Home / Educativ / HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2020

Actualizare 2: Hold-up din nou dat jos de pe platforma de găzduire. În Franța, până în acest moment, peste 12 milioane de oameni au văzut cel mai cenzurat material video din istoria internetului.  Pe plan mondial numărul de vizionări atinge cote biblice, dat fiind faptul că a fost tradus în peste 30 de limbi. Vizionați fără modestie, dați mai departe și informați în jurul vostru.

Mutând clipurile pe Bitchute, pentru a le accesa este posibil să aveți nevoie de VPN, deoarece Bitchute a început să blocheze conținutul pentru țările care au legi speciale împotriva minimizării holocoastelor. Pentru a face rost gratuit de VPN, descărcați-vă Opera Developer , instalați, porniți, intrați în setări, la privacy și bifați VPN. Vizionare plăcută.

P.S. Dacă nu merge player-ul de mai jos, intrați pe canalul HashtagulFericirii pe Bitchute, acolo găsiți toate clipurile.

Ionel Trandafir a făcut munca.

Munca unui patriotic act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor, însemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!

 

70 comments

 1. Felicitari Ionel Trandafir. Fara o subtitrare scrisa in engleza, franceza sau alta limba n-am reusit nimic.

 2. aceasta publicare este o bomba cu intarziere. felicitari pt traducere. Am pus pe grupul mail la 121 de contacte. Multumim, Doamne ajuta!

 3. ce vom manca in deceniul foametei stiintifice ? carne de om, fiecare va produce carne din celulele sale, cumperi drojdie si gata…

  https://www.israel365news.com/161217/new-award-winning-company-promotes-self-cannibalism-resurrecting-self-eating-serpent-god-of-ancient-egypt/

  • ‘Vezi filmul american ” Soylent Green (1973) – IMDb

  • canibalismul cu copiii / nou nascuti sace nu ar fi avut cum sa traiasca sau decedati s-a practicat in Ucraina pe vremea Holomodor-ului si in Basarabia in timpul ocupatiei….sovietice; citit in date publice; se pareca si in asediul Leningradului; nu mai stiu cine i-a pus pe uniisa se bat cu altii; versiunea oficuiala e ca 2 nebun criminalii , Hitler45r si Stalin; dar astia de unde au inebuniot cand o duceau bine mersi ca dictatori fiecare la el acasa??

 4. OT
  (Atenție – conținut care vă poate afecta emoțional)

  O fi real ? O bătrână din Marginea (Suceava), declarată moartă de covid, începe să strige din sicriu în timp ce e dusă la groapă

  https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/11/19/virstnica-din-marginea-dusa-la-groapa-de-covid-bate-in-sicriu-si-striga-dati-mi-drumul-caz-real-invitam-procuratura-sa-ancheteze-si-sa-ne-comunice-public-rezultatele-reale/

 5. din pacate nu mai merge

 6. Multumir de 3 ori:
  – traducatorului
  – autorului articolului
  – administratorului site-ului!
  ….
  Pentru cine acceseaza pagina si VA URMARI documentarul am o singura observatie:
  Referirile la Hitler, nazisti si Holo-x se pot datora atat prezentei talmudistilor in film cat si necunoasterii istoriei.
  =================
  Diviziunea in “clase” si “lupta de clasa” = divizarea prin ANTAGONIZARE (indusmanire as zice) sint opera iudaica a satanistului Karl Marx.
  Acest principiu este aplicat si de aceasta data, cu redefinirea claselor antagoniste: cei care controleaza distrugerea anti-crestina, “dumnezeii” cei noi… fatarnicii democrati (unelte marxiste), transhumanistii (care au ajuns la “noi” sa omoare ca boa constrictor indivizii si societatea prin masurile adoptate – liberalii, usr-istii/progresisti, mai vechile cartite marxiste = psd-istii si ailalti de la putere.
  Exemplul comparativ la noi este cel al ocupatiei staliniste care a adus “lupta de clasa” si a dus la exterminarea celor mai buni din neamul nostru.

 7. Sunt siderat. Acest film spune tot despre mizeria pe care o traim. Omite esentialul: marea resetare, noua otdine mondiala sau cum vreti sa-i ziceti este de fapt renasterea hitlerismului ca cea mai abjecta forma de fascism. Elitele financiare mondiale au declarat WWIII claselor mijlocii si sarace. Totul este o piesa de teatru absurd. Nu stiu daca o sa traiesc ca sa vad sfarsitul acestui WWIII dar indraznesc sa fac o profetie: nu o sa le iasa, vor plati, vor fi pedepsiti. Aceste elite nu sunt dumnezei sunt niste oameni dementi.
  Multumesc din suflet d-lui Ionel Trandafir pentru traducere.

  • Apocalipsa zice ca o sa le iasa, tocmai de aceea va si veni Mantuitorul si va pune capat acestei mizerii si nebunii si bineinteles vor fi pedepsiti.

  • Pana la D-zeu te manca sfintii ! Asadar treci la treaba si fa ce mai poti inca face pana nu-i prea tarziu !

  • normal ca nu o sa le iasa.
   Nu pot fi Dumnezei.Incalca Legile Universului, vor pieri.Probabil cu Pamant cu tot.
   Nasol e ca asta se va intampal DUPA ce ne extermina/modifica pe noi.
   Singura sansa e ca alte culturi, mai vechi decat tamu–astia , si inca viabile, sa ii opreasca

 8. Am urmarit pana la minutul 14 dar din ceea ce am vazut si ce spun oamenii pe aici si ce am mai urmarit pe internet cred ca acest video tot nu pune punctul pe i adica sa spuna pe fata ce se urmareste de fapt prin acest coronavirus: reducerea populatiei, crearea unui om nou, implementarea unui sistem satanic si in fond distrugerea pamantului si umanitatii. Cine ar putea urmari asa ceva? In orice caz nu un om normal la cap ci numai diavolul. Ma mir, intotdeauna ma mir ca exista oameni care ii fac voile si probabil nu inteleg unde va duce asta!

  • Filmul este super real.
   Datele sunt groaznicd,dar mai groanică de 100 ori este realitate.
   Nu intelefi de ce.
   Iar daca îți voi spune….îti va lua 2 luni de meditatie ca sa crezi.
   In afacerea covid….cășrigă Satan….dar câștigă și oamenii ce si-au văndut sufletul diavolului.

   Scopul si plata lui Satan este CRIMA
   VIAȚA OAMENILOR cu care Satan se hrănește…căci moare de foame de când a fost aruncat din cer.

   Scopul oamenilor sunt banii,puterea…si inca ceva ce greu veți crede,dar adevăr este : PUR ȘI SIMPLU MILIARDARII LUMII și cățeii lor din guvernele lumii SE DISTREAZĂ UCIGĂND….este cea mai mare plăcere pe care Satan o poate da unui om PLĂCEREA CELUI CE TERRORIZEAZĂ …plăcerea celui ce UCIDE PE ALȚII……e o placere de 1000 de ori mai mare decat cea sexuală ….si se află dincolo de scârba si groaza uciderii.

   Da… miliardarii lumii ne cred INUTILI.
   Le este scsrbă să respire aerul aceleiași planete cu noi
   Toti sunt ATEIȘTI și Sataniști.
   Toŕi găsesc cea mai mare plăcere in a face răul dincolo de orice inchipuire de groază….si toți sunt de fapt niste bolnavi psihici in viața privată.

   Covidul nu se va sfărsii până nu vor sătura pe Satan de VIETI LUATE și de haos muult.
   Oamenii invață foarte putine din istorie
   De aceea Nazismul se ridica iara,având de aceasta dată o formă stințifică

   Cautați pe Domnul Dumnezeu cătă vreme se poate găsii
   Vine Isus Domnul…si El va face Dreptate.
   Dar pe noi sa ne găsească ÎMPĂCAȚI cu Domnul Dumnezeu,prin pocăință

   • sorry , daca sunt satanisti nu sunt ateisti.au o religie , satanismul.
    Si nu atat uciderea e placerea cat ce urmeaz DUPA, consumul sangelui celui UCIS in CHINURI ; vezi adenocrom, substanta produsa de orghanismul viu in lupta cu moartea.vezi si pediofilie +tortura sexula in Inchizitie, de ex.cauta s D.Icke despre “reptilieni”.
    De aceeav erau chinuiti.cauta ADENOCROM, nu te oblig sa ajungi la aceeasi viziune, dar ti-o va completa pe ata.In fine asta se stia de mult dar a fost transmis codificat si in mitologia greaca (“ambrozia” “nectarul” zeilor) si, sorry, in crestinism (tot o inventie levitica) :impartasania (luata din Mithraism) scump sangele tau, sfant trupul tau, etc.

    desprecrestiism ca inventie cautati aici:
    “https://secretelezeilor.ro/inventatorii-crestinismului/”
    si
    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/05/13/un-adevarat-act-de-acuzare-impotriva-evreilor/ pamflet scris de un evreu

 9. Cum se poate descarca aceasta varianta subtitrata in romaneste?

  • Daca imi dai o adresa de mail iti trimit eu doua variante de subtitrare pentru a a le imbunatati: un a in franceza si una in romana. Subtitrarile n-au semne de punctuatie si nici litere mari. Am facut rost de le e cam tarziu.

 10. s a sters filmul cu subtitrare 😓

 11. Oare de ce nu-l mai pot deschide? Azi noapte am vizionat doar inceputul…
  Ma puteti ajuta? Nu pot accesa nici pagina oferita de voi…
  As vrea sa-l vizionez si sa-l dau mai departe!

  • Lucrăm la recuperarea sa, reveniți pe diseară sau mâine, am contactat persoana care a întocmit traducerea. Sperăm să îl primim în cel mai scurt timp.

 12. Buna ziua,

  Revin cu noul link unde poate fi vizionat documentarul subtitrat in romana:

  https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUBTITRAT_ROMANA:7

  Doamne Ajuta!
  IT

  • Va rog sa îmi trimiteți pe mail filmul că u reușesc să îl văd pe niciun link…îmi dă eroare. Va mulțumesc! Doamne ajută!

 13. Felicitari domnule Trandafir pentru subtitrare. Aveti cumva subtitrarea separat in format *.srt/sub/txt? Am gasit documentarul fara subtitrare si as vrea sa-l pot vedea sau distribui sa poata fi vizionat offline.
  Felicitari inca o data si multumiri pentru efortul depus in slujba adevarului.

  • Adresa de mail si va trimit eu doua subtitrari- franceza si romana, dar de calitate indoielnica. Format srt. Le mai puteti prelucra.

 14. Cum putem descarca acest film? Se poate face ceva in acest sens? Avand in vedere ca e posibil sa moara si netul de covid, in curand.

  • Click dreapta după ce deschideți link-ul și save video as.

  • Iar de pe telefon, din odysee.com, cu touch lung pe video… descarca.
   Mersi, incorectpolitic, m-am descurcat! Asta e, românu’, pana la urma, se descurca.

   Ps
   Uitasem sa zic ca de pe telefon. ☺

 15. Documentar excelent. Si trebuie sa ai răbdare, adică sa-l vezi de la A la Z. Implicațiile politice sunt de-abia in a doua parte. Dar merita, 100%, sa vezi tot. Poate, sper, vei înțelege încotro ne îndreptam.

 16. Buna ziua,
  Cum putem să îl descărcăm? Văd că e cenzurat la greu. Ieri a fost șters de pe odysee.com chiar în timp ce îl vizionam. As vrea să îl am și pe telefon/calculator.
  Mulțumesc

 17. M-a enervat tare nenorocitul de Atalli, asa-zisul prezicator, care a spus in 2013 ca Macron o sa fie presedinte si ca o stie si pe cea care va veni dupa Macron. Blestematii, sunt masoni, ei pun presedintii, ei aduc partidele la putere, ei le dau jos! Nu ma mai duc la vot niciodata. Ar trebui ca absolut toti sa boicotam alegerile, sa nu mai poata fura si apoi sa schimbam sistemul in democratie directa si Constitutia, care e facuta pt a intretine sistemul corupt, nu pt noi..

  Ii multumesc lui Ionel Trandafir pentru fapta lui buna!

 18. Am reusit sa-l incarc si pe youtube, aceasta versiune avand rezolutie mai buna:

  https://www.youtube.com/watch?v=2s0DO4sYs1w

 19. Buna seara,
  am inceput sa lucrez si la urmatorul film „Mal Traités” (nu este Hold Up 2) insa acest lucru nu-l face mai putin interesant.
  Desigur, voi reveni cu documentarul, imediat ce va fi gata.

  Doamne ajuta!
  IT

 20. Buna seara,
  Am terminat traducerea documentarului Mal Traités (eu l-am tradus ca “Rele Tratamente”, in franceza eu un joc de cuvinte), insa de astazi de la pranz, tot incerc sa-l incarc pe 2 site-uri, si de atunci tot este in procesare ! Are undeva la 5 GB, cu siguranta merge greu din cauza marimii. Sper ca in urmatoarele ore sa pot obtine link-ul pentru vizualizare si sa revin aici.

  Doamne Ajuta!
  IT

 21. Intr-un final, am reusit incarcarea filmului Mal Traites tradus in romana la link-ul de mai jos::

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a

 22. Buna ziua,

  Dupa Hold up si Mal Traites un alt documentar care deranjeaza, Le crime parfait, acum tradus in romana. Aici aveti versiunea lunga:

  https://odysee.com/@trandafir1:9/Le-crime-parfait_subtitrat-romana-(versiunea-lunga):1,

 23. las un link si aici cu versiunea lunga a documentarului Le crime parfait, tradus in romana:

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Le-crime-parfait_subtitrat-romana-(versiunea-lunga):1

 24. Stiti daca exista acest film tradus si in limba romana?

  https://www.youtube.com/watch?v=8sVLCYMezi0&feature=emb_logo

  David Wilcock: Cabal Defeat is Looming (Russian Mainstream TV Show!)

 25. MIHAIL DAN HAGIIANI

  Nimic din tote astea nu s-ar fi petrecut daca ar fi existat o preocupare concreta si eficienta, la nivel național -mondial, pentru prevenția transmisiei aeriene a vectorilor patogeni de orice natura: virali sau bacterieni.
  Ar fi fost posibil acest lucru in locurile aglomerate – săli de clasa, mijloace de transport in comun, spatii comerciale, birouri etc.?
  Evident ca da.
  Sunt peste 100 de ani de când a fost pusa in evidenta efectul germicid al radiațiilor ultraviolete de tip C, acordându-se pentru aceasta premiul Nobel unui medic danez.
  S-au creat si sunt in circulație comerciala așa numitele purificatoare de aer cu radiație UV tip C, carcasate, care permit derularea normala a activităților umane in condiții de perfecta siguranța biologica antiepidemica.
  Nu a existat niciodată nici o preocupare pentru utilizarea consecventa, generalizata a acestora ca măsura profilactica.
  De ce ? Pentru mine rămâne un mister…

 1. Pingback: HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în limba română

 2. Pingback: Infobrasov.net - Ziarul brasovenilor de pretutindeni

 3. Pingback: Oameni cu capul limpede. dar se vedem când ne vor bubui pe toți antenele rețelei 5G, unde ne vom mai ascunde? că acum stăm cuminței în case, în vreme ce antihriștii își instalează sistemul ilegal de decimare a populației |

 4. Pingback: Cel mai cenzurat documentar din 2020 | Conferinte video in direct

 5. Pingback: CA EMINESCU! Medicul profesor Jean-Bernard Fourtillon băgat la azilul de nebuni pentru că a spus adevărul! - Incorect Politic

 6. Pingback: CA EMINESCU! Medicul profesor din FRANȚA Jean-Bernard Fourtillon băgat la AZILUL de NEBUNI pentru că a spus ADEVĂRUL despre Pandemia CORONAVIRUS! – Basarabia Literara

 7. Pingback: Profesorul Jean-Bertrand  FOURTILLAN, întemnițat în pușcăria de PSIHIATRIE  REPRESIVĂ  MAS CAREION (Uzès, Gard) - ADEVĂRUL DESPRE DESCOPERIRILE SALE MEDICALE - Incorect Politic

 8. Pingback: HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română [de patriotul Ionel Trandafir]. În Franța, până în acest moment, peste 12 milioane de oameni au văzut cel mai cenzurat material video din istoria internetului. Pe plan mon

 9. Pingback: HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română – Invictus

 10. Pingback: HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română - Invictus

 11. Pingback: Scrisoare deschisă a profesorului Jean-Bernard Fourtillan contra Institutului Pasteur - Incorect Politic

 12. Pingback: Documentarul HOLD OUT tradus în limba română - Incorect Politic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *