Home / Actualitate / Teroristul Alexandru Muraru (PNL) atacă Biserica Sfânta Parascheva din Vaslui pentru o comemorare dedicată Mareșalului Ion Antonescu

Teroristul Alexandru Muraru (PNL) atacă Biserica Sfânta Parascheva din Vaslui pentru o comemorare dedicată Mareșalului Ion Antonescu

Incorect Politic
Iunie 4, 2021

Via Rost:

Deputatul Alexandru Muraru (PNL) a anunțat că a sesizat Poliția și Procurorul General, după ce la Biserica Sfânta Parascheva din Vaslui a avut loc o slujbă de comemorare a mareșalului Ion Antonescu, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, deputatul Alexandru Muraru (PNL), reprezentantul special al Guvernului pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei, susține că acțiunea „a încălcat flagrant legislația în vigoare, fiind, la prima vedere, o faptă penală”.

„Considerăm că întreaga acțiune, desfășurată într-un cadru public, a încălcat flagrant legislația în vigoare, fiind, la prima vedere, o faptă penală. Membri ai clerului, cadre militare în rezervă, istorici au glorificat un criminal de război făcând apologia unui personaj care a pus la cale, în anii 40, un întreg plan de exterminare a populației evreiești. Atrag atenția că ceea ce s-a întâmplat în lăcașul de cult este o încercare de reabilitare a unui criminal de război, o acțiune ilegală și incalificabilă. În acest sens, am adresat o sesizare către Ministrul de Interne și către Procurorul General, pentru a demara investigațiile ce se impun”,  a transmis Alexandru Muraru prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit sursei citate.

El a adăugat că a trimis o sesizare către Ministrul de Interne și către Procurorul General și a sesizat și prefectul județului, pentru ca astfel de acțiuni să nu mai aibă loc în viitor.

Potrivit informațiilor disponibile pe protoieriavaslui.ro, „biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din municipiul Vaslui a fost construita între anii 1937 – 1943, în vreme de răstriște pentru poporul român. Ctitorii bisericii au fost doua mari personalități militare: Mareșalul Ion Antonescu și Generalul de divizie Ion Rășcanu, fost ministru de război, primar general al Bucureștiului, primar al Vasluiului(1938 – 1942) și prefect de Vaslui (1943). Biserica a fost sfințită în anul 1943 de P.S. Grigore Leu, Episcop al Husilor”.

Marți, 1 iunie, s-au împlinit 75 de ani de la execuția Mareșalului Ion Antonescu.

*

Alexandru Muraru nu este la primul derapaj antiromânesc, derapaj fiind prea puțin spus. Muraru este un terorist al poporului român, terorismul său fiind evidențiat de acțiunile pe care le-a întreprins, dintre care amintim:

Vrea să scoată AUR înfara legii.

Vrea să impună muzeu al holocaustului în România.

L-a denigrat pe Octavian Goga.

Sprijină institutul Wiesel în redenumirea străzilor și ștergerea istoriei naționale.

A promovat strategia de combatere a românismului 2021-2023.

 

9 comments

 1. Mai rău e că idiotul ăsta e plătit de statul român și nu de statul evreu (dar mai știi). Ăsta ar trebui castrat să nu mai aibă urmași. Cum e posibil să critici istoria României ? Fără Mareșalul Ion Antonescu nu ar fi existat nici scursura asta jidovească Alexandru Muraru (până la urmă e evreu? că prea îi pupă în cur). Nu te trezești tu Muraru că vrei să schimbi istoria,că sceastă istorie nu le mai convine evreilor care te plătesc.

 2. Naționalistul

  De ce nu e interzis PNL pentru că a ucis țărani la 1907?

 3. Naționalistul

  De ce PNL nu este interzis? A comis crime impotriva poporului roman!

  “PNL-ul şi masacrul din 1907

  de Bogdan Tatavura

  La data de 21 februarie 1907 a izbucnit în satul Flămînzi din Botoşani o revoltă a ţăranilor care avea să fie înăbuşită prin cel mai mare masacru comis de statul român împotriva cetăţenilor săi. Din nefericire, după un secol, în centrul oraşului Călăraşi, li s-au înălţat statui lui Carol I şi Ionel Brătianu, exact cei care au decis şi coordonat cel mai mare masacru de pe teritoriul României.

  Revolta a început ca urmare a întîrzierii contractelor de arendă, situaţie care punea în primejdie viaţa ţăranilor şi a familiilor acestora, însă cauzele profunde au stat în umilirea lor permanentă de către autorităţi (ţăranii fiind consideraţi “talpa ţării”) şi situaţia deplorabilă în care au fost ţinuţi ţăranii de către guvernele vremii.

  La scurt timp după izbucnirea revoltei, Regele Carol I l-a numit în funcţia de prim-ministru pe Dimitrie Sturza, la acea vreme preşedinte al PNL, Ministru de Interne pe Ionel Brătianu şi Ministru de Război pe Alexandru Averescu. Ultimii doi au coordonat direct masacrul săvîrşit de armată împotriva ţăranilor revoltaţi, cifra transmisă de Ambasada Franţei fiind de 20.000 de morţi [1], iar cea reţinută de istoriografia universală fiind de 10.000-11.000 de morţi.
  Nu este clar dacă Dimitrie Sturza a fost numit tocmai pentru că era bolnav psihic şi putea fi uşor manipulat de rege, fie dacă a înnebunit în urma masacrului pentru care era direct răspunzător, însă la finanul mandatului a fost internat într-un azil de nebuni. Boala gravă i se manifesta încă din timpul ultimului mandat, cînd “ în plină şedinţă, începea să plîngă şi lătra mergînd în patru labe printre miniştri ” [2]

  Ionel Brătianu şi Alexandu Averescu au fost cei care au condus direct atacul armatei împotriva ţăranilor, atac ce nu ar fi putut avea loc fără aprobarea regelui. Mai mult, după ce conservatorii au preluat puterea, au observat lipsa dosarelor ce conţineau rapoartele armatei referitoare la numărul de morţi. În 1912, Ministrul de Interne Alexandru Marghiloman a constat că din arhiva instituţiei pe care o conducea lipseau 30 de dosare din anul 1907 şi într-o discuţie pe care a avut-o cu Carol I, regele a spus că de fapt dosarele se află la el [3]. Întrucît dosarele nu au mai fost găsite pînă în prezent putem presupune ca regele le-a distrus.

  Deoarece din cauza dimensiunilor masacrului acesta nu mai putea fi ascuns, cei implicaţi au încercat să minimizeze numarul victimelor, încît Generalul Averescu în memoriul său adresat patriarhului Cristea susţinea că au fost doar 2.500 de victime în toată ţara. Cifra de 2500 indică oricum un masacru foarte mare, dar dacă ar fi fost cifra reală, de ce Carol a mai simţit nevoia să ascundă şi să distrugă dosarele?

  În comparatie cu alte masacre comise pe teritoriul Romaniei, cel realizat de PNL este de departe cel mai grav. De exemplu, legionarii au ucis aproximativ 150 de oameni, trupele hortyste aproximativ 920 de oameni. În timpul mandatului lui Antonescu au fost ucişi aproximativ 5000 de evrei în timpul pogromurilor. Nici chiar comuniştii nu au ucis direct atîţia oameni într-un interval de timp atît de scurt, de exemplu, în timpul Revoluţiei din 1989 au murit 126 de oameni pînă în momentul plecării lui Ceausescu. Mineriadele au avut drept consecinţa moartea a 9 oameni.

  Acest masacru de la 1907 a urmat şi l-a depasit ca gravitate pe cel din 1888, izbucnit la Urziceni, cînd Ion Brătianu (tatăl lui Ionel Brătianu) a fost prim ministru şi în urma căruia au fost ucişi 1000 de ţărani. Daca mai adaugăm scandalurile de corupţie în care a fost implicat Vintilă Brătianu şi faptul ca Gheorghe Brătianu a fost omul de legătură dintre Hitler şi Antonescu, istoria PNL-ul este îmbibată cu crime.

  Oare cum percep tinerii şi bravii noştri penelişti crimele comise de înaintaşii lor, cărora le-au înalţat statui? Sau în goana după posturi şi funcţii bine plătite nu au avut timp să se informeze despre trecutul criminal al partidului în care au ales să se înscrie?”

  SURSA: bogdantatavura.wordpress.com

  • Rascoala a fost o rebeliune instigata de jidani – in special vniti din Basarabia, sediul jidanimii europene!, iar bietii tarani – exploatati de arendasii jidani au fost inselati sa atace si sa omoare pe proprietari pentru oprimarea lor de catre …. arendasii jidani.
   Nu mai “trageti” cu acuzatii spre Rege, Prim-Ministru, Minisru de interne – a fost o rebeliune comunista.
   Dumnezeu sa-i ierte pe amaratii care au murit degeaba…
   Din nou, jidanii pacalesc crestinii ca sa se omoare intre ei.

 4. Doar CRETINII din Romanica, nu si crestinii din Romanica.

  Toata mascarada cu poponarii si arabii adusi in Europa este o manevra satanista pentru a-i ajuta in razboiul impotriva Domnuluii Iisus Cristos.
  Dar Satana este doar un golan prost, fara imaginatie, care nu a castigat si nu va castiga niciodata o lupta impotriva lui Dumnezeu, asa ca si acest razboi il va pierde insa de aceasta data toata adunatura de satanei va fi spulberata cum nu a fost niciodata.
  Frica este de la satana iar curajul este de la Dumnezeu.
  Numai cine nu are credinta in Dumnezeu se teme de golanul satana si de micii golanassi care au fata de om dar sunt niste scursuri: politicienii penali si criminali, zoile de ziaristi vanduti, medici criminali si vanduti si alte reziduri din canalizarea societatii umane.
  De-a lungul istoriei tarile romane au fost calcate de multe armate straine, care au venit la noi pentru
  “pamant si apa” dar s-au facut toate o apa si-un pamant.
  Campaniile otomane au fost finantate de satanistii care l-au asasinat pe Iisus in scopul de a distruge crestinatatea, insa nu au reusit.
  Stefan cel Mare tinea post negru ( doar paine si apa ) timp de 40 de zile inainte de un razboi cu turcii.
  Cu armata putina si prost inarmata numai cu ajutorul lui Dumnezeu reusea sa-i invinga, de aceea dupa un razboi ridica o biserica pentru slava Celui care L-a ajutat sa invinga si sa nu lase Moldova crestina pe mana turcilor finantati de satanisti.
  Cand turcii au cucerit Constantinopolul prin tradare, a fost mare bairam la satanisti.
  In curand Rusia crestina va avea mare razboi cu Turcia, si dupa ce o sa-i faca pilaf pe turci, Constantinopolul va fi recucerit si va fi cedat Greciei.
  O treime dintre turci vor muri in razboi, o treime vor trece la ortodoxie fara sa-i oblige cineva, si o treime vor fugi in pustietatea de unde au venit stramosii lor.
  Acest lucru si altele care s-au adeverit 100%, au fost prezise de un calugar otodox in 1054, anul cand satanistii au facut marea schisma creand secta sataniststo-masonica numita “biserica catolica”, o secta in care nu exista Duhul Sfant, iar agheasma este doar apa cu sare sa nu se altereze, pentru ca Duhul Sfant nu este prezent in aceasta falsa biserica.Agheasma la ortodocsi ramane nealterata ani de zile.
  Asadar, ortodocsii cu credinta in Dumnezeu si in fiul sau Iisus Cristos, nu ( Hristos un zeu pagan ), nu trebuie sa se teama ci doar sa se intareasca in credinta.
  Sunt multe pilde de urmat, dar acum cred ca cea mai potrivita este: in Constantinopol, intr-o biserica ortodoxa, a intrat un militar turc inarmat si a vorbit cu preotul, apoi a asteptat raspunsul.
  Preotul li s-a adresat credinciosilor spunandu-le ca militarul turc i-a cerut lui si enoriasilor cu adevarat credinciosi sa se sacrifice pentru Iisus si sa accepte sa fie omorati impreuna cu el.
  Incet, incet, “credinciosii” au inceput sa iasa din biserica si a ramas preotul si inca trei enoriasi.
  Preotul i-a intrebat daca sunt pregatiti sa moara pentru Iisus si acestia au spus “Da” fara ezitare.
  Atunci, militarul turc i-a spus preotului ca nici el si nici soldatii turci de la usa bisericii nu-l va omora, dar el a vrut sa-i arate cati cu adevarat credinciosi are printre enoriasi.
  Prin urmare, nu trebuie sa acceptam batjocura satanistilor stand cu mainile in san, dar nici nu trebuie sa ne temem !
  In Ucraina, FALSUL PRESEDINTE ESCROC Biden Alsheimer a trimis arme nucleare, si pentru ca Putin nu a vrut sa lase o tara ortodoxa pe mana satanistilor, a masat trupe la garnita.
  Oricum, ucranienii de rand credinciosi nu ar fi acceptat sa lupte impotriva rusilor la indemnul satanistilor.
  Romania este plina de scursuri si de tradatori, dar este Gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si nu va accepta ca gradina Sa sa fie pangarita de reptilele scarboase.
  Romania este TARA INAINTEMERGATOARE, care dupa toate nenorocirile care vor urma, va deveni
  CENTRUL MONDIAL CRESTIN.

 5. Sandu mura-n muie nu merita nici macar sa rosteasca numele Maresalului erou. Chiar daca l-ar lauda, prin anusul lui bucal ar iesi tot cufureala de tradator de neam si tara !
  Sa-l chemam deci pe Anton sa-i toarne-n cururi beton !

Leave a Reply

Your email address will not be published.