Home / Internațional / Agenția Americană de Sănătate trage semnalul de alarmă: vaccinul Covid-19 provoacă pareză facială!

Agenția Americană de Sănătate trage semnalul de alarmă: vaccinul Covid-19 provoacă pareză facială!

Iancu Breban
Incorect Politic
Decembrie 10, 2020

Agenția Americană de Sănătate trage semnalul de alarmă: vaccinul Covid-19 provoacă pareză facială!

 

Asta în cazul în care nu dezvoți un cancer sau multe alte afecțiuni ale sistemului imunitar, dereglarea sintezei proteice, pe lângă efectele de sterilizare degenerativă… Asta dacă nu mori în 48 de ore cum ne-a anunțat CNN, pe un ton pedagogic tipic părintesc: hei, goi, în viață se mai și moare.

Aceastea fiind spuse, recomand totuși vaccinul tuturor politicienilor și personalului didactic din Mass-media.

Despre Alexandru Florian, un om pe care îl prețuiesc fără comună măsură , inutil să mai adaug recomandarea vaccinului cu prioritate și bineînțeles în doză triplă.

4 comments

 1. Foarte importante informatii !!!
  Sincere multumiri !

 2. Mai intai vaccinul este testat pe goyim, dupa pe oameni.

 3. viitorul e planificat de mamona. din ce in ce mai bine cu modelare AI. Vor aparea efecte neurologice de la vaccin.
  Toate simularile pandemiste, vacciniste, teroriste, ecologiste si tratatele internationale sunt coduri oculte in vazul tuturor pentru elita functionala.

  lumea a auzit de Event 201 2019, cu Gates, Davos si Bloomberg si alti milardari eugenisti si mondialisti dar de SPARS a auzit?

  + 2017- simularea pandemiei SPARS 2025-28, pandemie de coronavirus. se finalizeaza cu o lume conectata la digital dar fragmentata si izolata (pt a o putea struni). Se arata ca efetele vaccinului apar dupa un an si corporatiile nu vor recunoaste ca vaccinul e vinovat. Seaman perfect cu oportunitatea Covid19 si Marea resetare/zombificare.. Mai scrie ca izolarea oamenilor va fi si in mediul digital ca sa nu poata afla efectele secundare ale vaccinurilor si ca vor fi bombardati de reclame cu vedere la vaccin.
  https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *