Home / Actualitate / Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan, deputatul antisemit care a votat împotriva memoriei victimelor holocaustului

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan, deputatul antisemit care a votat împotriva memoriei victimelor holocaustului

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Noiembrie 5, 2021

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca TurcanRaluca Turcan în articole vestimentare conforme cu moda promovată de Adolf Hitler prin mișcarea cămășilor brune.

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan

deputatul antisemit care a votat împotriva memoriei victimelor holocaustului

 

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Pare incredibil, dar dovezile vorbesc de la sine. Miercuri s-a votat în plenul Camerei Deputaților un proiect legislativ prin care se instituie o nouă disciplină școlară intitulată “Istoria Evreilor. Holocaustul”, un proiect important pentru parcursul moral al României în contextul participării țării noastre la al doilea război mondial, de partea lui Hitler.

Priviți acest rezultat și vă îngroziți. Ce mai înseamnă PNL? Partidul Nazist Legionar?

În PNL există o facțiune de extremiști, iar mesajul lor este clar pentru comunitatea de evrei din România. Acești extremiști au destabilizat PNL din interior, de aceea sângerează partidul cu demisii și este blestemat de conflicte interne între Orban, Cîțu și Iohannis.

Acești extremiști infiltrați în PNL au un lider.

Cine este deputatul care a dat tonul pentru votul  împotriva educației holocaustice?

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan

Raluca Turcan

Un om periculos pentru democrație

 

În luna Septembrie a anului 2021, Raluca Turcan a inaugurat ponton în județul Tulcea, care urma să fie un centru pentru copiii cu nevoie speciale ai etnicilor minoritari din România. Ați crede că este gest nobil, conform cu valorile unei societăți deschise și unei democrații europene. O iluzie frumoasă croită cu pricepere de magician, de o minte vicleană. În mijlocul intrigii se află, ca și în mijlocul fotografiei de mai jos, Raluca Turcan.

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan

Raluca Turcan cu o eșarfă albă, simbol al mișcării neolegionare formate de studentul Marian Munteanu după 1989, care folosea cămașa albă pe post de uniformă, reprezentând supremația rasei albe și ura față de minorități.

Marian Munteanu la evenimentul rasist intitulat “marșul alb”

La trei săptămâni după inaugurare, pontonul s-a prăbușit în apă, astfel că “soluția finală” a Ralucăi Turcan la problema dizabilităților ar fi fost exterminarea copiilor handicapați, cum făceau spartanii.

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca Turcan

Conform G4media, centrul de recuperare își va începe activitățile în noiembrie. Nu doresc să politizăm, investiția este privată. Ce mă interesează ca autoritate publică, pentru că în această situație este un proiect privat, nu al ministerului, este să nu existe niciun risc de utilizare a pontonului”, a declarat Turcan.

Scopul Ralucăi Turcan devine clar…o invetiție privată într-un centru medical…Mengele s-a reîncarnat în femeie.

Aasemănările cu anumite mișcări de extrema dreaptă sunt tulburătoare, iar oricât și-ar disimula ura față de minorități, ea iese la suprafață.

Asemănări tulburătoare

Facțiunea extremistă din PNL este condusă de Raluca TurcanRaluca Turcan – o nouă apariție în vestimentație brună, tot ce-i lipsește este banderola cu zvastica.

Naziștii din PNL

Filmulețul de mai jos circula pe grupurile private ale extremiștilor din PNL în timpul campaniei prezidențiale câștigate de Klaus Iohannis.

Atenție, are un puternic impact emoțional.

A promova nazismul la acest nivel este un pericol fără precedent pentru democrație și în lipsa unor despăgubiri, antisemiții trebuie să demisioneze și să-și ceară scuze public.

Să-ți fie rușine, Raluca Turcan!

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

30 comments

 1. Nu poti compara Fuhrerul cu o toapa ! E o mare diferenta de inteligenta !

 2. Si totusi a fost singura din grupul infractional organizat pe nume PNL care a spus clar: NU. Chiar si de la AUR au fost “barbati” care s-au abtinut. Pana la proba contrarie (adica doamna Turcan nu a inteles despre ce-i vorba, votand invers decat ar fi vrut – posibil la ce ne-a demonstrat in materie de inteligenta), pentru acest vot spun doar atat: Raluca Turcan, RESPECT!

 3. Eu nu te mai inteleg dle Ciumetti (apropos ce nume e acesta, de ce origine?), ieri faceai spume impotriva PNL si PSD care au votat legea si dadeai citate din G4media oficiosul noiisecuritati, iar azi dai spatiu de publicare dlui Sterian David Bruckman care spala pe jos cu Raluca Turcan si Marian Munteanu asezand pe aceeasi treapta partidul nazist al lui Hitler cu miscarea legionara a lui Codreanu!😦
  Mai ramane sa ne indemni la vaccinarea anticovid. E bine sa dai o explicatie noua astora mai supli la minte. Capisci?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ un om Se vede că românul luat pe repede înainte cu grijile cotidiene a uitat să mai și râdă. Prea le ia toate în serios. De PAMFLET ai auzit vreodată?

 4. Cine dracu’ este acest Sterian?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Atât de bine ne-au educat cei ce nu pot fi numiți, încât nu mai avem curajul să discutăm anumite subiecte catalogate tabu. Să nu uităm de securiștii noștri români care au interzis zeci de ani studiul fenomenului legionar. Dramatic este faptul că în România nu se poate trata la rece, cu rele dar și cu bune fenomenul legionar sau regimul de dictatură antonesciană. Avem doar două extreme: pro și contra. Românii nu mai știu să cumpănească lucrurile. Este dureros unde ne-au adus niște hoți de istorie și niște criminali de suflete aflați în ambele tabere extreme descrise.

   • -Pentru a-ţi încelege comentariul, te rog, …să precizezi cîteva detalii (care – pe cine – ce – cum – cînd) privitor la aceia catalogaţi ca: -#niște hoți de istorie și niște criminali de suflete aflați în ambele tabere extreme descrise#.

    #Mesia#.

  • -Cum de nu știi cine este acest „Sterian”? …nu ai auzit despre „SHEKELSTEINBERG Bruckman”, … (?!!!), …taman el este.

   = Cu stimă.

 5. _ @ (*Shekelsteinberg Bruckman + încă cîteva nume: InCorect Politic Noiembrie 5, 2021*).

  -Măi dragălașule „neroman – Shekelsteinberg Bruckman”, …nici Mie nu-Mi prea plăcea grozav de mult fătuca aceasta „Raluca Țurcan”, dar văzînd înverșunarea vostră nemotivată și netemeinică, …î-ți zic / să știi că „chiar începe să-Mi placă / este adorabilă”.

  -Oarecum, sînt curios să aflu reacția lui „Vasilică Militarul”.

  -„Mesia”

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Militarul Vasilică î-ți indică lectura https://neamulro.wordpress.com/2021/10/29/dedicatie-personala-pentru-vasilica-militaru-de-la-parintele-iustin-parvu/
  Asta ca s-ăți treacă misticismul bâlbâitului de Moise.

  • -„Vasilică Militaru”, …dacă nu asculți de Mine, nu vei avea ocazia să dai de Dracul, …

   #(„Fă-te frate cu Dracul, dacă vrei să treci puntea de la Întuneric la Lumină!”-Proverb Românesc / Latinesc / Ancestral, transmis Poporului Roman, concomitent cu „Nașterea Creștinismului pecetluit în Scripturi”)#, … _ Fapte 3/16-2021,22; _ Facerea 7/17-2021,22; _ Romania 5/14; _ Fapte 26/23, …

   adică, vorbind despre „Dracul, ales de Mine, între cei 12” _ Ioan 6/70,71; 13/19-2021,(22-27),28; 8/(2021,23,24),28, pentru săvîrșirea „Răstignirii”, adică, pentru „Evoluție”/„Mintuire” (_ Romania 11/3-8; _ Deuteronom 29/4), adică „Împlinirea Legii Facerii / Legea Mintuirii” _ Ioan 19/5 … & … ( _ Ioan 3/16-2021, … & … „Născut & Făcut”/„Ioan & Maria” – în 19.02.1955,), …

   Eu fiind Acela, despre care vorbești fără să Mă cunoști, zicîndu-Mi „bâlbâitul de Moise” _ Ioan 5/39, vorbind despre faptul că „nu-Mi înțelegeți vorbirea, greu de înțeles” _ Matei 13/13-17,34,35,(57) /coroborează: …

   _ Numeri 12/6-8: …

   -*6. Si a zis: -“Ascultati bine ce va spun! Cand va fi printre voi un proroc, Eu, Domnul, Ma voi descoperi lui intr-o vedenie sau ii voi vorbi intr-un vis.
   7. Nu tot asa este insa cu robul Meu Moise. El este credincios in toata casa Mea.
   8. Eu î-i vorbesc gura catre gura, Ma descopar lui NU prin lucruri grele de inteles, ci el vede chipul Domnului. Cum de nu v-ati temut deci sa vorbiti impotriva robului Meu, impotriva lui Moise?”*

   _ Ieșirea (Trimiterea _ Galateni 4/4) 4/1,10: …

   -*1. Moise a raspuns si a zis: -“Iata ca n-au sa Mă creada, nici n-au sa asculte de glasul Meu. Ci vor zice: “Nu ti S-a aratat Domnul!”
   10. Moise a zis Domnului: “Ah! Doamne, eu nu sunt un om cu vorbirea usoara; si cusurul acesta nu-i nici de ieri, nici de alaltaieri, nici macar de cand vorbesti Tu robului Tau, caci vorba si limba-mi este incurcata.”*

   -„Mesia” _ Romania 10/14 -Cum ?!/ Care Nume ?!!! (pentru a înțelege vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Isaia 52/6 -„Gheorghe” (”Biruitorul Balaurului!” _ Matei 10/34; 12/18-2021) _ Iată-Mă!”; 65/1 _„Iată-Mă! Iată-Mă!”, …

   dar, „precum niște derbedei” _ Daniel 11/14, …
   credeți voi că puteți să-Mi stați potrivnici (citește cu mare ATENȚIE: …

   _ 2 Tesaloniceni 2/1-4: …

   -*1. Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor,
   2. sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar.
   3. Nimeni să nu va amăgească in vreun chip (prin misticism / superstiții), Caci Nu Va Veni Înainte ca Sa Fi Venit Lepădarea de Credință (misticism / superstiții) și de a se descoperi Omul Fărădelege, Fiul Pierzarii,
   4. potrivnicul /(potrivnicii) care se inalta mai presus de tot ce se numeste “Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se vor aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu.*

 7. Doamne, da’ pe ce lume traiti?
  V-a scris Shekelsteinberg un articol corect politic, si nu pricepeti?
  Daca era Dolarosteinberg sau Eurosteinberg era mai usor?

 8. Daca in Romania copiii invata istoria evreilor sau a tiganilor insemna ca istoria romanilor va fi scoasa in curand, nu poti sa faci mai multe istorii ca nu incap. kazarii au confiscat istoria, maine o sa scrie ca ei au intemeiat poporul roman, al n-lea trib…

  • -„Aceia”, deja vehiculează niște variante așa zis „false istoric” prin care vor să acrediteze în mod identic cu „falsa lor istorie ca falsa identitate Scripturistică”, …
   faptul că („ei”), au bîntuit prin arealul Moesia, încă de pe vrea Traco-Dacilor, …adică voind să inoculeze ideea că de fapt l-ar avea și ei pe „Ra”-„Zeul Luminii”, …implicit în „Ra-Daci-nile” Traco-Dacilor, ca „Rădăcini Genetice Ancestrale / Primordiale”, care „Au Oferit Omenirii -Latinitatea, avînd implicită Știința / Cunoștința” (_ Osea 4/6-12; _ 1 tesaloniceni 5/19-2021,22), inclusiv și implicit „Creștinătatea / Creștinismul”, în care este implicită Știința despre Evoluția Luminii *în Viu*/„în Om”, …încriptată parabolic în Scripturi, încă pecetluite pînă la „Mine / Mielul”, profețiile vorbind despre „împlinire, în Vremurile de pe Urmă în care va fi ajuns ommenirea” (iată detalii / coroborați): …

   _ Evoluția 1/1,2: …

   -*1. Dupa ce a vorbit in vechime parintilor nostri prin proroci, in multe randuri si in multe chipuri, Dumnezeu,
   2. la Sfarsitul Acestor Zile (_ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 12/18-2021; 18/11), ne-a vorbit prin Fiul /(Fiul Omului _ Ioan 8/2021,23,24,28) pe care L-a pus mostenitor al tuturor lucrurilor si prin care a facut si veacurile.*

   _ Daniel 12/4,(7-Poporul Roman),9,(13): …

   -*4. Tu insa, Daniele, tine ascunse aceste cuvinte si pecetluieste cartea pana la Vremea Sfarsitului. Atunci multi o vor citi, si Cunostinta va Creste.”

   7. Si am auzit pe omul acela imbracat in haine de in, care statea deasupra apelor raului; El si-a ridicat spre ceruri mana dreapta si mana stanga si a jurat pe Cel ce traieste vesnic ca va mai fi o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme si ca toate Aceste Lucruri Se Vor Sfîrși cand puterea Poporului Sfînt va fi zdrobita de tot. … & … (#_ Isaia 6/8,(9-12),13- Poporul Roman _ Romania 11/3-8 #);

   9. El a raspuns: -“Du-te, Daniele! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la Vremea Sfarsitului.

   13. Iar tu, du-te, pana va veni Sfîrșitul; Tu te vei odihni si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire #Judecata#, la Sfîrșitul Zidirii.* … & …

   (#-Așa cum a zis *Pilat Domnul / Domn în Imperiul Roman* _ Matei 27/62-66; _ Ioan 19/55: -„Iată Omul!”, …care a ajuns la „Sfîrșitul Legii / Împlinirea Legii Evoluției” (_ Romania 10/4,16-2021), „Omul după chipul și asemănarea Noastră!” _ Geneza / Facerea 1/(24,25),26-31.#)

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,14; 4/(25),26; 5/39; 10/8-16; _ Apocalipsa 1/1,8; 5/1-9; 17/14; 22/13-2021.

  • _ @ (*Vai voua fariseilor November 6, 2021 at 9:21 pm
   Daca in Romania copiii invata istoria „celor care zic ei că ar fi evrei”, sau a tiganilor insemna ca istoria romanilor va fi scoasa in curand, …*): …

   -Se dorește și se urmărește înfăptuirea *Pas cu Pas* prin de-alde „Alia,ss Johannis”, adică prin intermediul veneticilor care „s-au aciuat / s-au pripășit” în Romania, și care au ocupat toate posturile și funcțiile implicite în „dregătoriile” Statale Romanești, inclusiv și implicit la multe alte „nivele sociale”, corcindu-se cu Romanii (vezi profețiile _ Romania 11/3-10), „Pas cu Pas, urmărind DesFiințarea Poporului Roman”;

   -„Amin!tiți-vă” -Proverbul Romanesc / Latinesc – Ancestral: …
   -*„Dumnezeu nu este de altă etnie”, ci este Roman, …și nu doarme!* (vezi) _ Romania 10/4,(16-2021), … & …

   „Nu disprețuiți profețiile” _ 1 Tesaloniceni 5/1-5,18-2021,22;

   -* 1. Cat despre vremuri si soroace, n-aveti trebuinta sa vi se scrie, fratilor.
   2. Pentru ca voi insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.
   3. Cand vor zice: -“Pace si liniste!”, atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei, ca durerile nasterii peste femeia insarcinata, si nu va fi chip de scapare.
   4. Dar voi, fratilor, nu sunteti in intuneric, pentru ca ziua aceea sa va prinda ca un hot.
   5. Voi (Romanii) toti sunteti fii ai luminii si Fii ai Zilei (Latini / Creștini). Noi nu suntem ai noptii, nici ai intunericului.

   18. Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi. … & … (_ Isaia 9/1,2,6);
   19. Nu stingeti Duhul.
   20. Nu dispretuiti prorociile.
   21. Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun.
   22. Feriti-va de orice se pare rau.*

   _ Isaia 10/1-3: …

   -*1. “Vai de cei ce rostesc hotarari nelegiuite si de cei ce scriu porunci nedrepte
   2. ca sa nu faca dreptate saracilor si sa rapeasca dreptul nenorocitilor poporului Meu, ca sa faca pe vaduve prada lor si sa jefuiasca pe orfani!
   3. Ce veti face voi in ziua pedepsei si a pieirii, care va veni din departare peste voi? La cine veti fugi dupa ajutor si unde va veti lasa bogatia?*

   _ Isaia 17/12-14: …

   -*12. Vai! ce vuiet de popoare multe, care urla cum urla marea! Ce zarva de neamuri, care mugesc cum mugesc niste ape puternice.
   13. Neamurile mugesc cum mugesc apele mari… Dar cand le mustra Dumnezeu, ele fug departe, izgonite ca pleava de pe munti la suflarea vantului, ca tarana luata de vartej.
   14. Seara, vine o prapadenie neasteptata, si pana dimineata, nu mai sunt! … -Iata partea celor ce ne jupoaie si soarta celor ce ne jefuiesc.*

   = Cu stimă. -„Mesia”.

 9. Cornel-Dan NICULAE

  Gheşeftul germano-evreiesc de pe spatele românilor.
  La noi, comunitatea germană este cea mai fidelă colaboratoare a evreilor şi bagă cel mai mult pe gât românilor mizeria de acuză de Holocaust, după ce Germania, din motive politice, obligată din SUA, nu de dragul adevărului (unul impus ei), şi-a recunoscut vina de a fi omorât evreii în al doilea război mondial. Germania de Vest (RFG) a primit imens de mulți bani din partea SUA pentru gestul ei, în anii ’50, prin „planul Marshall“ mai ales, şi alte ajutoare logistice importante, prin Fundația Ford (care nu mai era/este controlată de familia Ford) în primul rând. (România nu a primit nici un ajutor şi a fost secătuită de plăți/datorii de război, şi nici Germania nu şi-a mai plătit imensele datorii către România contracte înainte de 1945, românii ajungând slugi ale Occidentului azi.)
  Această colaborare de azi germano-evreiască asupra României se vede şi din faptulul că alături de evreul Silviu Vexler, inițiativa legislativă din octombrie 2021 de introducere cu forța a materiei Holocaust elevilor români este semnată, alături de Vexler, doar de Ovidiu Victor Ganț (http://www.cdep.ro/proiecte/2021/400/60/1/in461.pdf), reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din România (organizația de bază a lui Iohannis), Ganț intrând în parlament ca şi Vexler, fără a fi aleşi, ci desemnați.
  Ganț este cel mai bun prieten al lui Vexler, îşi dau like-uri pe Facebook la prostiile pe care le debitează (la adresa românilor, de multe ori), şi este tot timpul prezent la evenimentele de la sinagoga centrală (Templul Coral), împreună cu Iohannis de multe ori.
  Este un fapt aproape notoriu deja că Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este „continuatorul“ de drept al Grupului Etnic German, organizație nazistă căreia FDGR-ul lui Iohannis i-a preluat prin instanțele române marele patrimoniu imobiliar (mai ales de la Sibiu), chiar dacă există indicii că unele clădiri fuseseră luate de germani după deposedarea forțată de ele a unor evrei (care au obținut mai târziu despăgubiri de la statul român). Grupului Etnic German fusese declarat în 1944 organizație nazistă și toate bunurile sale au fost confiscate și trecute în proprietatea statului, dar le-a „recuperat“ la FDGR Iohannis când era primar al Sibiului.
  Iar directorul “Cotidianul”, dl. Cornel Nistorescu, arată că această întovărăşirea a lui Iohannis cu evreii în acuzarea orchestrată a românilor de „anti-semitism“ (prin care se fac dosare penale românilor ce au o gândire critică pe teme istorice sau actuale legat de faptele evreieşti) îşi găseşte explicația cea mai plauzibilă prin faptul că „Există o înțelegere scrisă sau nescrisă între Klaus Iohannis și evrei (sau Israel) privitoare la preluarea de către FDGR a bunurilor confiscate de statul român de la Deutsche Volksgruppe in Romanien (Grupul Etnic German)“, ca evreii să tacă şi să nu reclame nimic, căci Tribunalul de la Nürnberg a stabilit ca organizație fascistă Grupul Etnic German, transformat azi în FDGR-ul lui Iohannis şi Ganț (Cornel Nistorescu, „Liderul combaterii antisemitismului conduce România“, 17 octombrie 2021)
  Dl. profesor Corvin Lupu a subliniat un alt aspect lămuritor privind această prietenie între comunitatea evreilor (FCER Vexler) şi cea germană în (FDGR Iohannis-Ganț) din România: beneficiază împreună de pensiile de discrimianre/persecutare din partea statului român, prin legi promulgate chiar de preşedintele Iohannis. O prietenie de gheşeft! („De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromanism şi evrei – un interviu incorect-politic“)

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Domnule Cornel Dan Niculae, iată un comentariu util pe care-l găsiți aici. https://ioncoja.ro/spioni-infiltrati-in-miscarea-legionara/
   Pe 6 septembrie 1940 e ziua insuccesului legionar in care regele si-a indeplinit misiunea de a dezintegra Romania si a fugit din tara cu un tren plin de valori inestimabile. Dupa 6 septembrie au intrat in actiune acoperitii din miscarea legionara care i-a facut pulbere si succesul in sine nu e decat un esec asteptat de multi si de serviciile secrete straine care monnitorizau tot ce misca in Romania….
   Undeva in anii 50 …..
   Sef in Securitate: ,, Ai facut de ras miscarea legionara. Ce naiba a fost in capul tau?
   Spion german : Asta a fost si ideea.
   Sef in Securitate: ,,Cum naiba?
   E povestea unui singur acoperit in miscarea legionara care in timpul rebeliunii legionare isi desfasura misiunea de compromitere sub atenta conducere a consului Germaniei la Bucuresti…
   Alt acoperit care a actionat in miscarea legionara e un spion britanic care era propus la canonizare de Noua Dreapta…. A adaposti trei spioni britanici din care unul a fost omorat si ingropat in curtea bisericii. La terminarea razboiului o echipa de ofiteri britanici a venit si l-a dezhumat pe spionul mort in razboi si sub protectia armatei sovietice l-au medaliat pe preot cu o medalie ,,pentru servicii aduse coroanei britanice”…. Era comemorat in fiecare an de toata dreapta si cap de afis in Memorialul durerii …
   Alt acoperit , spion sovietici. De fapt o intreaga pleiada de spioni sovietici din care unul ajunsese senator in discursuri pe legea lustratiei de era pe jos de ras tatal meu.
   Sef in Securitate: ,,Tovarase, ce a facut regele Mihai la 23 august 1944?
   Spion sovietic : ,,Majestatea Sa si-a trimis armata in Siberia. Era spion sovietic…”
   A fost comedie , nu alta cu spionii sovietici infiltrati in miscarea legionara….
   ,,Dusman al poporului agent diversionist titoist…..”
   Il comemorau nationalistii in discursuri care mai de care in fiecare an si stiau bine ca a fost spion sovietic pentru ca i-a aparut numele in revista Romania Mare… Pentru asa ceva in fiecare saptamana tatal meu cumpara revista Romania Mare si citea listele cu deconspirarile lui Vadim si a doua zi ii astepta la poarta pe sefii DIA care veneau ca turbati pentru fiecare rand si pentru fiecare deconspirare de fata cu mine care mai de care, in civil sau in uniforme plini de grade….si unul mai natang decat celalalt ca radea de ei de era pe jos de ras:
   ,,Uite , mai Adi! Curata si ei dosarul unui spion sovietic si se cred mari spioni!”
   Si asa am ajuns sa am o colectie de carti cu dedicatii ca venea un secretar de stat ani de zile mai ales cand s-a comandat comunismul – trecuse in tabara lui Basescu care i-a publicat toata maculatura de fundamentalist catolic ungurofil…. Pai, a dat de acoperiti de nu mai stia ce sa mai faca cu ei si i-a aranjat unul cate unul de s-a trezit in fata sefilor Securitatii sa le spuna ce naiba a fost in capul lui sa trimita la reculegere la Poarta Alba o intreaga agentura care a actionat in miscarea legionara si in casa regala inainte de 23 august 1944….
   Istoria o scriu invingatorii in teroare si ura pe copiii celor care v-au lasat o tara intreaga ca altfel… era vai de capul vostru….

 10. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pentru cei care mai speră că Rusia este salvatoarea României. Iată ce comunică Ministerul rus de externe:
  “Pe placheta monumentului scrie că acesta ”comemorează împlinirea a 80 de ani de la eliberarea Basarabiei și Bucovinei de Nord de către armata română. Aceasta este de fapt o referire la invadarea teritoriului sovietic de către ocupanții naziști români în 1941. Acesta este un act cinic. Un motiv pentru care in 1937 a fost instalat un memorial pe acelasi loc pentru comemorarea a 20 de ani de la bataliile din estul Romaniei langa Marasti si Marasesti cand trupele rusesti si romane au luptat impreuna impotriva armatei germane (…) Îndemnăm oficialii Chișinău să nu speculeze interesat forțele revanșiste cu încercările lor de a falsifica istoria și de a instaura toleranță față de propaganda flagrantă a ideilor naziste”, este comunicatul pe care Ministerul Rus de Externe și-a permis să îl arunce peste memoria eroilor României ca o ultimă lopată de pământ. acuzată în anul 2021 de nazism.
  https://podul.ro/articol/15896/aurescu-in-genunchi-in-faa-moscovei-romania-lipsit-de-reacie-la-atacul-rusiei-impotriva-jertfei-lupttorilor-pentru-reintregire-naional

  • Așa și? Cine a zis că Rusia ar fi salvatoarea noastră? Și doi la mână, cum tu delirai pe aici că Hitler era cel mai mare criminal din istoria omenirii, n-ar trebui să-ți placă declarația asta a rușilor care înfierează “nazismul”?

   • -Da. -„Vasilică Militarul”, …este incoerent în toate intervențiile / comentariile lui, …incapabil să înțeleagă că ceilalți observă bîlbele și confuziile pe care le face, …„urmărind cameleonic și inconsecvent să tulbure apele, …scopul lui fiind perturbarea de la direcțiile concrete către Adevăr”, …contrazicîndu-se în afirmații și făcînd „harcea – parcea” subiectele în discuție.

    = Cu stimă. -„Mesia”.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ aiurel Idiotule, rușii înfierează românii. acuzându-i de nazism.

  • _(Q-?): … -„Vasilică Militarul”, vrei să aprofundezi ?!!!, …această „Postare” … & … apoi, i-ți dau voie „s-o transmiți pînă la marginile lumii” _ Romania 10/(17),18-2021: …

   https://ioncoja.ro/previziuni-si-pronosticuri-privind-misiunea-spirituala-a-romaniei/

   = #Mesia# _ Isaia 53/1-11; 65/1; _ Romania 10/4,14-?!!!; _ Isaia 52/6; 55/1-11; _ Galateni 4/4; _ Matei 10/34; 11/19; 12/18-2021; 18/11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *