Home / Chestiunea Jidănească / Corul calomniei continuă: Sabina Fati [Despre procesul lui Vasile Zărnescu]

Corul calomniei continuă: Sabina Fati [Despre procesul lui Vasile Zărnescu]

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Ianuarie 28, 2021

Corul calomniei continuă: Sabina Fati

 

Așkenazii devin neliniștiți și adaugă o nouă voce în corul calomniilor debitate contra mea: blonda Sabina Fati. Dar pe Internet nu găsești nici o știre despre ea; adică e un nime᾿-n drum: nu are loc de baștină, nu are vîrstă, nu are stare civilă, nu are biografie etc. E-adevărat, are multe poze, din care te privește o față urîtă, o tipă care parcă suferă de progerie (îmbătrînire prematură). Dar are însă un doctorat în istorie, obținut la Școala „Națională“ de Științe Politice și Administrative (Ș.N.S.P.A.), poreclită „Fane Ideologu’ 2“ (cu trimitere, pentru cine nu mai știe, la defuncta Academie „Ștefan Gheorghiu“), și pe care eu am rebotezat-o Ș.N.A.P.S. – Școala Nemernicilor Abilitați cu Prostirea Studenților[1] – fiindcă este, în fapt, o școală antinațională, antiromânească.

Acum Sabina Fati este vorbete la defunctul post de radio Europa liberă – resuscitat la București, fiindcă fusese alungat din München, din Praga și din Budapesta – și la alte posturi, ca Deutsche Welle, care denigrează România. În plus, e și redactor-șef la revista 22, fițuica Grupului de Dialog Social (G.D.S.), fondat, la finele lui decembrie 1989, de „Bestia Brucan“ – cum corect a fost poreclit de regretatul Eugen Florescu.

În 26 ianuarie 2021, soroșista Sabina Fati a publicat un articolaș difuzat de Deutsche Welle[2], în care reia dezinformarea comisă de coetnicul ei, Petru Clej[3] (citește nemțește: Clei), acum trei zile și care fusese preluată, prin copy-paste, de alte 5 (cinci) publicații. Dar ea vrea să aibă o alonjă mai mare: dă puternic în magistrați. „Nu e clar dacă magistrații români nu știu cum să trateze cazurile de negare a Holocaustului sau dacă, pur și simplu, preferă să le ignore. Mentalitatea ascunderii mizeriei sub preș continuă o tradiție mult mai veche. Cazul colonelului S.R.I. în retragere, Vasile Zărnescu, autorul volumului Holocaustul – Gogorița diabolică. Extorcarea de ‘bani de holocaust, este cercetat încă din 2016 și un posibil verdict ar putea fi dat abia pe 2 februarie. În patru ani lucrurile n-au putut fi lămurite și autorul a avut timp să-și popularizeze scrierile pe toate site-urile antisemite și conspiraționiste“. Într-adevăr, „cazul colonelului (rtg.) Vasile Zărnescu“ avea să se dovedească o nucă prea tare pentru dinții așkenazilor. Ca să mă vadă legat cît mai repede, reclamagii au început atacul pe mai multe fronturi: la Parchetul General al Î.C.C.J., la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la Curtea de Apel București etc. Pînă la urmă dosarul meu a cunoscut un du-te-vino între Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 și Parchetul Judecătoriei Sectorului 3: „parchetarii“ și-l pasau unii altora fiindcă nu știau cum să-l „rașcheteze“. În esență, au încălcat toată procedura penală, căutînd să-mi fabrice probe, ca să le dea satisfacție jidovilor.

Peste procesele penale, de acum 20 ani, ale lui Maximilian Marco Katz[4] „s-a pus batista pe țambal“, ca să poată fi prescrise infracțiunile: „În anul 2002, ziarul german Die Welt scria că Henrique Weil a fost şantajat pentru a-şi putea continua administrarea spaţiilor din Aeroportul Otopeni. Era vorba de o şpagă de milioane de dolari. În această afacere s-au vehiculat numele lui Adrian Năstase, prim-ministru, Miron Mitrea, ministrul Transporturilor, în subordinea căruia se afla Aeroportul Otopeni, Sorin Teşu, consilierul lui Adrian Năstase, Liana Iacob, secretar de stat, Marco Maximilian Katz, reprezentantul societăţii EDF, şi Henrique Weil, patronul acestei firme. Mult mai tîrziu, în aprilie 2008, Cotidianul a dat publicităţii o înregistrare audio de 27 de minute, în care este surprinsă o convorbire dintre Marco Maximilian Katz şi secretarul de stat Liana Iacob. Conversaţia ar fi avut loc în anul 2001, la trei luni după ce Henrique Weil s-a întîlnit cu Sorin Teşu, acesta din urmă cerînd suma de 2,5 milioane de dolari pentru prelungirea contractelor de exploatare a magazinelor duty-free! Tocmai despre această şpagă vorbeau Maximilian Katz şi Liana Iacob în înregistrare! Ancheta, care se anunţa spectaculoasă, fiind pentru prima oară cînd se vorbea de şpăgi de milioane de dolari la nivel foarte înalt, se pare că a fost îngropată prin sertarele vreunui procuror, căci, de atunci, nimeni n-a mai vorbit despre ea. În acelaşi timp, Marco Maximilian Katz s-a reorientat în afaceri şi a deschis acest Centru de Monitorizare a Antisemitismului în România, care s-ar părea că este la fel de bun ca o umbrelă pe timp de ploaie!“

Dar despre ele soroșista Fati nu vorbește, fiindcă Katz face parte din „poporul hales“! De aceea, vorba țiganilor, hales-bules procese penale. Trebuie să invoc iarăși reproșul adresat de Iisus Hristos iudeilor: „Voi sunteți de la tatăl vostru, diavolul, și doriți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș și n‑a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, pentru că este mincinos și tatăl minciunii!“ (Ioan, 8, 44).

Este evident că dottoressa Fati știe problematica dosarului și e la fel de evident că știe că minte. De aceea se și exprimă la modul optativ, „un posibil verdict ar putea fi dat abia pe 2 februarie“. Într-adevăr, e foarte posibil să fie amînat și pe 2 februarie, deoarece procurorii care au făcut ancheta – îndeosebi procurorul Florin Oprică Cîrciumaru, de la Parchetul Sectorului 2 – nu au făcut decît să-i favorizeze pe cei patru reclamagii, încălcîndu-și atribuțiile: procurorul trebuie să caute probe și argumente și în defavoarea, dar și în favoarea inculpatului – adică să fie, echidistant, obiectiv, să apere drepturile și libertățile cetățeanului, conform statutului Ministerului Public; dar nu, ei continuă practica Procuraturii din Socialism, de esență stalinistă, pe care ziaristul Răzvan Savaliuc a denumit-o sugestiv „Cătușe sovietice“[5].

Dar aceștia nu au fost obiectivi, ci au mers pe linia impusă de procurorul general adjunct, proțăpit interimar, Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, căruia i-am cerut destituirea și băgarea la închisoare pentru plagiat, printr-o Scrisoare deschisă trimisă tuturor autorităților[6] competente. Evident, nu mi-a răspuns nimeni, fiindcă „autoritățile competente“ fac parte din clicocrația cleptocrată (adică puterea clicilor și puterea hoților). Procurorii și milițienii anchetatori au citat, constant, numai din O.U.G. nr. 3/2002 și din sesizările-clișeu ale celor patru călăreți ai Apocalipsei pentru România: Alexandru Florian-Impostoru’, „consilierul“ vamal Maximilian Marco Katz – care a comis o evaziune fiscală de 1,5 milioane de dolari și a fost învinuit „de o șpagă de 2,5 milioane de dolari“, dar ale cărui dosare penale au fost mușamalizate, fiindcă era în cîrdășie cu unii mari neonomenclaturiști –, Aurel Vainer – trimis în tinerețe în Franța la „specializare“, deși era doar contabil și nu avea ce să socotească, doar dacă nu i-o fi dat D.I.E. misiunea să numere bărcile de pe Sena – și veterinarul nonagenar Liviu (ex-Ștrul) Beris, care corcise o rasă nouă de porci, marca Beris.

În urma probelor și contestațiilor depuse – așa cum am menționat și în replica dată lui Petru Clei –, Parchetul a fost nevoit să disjungă dosarul, care fusese început nu în 2016, cum minte „doctoreasa“ Sabina Fati, ci în 13 martie 2014, în urma sesizării penale a judeo-bolșevicului Alexandru Florian, făcută direct la Parchetul General de pe lîngă Î.C.C.J. – căci el nu se coboară la nivelul Parchetelor locale, de jos. Dacă nătărăul ar fi adresat sesizarea direct Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, unde domiciliază „institutul“ antinațional care suge de la buget o traistă de bani, atunci procesul s-ar fi încheiat de mult timp. Și, oricum, repet ceea ce am precizat în răspunsul dat lui Clej: pe 2 februarie nu se judecă sesizarea „celor patru“, ci numai sesizarea lui Alexandru Florian – adică instanța nu a judecat pe tema cărții mele HOLOAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, ediția din 2015, care are 808 pagini, format mare, lansată în 8 aprilie 2016, cum minte – ca și Clej – Sabina Fati, cu „doctoratul“ luat la Ș.N.A.P.S.!

De la înălțimea tupeului său doctoral ȘNAPS-ist, Sabina Fati le face procese de intenție magistraților că cum, că cînd, că care etc., fiindcă magistrații nu au judecat și nu au dat hotărîrile pe care le vor ea și membrii echipei de zgomote – pentru că ei sunt și acuzatori, dar, simultan, se erijează și în judecători și în călăi – ca pe vremea odioasei Hannah Robinsohn, alias Ana Pauker! Și, de aici, trage falsa concluzie că „românii sunt antisemiți“, fiindcă magistrații nu-i acceptă ideile cu care ea – asemenea lui Petru Clei – face presiuni asupra lor prin această campanie de presă, pe lîngă presiunile oculte, pe care ministrul jidov Bogdan Aurescu et comp., secondat de ocultă, vrea să le oficializeze printr-o amplă strategie denumită fariseic „națională“[7], dar care este esențialmente antiromânească. Ba, soroșista Fati chiar se miră cum de românii sunt antisemiți în proporție covîrșitoare, cînd „în România nu sunt decît 3.271 de evrei, pe care nici nu-i văd!“ Într-un articol din 2005 se afirma că „comunitatea evreiască română are astăzi numai 12.000 de membri“[8]. Dar, la ultimul recensămînt, au fost înregistrați 5.785 de așkenazi: unde au dispărut 2.514 de jidovi?! Au murit de covid-19?! Apoi, circa 1,5 milioane de indivizi nu și-au declarat religia și naționalitatea – ceea ce a dus la „suspiciunea rezonabilă“ că aceștia sunt jidanii care s-au infiltrat în etapa postdecembristă, așa cum au făcut de cînd, de pe la 1830, au început să invadeze ilegal România, profitînd de toleranța românilor! Organizația teroristă a așkenazilor din S.U.A., Anti-Defamation League (A.D.L.), dezinforma opinia publică internațională afirmînd că ponderea românilor antisemiți ar fi de 47 procente, ca M. K. Katz să-o umfle la 57 la sută[9]!

Deci, după sofismul falacios al Sabinei Fati, cei „3.271“ de jidani trebuie să își impună voința în fața celor 20 de milioane de români, iar magistrații să facă sluj în fața directivelor jidovilor! Nu prea e cușer, cum zice olteanul! Iată unde au dus omenia noastră proverbială, bunătatea, toleranţa, indiferenţa, nepăsarea înrudită cu nesimţirea şi chiar prostia românilor: „Un popor ridicol şi criminal de tolerant“, cum declara Nicolae Iorga (vezi Nicolae Iorga, Problema evreiască la Cameră, 1910). Atitudinea non combat a românilor a dus la reacapararea industriei, a agriculturii, în esență a conducerii României de către ashkenazi!

În pledoaria mea finală, dată în instanța de judecată din 11 ianuarie a.c., am declarat că, „axiomatic, eu nu pot fi antisemit, deoarece sunt creștin ortodox. Chiar apologeții iudaismului răspîndesc doctrina iudeo-creștinismului, conform căreia, deci, creștinismul ar deriva din iudaism, deoarece Iisus Hristos era iudeu și, la fel, toți cei 12 Apostoli. Deci, eu, noi românii, întrucît suntem ortodocși, nu suntem funciarmente antisemiți, cum ne acuză tendențios Sabina Fati și grupul ocult de presiune din care face parte. De aceea și suntem atît de toleranți, de înțelegători cu alogenii. Dar, alogenii, și îndeosebi jidovii (și moghiorii, și țiganii), sunt intoleranți cu noi, românii, deși i-am protejat tot timpul și își revendică proprietățile pentru care primiseră despăgubiri grase la imigrarea din România! Ca atare, nu le mai putem suporta insanitățile, agresiunile la adresa Culturii, Istoriei, Spiritualității, Ortodoxiei României și trebuie să devenim intoleranți față de ei. De două milenii, ne-am dovedit omenia, am fost toleranți cu iudeii, dar ei au devenit intoleranți cu noi, iar noi am făcut din România o casă de toleranță!

Ajunge!!!

Această individă, Sabina Fati, de la înălțimea doctoratului ei ȘNAPS-ist și în baza dogmei rasiste, teroriste a „poporului ales“, își permite obrăznicia să dea directive nu numai magistraților, ci să atace și Biserica Ortodoxă Română, motiv pentru care a primit o replică dură, B.O.R. precizînd că jurnalista Sabina Fati „aduce acuzații injuste şi nedemne“[10].

În ceea ce privește celelalte inepții denigratoare la adresa mea pe care le fac apologeții holocau$tiști enumerați mai sus, precizez iarăși că eu nu neg holocaustul, fiindcă nu m-am ocupat de acest fenomen istoric, ci eu am studiat propaganda holocau$ti$tă – veche de circa 150 de ani –, care este criminală fiindcă este fariseică, demagogică, falsă și are exclusiv scopul mercantil să strîngă bani de la oamenii miloși, de la fraieri, de la popoarele pe care le poate șantaja la adăpostul armatelor învingătorilor din cel de-Al Doilea Război Mondial (Vae victis!, spusese Brennus, în 18 iulie 390 î.H.). Sioniștii nu au distribuit jidovilor oropsiți de vicisitudinile vieții nici un sfanț din aceste sume imense de bani, ci cu ele și-au consolidat băncile, serviciile secrete, organizațiile lor militare teroriste și au cumpărat pămînt în Palestina pentru ca, apoi, în baza Declarației Balfour, să înființeze ilegal Israelul – contestat chiar de iudeii fundamentaliști antisioniști, care ard steagul izraelian[11]!

Mai trebuie să repet că, în proporție de circa 95 la sută, cei care se autointitulează azi în lume „iudei“ (Juifs, Jews, giudei, Die Juden etc.), nu sunt iudei ca matrice genetică, ca neam, ci sunt ashkenazi, adică sunt descendenții (k)hazarilor – un neam turco-mongol care nu are nici o legătură cu iudeii ziși „biblici“, adică, așa cum relevase jidanul onest Arthur Koestler, în cartea sa celebră AL 13-LEA TRIB, sunt niște impostori ai istoriei, niște uzurpatori are și-au însușit talmudismul/iudaismul, la ordinul șefului lor, Bulan. Pe cale de consecință logică, genetică, istorică și juridică, ashkenazii (din 740 pînă de azi) nu sunt „poporul ales“, cum, de altfel, nici iudeii de pînă la venirea lui Hristos nu au fost: dogma rasistă și teroristă în cel mai înalt grad a „poporului ales“ este o născocire a leviților, pe care Iisus Hristos i-a acuzat de fariseism fiindcă pervertiseră Legea, adică doctrina lui Moise, transformînd-o în opusul ei: Noul Testament este opusul absolut al Pentateuhului, care constituie Tora – adică cărțile sacre ale talmudismului. Reamintesc, de asemenea, că nu a existat un popor „evreu“ și o limbă „ebraică“, și numai în România folosirea cuvîntului „evreu/i[12], născocit de Cahal, a fost impusă de către jidovii veniți pe tancurile sovietice. Timp de un mileniu înainte și cîteva secole după uciderea lui Hristos de către iudei, aceștia au vorbit un dialect foarte apropiat de limba aramaică – lingua franca a Antichității. De aceea a apărut SEPTUAGINTA, adică traducerea în limba greacă a „bibliei“ (a textelor sacre) „ebraice“ – ca să înțeleagă și iudeii textul, fiindcă ei nu vorbiseră niciodată „ebraica“, deoarece nu existase niciodată limba „ebraică/evraică“!

Referitor la aceste aspecte, în Occident există o vastă literatură, care este prohibită în România. De aceea, jidanii profită de ignoranța generală a opiniei publice, a românilor, a magistraților, a parlamentarilor – care, în marea lor majoritate, nu sunt numai ignoranți, ci și corupți, coruptibili, venali, trădători de neam – și, cu ajutorul ăstora din urmă, își impun pretențiile absurde, consemnate în legile deliberat antiromânești, anticonstituționale, precum O.U.G. nr. 31/2002, legea nr. 106/2006, legea nr. 217/2015, legea nr. 157/2018 etc. Oricum, magistrații care se pronunță în procesul pe care mi l-au intentat jidovii trebuie – pentru a da o sentință în cunoștință de cauză – să citească măcar textele depuse la dosar de mine și să interpreteze corect probele, nu așa cum a procedat procurorul Oprică-Florin Cîrciumaru (căruia îi voi publica prompt malefica biografie profesională[13], ca să afle și dl președinte al instanței de judecată cine-l dezinformează și pe mîna cui merge procuroarea Corina Diaconu, care cere condamnarea mea!) și cum ar vrea un Petru Clej, Sabina Fati și alți impostori și denigratori ai României, ca Al. Florian, M.K. Katz, Ștrul Beris, Aurel Vainer, Radu Ioanid-Sperjuru᾿, Michael Shafir-Denigratoru’, Leon Volovici, H.-R. Patapievici, Teșu Solomovici, Vladimir Tismăneanu, Cioflîncă et ejusdem farinae[14].

De aceea îmi exprim speranța că pronunțarea se va amîna și pe 2 februarie, fiindcă președintele instanței are nevoie de timp pentru studierea contestațiilor mele și pentru interpretarea corectă a probelor. E-adevărat că jidanii fac enorme presiuni ca să fiu condamnat, fiindcă miza este uriașă: prin „condamnarea colonelului S.R.I. Vasile Zărnescu“ s-ar crea un precedent-reper, în baza căruia și alți români patrioți vor fi condamnați facil, „pe bandă rulantă“!

De aceea apelez la patriotismul organizațiilor naționaliste să lanseze o campanie energică în apărarea mea și să organizeze mari acțiuni de protest ca să fiu  achitat. Cei care trebuie condamnați sunt așkenazii, care vor ca poporul român să facă sluj în fața lor și care vor să-și realizeze lejer proiectul „Israel în România!“[15] Unul dintre mijloacele extrem de pernicioase prin perfidia lui este școala înființată de Ronald E. Lauder în incinta Teatrului evreiesc de stat, unde sunt pregătiți tineri ashkenazi spre a fi cadrele care vor ocupa toate funcțiile de conducere din toate instituțiile statului român, ceea ce va însemna înrobirea României!

 

Dumnezeu să ne ajute și să-i lumineze judecata președintelui instanței!

28 ianuarie 2021

[1] Vasile Zărnescu, „Ș.N.S.P.A. lustruiește neonomenclatura“, pe https://www.incorectpolitic.com/s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm/.

[2] Sabina Fati, „Românii sunt antisemiți? Cazul fostului colonel SRI care neagă holocaustul“, pe https://www.dw.com/ro/sunt-rom%C3%A2nii-antisemi%C8%9Bi-cazul-fostului-colonel-sri-care-neag%C4%83-holocaustul/a-56343387; preluat pe https://m.adevarul.ro/news/eveniment/sunt-romanii-antisemiti-1_600fea255163ec4271572a0a/index.html și de alte 5 site-uri.

[3] Petru Clej, „Verdict așteptat în cazul Vasile Zărnescu de negare a Holocaustului“, Radio France International, 23 ianuarie 2021, pe https://www.rfi.ro/politica-129786-verdict-asteptat-cazul-vasile-zarnescu-de-negare-holocaustului. Vezi și replica: Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Petru Clej, un ignobil dezinformator“, pe https://www.incorectpolitic.com/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/; https://ioncoja.ro/petru-clej-recidivist/

[4] Cf. https://www.cotidianul.ro/maximilian-katz-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i/

[5] Răzvan Savaliuc, Reacții la „Cătușe sovietice“, Ziua, nr. 2304, 14 ianuarie 2002, pe http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-01-14&id=80860; Răzvan Savaliuc, „Cătușe sovietice“, Ziua, nr. 2301, 10 ianuarie 2002, pe http://www.ziua.net/display.php?data=2002-01-10&id=80559

[6] Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „LA PUȘCĂRIE cu Procurorul General Interimar Dimitrie Bogdan Licu“, Incorect Politic, 20 august 2019, pe  https://www.incorectpolitic.com/la-puscarie-cu-procurorul-general-interimar-dimitrie-bogdan-licu/ ; https://ioncoja.ro/cerere-de-arestare-a-procurorului-general/; https://www.trezirealarealitate.ro/2017/03/note-scrise-privind-plangerea-penala-contra-colonelului-rtg-vasile-i-zarnescu-facuta-de-catre-directorul-impostor-al-i-n-s-h-r-e-w-alexandru-florian/.

[7] Cf. https://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2020/pdf_2020/2020.10.09__strategie_30.09.pdf

[8] Cf. https://www.dw.com/ro/o-%C5%9Fcoala-evreiasc%C4%83-pentru-bucure%C5%9Fti/a-2633465

[9] Cf. http://www.ziaristionline.ro/2015/09/09/maximilian-katz-tovarasul-de-antisemitism-al-lui-alexandru-florian-intre-spaga-pentru-duty-free-si-chestiunea-evreiasca-in-romania-i-ion-spanu-katz-si-florian-au-raspandit-in-lume-ca-suntem-84/

[10] Cf. https://www.dcnews.ro/bor-ataca-o-jurnalista_470329.html

[11] Cf. https://www.nkusa.org/activities/demonstrations/eventselection.cfm?EventID=24; https://en.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta; https://www.adl.org/resources/backgrounders/neturei-karta

[12] Vedeți, pe larg, aici: Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Cuvântul evreu trebuie scos din uz“, pe https://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg_Vasile_I_Z%C4%83rnescu_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz; https://www.incorectpolitic.com/cuvantul-evreu-trebuie-scos-din-uz/; idem, „Cuvântul jidan – concept geopolitic și istoric“, pe https://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/; idem, „Bomboana pe coliva jidanilor“, Necenzurat, 9 ianuarie 2015, pe https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46330-bomboana-pe-coliva-jidanilor.html; http://www.cunoastelumea.ro/sarmizegetusa-a-fost-cetate-evreiasca-greco-ebraica-ne-spune-ben-aharon-cohen/; https://ioncoja.ro/din-nou-al-dumneavoastra-david-duke-dumneavoastra-stiti-cine-a-deschis-portile-constantinopolului-nu-o-data-ci-de-patru-ori-navalitorilor-turci-evreii-si-aceasta-afirmatie-provine-din/

[13] Cf. https://www.cotidianul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/; https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/fanul-lui-kovesi-clasare-dubioasa-procurorul-oprica-florin-circiumaru-de-la-pjs2-a-inchis-un-dosar-de-constructii-fara-autorizatie-pe-motiv-ca-acuzatul-fusese-deja-sanctionat-cu-amenda-de-isc-iar-alta-masura-penala-ar-fi-echivalat-cu-o-dubla-pedeapsa-solu; http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/186200; https://evz.ro/sustinatorul-lui-kovesi-desfiintat-de-instanta-caz-controversat-cu-rudele-lui-macovei.html; https://monitoruljustitiei.ro/profesii-juridice-si-retele-judiciare/judecatori/veste-buna-pentru-judecatoarea-care-l-a-desfiintat-pe-fanul-lui-kovesi-18663255/; https://ziare.com/augustin-lazar/procuror-general/magistratii-strang-randurile-in-jurul-lui-augustin-lazar-200-de-procurori-judecatori-si-auditori-il-invita-la-dialog-pe-tudorel-toader-1527557; etc.

[14] Cf. https://ioncoja.ro/care-sunt-evreii-cei-mai-descreierati/; https://ioncoja.ro/evreii-care-ne-acuza/; https://ioncoja.ro/ucide-l-pe-cel-mai-bun-dintre-ne-evrei-talmud-1-care-a-fost-scopul-urmarit-de-autorii-revolutiei-din-rusia-191/; https://ioncoja.ro/pe-cel-mai-bun-dintre-ne-evrei-ucide-l-2-teoria-marxista-bolsevica-a-luptei-de-clasa-cu-corolarul-ei-ura-de-clasa-paravan-pentru-ura-de-rasa-nutrita-de-liderii-evrei-caracter/; https://ioncoja.ro/crima-cea-mai-mare-facuta-de-inteleptii-sionului/

[15] Cf. https://ioncoja.ro/proiectul-israel-in-romania/; https://mucenicul.wordpress.com/2011/01/26/exista-sau-nu-exista-un-proiect-israel-in-romania-i/; https://www.justitiarul.ro/proiectul-israel-in-romania-mai-ceva-decat-planul-kalergi-pleaca-romanii-din-tara-lor-vin-israelienii/; https://www.facebook.com/DerscasatulDintreDealuri/posts/planul-ocuparii-romaniei-de-catre-evreipublicat-de-admin-in-textele-altora-pe-01/678130935531679/; https://www.dw.com/ro/o-%C5%9Fcoala-evreiasc%C4%83-pentru-bucure%C5%9Fti/a-2633465; https://www.laude-reut.ro/

16 comments

 1. Voi fi acolo !!! Prezent !!! Dacă nu vom reacționa la aceste atacuri ale dușmanilor poporului și neamului nostru românesc, degeaba mai trăim… sau vom viețui ca niște legume… Dacă vom lăsa să se întâmple ca Vasile Zărnescu să fie acuzat și să facă pușcărie politică, nu avem nici o scuză…. și nu ne vor primi frații , eroii și martirii neamului românesc în mormânt !

 2. Sunteti genial, domnule Zarnescu!

  Faceti mare cinste Neamului Romanesc. Dumnezeu sa va apere, ca sa puteti apara mai departe acest neam atat de nedreptatit.

 3. Sfinte parinte Arsenie, dimpreuna cu toti sfintii romani, ajuta-l pe robul lui Dumnezeu Vasile, care marturiseste adevarul despre ucigasii lui Hristos si ai neamului crestinesc. Amin.

 4. În articol ați mărturisit că sunteți creștin-ortodox. Anumite lucruri pe care le-ați spus în articol nu sunt ortodoxe.

  ”reproșul adresat de Iisus Hristos iudeilor”.
  Hristos-Dumnezeu nu a zis către toți iudeii, ci către cei în cauză. Tot de neam iudeu erau și Maica Domnului, Sfinții Apostoli, cei 70 de ucenici, Sfintele Femei Mironosițe, și alții – inclusiv dintre rabini (Gamaliel, Nicodim), oameni de vază precum Iosif din Arimateea, și alții.

  ”doctrina iudeo-creștinismului, conform căreia, deci, creștinismul ar deriva din iudaism”
  Noi avem Legea Harului adusă de Hristos-Dumnezeu, dar și Legea Veche era tot de la Dumnezeu. Noi ca ortodocși nu ținem Legea Veche, dar scrierile Vechiului Testament sunt recunoscute de Biserică. Sunt momente la slujbe când se citează din VT: fragmentele care se citesc la Vecernie, numite paremii. Acelea sunt din Pildele lui Solomon (sau și alte cărți). În Postul Mare se citește (în etape) toată Cartea Facerii și o parte din Cartea Ieșirii. Sper să nu greșesc, dar știu că se citește intensiv din Cărțile lui Moise. După ce S-a înălțat Hristos-Dumnezeu la cer, slujbele pe care le făcea Biserica la început se bazau pe cărți din VT: se cânta din Psalmi, de exemplu.
  Într-adevăr, noi ca ortodocși nu avem părtășie cu cultul mozaic actual, dar spunem că iudaismul a fost de la Dumnezeu și era valabil până să vină Hristos (aici nu intră cărțile de inspirație satanică precum Talmudul, învățături obscure și satanice precum Kaballah, sau altele de această factură). Deci învățătura iudaică din VT a fost de la Dumnezeu, la fel ca Legea Harului din NT. Acum poporul respectiv este rătăcit, unii țin Legea Veche (care a trecut, după venirea lui Hristos), alții s-ar părea că nu sunt iudei după credință, șisunt și ”iudei medianici” – care țin Legea Veche dar îl recunosc pe Hristos ca Mesia.

  ”nu sunt „poporul ales“, cum, de altfel, nici iudeii de pînă la venirea lui Hristos nu au fost”
  Au fost. Așa mărturisește Biserica. Până la venirea lui Hristos-Dumnezeu, cei din neamul respectiv erau poporul ales al lui Dumnezeu, din mai multe motive: pentru că din neamul lor urma să se nască Hristos după firea omenească; pentru că L-au cunoscut pe Dumnezeu, față de celelalte popoare care erau politeiste. Ei se trag din Avraam, unul din puținii oameni care L-au cunoscut pe Dumnezeu în acele vremuri (al doilea fiind Dreptul Mechisedec care apare în Cartea Facerii; iar dacă mai sunt și alții, Dumnezeu îi știe). Din acest neam s-a născut cel mai sfânt om, care este Maica Domnului. Ei sunt popor ales de pe vremea lui Ever, care a refuzat să participe la construirea Turnului Babel și a continuat împreună cu familia lui să vorbească limba primordială (probabil aramaica), în timp ce popoarele celelalte s-au trezit că vorbeau alte limbi.
  Poporul ales din acel timp era o prefigurare, o anticipare dacă vreți a Poporului Ales al lui Dumnezeu, care sunt ortodocșii de azi. Biserica este ”Cetatea întărită” menționată în Psalmi – așa spun Sfinții Părinți (psalmi 59, 10; 30, 22)

  ”dogma rasistă și teroristă în cel mai înalt grad a „poporului ales“ este o născocire a leviților”
  Nu este o născocire a leviților, ci așa era realitatea. Acuma că iudeii (semințiile lui Iuda și Veniamin) și Israeliții (celelalte 10 seminții) au păzit sau nu rânduielile și legile date de Dumnezeu, asta e altă discuție. De multe ori au căzut în diverse idolatrii, iar Dumnezeu îi pedepsea. Dar nu cred că asta anula statutul lor de popor ales. Când păcătuiau față de Dumnezeu, Domnul îi lăsa să fie cotropiți de alte popoare (sună familiar ?). Dar când se pocăiau, Dumnezeu întorcea situația.

  ”Noul Testament este opusul absolut al Pentateuhului”
  Asta e o hulă mare. Cum ar putea să fie opusul, din moment ce Legea Veche a fost dată tot de Hristos ? Așa mărturisește Biserica. Dumnezeu le-a dat Legea într-un mod în care puteau să înțeleagă. De exemplu, în Legea Veche iudeul putea avea două soții deodată. Probabil oamenii veneau dintr-o istorie unde bărbații avuseseră mai multe femei, iar Dumneeu a încercat să restrângă. În Legea Harului numai prima căsătorie este binecuvântare, a doua și a treia sunt îngăduițe pentru neputința omenească (pentru a nu ajunge respectivii să trăiască unii cu alții fără socoteală) dar după Sfintele Canoane sunt opriți de la Împărtășanie – 1 an la a doua, și 8 ani la a treia; a patra este interzisă cu desăvârșire și nu se face slujbă.

  ”Pentateuhului, care constituie Tora”
  Aș zice că Tora e mai cuprinzătoare decât Pentateuhul, pentru că este multă învățătură și în cărțile scrise mai târziu (Pildele lui Solomon, Înțelepciunea lui Isus Sirah, Ecleziastul). Unele fragmente de acolo se citesc și astăzi la slujbele Bisericii, adică ale Ortodoxiei.

  ”care constituie Tora – adică cărțile sacre ale talmudismului”
  Tora e tora, și Talmudismul e talmudism. Prin Tora înțeleg învățătura cuprinsă în Vechiul Testament. S-ar putea anumiți iudei de astăzi să amestece una cu alta, dar ele au surse diferite. Cărțile Vechiului Testament sunt de la Dumnezeu, iar Talmudul (și alte cărți de acest fel) nu sunt de la Dumnezeu.

  Fiecare e liber să creadă ce vrea, dar eu vă atrag atenția că sunt greșite afirmațiile respective (pe care le-ați făcut).

  • ”scrierile Vechiului Testament sunt recunoscute de Biserică. Sunt momente la slujbe când se citează din VT: fragmentele care se citesc la Vecernie, numite paremii. Acelea sunt din Pildele lui Solomon (sau și alte cărți).”

   De exemplu, la privegherea pentru Sfinții Trei Ierarhi (30 ianuarie), la Paremii s-au citit așa:
   – Un fragment din Deuteronom (1, 8-11 și 15-17)
   – Un al doilea fragment din Deuteronom (10, 14-18 și 20-21)
   – Un fragment din Înțelepciunea lui Solomon (3, 1-9)
   Aceste fragmente s-au citit în momentul respectiv de la Vecernie, care s-ar putea traduce ”Slujba de seară”

   Paremiile
   Prima paremie. Din Deuteronom (1,8-11 și 15-17)
   Zis-a Moise către fiii lui Israel:
   iată, Eu vă dau pământul acesta; mergeţi şi vă luaţi de moştenire pământul pe care Domnul a făgăduit cu jurământ să-l dea părinţilor voştri, lui Avraam şi lui Isaac şi lui Iacov, lor şi urmaşilor lor.
   9. În vremea aceea v-am zis: Nu vă mai pot povăţui singur;
   10. Domnul Dumnezeul vostru v-a înmulţit şi iată acum sunteţi mulţi la număr, ca stelele cerului.
   11. Domnul Dumnezeul părinţilor voştri să vă înmulţească de o mie de ori mai mult decât sunteţi acum şi să vă binecuvânteze, cum v-a făgăduit El!
   15. Şi am luat dintre voi bărbaţi înţelepţi, pricepuţi şi încercaţi, şi i-am pus povăţuitori peste voi: căpetenii peste mii, peste sute, peste cincizeci, peste zeci şi judecători peste seminţiile voastre.
   16. În vremea aceea, am dat poruncă judecătorilor voştri şi am zis: Să ascultaţi pe fraţii voştri şi să judecaţi drept pricina ce ar avea un om atât cu fratele lui, cît şi cu cel străin.
   17. Să nu părtiniţi la judecată, ci să ascultaţi şi pe cel mare şi pe cel mic. Să nu vă sfiiţi de la faţa omului, că judecata este a lui Dumnezeu. Iar pricina care va fi grea pentru voi să o aduceţi la mine şi o voi asculta eu.

   Paremia a doua: din Deuteronom (10, 14-18 și 20-21)

   Zis-a Moise către fiii lui Israel:
   14. Iată, al Domnului Dumnezeului tău este cerul şi cerurile cerurilor, pământul şi toate cele de pe el.
   15. Dar numai pe părinţii tăi i-a primit Domnul şi i-a iubit şi v-a ales pe voi, sămânţa lor de după ei, din toate popoarele, cum vedeţi astăzi.
   16. Deci să tăiaţi împrejur inima voastră şi de acum înainte să nu mai fiţi tari la cerbice;
   17. Că Domnul Dumnezeul vostru este Dumnezeul dumnezeilor şi Stăpânul stăpânilor, Dumnezeu mare şi puternic şi minunat, Care nu caută la faţă, nici nu ia mită;
   18. Care face dreptate orfanului şi văduvei şi iubeşte pe pribeag şi-i dă pâine şi hrană.
   20. De Domnul Dumnezeul tău să te temi, numai Lui să-I slujeşti, de El să te lipeşti şi cu numele Lui să te juri.
   21. El este lauda ta şi El este Dumnezeul tău, Cel ce a făcut cu tine acele lucruri mari şi înfricoşătoare pe care le-au văzut ochii tăi.

   Paremia a treia: din Înțelepciunea lui Solomon (3, 1-9)

   1. Sufletele drepţilor sunt în mâna lui Dumnezeu şi chinul nu se va atinge de ele.
   2. În ochii celor fără de minte, drepţii sunt morţi cu desăvârşire şi ieşirea lor din lume li se pare mare nenorocire.
   3. Şi plecarea lor dintre noi, un prăpăd, dar ei sunt în pace.
   4. Chiar dacă, în faţa oamenilor, ei au îndurat suferinţe, nădejdea lor este plină de nemurire.
   5. Şi fiind pedepsiţi cu puţin, mare răsplată vor primi, căci Dumnezeu i-a pus la încercare şi i-a găsit vrednici de El.
   6. Ca pe aur în topitoare, aşa i-a lămurit, şi ca pe o jertfă de ardere întreagă i-a primit.
   7. Străluci-vor în ziua răsplătirii şi ca nişte scântei care se lasă pe mirişte, aşa vor fi.
   8. Judeca-vor neamurile şi stăpâni vor fi peste popoare şi Domnul va împărăţi întru ei, în veci.
   9. Ei vor înţelege adevărul, ca unii care şi-au pus încrederea în Domnul; cei credincioşi vor petrece cu El în iubire, căci harul şi îndurarea sunt partea aleşilor Lui.

  • unde am scris ”iudei medianici”, a se citi ”iudei mesianici”.

  • La ideea de mai sus, că Vechiul Testament este recunoscut de Biserică, mai spun și acestea:

   Toți profeții iudei din VT sunt trecuți în rândul Sfinților (sper să nu mă-nșel), iar Sfântul Prooroc Ilie e trecut chiar în rândul Sfinților cu cruce roșie. Aproape toți proorocii au murit martiric, fiind uciși de conaționali (afară de Sfântul Prooroc Ilie care s-a înălțat la cer, și încă unul care a murit la bătrânețe parcă). Sfântul Prooroc Isaia este considerat ”Evanghelistul Vechiului Testament, deoarece are foarte multe profeții despre Hristos față de alți prooroci (cartea lui e mare, cu aproape 70 de capitole). Dreptul Avraam a fost numit ”Părintele credinței”. Avraam, Isaac și Iacov au primit nume direct de la Dumnezeu: din Avram în Avraam, din Isac în Isaac, din Iacov în Israel. Sfântul Prooroc și Împărat David a fost trecut în rândul Sfinților și în rânduiala proorocilor, deoarece prin el a vorbit Duhul Sfânt când a compus psaltirea. Sfântul Prooroc Ilie L-a văzut pe Dumnezeu, a postit de două ori câte 40 de zile, a oprit ploaia pe tot pământul timp de 3 ani jumate, a coborât foc din cer de mai multe ori, a întors poporul din idolatrie, nu a murit nici până în ziua de azi, s-a înălțat cu trupul la cer, și va veni din nou pe vremea lui antihrist, când va muri fiind ucis la ordinul lui antihrist, apoi Dumnezeu îl va învia. Ultimul prooroc al Legii Vechi este considerat Sfântul Ioan Botezătorul, care face legătura cu Noul Testament, și despre care Hristos a zis: ”dintre cei născuți din femei, nu s-a ridicat nimeni mai mare decât Ioan”.
   Apoi sunt alții care, deși nu sunt trecuți categoric în rândul Sfinților, au fost remarcați. De exemplu Ghedeon (cel care a învins pe madianiți), Finees (cel care a oprit bătaia lui Dumnezeu asupra poporului, și i s-a socotit lui ca ”dreptate din veac în veac” – Ps 105, 30-31), poate unii din judecători; unii dintre regi au fost plăcuți lui Dumnezeu. Dumnezeu a mișcat împărați mari pentru a ajuta pe iudei, precum Cirus și poate Darius.

  • Bateți cîmpii!
   „Hristos-Dumnezeu nu a zis către toți iudeii, ci către cei în cauză.” Care-s cei „în cauză”??! A făcut ședință cu cîteva grupuri? Ba a spus-o către toți iudeii, căci știa că îl vor ucide. Apoi, Hristos nu era iudeu. Era din Galilea, deci, topografic, era galilean. NU era din orașul Nazaret, care s-a înființat cîteva secole mai tîrziu, ci era Iisus Nazarineanul – nazarinenii fiind o sectă din zonă. Așa este numit, corect, în cele mai multe referințe la El din Noul Testament!
   Nici toți locuitorii din Iudeea nu erau iudei, ci erau triburi de mai multe neamuri și confesiuni.
   Tora cuprinde primele cinci cărți din Vechiul Testament, de aceea a mai căpătat denumirea de Pentateuh. Talmudul este comentarea Torei! Talmudul este imens, așa că este o aberație să pretinzi că „Tora este mai mare ca Talmludul”!
   Tomai de aceea este susținută – inclusiv de către mulți clerici creștini, inclusiv, deci, ortodocși – teoria falsă a iudeo-creștinismului. Pentru că în liturghiile creștine (și, implicit, ortodoxe) se dau citate din Vechiul Testament, care, în genere, este plin de baliverne. Apoi, VT conține cărți care nu au nimic religios: Ecclesiatul, Cîntarea Cîntărilor, Pildele, Proverbele, Psalmii etc. De aceea Noul Testament este tipărit împreună cu Psalmii. Jidanii nu au un „Dumnezeu”, ci îl au pe Iehova, zis și Iahve, zis și Adonai, zis și Ielohim – nici ei nu mai știu cum să îi zică.
   În esență și în fapt, jidanii l-au ucis pe Hristos, venit să îi spele de păcate pe jidani. Și, după uciderea Lui, jidanii i-au prigonit pe cei cîțiva jidani care adoptaseră doctrina lui Hristos. Apoi, în următoare două milenii, L-au insultat continuu pe Hristos, pe Fecioara Maria – Maica Domnului -, despre care au spus și spun și acum că fusese o curvă, că Iisus era un bastard făcut cu un soldt roman etc. Mai mpuneți mîna pe carte!
   Comentariile dvs. nu sunt decît o diversiune placidă și sordidă. Tema articolelor mele este jidănismul, în toată oroarea sa, iar Petru Clej și Sabina Fati au ieșit în față ca păduchii, ca să îi apere, fără să îi denumească pe cele patru jigodii jidovești, care m-au pîrît la Parchet: Alexandru Florian. Aurel Vainer,
   Maximilian Marco Katz și Livu (fost Ștrul) Beris. Scrieți despre ei și vă citesc. Altfel poluați site-ul.

 5. „Antisemit este cel care spune minciuni despre evrei!”
  29 ianuarie 2021|Holocaust
  caroline gunderode
  61 aprobate
  google.bex
  caroline.gunderode@gmail.com
  91.181.91.79

  „DACA SPUI ADEVARUL DESPRE JIDOVI, NU POTI FI ANTISEMIT ” cit . EPISCOPUL RICHARD WILLIAMSON , PE CARE NU L-A REDUS NIMENI LA TACERE PANA IN ZIUA DE AZI, CU TOATE EFORTURILE ORGANIZATIILOR COMUNITARISTE JIDOVILOR DIN CATEVA TARI .

  ANTISEMIT ESTE DOAR CEL CE SPUNE MINCIUNI DESPRE JIDOVI IAR ACEST LUCRU ESTE INCOMPATIBIL CU FOARTE CINSTITUL SI SUPREM CURAJOSUL COLONEL ROMAN , VASILE ZARNESCU , CARE VREA SA STRALUCEASCA ADEVARUL ADEVARAT SI NUMAI ADEVARUL !!!

  HAITUIREA LUI PRIN TRIBUNALE REPREZINTA MODUL IN CARE ISI ADUNA BANII SECTA-MASINA-DE-RAZBOI, CARE NU SE MENTINE IN CEAFA CELOR PRADATI DE DREPTURILE LOR, DECAT PRIN TEROARE. .

  ACEASTA SECTA ISI TERORIZEAZA PROPRII MEMBRI SI PROPRIUL POPOR LA UN MOD INCOMPATIBIL CU RESPECTUL DEMNITATII UMANE, A DEMNITATII OAMENILOR DIN JUR DAR SI A SINELUI LOR .

  NU CRED CA ACESTI CRIMINALI SUNT INCONSTIENTI !
  EI VOR TREBUI SA NE DEA SOCOTEALA INTR-O ZI , PENTRU DEZMATUL LOR CRIMINAL FATA DE CEI IN MIJLOCUL CARORA TRAIESC SI ISI COMIT CRIMELE :

  DA , JURIDIC FORMULAT, TEROAREA ESTE O CRIMA CONTRA OMENIRII !

 6. Militaru Vasilică

  Vachiul Testament este cel mai publicat Manual de manifestare extremistă a naționalismului religios prin săvârșirea de crime, violențe și jafuri în numele unei zeități tribale, denumită generic Dumnezeul lui Israel. BOR promovează ideea criminală că Dumnezeul lui Israel este același cu Dumnezeul Sfintei Treimi creștine.
  Am atras atenția Președinției României împărțirii discriminatorie a populației române în două categorii evrei versus ne-evrei, definite în LEGEA DE TIP RASIAL nr. 157/2018 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului.
  Am solicitat din anul 2018, Justiției din România, ca Sinodul B.O.R. să fie sancționat penal pentru pentru săvârșirea infracțiunii de “promovare în public a unor idei și concepții rasiste și xenofobe precum violența și crima pe motive etnice, rasiale sau religioase, superioritatea unor rase și inferioritatea altora” prevăzută și pedepsită de art. 2, lit.a, și art. 5 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii, modificată și completată cu Legea 217/2015, publicată în Monitorul Oficial al României nr.558/27.07.2015.
  Nu putem condamna rasismul, xenofobia și ura interetnică fără să condamnăm sursa numărul 1 a acestor teorii criminale.

  • Vechiul Testament este, în principal, un compendiu de scrieri – cele mai multe împrumutate de la alte popoare – referitoare la istoria antică a iudeilor. Aceștia nu constiuiau o națiune, ci era un conglomerat de triburi. Deci, este greșit să se vorbească despre „naționalismul religios” la jidani. Apoi, iudaismul nu este o religie, ci o doctrină politico-militară care a servit iudeilor – adică tribuirlor lui Iuda și Benjamin, printre care s-au împrăștiat membrii tribului lui Levi pe post de „învățători ai Legii”, de instructori, de politruci și care leviți sunt cei ce au falsificat scrierile iudeilor, care, în principal, au născocit ideea „poporului ales” -, doctrină care a servit ca justificare a războaielor de cucerire a triburilor vecine, în esență, războaie criminale. Vechiul Testament este istoria crimelor comise de iudei. Aceste crime dinl Vechiului Testame sunt descrise de Dan Cristian Ionescu, în cartea sa CODUL LUI LUCIFER, aflată la a cincea ediție.
   Deci nu spuneți o noutate. Apoi, dacă citiți studiile mele indicate anterior, veți vedea că trebuie să renunțați la cuvîntul „evrei”, fiindcă nu are corespondent în realitate, el fiind folosit numai în România, impus de jidanii Anei Pauker..
   Oricum, sunt curios să publicați răspunsul organelor abilitae la Inițiativa de sesizare de neconstituționalitate a Strategiei „naționale” – în fapt, antinaționale – a M.A.E.
   Unele o.n.g.-ri au mai făcut o sesizare de neconstituționalitate a O.U.G. nr. 31/2002 și „au luat-o în barbă”, fiindcă C.C.R. a zis într-o directivă că este constituțională, iar acum Parchetul citează din acea directivă în rechizitoriile contra mea. Aș vrea să mai faceți o Inițiativă ca să susțineți că C.C.R. este neconstituțională și trebuie desființată, așa cum a afirmat, recent, P.N.L. și cum am susținut și eu cu ani în urmă!

 7. Militaru Vasilică

  INIȚIATIVĂ de SESIZARE DE NECONSTITUȚIONALITATE sau de trimitere la reexaminare în Parlamentul României a „Proiectului de Lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului” https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/26/parlamentarii-evrei-vor-sa-l-bage-la-puscarie-pe-patriarhul-daniel/
  PLÂNGERE PENALĂ împotriva prezumtivilor făptuitori, Patriarhul Daniel Ciobotea și ierarhii care compun Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pentru săvârșirea infracțiunii de „promovare în public a unor concepții rasiste și xenofobe precum violența și crima pe motive etnice, rasiale sau religioase, superioritatea unor rase și inferioritatea altora” prevăzută și pedepsită de art. 2, lit.a, coroborat cu art. 5 din OUG 31/2002, completată și modificată.
  https://www.youtube.com/watch?v=EHxfgV-Yn6U
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/09/14/biserica-ortodoxa-romana-complicele-crimelor-religioase/
  TEXTUL INTEGRAL AL PLÂNGERII PENALE
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/11/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *