Home / Actualitate / Alexandru Muraru vrea să scoată AUR înafara legii – Un alt episod al combaterii Românismului

Alexandru Muraru vrea să scoată AUR înafara legii – Un alt episod al combaterii Românismului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 11, 2021

În România se combate Românismul: Alexandru Muraru vrea să scoată AUR înafara legii

Senatorul PNL, Alexandru Muraru, fratele viitorului ambasador al României în SUA și actual consilier al președintelui Iohannis, reprezentantul guvernului pentru Combaterea Antisemitismului Românismului, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că partidul AUR ar putea fi scos în afara legii.

Via R3Media:

 

„Spre exemplu, vizitele pe care ei le fac pe la ministere arată ca o intimidare la adresa membrilor cabinetului și, din păcate, câțiva miniștri au cedat. Pot înțelege nevoia de dialog, pot înțelege obsesia omului politic pentru a căuta apreciere și voturi, dar nu cu cei care alimentează apoi un tip de fanatism și de torpilare a instituțiilor statului.

Cei de la AUR se legitimează tocmai prin aceste acțiuni, unde vor să pară frecventabili, să se facă utili, se erijează în negociatori, purtători de mesaje ai unor categorii pe care ei le numesc „nereprezentate” sau excluse de la dialog, vor să întrețină un soi de adormire a conștiinței pentru a da ulterior alte lovituri la adresa democrației.

Când pandemia va trece, mă tem că va veni și momentul în care ei vor face o alianță parlamentară cu PSD.

Ei știu să sunt pasibili de scoatere în afara legii, dar e nevoie de un pact național, parlamentar, împotriva extremismului, un angajament de izolare a lor în Parlament” a  sps Muraru.

Fratele consilierului președintelui Klaus Iohannis a spus că senatorul AUR, Sorin Lavric, este pasibil de închisoare pentru declarațiile din Parlament. Muraru a anunțat că știe că se va porni o acțiune în acest sens.

El a acuzat AUR că „a reluat o amplă operațiune sistematică de punere în discuție a faptelor istorice din anii 40, de elogiere a criminalilor de război, de relativizare a crimelor din timpul Holocaustului, de parodiere a simbolurilor memoriei victimelor Holocaustului”, fără să dea exemple în acest sens.

AUR Bazat?

Sorin Lavric a vorbit în Parlament despre Mircea Vulcănescu, Mitropolitul Visarion Puiu sau monahul Nicolae Steinhardt.

„Este o încălcare flagrantă a legislației în vigoare, care interzice, sub sancțiunea pedepselor cu închisoarea, promovarea unor asemenea personaje macabre(…) În mod clar, ultimele luni conduc la ideea că ascensiunea unei formațiuni politice în Parlament a degradat masiv discursul public și a reluat o amplă operațiune sistematică de punere în discuție a faptelor istorice din anii 40, de elogiere a criminalilor de război, de relativizare a crimelor din timpul Holocaustului, de parodiere a simbolurilor memoriei victimelor Holocaustului.

Toate acestea reprezintă o escaladare fără precedent după anii 90! Au existat o înlănțuire și mesaje cu caracter negaționist și antisemit de la tribuna Parlamentului și acest tip de acțiuni au încurajat în societate acțiuni antisemite.

Este în mod clar o relație de tip cauză-efect când membri ai Parlamentului, ostentativ, violând legislația în vigoare, fac apologia și, ei provoacă o hemoragie a cadrului normativ și sparg o barieră.

Mai mult, juridic vorbind există evident limite ale imunității declarațiilor politice și instanțele de judecată au motivat aceste aspecte în diverse spețe, când membri ai Parlamentului au depășit cadrul constituțional sau legal. Este cazul senatorului invocat de dvs care are deja la activ câteva așa-zis declarații politice de elogiere a unor persoane condamnate de la tribuna Parlamentului, este un glorificator recunoscut al legionarilor, un homofob cu state vechi, naționalist șovin, are toate ingredientele unui ideolog extremist.

În opinia mea, este deja sub incidența legii 217/215, pasibil de închisoare până la trei ani și știu că se va porni o acțiune în acest sens(s.n.). Ceea ce a făcut cere un răspuns judiciar ferm, puternic” mai spune deputatul.

În replică, George Simion a postat două întrebări pe facebook și pe telegram: „Noi să fim scoși în afara legii sau ei pentru jaful din ultimii 31 de ani? Noi suntem naziștii sau ei?”.

E o chestiune de timp până li se închid paginile. Din acest motiv AUR și-a pregătit un canal de Telegram unde puteți intra și dvs. și de unde nu pot fi interziși.

Redăm un răspuns pe care Simion l-a primit de la un urmăritor pe canalul de Telegram:

Domnilor senatori, stimați deputați și prieteni români,

Se aruncă prea des cu cuvîntul ‘nazist’. Pe lângă faptul că România nu a fost condamnată la tribunalul de la Nurnberg (care nu e nicidecum o autoritate demnă de a fi citată, întrucât prin statutul tribunalului – mai exact articolele 19 și 21 – omenirea a fost aruncată în urmă cu câteva mii de ani în materie de drept, înainte de apariția dreptului roman), “naziștii” cum le spun adversarii sau “national-socialiștii” cum își spun ei înșiși, au fost aliații noștri vreme de 3 ani și două luni în războiul antibolșevic, antisovietic , (domnul Lavric a pus degetul pe rană când a întrebat cine a adus comunismul în România, aceiași care i-au genocidat pe ruși și au preluat puterea în Rusia), până la trădarea de la 23 August 1944. Momentele dramatice trăite de soldații români cărora li s-a ordonat să întoarcă armele împotriva camarazilor nemți în timp ce bolșevicii le violau fiicele, sotiile, mamele și bunicile sunt descrise în cartea lui Ion V. Emilian. Cei care ne conduc astăzi nu sunt naziști, ci urmași ai bolșevicilor care au intrat pe tancurile sovietice, Alexandru Florian fiind cel mai relevant exemplu. REȚINEȚI un lucru- în limbajul lor, antisemitismul este nume de cod pentru românism. Când ei vorbesc despre combaterea antisemitismului se referă la combaterea românismului, de aceea au pregătit un cadru legal abuziv (Legea 31/2002, 217/2015, legea Vexler și cea pt combaterea antitiganismului), pe care acum îl invocă să combată români.

 

17 comments

 1. Fructul oprit e cel mai dorit !

  Interzicerea AUR ar putea face cel mai mare bine acestui partid ! pe termen lung desigur

 2. Pai dece nu scoate in afara legii intreaga istorie a poporului roman, daca tot e chinez ?

  Numai s-o cunoasca , inainte s-o faca !
  Iata fapte nediscutate de haita de politruci din care face parte si abrutizatul in despotisme, Alexandru Muraru – aveam un coleg de liceu sugubats care-si intreba mereu congenerii cu nume romanesti -intrebare buna si pentru acest individ romanofob:

  “DA CUM TE CHEMA INAINTE ???”

  O lectie recenta de revizionism pentru jidovii romanofobi si analfabeti :

  caroline gunderodeApril 11, 2021 at 6:23 pm
  ‘Katynul din Ucraina contra evreilor, pus in seama romanilor de la 100 km de Putna’:

  Descoperirea mea recenta care demonstreaza cat de indreptatit este Domnul Colonel Vasile Zarnescu, sa ceara dreptate pentru romani si sa tina la loc de onoare revizionismul permanent al faptelor istorice, atata timp cat mereu apar dovezi noi .

  De pe blogul Domnului profesor Ion Coja:

  link:
  https://ioncoja.ro/evrei-ucisi-de-rusi-si-de-ucrainieni/

  titlul articolului:
  Evrei uciși de ruși și de ucrainieni

  11 aprilie 2021|Textele altora
  10 apr. 2021, 21:17 (acum 18 ore)

  către eu
  Inca un comentariu care va sustine teza , beton : tocmai l-am postat aici, sub titlul Dumneavoastra :

  „Primul comentariu la scrisoarea către Maia Morgenstern”
  Poate il postati cu acest titlu foarte edificator:

  ‘Katynul din Ucraina contra evreilor, pus in seama romanilor de la 100 km de Putna’:

  Stimate Domnule profesor,

  poate postati in mod independent si acest detaliu aflat de mine in direct, despre rusi si ucraineni, care au ucis evrei , detaliu aflat de la un taran roman care merge in fiecare Duminica la biserica, taran din satul Igesti, Ucraina de azi, sat situat la 100 km de Putna. Acest taran roman mi-a vorbit despre o groapa comuna cu evrei ucisi de rusi si de ucraineni, crima pusa in seama romanilor .

  Deci trebuiesc neaparat calculate gropile comune cu evrei impuscati de ucraineni si mai ales de rusi, puse in carca romanilor cand ele, de fapt, au fost crimele rusilor si ale ucrainenilor .

  E zona in care tot acestia, rusii si ucrainenii, la invazia rusilor, ucideau si pradau si pe romani, pe capete !!! Vezi gropile comune cu romani din zonele respective.
  Deci se pun in carca bietilor tarani romani crimele odioase savarsite de rusi, in primul rand, dar si de ucraineni !
  Rasturnandu-se adevarul cu capul in jos si cu picioarele in sus, exact ca in cazul Katyn .

  Sanatate multa si Doamne ajuta!
  *
  Nota redacției – Cred că cei mai mulți evrei au fost uciși de ruși și de ucraineni în ultimii 200 de ani! Rușii și ucrainenii au avut motive serioase să re răfuiască cu evreii, mult mai multe decât germanii. Dacă evreii au făcut mult rău alte popoare, în fruntea victimelor făcute de evrei se află rușii și ucainenii! E lucru cert!
  De ce evreii nu spun adevărul despre crimele rușilor? Printre altele evreii sunt șantajați de ruși care au cărat la Moscova toată arhiva de la Auschwitz. Când se va publica acea arhivă va fi „scrâșnirea dinților” pentru mulți!
  i.c.

 3. Bolsevism reloaded! Ne baga pe gat religia reincarnarii, triburile lui israel reincarnate in daco romani, reincarnati in evreii reintorsi ca bolsevici liberali in noul israel. Si noi ramanem in afara legii, ca nu putem demonstra ca Hristos ne a rascumparat si nu exista reincarnare…

 4. Frații Muraru sunt un grup de crimă organizată

 5. Cred că ar trebui scoși în afara legii PNL și USR pentru fărădelegile comise în guvernarea actuala și cea anterioară.Oamenii ăștia parca nu sunt normali la cap

 6. PNL-ul trebuie interzis prin lege! Un partid criminal, antiromanesc!

  “PNL-ul şi masacrul din 1907

  La data de 21 februarie 1907 a izbucnit în satul Flămînzi din Botoşani o revoltă a ţăranilor care avea să fie înăbuşită prin cel mai mare masacru comis de statul român împotriva cetăţenilor săi. Din nefericire, după un secol, în centrul oraşului Călăraşi, li s-au înălţat statui lui Carol I şi Ionel Brătianu, exact cei care au decis şi coordonat cel mai mare masacru de pe teritoriul României.

  Revolta a început ca urmare a întîrzierii contractelor de arendă, situaţie care punea în primejdie viaţa ţăranilor şi a familiilor acestora, însă cauzele profunde au stat în umilirea lor permanentă de către autorităţi (ţăranii fiind consideraţi “talpa ţării”) şi situaţia deplorabilă în care au fost ţinuţi ţăranii de către guvernele vremii.

  La scurt timp după izbucnirea revoltei, Regele Carol I l-a numit în funcţia de prim-ministru pe Dimitrie Sturza, la acea vreme preşedinte al PNL, Ministru de Interne pe Ionel Brătianu şi Ministru de Război pe Alexandru Averescu. Ultimii doi au coordonat direct masacrul săvîrşit de armată împotriva ţăranilor revoltaţi, cifra transmisă de Ambasada Franţei fiind de 20.000 de morţi [1], iar cea reţinută de istoriografia universală fiind de 10.000-11.000 de morţi.
  Nu este clar dacă Dimitrie Sturza a fost numit tocmai pentru că era bolnav psihic şi putea fi uşor manipulat de rege, fie dacă a înnebunit în urma masacrului pentru care era direct răspunzător, însă la finanul mandatului a fost internat într-un azil de nebuni. Boala gravă i se manifesta încă din timpul ultimului mandat, cînd “ în plină şedinţă, începea să plîngă şi lătra mergînd în patru labe printre miniştri ” [2]

  Ionel Brătianu şi Alexandu Averescu au fost cei care au condus direct atacul armatei împotriva ţăranilor, atac ce nu ar fi putut avea loc fără aprobarea regelui. Mai mult, după ce conservatorii au preluat puterea, au observat lipsa dosarelor ce conţineau rapoartele armatei referitoare la numărul de morţi. În 1912, Ministrul de Interne Alexandru Marghiloman a constat că din arhiva instituţiei pe care o conducea lipseau 30 de dosare din anul 1907 şi într-o discuţie pe care a avut-o cu Carol I, regele a spus că de fapt dosarele se află la el [3]. Întrucît dosarele nu au mai fost găsite pînă în prezent putem presupune ca regele le-a distrus.

  Deoarece din cauza dimensiunilor masacrului acesta nu mai putea fi ascuns, cei implicaţi au încercat să minimizeze numarul victimelor, încît Generalul Averescu în memoriul său adresat patriarhului Cristea susţinea că au fost doar 2.500 de victime în toată ţara. Cifra de 2500 indică oricum un masacru foarte mare, dar dacă ar fi fost cifra reală, de ce Carol a mai simţit nevoia să ascundă şi să distrugă dosarele?

  În comparatie cu alte masacre comise pe teritoriul Romaniei, cel realizat de PNL este de departe cel mai grav. De exemplu, legionarii au ucis aproximativ 150 de oameni, trupele hortyste aproximativ 920 de oameni. În timpul mandatului lui Antonescu au fost ucişi aproximativ 5000 de evrei în timpul pogromurilor. Nici chiar comuniştii nu au ucis direct atîţia oameni într-un interval de timp atît de scurt, de exemplu, în timpul Revoluţiei din 1989 au murit 126 de oameni pînă în momentul plecării lui Ceausescu. Mineriadele au avut drept consecinţa moartea a 9 oameni.

  Acest masacru de la 1907 a urmat şi l-a depasit ca gravitate pe cel din 1888, izbucnit la Urziceni, cînd Ion Brătianu (tatăl lui Ionel Brătianu) a fost prim ministru şi în urma căruia au fost ucişi 1000 de ţărani. Daca mai adaugăm scandalurile de corupţie în care a fost implicat Vintilă Brătianu şi faptul ca Gheorghe Brătianu a fost omul de legătură dintre Hitler şi Antonescu, istoria PNL-ul este îmbibată cu crime.

  Oare cum percep tinerii şi bravii noştri penelişti crimele comise de înaintaşii lor, cărora le-au înalţat statui? Sau în goana după posturi şi funcţii bine plătite nu au avut timp să se informeze despre trecutul criminal al partidului în care au ales să se înscrie?”

  SURSA: https://bogdantatavura.wordpress.com/2019/02/19/pnl-ul-si-masacrul-din-1907/

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  ISTORIA SE REPETĂ???
  Guvernarea liberală I.G. Duca, noaptea de 9/10 decembrie 1933: 10.000 legionari arestați și partidul Garda de Fier desființat abuziv și scos de pe listele electorale. Decretul semnat de I.G.Duca şi publicat în Monitorul Oficial din 9 decembrie 1933 dispunea: Gruparea Arhanghelul Mihail, astăzi Garda de Fier este şi rămâne dizolvată.
  Citat de G. Constantinescu, autorul Armin Heimen în lucrarea Legiunea Arhanghelul Mihail afirmă: “Decizia de dizolvare din 9 decembrie contrasemnată doar de Consiliul de Miniştri, ca şi mijloacele forţelor de ordine au violat principiile statului de drept. Arestări fără dispoziţii judecătoreşti, reţinerea de persoane care nu aparţineau Legiunii, reacţii excesive ale poliţiştilor şi ale jandarmilor au creat o stare de spirit pe fundalul căreia nu Legiunea, ci acţiunea statului a provocat critica opiniei publice.”
  Constantin Argetoianu notează în Însemnările zilnice: “9 decembrie 1933. Cu privire la dizolvarea Gărzii de Fier aflu lucruri interesante. Cel care a pus la cale toată procedura aceasta a fost Titulescu…Date fiind complicităţile lui Vaida cu Garda, Titulescu l-a convins pe rege că numai liberalii şi Duca pot desfiinţa pe Codreanu şi pe ai lui, iar pe de altă parte, l-a convins pe Duca să-şi ia această sarcină asupra sa.”

  • Totusi sa pastram proportiile: nu se compara membrii AUR cu nivelul inalt, superior al legionarilor, cu precadere a conducatorilor Legiunii.
   Sint ani de stradanie, SACRIFICIU PERSONAL si exemplu de viata crestina.
   DIstanta este enorma, din pacate.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Mă bucur că ați specificat acest aspect. Trebuie să păstrăm proporțiile. Eu doream să concluzionez: Ăștia din AUR sunt niște amatori pe lângă legionarii lui Codreanu. Iar acest funcționăraș guvernamental cu responsabilități de cercetări extraterestre, este copil de mingi față de I.G. Duca. Măcar Duca a fost judecător.

 8. Jigodia penelista, mai bine ar scoate in afara legii UDMR cu tot cu curvele care ne rad in nas din parlament de 30 de ani. nefiind partid.

  • Sa stiti ca AUR nu are nicio intentie sa aiba relatii conflistuale cu UDMR. Ei au vrut sa se alieze cu ei pentru a apara minoritatile maghiare si romane din Ucraina dar UDMR-ul i-a refuzat. Deci nu cred ca UDMR va fi scos in afara legii prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *