Home / Chestiunea Jidănească / Holocaust-ologii și-au angajat deputat PNL ca să le facă muzee

Holocaust-ologii și-au angajat deputat PNL ca să le facă muzee

Incorect Politic
Februarie 2, 2021

Holocaust-ologii și-au angajat deputat PNL ca să le facă muzee

Via Justițiarul:

Citim pe g4media.ro: “Premierul Florin Cîțu l-a numit pe Alexandru Muraru în poziția de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei“.
Deci deputatul PNL Alexandru Muraru, care este și Prim-vicepreședintele PNL Iași dar și fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, “va sprijini și colabora îndeaproape cu ministerele, agențiile guvernamentale și organismele responsabile sau implicate pentru operaționalizarea celor două proiecte naționale majore – Muzeul Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului și Muzeul Ororilor Comunismului în România.“ Ce nu înțeleg eu: domnu’ Muraru devine “reprezentantul guvernului pentru promovarea… combaterii” ? Adică este plătit din banii noștri ca să facă două lucruri contradictorii în același timp? Cum, “foncția” este neremunerată?
Adică își dă cu stângu-n dreptu’ pe gratis? Asta dacă nu punem la socoteală indemnizația, salariul, sporurile, diurnele de deputat PNL de Iași – și specialist în holocaustologie cronică cu puseuri tardiv-inflamatorii. Nu era mai util să-l pună la paza pădurilor așa neremunerat cum este ? Că, spune lume, o moacă de sperietoare de ciori ar găsi uşor. Apoi, încă un antagonism: se spune că “noul oficial guvernamental va sprijini și colabora îndeaproape cu ministerele, agențiile guvernamentale și organismele responsabile sau implicate pentru operaționalizarea celor două proiecte naționale majore – Muzeul Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului și Muzeul Ororilor Comunismului în România.“ Ne întreb, oare unde va face publică Moraru acea acea parte de istorie a evreilor torționari comuniști gen Ana Pauker, Saul Bruckner etc… la Muzeul Evreilor sau la Ororile Comunismului? Pentru că tind să fie cam aceleaşi la anumite perioade…

Mihai RAPCEA

2 comments

  1. GENIALA INTREBARE -FELICITARI AUTORULUI !
    ASTEPTAM SI NOI, IMPREUNA CU MIHAI RAPCEA , RASPUNSUL HOLOCAUST-OLOGILOR INTR-UN NOU NURNBERG !
    NUMAI CA DE DATA ASTA VA PREZIDA ADEVARUL ISTORIC , JUDECAT PE BAZE STIINTIFICE.
    IAR PE CEI DE PE BANCA ACUZATILOR, NU-I VA TORTURA NIMENI CA SA DEBITEZE MINCIUNI SI ISTORIE CONTRAFACUTA !

    ” Ne întreb, oare unde va face publică Moraru acea acea parte de istorie a evreilor torționari comuniști gen Ana Pauker, Saul Bruckner etc… la Muzeul Evreilor sau la Ororile Comunismului? Pentru că tind să fie cam aceleaşi la anumite perioade…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *