Șercan, din ce surse și-a plagiat debilul intelectual și handicapatul moral D. B. Licu și respectiva lucrare despre „libertatea de exprimare“?!

Culmea ipocriziei și perfidiei, de care s-a molipsit de la jidani, diploma de doctorat[10] în – țineți-vă bine! – „științe militare și informații“ (?!) a procurorului-magistrat Dimitrie Bogdan Licu-Limbricu’, care l-a avut pe generalul prof. univ. dr. Gabriel Oprea coordonator la doctorat, are tema „Corupția, risc major la adresa securității naționale“!!!

Altfel spus, s-a specializat în aspectele teoretice ale corupției ca să nu fie prins „cu mîța-n sac“ în ale practicării corupției[11].

Acum Gabriel Oprea s-ar putea să ajungă la închisoare pentru „omor din culpă“ în urma finalizării dosarului privind uciderea polițistului Bogdan Gigină[12].

Normal ar fi ca și prim-procurorul Dimitrie Bogdan Licu-Limbricu’ să fie băgat la închisoare pentru plagiat – și încă în domeniul lucrărilor teoretice ale Justiției, în care trebuie să fie un model de moralitate, de corectitudine profesională și profesorală!

Dar de ce prim-procurorul Dimitrie Bogdan Licu a „scris“ o lucrare despre „științe militare și informații“?!

O fi fiind și el un agent acoperit al S.R.I., cum se afirmă, insistent, pe portalul De Veghe Patriei[13]?

Oricum, în 2016, el se lăuda că „va continua colaborarea cu S.R.I.“[14] Nu era mai normal să-și fi confecționat un doctorat în drept, fie el și drept-curmeziș?![15] Dar nu la universitatea la care a urmat el „Dreptul“, ci la Universitatea București, unde, se știe, Facultatea de Drept este cu tradiție și cu prestigiu întemeiat!

Pe ăștia, vorba lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[16]

Nu este suficient și ar fi o pedeapsă prea ușoară!!! Trebuie băgați pe viață în minele de uraniu!

Ș.N.S.P.A. Lustruiește Neonomenclatura

[1] Vezi http://www.gandul.info/interviurile-gandul/interviu-cu-sorin-ducaru-romanul-care-face-parte-din-conducerea-nato-10901297 ; http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14880287-interviu-sorin-ducaru-romanul-cea-mai-inalta-pozitie-nato.htm ;

[2] Vezi https://ro.wikipedia.org/wiki/Sorin_Ducaru

[3] Cf. http://www.ziare.com/corneliu-ciontu/biografie

[4] Cf. http://www.nationalisti.ro/2015/01/ovidiu-alexandru-raetchi-politrucul-securistului-voiculescu-care-ar-vrea-sa-inchida-toate-site-urile-nationaliste-subpretextul-anti-semitismului/. Vezi și: „Romanul neaoş evreu Ovidiu Alexandru Raeţchi il ameninţă pe VALERIU GAFENCU“, 7 iunie 2013, pe https://www.facebook.com/Miscarea.Legionara.Garda.de.Fier/posts/452745074820842

[5] Cf. http://www.stiripesurse.ro/sigur-ca-spatiul-virtual-trebuie-reglementat-lectura-publicacu-laura-georgescu-si-narcisa-iorga/ ; ca să își adune mai mulți cititori, l-a repostat aici: http://blog.ovidiuraetchi.ro/sigur-ca-spatiul-virtual-trebuie-reglementat-lectura-publica-cu-laurageorgescu-si-narcisa-iorga-2/. Despre neisprăvitul Ovidiu Raețchi, vezi, pe larg, aici: Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“. Editura Tempus, București, 2015, vol. 1, pag. 219-222.

[6] Cf. https://octavpelin.wordpress.com/2017/01/28/eduard-hellvig-seful-sri-ascensiunea-sa-politica-fulminanta-si-legaturile-sale-cu-finantarile-si-ong-urile-lui-george-soros/ ; http://www.zf.ro/zf-news/date-mai-putin-cunoscute-din-cv-ul-lui-eduard-hellvig-nominalizarea-lui-klaus-iohannis-la-sefia-sri-13858462 ; https://gandeste.org/general/eduard-hellvig-seful-sri-ascensiunea-sa-politica-fulminanta-si-legaturile-sale-cu-finantarile-si-ong-urile-lui-george-soros/84617 ; http://www.monitorulcj.ro/actualitate/44213-eduard-hellvig-nominalizat-la-sefia-sri#sthash.2zob0oME.0UgyOIte.dpbs ; https://www.flux24.ro/dragnea-am-avut-o-relatie-de-prietenie-foarte-stransa-cu-eduard-hellvig/

[7] Cf. Vasile I. Zărnescu, „Ați votat cleptocrația?! Ați rămas cu sărăcia!“, pe http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html

[8] Vezi: https://www.agerpres.ro/flux-documentare/2016/02/02/dimitrie-bogdan-licu-procuror-general-interimar-fisa-biografica–19-47-32

[9] Cf. https://legeaz.net/noul-cod-de-procedura-civila/art-138

[10] Emilia Șercan, „Al treilea plagiat coordonat de Gabriel Oprea: Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei“, HotNews.ro, 31 august 2015, pe http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20390210-exclusiv-treilea-plagiat-coordonat-gabriel-oprea-bogdan-licu-prim-adjunct-procurorului-general-romaniei.htm

[11] Cf. Ion Spânu, „Nu se mai uită nimeni pe dosarul de cadre? / Procurorul general interimar Licu – prea bogat și plagiator“, Cotidianul, 3 februarie 2016“, pe http://www.cotidianul.ro/template/article.php?id=275608&skip=1

[12] *** „Fostul vicepremier Gabriel Oprea, trimis în judecată în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină“, stirileprotv, pe https://stirileprotv.ro/justitie/fostul-vicepremier-gabriel-oprea-trimis-in-judecata-in-dosarul-mortii-politistului-bogdan-gigina.html

[13] Cf. «Gunoiul SRI Bogdan Licu – Parchetul General, mafiot, mason si plagiator, nevasta angajata in SRI, in stanga lui Horodniceanu de la DIICOT: „Dispunem arestarile functie de ordinul pe unitatea militara!”», De Veghe Patriei, 22 dec. 2017, pe: https://veghepatriei.wordpress.com/2017/12/22/gunoiul-sri-bogdan-licu-parchetul-general-mafiot-mason-si-plagiator-nevasta-angajata-in-sri-in-stanga-lui-horodniceanu-de-la-diicot-dispunem-arestarile-functie-de-ordinul-pe-unitatea-militara/

[14] Cf. Elena Dumitrache, „Licu s-a pus bine cu noua Securitate“, Lumea Justiției, 14 martie 2016, pe https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/licu-s-a-pus-bine-cu-noua-securitate-parchetul-general-si-a-prezentat-bilantul-de-activitate-pe-2015-in-aula-inm-procurorul-general-bogdan-licu-s-a-frant-in-fata-sefilor-sri-generalii-sri-florian-coldea-si-dumitru-dumbrava-au-venit-din-nou-in-uniformele-m

[15] Cristian Andrei, «Ponta a revenit la declaraţiile-ŞOC: “NICI DACĂ ÎI ÎMPUŞTI NU ESTE SUFICIENT” – VIDEO», gandulinfo, 25 apr 2012, pe http://www.gandul.info/politica/ponta-a-revenit-la-declaratiile-soc-nici-daca-ii-impusti-nu-este-suficient-video-9571610.

[16] Mioara Maxim, „Ponta, despre guvernanti: Nici daca-i impusti nu e suficient“, informatiazilei.ro, 25 aprilie 2012, pe http://www.informatia-zilei.ro/sm/ponta-despre-guvernanti-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient/.

13 comments

 1. ROMANIA TREZESTE-TE

  In Romania BALCANICA Ddevenita salbatica, dupa 1989, avem presedinti de tara, prim-ministri, ministri, parlamentari, presedinti de consilu judetene, prefecti, primari, judecatori, procurori, politisti, membri ai Curtii de conturi, ai Curtii Constitutionale, inspectori financiari, academicieni, ofiteri; MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PREOTI in exercitiul functiunii cu AVERI ilicite FABULOASE, cu dosare penale in lucru in faze diferite de invastigare sau judecata, multe achitate……????.
  Este fireasca intrebarea, ce statut au cetatenii romani aflati sub acesti POLITRUCI IMPOSTORI , MAFIOTI conducatori si de ce suporta POPORUL asemenea autoritati publice, COMPROMISE, IMORALE, INCOMPETENTE populate de din belsug cu puscariabili si ticalosi ? Acesti penali si puscariabili au emis si emit de 33 de ani legi pentru protejarea libertatii si averilor proprii dobandite prin HOTIE si ca sa execute pedeapsa cu inchisoarea in petreceri si chefuri la domiciliile lor luxoase din tara si strainatate, FARA CONFISCAREA AVERILOR ILICITE de miliarde de dolari. Unde in lume mai exista asemenea POPOR , JUSTITIE sau DREPTATE .
  In RO JUSTITIA SRL permite ca hotii si banditii FARAONI sa CONDUCA si sa ADMINISTREZE OBSTEA aparati de legile IMORALE facute de ei NAROZII si ticalosi???
  UNDE IN LUME MAI EXISTA PESTE 2.000 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI si C.C.R. sau AVOCATUL POPORULUI sa taca ca porcii in papusoi….???
  În ultimii 33 de ani ECONOMIA TARII A FOST DISTRUSA si AVUTIA NATIONALA INSTRAINATA si insusita de MAFIOTI TRADATORI. Datoria țării a crescut de la PLUS 5 miliarde de dolari existenta IN 1990 la peste 100 de miliarde de euro in prezent , in conditiile in care taoate STRUCTURILE sistemului social romanesc sunt pe ultimele locuri din lume (sanatate, invatamant, aparare, infrastructura, etc. )
  BOGATASII fraudisti-banditi ai ROMANIEI SUNT DIN RANDUL POLITICIENILOR SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI DIN REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc).
  Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA.
  De ce si CUM s-a ajuns aici?
  Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…???
  Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro.
  Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala.
  I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII, JUDICIARISTI si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora NEJUSTIFICATA pana la rude de gradul doi.
  De atunci gradul de DEZVOLTARE si fericire a poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca normalitatea si fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman.
  Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
  Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
  UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *