Home / Actualitate / Col. Florin Șinca – APEL

Col. Florin Șinca – APEL

Incorect Politic
Noiembrie 5, 2021

Florin Șinca - APEL

APEL

Via Facebook:

Unde sunt bărbații, zmardoii cu BMV, foștii mei colegi, ajunși la vârsta maturității în Servicii, în Poliție, Justiție, în Jandarmerie?
Rezerviștii, generali la apelul bocancilor, oameni care ați avut sub comandă mii de oameni!

Unde vă este atitudinea în fața autoritarismului, presiunii, minciunii și manipulării?

Unde vă e Jurământul de credință?

Lașilor, îmi scriu elevii de la școlile de poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca și ,,Vasile Lascăr” Câmpina.

Primesc mesaje de la studenții Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București.

Îmi scriu copiii de la licee militare.

Că sunt presați să facă ce nu vor, să se vaccineze, că sunt amenințați, că sunt șantajați de cadre! Pe față, bădărănește, cu tupeu, sau pe ocolite.

Că viața lor în haina statului, în zorii carierei, a devenit un coșmar din care nici părinții nu știu cum să-i mai scape! Vor să le formeze caractere de sclavi.

Le-ați tăiat aripile oamenilor de mâine, viitorul instituțiilor! I-ați înrobit propagandei.

Boii de politicieni, distrușii ăștia vor pleca și se vor spăla pe mâini ca Pilat din Pont, ignoranților! Voi veți rămâne cu rușinea că ați tăcut, că nu ați luptat, că nu v-ați revoltat, sclavilor!

Ce faceți voi, cu greutate, cu experiență, cu cuvânt, cu funcții, cu influență? Vă țineți coaiele în pumn și vă zgâiți la televizor?

Efeminaților!
Să vă fie rușine, lașilor!

2 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Apelul lu p–da mă-sii. Ăsta nu știe ce ănseamnă să vorbească cu un român vero. P-lă ăsta nu știe că românii nu pot fi biruiți???
    https://www.podul.ro/articol/15969/exclusiv-aur-l-a-angajat-consilier-la-senat-pe-fostul-om-de-cas-al-kgb-istului-iurie-roca-rpitul-vlad-cubreacov-impus-de-claudiu-tarziu-dei-george-simion-nu-l-a-vrut

  2. D-le colonel,dvs. sunteti o exceptie.Stiti mai bine decat mine ce oameni aleg sa lucreze in institutiile de forta din Romania.Multi sunt racolati din licee si facultati.Altii se inscriu din buna credinta si ajung cum si dvs. scrieti torturati de superiori si profesori.Se incearca zdrobirea spiritului si oprirea orcarei gandiri propri(adica ce este bine si ce este rau).Obedienta totala,asta se cere de la acesti tineri,care la randul lor din frustrari acumulate vor propaga sistemul mai departe pe logica:daca eu am suferit(si nu era cine sa ma ajute)asa sa sufere si altii,mai ales civilii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *