Home / Internațional / În Belgia, masa de Crăciun ar putea fi ilegală dacă sunt prea mulți participanți

În Belgia, masa de Crăciun ar putea fi ilegală dacă sunt prea mulți participanți

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Noiembrie 23, 2020

masa de Crăciun ar putea fi ilegalăAnnelies Verlinden

Ministrul de Interne Annelies Verlinden (CD&V) avertizează: „Unde este necesar, poliția va suna și de Crăciun”

Crăciunul este o perioadă importantă pentru mulți oameni, inclusiv pentru mine”, a spus Verlinden în De Zondag. „ Va dura ceva timp, dar voi ajunge acolo ”, a cântat Chris Rea în piesa Driving home for Christmas . Suntem acum la cinci săptămâni de Crăciun. Dacă ne ținem cu toții de măsuri, vom putea oferi o perspectivă. ”

Ministrul nu poate spune încă care este această perspectivă. „Nu vreau să fac promisiuni false. Dar este dorința mea absolută, și a colegilor mei, să permit o apropiere mai umană de Crăciun. În același timp, trebuie să luăm foarte în serios semnalele de alarmă de la spitale. ”

Aplicarea este, prin urmare, importantă și în timpul sărbătorilor și, acolo unde este necesar, din cauza unor neplăceri de zgomot, de exemplu, poliția va suna la clopot, potrivit ministrului. „Dar intrarea în casă în sine nu este o prioritate. Nici legislația nu face posibil acest lucru. ”

Sărbătoriți balonul exterior

În ciuda avertismentelor din partea experților și a guvernului, aproape unul din trei belgieni nu intenționează să celebreze sărbătorile de la sfârșitul anului în propria bulă, conform rezultatelor studiului Great Corona al Universității din Anvers la începutul acestei săptămâni, la care au participat 26.000 de persoane. Studiul arată că, cu Sinterklaas, 86% vor respecta regula sărbătoririi cu un singur contact de îmbrățișare. 75 la sută intenționează să facă asta în ajunul Anului Nou. Și 68 la sută vor să facă asta de Crăciun.

Mulți tineri spun, de asemenea, că nu vor rămâne la acel contact blând de Crăciun, și anume 40,8% dintre tinerii între 18 și 35 de ani. Studenții se descurcă mai bine în această categorie, 29,4% spunând că nu vor respecta orientarea.

“Crăciunul nu mai era ca înainte”

„Ultimul lucru pe care îl dorim este un val de Crăciun”, a declarat miercuri premierul Alexander De Croo (Open VLD) în programul One „Today”. „Dacă suntem neglijenți în preajma Crăciunului, veți obține rezultatul după trei-patru săptămâni”.

„Virusul Corona va fi în continuare acolo până la Crăciun. Și oamenii nu vor fi vaccinați. Vom fi în continuare periculoși unul pentru celălalt în perioada de Crăciun. Trebuie să îndrăznim să recunoaștem asta ”, a spus De Croo. „Perioada de Crăciun este un moment de a fi împreună și de a împărtăși amintiri bune, dar nu doriți să fiți un pericol unul pentru celălalt. Crăciunul nu va fi cu siguranță așa cum a fost înainte ”.

Nu este încă clar ce reguli concrete se vor aplica la Crăciun. Măsurile actuale, inclusiv regula conform căreia se poate primi acasă, în același timp, maximum un contact blând pe familie, se vor aplica până pe 13 decembrie.

One comment

 1. OAFA ASTA MINISTERIALA ZICE:

  „Dar intrarea în casă în sine nu este o prioritate. Nici legislația nu face posibil acest lucru. ”

  ADICA VINE POLITIA SI-TI FACE SCANDAL IN FATA USII !

  DAR TE OBLIGA CINEVA SA DESCHIZI ?????????????????????????

  NU.

  DEOCAMDATA !

  Nu ca-i buna sa vezi ca politrucii din Belgia vorbesc la fel ca si Rafila, Tataru sau Arahat ?

  Toti vorbesc despre pericolul corona in continuare cand de fapt corona si-a trecut sezonul, si-a mancat malaiul aproape integral si s-a imputinat ca orice virus ajuns in faza ultima, adica foarte redus , in schimb, a inceput sezonul gripal obisnuit , cu gripe pe care le inregistreaza testul pentru idioti , numit PCR, care nu face absolut nicio deosebire intre sars cov 2 si restul virusilor de gripa sezoniera, raportand pentru escroci doar cazuri fake pozitive .
  Dece pentru escroci ?
  Pentru ca aceiasi doctori lacomi si fara constiinta umana , se grabesc ca sa raporteze covidul pentru a incasa mita legalizata la sugestia OMS pe care asigurarile sociale trebuie sa o plateasca prin costuri faraminoase pentru covid chiar daca tu mori cu gatul rupt intr-un accident sau mori de un atac de cord

  DAR GHICITI UNDE DUCE PROCEDURA ACEASTA DE MITA PENTRU COVID PLATITA DIN CASA DE ASIGURARI MEDICALE SI SOCIALE ?

  LA ASIGURAREA MEDICALA DISTRUSA PRIN DELAPIDARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  STIU SCANDALUL DE LA FRANCEZI SI DE LA NEMTI CARE SI-AU PUS DEJA INTREBAREA :
  QUO VADIS ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *