Home / Chestiunea Jidănească / Asociația Cuțu-Cuțu este antisemită! “Câinii nu sunt evrei să fie duși la Auschwitz” – prin această afirmație minimizează holocaustul

Asociația Cuțu-Cuțu este antisemită! “Câinii nu sunt evrei să fie duși la Auschwitz” – prin această afirmație minimizează holocaustul

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Aprilie 13, 2022

Poză de pe site-ul asociației

Asociația Cuțu-Cuțu este antisemită!

“Câinii nu sunt evrei să fie duși la Auschwitz” – prin această afirmație, asociația minimizează holocaustul

 

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

O asociație din România a comis grave derapaje antidemocratice, este vorba de Asociația Cuțu-Cuțu, un nume simpatic ce ascunde o fabrică de monștri, un centru de îndoctrinare ideologică a viitorilor naziști cu scopul săvârșirii unui al doilea holocaust. Afirmația “Câinii nu sunt evrei să fie duși la Auschwitz” pune în pericol viețile a mii de evrei care mai locuiesc în țară și reprezintă un vector de promovare a antisemitismului fioros, deci un pericol pentru democrație.

Pe lângă afirmația iresponsabilă, asociația este profund insensibilă cu publicul general, punând pe site-ul lor poze cu cadavre de câini, cu sânge și noroi, urmărind să șocheze audiența, o tactică mai insidioasă decât pare, întrucât reprezintă o treaptă în desensibilizarea cititorilor la discursul de ură împotriva evreilor.

Afirmația de mai sus este mult mai gravă decât negarea holocaustului pentru că exprimă ideea că evreii au fost într-adevăr omorâți, dar au meritat…spre deosebire de câini. Și parcă asta n-ar fi fost destul, asociația a venit ulterior și cu următoarele precizări:

…evreii fiind considerati mari iubitori de animale, […]”

Adică vrea să spună că evreii sunt și zoofili. Aduc aceste derapaje în atenția domnului Alexandru Florian și Marko Maximilian Katz, care nu pot rămâne pasivi de fiecare dată când memoria victimelor holocaustului este întinată. Rasismul, xenofobia și mai ales antisemitismul au avut o creștere spectaculoasă în România ultimilor ani, creștere generată pe de-o parte de ignoranță autorităților, pe de altă parte de facțiunea extremistă din Partidul Național Liberal, condusă de Raluca Turcan, care și-a infiltrat oamenii în ONG-uri și instituții publice cu scopul destabilizării României și înlăturarea regimului democratic.

Asociația Cuțu-Cuțu, care compară evreii cu câinii, minimizează drama celor șase milioane de jidani nevinovați uciși sistematic de către Hitler și Mengele în camerele de dușuri, dezonorează parcursul democratic al României membră U.E. și N.A.T.O., decredibilizează demersul guvernului pentru combaterea antisemitismului și a discursului instigator la ură și îi dezumanizează pe supraviețuitorii holocaustului împreună cu urmașii lor.

E cazul ca asociația să fie desființată sau să își redirecționeze donațiile spre institutul Elie Wiesel ca dovadă a pocăinței.

#StopAntisemitism

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

Drept la replică

din partea asociației Cuțu-Cuțu

Cu privire la articolul publicat de site-ul incorectpolitic pe 13.04. 2022, precizam:

• Articolul este plin de minciuni.
• El face referire la un comunicat al asociatiei aparut in 2012, acum 10 ani, insa incorectpolitic nu precizeaza ca este din anul 2012.
• Comunicatul asociatiei noastre se referea strict la conditiile de deținere ale cainilor la hingheri si nu se referea la poporul evreu.
• Conditiile de detinere ale cainilor la hingheri la care ne refeream erau de tip lagar si ilustram „cruzimea fata de animale”, potrivit legii, prin exemplificari cu imagini ale cainilor slabi, infometati, care se mananca intre ei , cu rani profunde, cu mizerie in padocuri, cu castroane goale lipsite de apa si mancare.
• De aceea, titlul a continut si cuvintele Auschwitz si evrei, pentru a sublinia mai clar ca sunt conditii exterminatoare.
• Presa a extrapolat, a considerat titlul ofensator la adresa suferintelor poporului evreu, desi nu aceasta era intentia autorului.
• La vremea respectiva, asociatia a revenit cu scuze, spunand ca este o exprimare nepotrivita si ca nu doreste sa ofenseze poporul evreu.
• Dupa aceasta perioada, asociatia a scos de pe platforma comunicatul referitor la conditiile de detinere de tip lagar ale cainilor la hingheri, pentru a nu mai exista extrapolari si conotatii la adresa poporului evreu.
• Am fi dorit ca discutia sa fie dusa pe imbunatirea conditiilor cainilor in ecarisaje, dar presa a trecut sub tacere total acest subiect .
• Precizam ca asociatia respecta toate popoarele si toate etniile.
• Precizam ca asociatia nu face politica si ca rolul unei asociatii este sa fie apolitica.
•. Asociatia nu a fost contactata inainte ca incorectpolitic sa scrie articolul.
• Consideram ca site-ul incorectpolitic a publicat cu rea vointa si pentru rating aceasta informatie. Articolul-sursa la care face referire nu mai exista de 10 ani. Astfel de stiri discrediteaza pe cel care le publica si il fac sa fie evitat de catre persoanele care doresc sa fie informate cu adevarat.

Asociatia „Cutu, cutu”
18.04.2022

6 comments

 1. nu trebuie glumit:
  pe seama javrelor patrupede s-au comis abominabile atrocitatzi,
  sint multzi sheckeli murdari la mijloc
  (sa pomenim numai de sterilizarile in masa cu scopul de a distruge “rasa comuna”,cum scrie in legea bicisnica facuta noua de un tigan-jidan si de un boanghin,sterilizari aberante platite din bani publici unor macelari care altfel nu par a avea nicio inclinatzie veterinara).

 2. si “celui mai bun prieten al omului ” i-a urmat chiar omul-cu tratamentele inumane si degradante gen lagar de exterminare ce au fost aplicate in Plandemie, in-botnitzare, injectare,hingherire si ” eutanasiere ” .mai urma sa fim crucificati.

 3. Domnilor,

  Toata discutia muta centrul atentiei si al discursului, asupra evreilor, ca deobicei, cand acest articol este centrat pentru demonstratie prin fotografii, asupra cruzimii exercitate de uratorii de animale, asupra halului de atrocitati care se comit de catre sociopati asupra animalelor livrate lor printr-o legislatie scoasa de debilii perversi care au preluat forta legislativa in Romania de azi si care ar trebui schimbata .
  Pentru aceasta schimbare pledeaza acest titlu care cere protejarea animalelor si care in niciun caz nu indeamna la atrocitati nici fata de evrei nici fata de bietele animale .
  Sa sustii o intentie malefica aici este o procedura foarte tipica pentru a acuza tot timpul omenirea de “antisemitism” .
  Repet, o judecata dreapta nu muta centrul discutiei de la animalele ucise , la evrei caci aici discutia este un protest contra cruzimii atat asupra animalelor cat si a evreilor de la Ausschwitz .
  Judecatori si delatori d’astia sunt capabili de orice distorsiune de dragul de a baga lumea la inchisoare daca nu-i corecteaza nimeni .
  Am incredere in judecata dreapta pe lumea asta, plina de oameni care fac banet greu din delatiuni distorsionate, fel de fel .Si care trebuiesc contracarati ca sa nu bage lumea la inchisoare dupa bunul lor plac .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *