Home / Educativ / Moțul “Corectitudinii Politice” a Ș.N.S.P.A (MMM)

Moțul “Corectitudinii Politice” a Ș.N.S.P.A (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Octombrie 17, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“ , redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: Antinaționaliștii de la Școală “Națională” De Științe Politice

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012

22.Moțul „corectitudinii politice“ a Ș.N.S.P.A.

Moțul "Corectitudinii Politice" a Ș.N.S.P.A

Circulă cu mare succes pe Internet acest text: «În S.U.A. se organizează o competiție pentru cele mai adecvate definiții ale unor termeni contemporani. Pentru competiția din 2010 termenul de definit a fost political correctness, „corectitudinea politică“:

„Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică și promovată rapid de mainstream media (mass media oficiale) lipsite de scrupule, care susțin afirmația cum că este întrutotul posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată“»[1]. Evident, această „parte curată“ nu poate fi decît vîrful, moțul grămezii de fecale, căci, altfel, dacă apuci din altă parte grămada de excremente, riști să te murdărești!

Ș.N.S.P.A. are, și ea, un asemenea moț.

Firește, nu putea să lipsească „martie din post“: la Ș.N.S.P.A., adică la „Fane Ideologu’-2“, în cadrul corpului didactic, bine selectat pe criterii antinaționale, Alexandru Florian este și el „profesor de sociologie şi ştiinţe politice“, ca fost virulent propagandist convins al ideologiei P.C.R.

«…La loc de cinste se află şi lucrările părinţilor spirituali ai comunismului: K. Marx, Fr. Engels, V.I. Lenin, menţionaţi cu 10 lucrări.

Aceasta este, aşadar, baza teoretică a formării personalităţii lui Alexandru Florian (dacă el a scris, cu adevărat, cartea), pe care acum încearcă s-o ascundă de ochii lumii, căci, între timp, a devenit profesor de sociologie şi ştiinţe politice la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, dar şi la Universitatea „Dimitrie Cantemir“, trecînd şi pe la Institutul Social-Democrat (!!!), dar şi la Institutul de Teorie Socială din cadrul Academiei Române! Ştiu oare studenţii de la Universitatea „Dimitrie Cantemir“ cine este cu adevărat profesorul lor şi care este fundamentul pregătirii sale didactice?

Bănuiesc ei că acela care le predă acum doctrinele politice europene a fost un propagandist de cea mai joasă speţă al comunismului, visînd la o societate ateistă, fără Dumnezeu şi fără credinţă, bazată doar pe ideologia comunistă învăţată de la tatăl lui, care a făcut acelaşi lucru timp de 50 de ani?»[2].

Desigur că nu bănuiesc; și, categoric, nici nu știu, fiindcă, probabil, fac parte dintre acei „tineri frumoși și liberi“ (tfl-iști) spălați pe creier. Altfel, l-ar arunca pe fereastră pe impostorul Alexandru Florian-Năpîrlitu’, care pretinde că trebuie ținut cont, și acum, de hotărîrile criminale ale „Tribunalelor Poporului“, dirijate de jidanca Alexandra Sidorovici, nevasta lui Silviu Brucan, prin care era băgată la pușcărie și, apoi, exterminată, elita culturală, politică, militară și cultică a României!

[1] https://nekocika.wordpress.com/2011/03/28/definitia-corectitudinii-politice/; http://www.bancuri-glumite.ro/definitia-corectitudinii-politice/; http://dantanasescu.ro/2011/05/31/definitia-corectitudinii-politice.html

[2] https://www.cotidianul.ro/directorul-institutului-elie-wiesel-a-fost-propagandist-al-comunismului-si-al-pcr/

 

2 comments

  1. Sa stiti ca la Cantemir nu sunt doar tefelisti, insa problema e ca cei care sunt anti-globalism sunt foarte putini si d-abia razbat printre valurile de idioti.
    Incercam sa facem ce putem, insa si noi ne lovim de aceiasi ignoranta.

  2. Referirea, printre altfel, la Universitatea „Cantemir” a făcut-o autorul din care am citat, Ion Spânu, care-l acuză pe Alexandru Florian de impostură și înșelătorie. Situația este mai gravă la ȘNAPS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *