Home / Actualitate / Arbitrul Coltescu sacrificat pe altarul corectitudinii politice. #JeSuisColtescu

Arbitrul Coltescu sacrificat pe altarul corectitudinii politice. #JeSuisColtescu

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 10, 2020

Ne-am amintit că trăim în lumea clovnilor când un meci de fotbal a fost temporar oprit  din cauză că arbitrul a spus cuvântul cu N.

Nu, nu este vorba de NIGGER, ci de “negru”. Dă-i cartonaș lu’ ăla negru.

Cioroiul nu prea a înțeles și a început să facă circ. Probabil doar intensitatea meciurilor de fotbal a putut să-l facă să uite că are pielea neagră, iar atunci când cineva i-a reamintit că-i negru a avut o cădere nervoasă? Toată situația ar fi caraghioasă dacă am vedea-o într-un film, dar asta este realitatea și societatea în care trăim.

Reacțiile

Partidul Noua Dreaptă a reacționat la acest scandal, publicând următorul comunicat:

Partidul Noua Dreaptă constată încă o dată, cu indignare dar fără surprindere, manifestările antiromânești și antieuropene ale guvernului României care s-a raliat, prin ministrul sportului Ionuț Stroe, unui val de ură pornit de dictatorul Erdogan împotriva băștinașilor europeni, în persoana arbitrului Sebastian Colțescu.

Mai mult, ministrul delegat al sporturilor din Franța, fanatica antieuropeană cu nume romanesc Roxana Mărăcineanu, a pus paie pe foc, alăturându-se loviturilor împotriva unui om care nu a făcut decât să identifice, rapid și corect, un recalcitrant din echipa tehnică a echipei Istanbul Başakşehir.

Mai mult, arbitrul de centru, Ovidiu Hațegan, riscă și el suspendarea, din simplul motiv că și-a ales brigada de arbitri.

Partidul Noua Dreaptă solicită rectificarea poziției ministrului Stroe și scuze publice din partea acestuia, adresate arbitrului Colțescu.

Partidul Noua Dreaptă solicită ca guvernul României să își apere proprii cetățeni și să se asigure că Sebastian Colțescu este tratat în mod corect în ancheta demarata de UEFA pe această temă.

Partidul Noua Dreaptă solicită cluburilor românești de fotbal să condamne și să se dezică public de poziția Ministerului Sportului și a Federației Romane de Fotbal.

Partidul Noua Dreaptă solicită tuturor grupurilor de suporteri să își exprime în orice mod legal posibil, sprijinul față de arbitrul Colțescu și dezaprobarea față de transformarea, în ultimele decenii, a fenomenului fotbalistic, într-o mlaștină infectă, în care corupția și propaganda anti-europeană au atins culmi incredibile, acordându-li-se o mai mare importanță decât fotbalului în sine.

Dorin George Lala
Vicepreședintele Partidului Noua Dreaptă

Reacții au fost și pe Facebook:

Via Calabache Enache

➡️ România – Franța, 13.02.2002. Francezii ne-au făcut “țigani” – nu a fost considerat rasism.

➡️ CFR Cluj – Slavia Praga, 20.08.2019. Suporterii echipei adverse scandează “țiganii, țiganii” – meciul continuă, nu e considerat rasism.

➡️ Napoli – Steaua București, 2010. Italienii ne spun că suntem “o rasă de rahat, neam de țigani de rahat” – partida se joacă, nu este considerat rasism.

➡️ 19.04.2010. Umoristul Jonathan Lambert execută ceea ce el a numit “salutul romanesc”: s-a ridicat în picioare, s-a aplecat puțin, a întins mâna și a rostit rugător: “Vă rog, domnule!” (români=cerșetori) – Lambert e bine mersi, nu a fost considerat rasism. (https://www.youtube.com/watch…).

➡️ 06.09.2012, înainte de România-Franța, în timpul emisiunii „Les Guignols de L’Info”: „Nu sunt sigur că meciul va începe pentru că atunci când arbitrul va arunca moneda în aer pentur a stabili împărțirea terenului, nu e sigur că o să cadă pe pământ, cu toți românii ăia acolo. […] Se știe că sportul național în România nu este fotbalul, ci cerșitul. […] Trebuie să ne temem de contactul direct cu românii pentru că au păduchi”. (https://www.youtube.com/watch…) – „este doar o ironie”, nu a fost considerat rasism.

➡️ Simona Halep – Sloane Stephens, 10.06.2018. Halep câștigă Roland Garros. “O româncă a câştigat la Roland Garros”, este mesajul care însoţeşte fotografia, iar personajul care apare în caricatură strigă pe străzi: “Fiare vechi, fiare vechi” – “doar o caricatură”, nu e considerat rasism.

Sebastian Colțescu spune “dă-i cartonaș lu ăla negru”, fără conotație peiorativă. Partida PSG – Bașakșehir se oprește, jucătorii ies de pe teren, toată lumea îl molestează și este acuzat de rasism.

 

12 comments

 1. noua stanga de centru dreapta

  rnu exista rasism, e un concept perfid de a-i invinovatii pe albi in casa lor. e pur si simplu aparare impotriva unor straini de cultura, perincipii, mod de viata, etc, asta daca ne referim stric la ce inteleg ei prin rasism, dar nu e cazul.

  inainte de a te lua de arbitri, fa-le control la cap celor care incita la violenta.
  in fotbalul asta in care negrii au ajuns sclavi de lux pentru impresarii evrei ar trebui introduse criterii de testare psihiatrica la jucatori, ca nu de putine ori astia “care nu sunt albi” , mai ales, au accese de psihopati si sar la beregata….nu e nimic diferit fata de instictul tiganului pe care il cunoastem bine.

 2. Franța 👏 merită 👏încă👏10000👏de👏atentate👏

  Preferabil fiecare cu peste 100 de victime

 3. De cind sint prea mult bagati in seama, boritaniile, lgbtistii, minoritatile de orice fel au inceput sa se infoaie ca curcanii in propria lor prostie, de retardati demni de sintagma “soi rau” (Ady H. o numea “rasa inferioara”).
  Cei care le cinta in struna, in special bastinasii hipnotizati de cretinismele “corctitudinii politice” pot sa li se alature fara teama, sint tot de acolo, din lada cu rebuturi greu de reciclat.

 4. Camerunezul a auzit ”negru” și o fi crezut că a zis ”negro” (negrotei) sau chiar ”nigger” (cioară).

 5. Noile clase care se “lupta” – dupa Marx citire metamorfozata (prin Scoala de la Frankfurt):
  – opresorii = albii crestini
  – oprimatii = jidanii, NE-albii (= negrii-rosii-galbenii-latino, mai nou) si homosexualii
  Sub forma asta se face scoala in Occident in special de vreo 40 de ani – de la inventarea teoriei critice a rasei.
  “Lupta de clasa” a claselor “antagoniste” = divizarea societatii!
  Bine, cu contributia metodei de tembelizare – feminismul.

 6. Acesti retardati negri vor sa-i numim albi si ne agresează in casa noastra pentru ca sint sustinuti de unii lideri ce se consideră black.Rusine tradatorilor din statului roman pentru ca nu l-au apărat pe arbitru.Daca UEFA nu ne trateaza cu respect,ce mai cautam acolo?Am ajuns sa acceptăm orice numai pentru bani?

 7. Domnul Colțescu a greșit cu siguranță. Dacă privea mai atent,observa că tipul ăla bătea spre violet închis.

 8. Si sa mai facem si altceva in afara de sa ne hahaim. Daca asa-zisele autoritati nu sunt de partea lui, macar sa fim noi !
  https://www.petitieonline.com/susin_sebastian_colescu?s=80395219

 9. De ce nu demarati o petitie online, sa o semnam cu totii si sa legitimam si vocea aceasta, ca nu a fost rasism si ca nu pot impune intelesul lui asupra unei limbi pe care nu o cunosc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.