Home / Internațional / Cei patru călăreți ai apocalipsei, partea a doua: RĂZBOIUL

Cei patru călăreți ai apocalipsei, partea a doua: RĂZBOIUL

Ioan Sperling
Incorect Politic
Februarie 25, 2022

Cei patru călăreți ai apocalipsei partea a doua: RĂZBOIUL

Cei patru călăreți ai apocalipsei, partea a doua: RĂZBOIUL

Via vrăbiuțe:

Spre deosebire de „plandemie” unde am putut datorită pregătirii mele medicale să-mi dau părerea, fără să gresesc cu ceva, de la bun început, în privință războiului ruso-ucrainian ( deocamdată), nu am nici cel mai mic habar, pregătire, sau experientă! De aceea, am să incerc să surprind, doar ce pare logic, presupunând că în spatele unui razboi stă și ceva inteligent, nu doar răul sub diferite forme!

Nu am să discut despre cine are dreptate, este îndreptătit să, samd! Într-un război nu există dreptate, îndreptățire, pentru că nimeni nu are voie să ucidă! Ori tocmai asta înseamnă război!

Câteva lucruri nu corespund însă cu desfășurarea ultimilor doi ani!! Despre ele vreau și pot să vorbesc, cu convingerea că nu greseșc! Dar cât mi-aș dori să mă înșel și să greșesc!

Nu razboiul m-a surprins, ci unde a dispărut brusc, buna întelegere dintre popoare, din timpul pandemiei? Până mai ieri puteai jura că toată lumea are aceeași conducere și cu siguranță o avea și o mai și are, că nu avea de ce să dispară! Ori dacă „conducerea” a rămas, atunci războiul acesta este doar o piesă bine regizată, în care fiecare națiune, conducător are rolul ei/lui, bine stabilit, scenariul pe care trebuie să-l urmeze, aflându-se toți sub comanda aceluiași regizor al piesei interactive „Cei patru călăreți ai apocalipsei”!

Este doar continuarea, sau partea a doua „Războiul„, după partea întâi „Molima„!

Cortina nici nu s-a închis bine peste partea întâi și iată, că se deschide dinspre est spre vest, punând în „scenă” decorul războiului!

Partea a treia și a patra; „Foamea” și „Moartea” s-ar putea să urmeze foarte repede, chiar înainte să se termine partea a doua!

Fiind un „spectacol” interactiv, la nivel planetar, noi ca spectatori nu putem să părăsim „sala,” ci trebuie, cei care vom supraviețui, să așteptăm finalul! Atunci va apărea „salvatorul,” pe cal alb și va aduce „pacea” pentru toată lumea!

Pentru toată lumea care i se va alătura!

Singura soluție a rămas ca „publicul” să refuze să participe, să interacționeze! Dar soluția este doar teoretică! Ca și în actul întâi, majoritatea se vor ține de „scenariu,” chiar dacă mulți vor muri din cauza asta!

Ca și in partea întâi, o să fie obligatorie participarea și tot ca și în actul întâi, cei care refuză vor fi pedepsiți, urâți, de cei care interacționează și la fel categorisiți drept „egoiști” „lași” sau „trădători” de data aceasta!

Aceeași Mărie cu altă pălărie!

Faptul că razboiul a început în partea ortodoxă a lumii nu este întâmplător și nici timpul; începutul Marelui Post! Toată „resetarea” se poate duce de râpă sau amâna o vreme daca ortodocșii continuă cu postul, rugaciunea, Sfânta Liturghie!

Cine întelege asta știe cum trebuie să lupte!

Sus să avem inimile!

29 comments

 1. Dacă autorul are familie, eu îî recomand să-i spună soției că de azi încolo nu mai face nimic, o să se roage la Dumnezeu să-i achite facturile. Să facă un test șă vedem cam cât durează până-i bagă divorț.
  Iar despre partea cu înțelegerea între popoare: care înțelegere?? Vaccinații și nevaccinații sunt la cuțite.

  • Nu aveti cum sa pricepeti ce a spus autorul daca nu sunteti intr-o inima cu el (in Hristos).
   Eu unul nu am nevoie de explicatii, mi-a vorbit din ce am si eu in inima, sunt perfect de acord, in liniile mari.
   Sfatul meu catre dumneavoastra: feriti-va sa luati lucrurile credintei cu deraderea specifica ratiunii omenesti. Va veti insela.
   Mai bine puneti-va intrebarea: “ce vede omul asta sau cum vede el si nu vad eu, de-l face sa scrie treaba asta cu care eu nu sunt de acord ?”
   Luati ca tema principala sa raspundeti la intrebarea asta, si poate ca Harul Celui ce a spus: “cautati si veti afla, bateti si vi se va deschide” va va lumina sa pricepeti ce a spus acela. Dar cu superficialitatea reactiva nu faceti nimic…

   • Ce-am zis e valabil și pentru tine. Fă experimentul si pe urmă anunță-mă cum a mers. Sunt curios cât durează până te lasă nevasta. Am auzit destule aiureli pe lumea asta, nu înseamnă că orice opinie merită să-ți pierzi timpul cu ea. Evident am atins o coardă sensibilă.
    Am înțeles foarte bine ce-a zis și nu are logică. Punct. Dar sunt de acord cu ideea neparticipării în război.

 2. Are dreptate totuși la partea cu neparticiparea, într-un fel. Presa isterizează oamenii pentru a incita la război,la fel și AUR.

 3. O evidentă legătură există între „plandemie” și acest atac scelerat al unui satanist contra țării vecine, pe acuzații halucinante și super-penibile… Legătura se referă la faptul că gașka de psihopați multimiliardari care doresc puterea mondială a pornit un proces care a slăbit evident fermitatea „lumii libere”, atentând chiar la libertatea de facto a acestei lumi ! Pregătit de ani de zile, multi-miliardarul satanist de la moskwa a sesizat momentul de slăbiciune… Culmea, momentul a fost marcat, inclusiv pe canale publice, de serviciile statelor avansate, dar nimeni n-a făcut ceva palpabil să prevină dezastrul ! După cum în aceste zile nici o organizație de caritate nu sare în ajutorul ucrainienilor !!

  Cum bine observa cineva, Ucraina este rămasă singură în fața unei forțe de zece ori mai mari… Iar germania, italia, cipru, ungaria, croația și alte șulfe internaționale, sunt declarat împotriva sancțiunilor drastice contra regimului putino-crypto-ortodoxist…

  Și culmea, mai există o gașkă satanistă, gata să profite de aceste împrejurări: gruparea multi-miliardarilor galbeni din canducerea „partidului comunist chinez”, care așteaptă de ani de zile să pună mâna pe Taiwan și eventual pe Japonia… ( că Australia este gata comunizată, probabil se va oferi „pe tavă” !).

  Este bună observația că „Postul, Rugăciunea și Sfânta Liturghie” pot anula căderea în abis. Doar că trebuie făcute cu dăruire, să se poată opune liturghiilor negre procesate de sataniștii ruși, americani, kinezi…

  • Hai nu mă înebuni? Iar a apărut postacul. Despre care lume liberă vorbim ****** (completează alții cu epitetul potrivit)? În Franța tocmai s-au trezit patru milioane de oameni că “pașaportul medical” le-a expirat înainte de termen, pentru că Macron a decis că boosterul trebuie făcut mai devreme, pentru că Pfizer are nevoie de bani. În Canada s-au blocat conturile celor care au donat convoiului camionagiilor. Protestatarii de la 6 ianuarie sunt ținuți în izolare și torturați. Oricine neagă Holocaustul e arestat pe loc. Plus ca fapt divers, satanistul ăla a interzis adopțiile de copii de către homosexuali. Între timp în America https://www.desmondisamazing.com/

   • Chiar și printre naționaliști începi vezi aceeași narativă antirusească inginerită de CIA și presa iudaică. Bă chiar s-au tâmpit toți?

    • Păi Iosif e sigur JIDF. Sau Hasbara. Israelienii au o divizie specială pentru așa ceva și de altfel chiar și civilii participă la campanii de internet pro-Israel sau interesele lor. Și să fim serioși, printre “naționaliști” sunt și mulți cretini. Caz concret Batalionul Azov din Ucraina,
     https://www.vox.com/2015/3/23/8279397/kolomoisky-oligarch-ukraine-militia
     (((Kolomoisky))) funds and directs a large private militia that has been helping the Kiev government fight against the pro-Russian separatists in eastern Ukraine. Militias like his — and there are dozens of them — are a source of deep concern to analysts who believe they could threaten Ukraine’s long-term stability.
     Iar dacă vorbim de Simion și AUR, cred că ne-am lămurit de mult.

  • Care “ukrainieni”? probabil aia conduși post maidan de jidf si care au cu japca hălci din Moldova istorică..daca erau alte vremuri (nu astea ticăloase de acum) armata Română intra in Cernăuți și Bălți..

  • Iosife bre, ești tare comic! În acest context în care, în naivitatea ta, te crezi pe site-urile de aiuriți pe unde vă faceți veacul. Din punctul meu de vedere, aici ești inofensiv, pentru că nu te ascultă nimeni. Nu mai spun că expunerea ta este atât de alambicată încât, tu însuți nu cred că ești prea sigur de ceea ce vrei să spui. Bine, ce să spui, intenția ta este să creezi confuzie, atâta tot. Spre deosebire de autorul articolului, al cărui mesaj este limpede ca apa de izvor.

 4. “Între timp în America […]” (aiurel)

  Dar ai observat cine luptă împotriva fenomenului respectiv? Greta Thunberg, care zice că-și cumpără doar țoale la mâna a II-a sau împrumută de la alții, în totală opoziție cu ceea ce se prezintă pe saitul menționat de tine:

  https://www.theguardian.com/environment/2021/jan/03/greta-thunberg-at-18-im-not-telling-anyone-what-to-do

  Pe de altă parte am văzut că se vând tricouri și bluze noi-nouțe cu poza și numele ei:

  https://www.redbubble.com/i/t-shirt/Greta-Thunberg-Environmental-Activist-by-MattInterrupted/41505497.IJ6L0

  Ceva nu e în regulă.

  • Nu știu ce legătură are Greta cu link-ul postat de mine. Ce am postat eu e un băiat (copil) travestit care e foarte promovat în America și nimeni nu ridică din sprâncene, nici măcar (((conservatorii))). Sincer nu știu ce părinți are ăla, dar societatea care tolerează așa ceva… Asta era ca răspuns la spumele la gură din imbecilitatea cu satanismul lui Putin postată de (((Iosif))). Sub Putin s-au construit multe biserici și ortodoxia a cunoscut un reviriment. Și cum ziceam, Putin a oprit adopțiile de copii de către occidentali, din motive evidente. Plus a încurajat rușii să facă copii, a ținut si câștigat referendum pentru căsătoria normală (la noi știm ce-a ieșit). Deci dacă ăsta e satanist, impresarii lui Amazing Desmond ce sunt?

 5. “atunci războiul acesta este doar o piesă bine regizată”-ati uitat “doctrina emil constantinescu ” fabricata de catre tova Zoe Petre – ” SCHIMBAREA PRIN CONTINUITATE “!!!!!!!!!!!(ZOE PETRE – ÎNTRUPAREA ANEI PAUKER – file de istorie …
  rechindebahlui.ro › article › zoe-petre-intruparea-anei-pauker-file-de-istori…
  4 ian. 2022 · E adevărat că fuseseră colegi amândoi în conducerea organizației PCR din Universitate, dar faptul că aveam dovada că ea fusese și o executoare ..)

 6. Ion Varlam ” Pseudoromania Conspirarea deconspirarii “

 7. https://ioncoja.ro/proiectul-israel-in-romania/ https://www.justitiarul.ro/proiectul-israel-in-romania-mai-ceva-decat-planul-kalergi-pleaca-romanii-din-tara-lor-vin-israelienii/ “refugiatzi”;poate intra si Iran pe fir (ayatollahul necinstit le-a inchis iranienilor moscheile-covid-coishpe,măi,asta spune liderul suprem).

 8. “Nu știu ce legătură are Greta cu link-ul postat de mine.” (aiurel)

  Greta: “The fashion industry is a huge contributor to the climate-and-ecological emergency”

  https://www.theguardian.com/fashion/2021/aug/10/greta-thunberg-ethical-fast-fashion-greenwashing

  Despre Desmond:

  https://www.eonline.com/news/913546/meet-the-10-year-old-drag-kid-taking-over-new-york-fashion-week

  Și părerea mea e că nu e promovat “un băiat travestit” ci niște firme care se folosesc de imaginea lui, cam ca în reclama la margarină cu Nadia Comăneci. Ia uite ce scrie pe saitul pe care l-ai menționat:

  “Follow Desmond on Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Snapchat, TikTok, and Spotify!”

  “What’s bad about” firmele astea îți mai zice și https://stallman.org

  “Deci dacă ăsta e satanist, impresarii lui Amazing Desmond ce sunt?” (tot aiurel)

  Niște afaceriști fără scrupule iar despre realizările lui Putin eu zic să nu ne grăbim:

  https://adevarul.ro/international/rusia/biserica-ortodoxa-rusa-cearta-cei-nu-vaccineaza-comit-un-pacat-vor-trebui-caiasca-restul-vietii-lor-1_60e32a9c5163ec4271c7f55b/index.html

  Eu am o bănuială că până și Băsescu ar fi gestionat mai bine situația de la Beslan din 2004 și nici despre faptul că cine dezaprobă acțiunile lui Putin e “antirusesc” nu sunt foarte sigur:

  https://www.foxnews.com/world/russia-cracks-down-on-anti-war-protests-more-than-1700-demonstrators-arrested

  • Ai un mod foarte simplist, de a privi lucrurile. ..asta cred că este motivul, din cauza căruia nu ai înțeles mare lucru din articol.

  • Încă o dată nu văd legătura între Greta, modă și amazing desmond. Ai postat un link complet fără legătură cu subiectul. Iar despre faza că au ieșit rușii la proteste contra războiului, nu mă privește. Am văzut câți au ieșit la protestele alea, și chiar și dacă rușii nu sunt de acord cu războiul e problema lor conflictul cu Ucraina nu mă privește pe mine. Nu văd de ce ar trebui românii să se amestece într-un conflict între ruși și evrei (Zelenski + ăia din SUA). Afaceriști fără scrupule sau nu, așa ceva nu vezi în Rusia, și n-ai fi văzut nici în America acum câteva zeci de ani. Schimbările aduse de școala de la Frankfurt sunt incredibil de rapide.

 9. Excelentă observația!!! Citez:
  ,,Nu razboiul m-a surprins, ci unde a dispărut brusc, buna întelegere dintre popoare, din timpul pandemiei?”
  Dovadă că, omul care umblă pe calea adevărului, nu trebuie să fie neapărat vreo somitate academică, ca să rostească adevărul pe care zecile, sutele, miile ș.a.m.d. de ore de transmisiuni televizate ale aparatului de (dez)informare nu-l vor spune niciodată. Nu-l vor spune desigur pentru că, misiunea lor este tocmai aceea de a ascunde adevărul. Mai mult, dacă interesele producătorilor din spatele dramei regizate o cer, vor trezi între popoare o zâzanie generatoare de conflicte asemănătoare carnajelor din cel de-al doilea război mondial. Pentru că mulți puțoi cred că, dacă presa pune eticheta de ,,război” peste anumite confruntări armate, acestea sunt toate la fel. Respectiv, operația chirurgicală efectuată de Putin printre confrații săi ucrainieni și bombardarea orașului Dresda sunt ambele ,,războaie”. Nici pe departe! Da, războaie adevărate au mai fost, prin Vietnam, prin Irak și Afganistan, și probabil că la fel se va întâmpla – Doamne ferește! – și dacă băieții lui Putin, după aplicațiile militare din ograda frațiilor, vor lua la țintă scutul de la Deveselu. Din acest motiv vă îndemn frați români, nu vă lăsați antrenați în isteria războinică creată de frații lui Aurescu la televiziunile lor mârșave! Dacă în timpul plandemiei majoritatea dintre voi v-ați uitat cu scârbă la campania lor murdară de manipulare și îndobitocire, nu le intrați în joc nici de data aceasta. Ascultați îndemnul fratelui vostru de la finalul articolului, postul, rugăciunea și Sf. Liturghie. Mai ales, să nu lipsiți de la întâlnirea cu Domnul nostru Iisus Hristos din noaptea Paștelui! Domnul nostru să ne apere și să ne păzească!

  • Mare dreptate ai! Întoarcerea, cu adevărat, la Dumnezeu, este răspunsul, indiferent de ceea ce El va îngădui! Suntem prinși de evenimente, fără a a trage învățătura necesară! TOATE vor trece, dar finalul este, o Judecată dreaptă, pentru care putini sunt pregătiți! Biblia sta la-ndemana tuturor, dar cine mai are timp de ea?… In Noul Testament este Soluția, dar cui ii mai arde de asta?😢 A analiza situația, fără a lua niște decizii concrete, este sinucidere! Și nu mă refer neapărat la moarte fizică, cât, la cea spirituală, care este Veșnică și cu consecințe Veșnice!
   Dumnezeu să trezească poporul român, care ar trebui să se “inspire” din Cuvântul lui Său, nu din păreri Omenești…! 🙏
   Ce să ne facă Dumnezeu mai mult? Ne-a vorbit sub toate formele! …dar noi rămânem surzi și orbi 😢

 10. Domnule X, iti faci iluzii

  Tarul Putin e printre cruzii
  Cei mai salbatici ai lumii noi
  A dovedit’o la el si’afara
  Ducand razboaie ca o fiara

  Oricand ne poate ataca pe noi
  In ochii lui, suntem gunoi
  Nu’i crestin, ci batran vulpoi
  Ce ne’ar preface in noroi

  Nicio nadejde, e’un criminal
  De Craciun, in Cecenia
  S’a dus cu’un pumnal

  Grozni fu ras de pe pamant
  Desi facuse legamant
  Sa’I lase pe luptatori sa plece

  Tarul rosu n’are nimic sfant !

  +++

  PUTIN, ORBAN…

  Si’acesti lideri “patrioti”
  Ticalosi si groaznici hoti
  Ne batjocoresc, acasa
  In BASARABIA frumoasa

  Si’n Ardealul stramosesc
  Vor doar steagul unguresc
  Ne baga pumnul in gura
  In propria batatura
  Semetiti si plini de ura

  Astia’s lideri patrioti ?
  Ucigasi, profund netoti
  TCHEKA lca pe Romania

  Unde’ati spanzurat mandria ?

  Iata, mortii ies din glia
  Jertfei, cu spadele’n mana
  Sa ne apere iar Neamul si familia

  Si tot ce’i sfant in Patria Româna !

  +++

  PUTIN PE GRUMAZ

  PUTIN FACE MARE HAZ
  CA NE’APASA PE GRUMAZ
  AGENTII LUI IN MOLDOVA
  BAT DE N DECENII TOBA

  CA SA NE UITAM SI LIMBA
  SI SUFLETUL SI TRECUTUL
  SA VISAM SA TRECEM PRUTUL
  SA LASAM PE RUSI SI SCARBA

  SA NE CALCE IN PICIOARE
  CHIAR SI’N ROMÂNIA MARE
  UNDE TOTU’I INFESTAT
  DE KGB UL BLESTEMAT

  CE’ATAT DE TARE NE’A SLABIT
  CA SI VESTUL NE’A COTROPIT
  SI’MPREUNA NE’AU NIMICIT
  IN LUME, NE’AM TOT RISIPIT

  AVORTURI, CRIME, FARADELEGI
  IMPUSE CRUNT DE VENETICI
  ROMÂNI, DOMNULUI BINE SA’I SLUJIM
  TARA SA NE’O RECUCERIM !

  +++

  ELEV PUTIN

  Elev Putin, noi te’am format
  La Davos, si te’am transformat
  Din mic agent, in sef de Stat
  Ce joaca cum i’am ordonat

  Un tar perfid, rau, imparat
  Peste Imperiul Blestemat

  Pe care l’ai vrut vaxxinat

  Si la un semn, razboi pornesti
  Multimi de ortodocsi zdrobesti
  Esti, tarule, toxic pion
  De ai putea, cu un creion
  Ai sterge tari, cu ai tai “frati”
  Profund, complet satanizati !

  • Vai vai… M-am înduioșat tot. Acum chiar m-ai convins să-mi las oasele prin Ucraina pentru jidanii de la Washington și pentru jidanul care e președintele Ucrainei.

 11. Sunt troli ce suiera serpeste
  Se dau in vant sa pape peste
  Stapanul tar ii casapeste
  De nu’l asculta toti orbeste

  Putinofilii ma dezgusta
  Putin, apocaliptica lacusta
  Distruge tot pe unde trece
  Un ucigas cu sange rece

  Genocidar anticrestin
  Necrutatorul asasin
  La Nemiloasa Judecata
  Va atarna de beregata ?

  • regimentele “creștine” eroice, înarmate de Israel
   gen azov, aidar, oun, freikorps și right sektor îți dau dreptate și te așteaptă în rândurile lor. dar daca armata dictatorului Putler (sau cecenii altui dictator, Kadirov) sparg frontul, aplicați va rog tactica ISiS, deghizați în femei, rujați, pensați și pe tocuri. succesuri și “slava ukrainy!”

   • Ca unii
    europeni sa se insele atât de amarnic in privinta tarului Putin, personaj diabolic, raufacator, anticrestin, tortionar, genocidar, cu nenumarate cohorte de victime, ma lasa fara glas.

    Cât de disperati pot fi
    Pentru a’l slavi
    Pe un tar abject
    Ce se bate’n piept
    Ca’i tare, destept
    Dar declanseaza
    Razboaie de groaza
    Tine sub papuc
    Un imperiu mut
    Si’arunca gogosi
    Ii umileste
    Pe cei credinciosi
    Lui Schwab, aplecat
    Zice raspicat:
    Tot Imperiul nostru (! ?!)
    EU l’am vaxxinat

    Slujitorul vostru
    Sunt, neconditionat !

 12. E bine ca lumea vrea sa se “descarce”…. aici – memotional dar si confuz, pe alocuri – delirant!
  Care “razboi”?
  Sint niste actiuni de lupta distincte, punctuale, precise – operatiuni speciale; razboiul e intre doua entitati statale cu scopul distrugerii, inrobirii, exploatarii – nu avem nimic aici.
  Pitico-filozofii care tremura de manie cand vad realitatea bruta s-au apucat sa-l injure pe Putin ca apara cateva milioane de rusi supusi uciderii sistematice de ctare pro-gay-sivistii care slujesc globalismului, adica sionismului.
  Ce voiati s faca un sef de stat cand “se aude zanganitul armelor” la poarta?
  Sa faca pe el si sa-si dea pantalonii jos pentru perversii lioderi apuseni?

  Vine si randul Romaniei daca nju se opreste cu amenintarile: lci peste musca deranjanta…
  Cand e vorba de supravietuire, vorbele coase pe gura sau puse pe hartie nu valoreaza nimic, dimpotriva – expun urmatoarea victima.
  Cine crede in prostia flower-power si pacifismul descult hinduist al lui Ghandi este carne de tun “la prima strigare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *