Home / Internațional / Profesorul Jean-Bertrand  FOURTILLAN, întemnițat în pușcăria de PSIHIATRIE  REPRESIVĂ  MAS CAREION (Uzès, Gard) – ADEVĂRUL DESPRE DESCOPERIRILE SALE MEDICALE

Profesorul Jean-Bertrand  FOURTILLAN, întemnițat în pușcăria de PSIHIATRIE  REPRESIVĂ  MAS CAREION (Uzès, Gard) – ADEVĂRUL DESPRE DESCOPERIRILE SALE MEDICALE

Frédéric CHAUMONT
Jasper MADER

Jean-Bertrand  FOURTILLAN

Profesorul  Jean-Bertrand  FOURTILLAN  a fost întemnițat în pușcăria de PSIHIATRIE  REPRESIVĂ  MAS CAREION (Uzès, Gard)

ADEVĂRUL  DESPRE  DESCOPERIRILE  SALE  MEDICALE

 

Vinovatul pedepsit este un exemplu pentru toate canaliile.

Condamnatul pe nedrept devine problema tuturor oamenilor de bine.

– Jean de la Bruyère

 

Acest video-clip nu este ca celelalte video-clipuri. Guvernul francez a dat o dovadă în plus că trăim într-o adevărată dictatură. Dacă aveți îndrăzneala unui lucru ce nu convine guvernului, acesta nu ezită să vă bage la pușcărie. Dacă guvernul nu dispune de nimic pentru a vă condamna la pușcăria obișnuită, atunci veți fi închis într-o PUȘCĂRIE DE  PSIHIATRIE REPRESIVĂ, ADICĂ AZIL DE NEBUNI FĂRĂ DE CARE FRANȚA DE AZI NU POATE FUNCȚIONA NOUMAL!  ANORMALUL A DEVENIT NORMAL, ȘI NORMALUL A DEVENIT ANORMAL. DACĂ NU SUNTEȚI NEBUN, GUVERNUL VĂ VA FACE NEBUN!

Confirmăm că profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN a fost încarcerat la pușcăria de psihiatrie represivă MAS CAREION, la Uzès, în departamentul Gard.

Mulți Francezi și Români îl cunosc pe profesorul Fourtillan și au vorbit despre el pe antena noastră. Alții îi cunosc prestigiosul lui CURRICULUM  VITAE:

 

NUME :         –            JEAN-BERTRAND FOURTILLAN, Doctor în Medicină, Filosofie, Ph. D.

Statut profesional  –   Inginer chimist, farmacist, farmacist al spitalelor,  profesor de Chimie Terapeutică și Farmacocinetică al Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Poitiers, Expert farmacolog și toxicolog, specializat în farmacocinetică.

Poziția actuală      –     Profesor onorar de Chimie Terapeutică și Farmacocinetică al Facultății de Medicină și Farmacie al Universității din Poitiers, Farmacist onorar al Spitalelor din Libourne și Poitiers.

Itinerar profesional – Iunie 1963:Certificat de Studii Superioare în Matematică, Fizică, Chimie,  mențiune AB.

Iulie 1963: Concurs de admitere la Școala Națională Superioară de Chimie din Bordeaux.

Iunie 1964: Certificat de Chimie Generală I, mențiunea B.

Iunie 1964: Certificat de Fizică Experimentală, mențiunea AB.

Iunie 1964: Certiificat de Chimie Organică, mențiunea TB.

Iunie 1965: Certificat de Chimie Generală II, mențiunea P.

Iunie 1965: Certificat de Chimie Minerală, mențiunea B.

Iunie 1965: Diplomă de licențiat în Științe Fizice.

Iunie 1965: Certiificat de Chimie organică industrială, mențiunea B.

Iunie 1965: Certificat în Metodele Fizice ale Chimiei, mențiunea AB.

Iunie 1965: Certificat de Chimie Fizică, mențiune P.

Iunie 1966: Certificat de Fizică Aplicată, mențiunea P.

Iunie 1966: Certificat de Chimie Minerală Industrială, mențiunea B.

Promoția 1966: Diplomă de Inginer Chimist al Școlii Naționale Superioare de Chimie din Bordeaux, clasat al doilea din 36 de absolvenți.

Februarie 1968: Concurs de Intern al Farmaciei Spitalelor din Bordeaux.

Iunie 1970: Diplomă de Farmacist al Facultății de Farmacie din Bordeaux.

Septembrie 1971: Doctorat în Farmacie cu Teza: ”Studiu chimic și farmacodinamic al câtorva derivați de siliciu organic hidrosolubili”, teză în colaborare cu Unitatea INSERM (Unitatea 8, profesori BRICAUD și DALLOCHIO).

Februarie 1972: Admis al III-lea la Concursul Național de Agregare în Farmacie și  Chimie terapeutică.

Decembrie 1974: Diplomă de Farmacist Rezident al Spitalelor, după Concursul Național Farmacopat. Șef de Promoție al Concursului.

Experiență profesională:

1968-1972: Asistent Chimie Organică la Facultatea de Farmacie a Universității Bordeaux.

1968-1972: Intern la Farmacia Spitalelor din Bordeaux.

Sept. 1972 – sept. 2008: Profesor de Chimie Terapeutică și Framacocinetică la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Bordeaux (Antena Poitiers).

1972-1973: Atașat Cercetări clinice al Spitalelor din Bordeaux, Laboratorul de Bacteriologie, cu profesorul DULONG de ROSNAY.

1974-1978: Farmacist rezident al Spitalelor din Libourne.

1978-1981: Farmacist rezident al Spitalului Universitar Poitiers (Laborator de dozajul medicamentelor în mediu biologic).

După 1978: Expert toxicologic specializat în farmacocinetică, pe lângă Ministerul francez al Sănătății.

1978-1980: Responsabil al Institutului Universitar de Cromatografie și Spectometrie de Masă, Cercetări clinice (CROSMAPHAC).

1981-1985: Conducător științific al Centrului Privat de Cercetări Biomedicale CEROM, din Poitiers.

1985 – 1987: Conducător științific al Centrului Privat de Cercetări Biomedicale CEPHAC din Poitiers.

1988-1999: Conducător științific al al Centrului Privat de Cercetări Biomedicale CEMAF din Poitiers. Laboratorul CRO CEMAF a fost vândut societății PAREXEL INTERNATIONAL, în sept. 1999.

Sept. 1999 – sept. 2001: Director general PAREXEL-CEMAF CPRU și vicepreședinte PAREXEL Worlwide Bioanalytics.

Publicații:  Peste 400 de articole în diverse reviste internaționale, zeci de conferințe, cincisprezece brevete de medicamente între 1994 și 2015.

Profesorul Jean-Bernard Fourtillan este un adevărat savant, dublat de un om de inimă, veritabil reprezentant al ȘTIINȚEI.

Bineînțeles, nu trebuie să uităm nici pe profesorii Didier Raoult și profesorul Perrone, medicul infecționist la spitalul din Garches, ambii fiind medici-victimă ai represiunii medicalo-polițienești și dictatoriale din actuala Franță, ajunsă republică bananieră masonico-musulmană.

După cum dumneavoastră o știți, în ultimul nostru video HOLD-UP, profesorul Fourtillan A ACUZAT INSTITUTUL PASTEUR  CĂ A FABRICAT VIRUSUL COVID-19.

Vinovat de această monstruozitate, guvernul francez continuă să fie solidar cu tâlhăria medicalo-farmaceutică a Institutului Pasteur, tîlhărie pandemuică ce ce constituie cauza principală a actualei crize sanitare mondiale, ce permite suprimarea tuturor libertăților cetățenești ale locuitorilor planetei pământ, exterminarea viitoare  câtorva miliarde de oameni și transformarea celorlalți în sclavi descreierați și handicapați, mai ales prin așa numita ” VACCINARE ”, deja la ordinea zilei. Mulți consideră că profesorul Fourtillan a fost închis la azilul de nebuni din cauza acuzației pe care a făcut-o contra Institutului Pasteur. Deși adevărat, acest lucru nu este absolut exact. Pentru ca lucrurile să fie clare, vom face o mică retrospectivă.

Iată un mic obiect pe care îl păstrez cu grijă de câteva luni. Este vorba de un disc de 4 sau 5 centimetri diametru, auto-colant acoperit cu o protecție din plastic. Acest obiect este ceea ce Englezii numesc ”patch”. Fumători își amintesc de adezivul pe care și-l lipeau pe piele, care servea pentru lăsarea de fumat.

În cazul de față nu este vorba de țigări, nici de lăsatul de fumat. Să ne imaginăm un tratament capabil să reducă semnificativ problemele de parkinson, alzheimer, tulburări ale somnului și alte boli. Un astfel de tratament ar fi dezastruos pentru industria farmaceutică și ar mări speranța medie de viață cu aproximativ 20 de ani. Întrucât este vorba de un produs natural, fabricat chiar de corpul nostru, el nu implică niciun fel de efecte secundare. Între 1994 și 2015, cercetând profunzimile glandei pineale, despre care, până la el, se credea că este implicată doar în funcțiunile somnului și ale stării de veghe, profesorul Fourtillan a făcut mai multe descoperiri extraordinare, pe această temă. Glanda pineală produce hormoni regulatori, ce se dovedesc mult mai benefici decât ne-am fi putut imagina.

Doctorul Fourtillan a descoperit că acești hormoni au un foarte mare impact asupra funcțiunilor globale ale organismului. El a avut ideea construirii unui auto-colant transdermic, ce permite un aport suplimentar al acestui hormon, pe care l-a botezat Valantonină.

 

Unii consideră că micul auto-colant este un fel de miracol. Bineînțeles, profesorul Fortillan a încercat să omologheze auto-colantul de către CNSM (Consiliul Național de Securitate a Medicamentelor), în vederea efectuării eventualelor teste clinice. După cum ne puteam imagina, CNSM nu a acceptat să pună pe piață acest medicament, mulți dintre funcționarii respectivi având interese personale în cadrul diverselor grupuri farmaceutice. Datorită acestor conflicte de interese, tratamentul profesorului Fourtillan trebuie să rămână inaccesibil populației.

Știind că acest tratament nu implică niciun risc, profesorul Fourtillan a permis mai multor bolnavi să îl testeze, ceea ce s-a făcut cu un succes total.

Am făcut-o cu toată încrederea și în deplină siguranță, spune un bolnav ce a urmat tratamentul profersorului Fourtillan. De peste opt ani, Doamna Nadège, femeie de 58 de ani, este bolnavă de Boala lui Parkinson. Ea a utilizat auto-colantele transdermice fără să ceară permisiunea medicinei oficiale și este pe deplin satisfăcută de alegerea ei fericită. La cererea mea repetată, profesorul Fortillan mi-a trimis mai multe auto-colanate, spune Doamna Nedège. Îndată ce foloseam auto-colantul, tremuram mai puțin.

Un ”inspector” CNSM: ”Suntem în fața nunei experimentări clinice de o amploare fără precedent. În parohia Sainte-Croix, lângă Poitiers, Vienne, cel puțin 350 de bolnavi de Alzheimer și Parkinson au făcut acest tratament sălbatic (sic!), în cadrul unei structuri ce miroase a infecție mistică. ANSM a luat problema în mână”. ”Inspecția este condusă de Biroul Sănătate din cadrul Parchetul Paris”, precizează Bernard Celli, directorul Inspecției ANSM.

Fără să se intimideze de inspectorii CNSM, Doamna Nadège continuă: ”Nu am avut niciun fel de efect secundar. M-am simțit din ce în ce mai bine. Foloseam autocolantele în serii de 7-8 ore. De peste un an primesc serii de auto-colante. De fiecare dată resimt acelaș efect pozitiv.Vreau să fiu sănătoasă și pentru asta nu cer voie Republicii Franceze”.

Bolnavă de parkinson, Doamna Nadège, a aflat pe Internet de profesorul Fourtillan, pe situl de fond Josefa, condus de profesorul Fourtillan. Farmacistul din Poitiers  a descoperit un hormon derivat din melatonină, care atenuează atât de simțitor efectele bolii Parkinson încât bolnavii vorbesc de un adevărat tratament-miracol. Așa l-a cunoscut Doamna Nadège pe profesorul Fourtillan. Apoi a testat tratamentul cu auto-colante transdermice (iunie 2018). Oamenii au plătit ”fiecare cât a putut, spune ea: unii au dat 10 Euro, alții au dat mai mult sau mai puțin, unii nu au plătit nimic, pentru că profesorul Fourtillan îngrijește și gratis, așa cum cere Jurământul lui Hipocrate. E normal să plătim ceva, dacă putem, pentru că fabricarea acestor auto-colante costă bani și muncă, fără să mai vorbim de știință. Important este că auto-coloantele nu au niciun efect negativ, iar bolnavii simt că încep să se vindece. Profesorul Fourtillan a inventat un tratament extraordinar. Metoda lui este științifică, logică, imbatabilă”.

 

Bolnavii manifestează în favoarea profesorului Fourtillon. Pe pancarte, putem citi: ”în franța, vaccinarea copiilor născuți după 1 ianuarie 2018 este o crimă contra omenirii!” pentru paznicii medicinei oficiale franceze, este vorba de un experiment în afara oricărui cadru legal.

La Poitiers au venit mai multe cadre medico-farmaceutice ANSM, pentru a lua sânge bolnavilor tratați de profesorul Jean-Bertrand Fourtillan. S-au luat probe de sânge înainte și după tratamentul respectiv, apreciindu-se doza de hormoni în sânge, ai glandei pineale. Seara se lua sânge bolnavilor, apoi se punea auto-colantul. Dimineața, tuturor bolnavilor li se lua din nou sânge”, explică pacienta Nadège.

Testele s-au făcut într-un cadru medical adecvat – în afara celui mafiot, al medicinei oficiale, la fel de coruptă, ignorantă și criminală, în Franța, ca și în România sau celelalte țări ale Uniunii Europene.

Problema bolii lui Alzheimer, a bolii parkinson și a altor tulburări înrudite este mai complexă decât pare la prima vedere. Egalitatea în fața bolii este o tâmpenie. Nu suntem și nu putem fi toți la fel. De ce, de exemplu, unii oameni sunt mușcați de țânțari mai repede și mai mult decât alții?

De necrezut, confirmă alt bolnav de parkinson: ”îndată ce folosesc auto-colantul, tremur mult mai puțin sau deloc și pot diminua tratamentul oficial cu dopamină. Subliniez: nu am remarcat niciun fel de efect secundar. Vreme îndelungată am suferit de insomnie. De când fac tratamentul profesorurlui Fourtillan, dorm fără probleme: 7-8 ore de somn, pe noapte.

Doamna Nadège care își primește tratamentul prin poștă:  Vreme de peste un an, nu a plătit decât de două ori, o nimica toată, încât îi este rușine să spună cât… ”Bolnavii dau cât pot, spune ea. Cine nu poate, nu dă nimic, primind tratamentul gratis, cum cere Jurământul lui Hipocrate.

 

Descoperirea valantominei este foarte importantă pentru toți oamenii de pe fața pământului. Probabil, după cum știți mai bine ca mine, încheie Doamna Nadège, sănătatea noastră nu este prioritatea guvernelor, ce pregătesc al treilea val mafiot al pandemiei fricii și isteriei sociale actuale.

Combinată cu azitromicina, hidroxiclorochina este un tratament foarte promițător contra virozei gripale Covid-19. Totuși, acest tratament este interzis de toate guvernele criminale ale Comunității Europene, care au decretat că hidroxiclorochina este o otravă! Guvernele Europene mint, ascund și interzic medicamentele adevărate, din care cauză sunt criminale.

Iată, de exemplu, o plantă inofensivă, care în infuzie sau decoct întărește imunitatea noastră naturală. Foarte ciudat însă, această plantă este interzisă în Franța. (vom preciza ulterior).

Concluzie: profesorul Jean-Bertrand Fourtillan a descoperit un tratament incredibil de promițător contra bolii lui Alzheimer, a bolii parkinson și a altor boli, fără niciun fel de efecte secundare. Iată însă că, pentru asta, profesorul Fourtillan este urmărit în justiție și închis într-un azil de psihiatrie represivă. Nu poporul francez este însă nebun, ci doar guvernul și casta politică din Franța. Din acest punct de vedere, situația Franței și a Francezilor este similară cu cea a României și a Românilor.

Situația este din ce în ce mai clară, continuă unul dintre pacienții profesorului Fourtillan: ”Noi, Francezii, nu avem dreptul de a ne îngriji, de a ne ocupa de sănătatea noastră, aici, în Franța, în propria noastră țară! Tratamentul miraculos al profesorului Fourtillan este un pretext pentru ca mafia justiției să închidă în pușcăria psihiatrică o somitate medicală ce strică afacerile hoților, afaceriștilor și trădătorilor din fruntea afacerilor medicale, a bandiților ce se joacă cu sănătatea poporului francez. Acest pretext este un mijloc de a ascunde Francezilor și lumii întregi că fabricarea virusului Covid-19 a fost inițiată de Institutul Pasteur, fiind aproape în întregime opera mafiotă și diabolică a acestuia”. În acest sens, toate documentele doveditoare și alte informații sunt disponibile pe situl www.verite-covid19.fr

Ce putem face pentru a-l elibera pe profesorul Fourtillan din pușcăria psihiatrică a mafiei ce exercită puterea în Franța? Ce putem face pentru a-l scoate din închisoarea psihiatrică pe acest savant, înainte ca sănătatea și mintea lui să fie definitiv compromise prin tratamentele cu șocuri electrice, substanțe neuroleptice și altele asemenea?

Unii cred că n-ar fi rău să telefonăm la Închisoarea psihiatrică Mas Careion, pentru a cere eliberarea neîntârziată a profesorului Fourtillan. Din păcate, cea mai bună soluție nu este aceasta. Arestarea și închiderea profesorului Fourtillan nu a fost decisă de personalul acestei pușcării psihiatrice, ci de către prefectul de Nîmes. Prefectului de Nîmes trebuie să îi telefonăm. Deocamdată, numai familia profesorului Fourtillan are dreptul să îl viziteze. După câte am aflat ieri seară, Doamna Fourtillan și-a putut vedea soțul, o singură dată arestarea samavolnică. De atunci, nu avem nicio știre din partea profesorului Fourtillan. Doamna Fourtillan s-a întors la domiciliul ei din Poitiers, iar soțul ei a rămas în pușcăria psihiatrică a tiraniei mafiote ce domnește în Franța dictatorială și totalitară de astăzi.

Din păcate, încă nu știm totul. Suntem nerăbdători să aflăm tot ce se poate despre acest abuz polițienesc și dictatorial, contra unui doctor și savant ce a făcut o mare descoperire medicală.

Profit de această ocazie pentru a mulțumii călduros pe corealizatorii flumului HOLD-UP, cu care am discutat îndelung și care îmi propun întregul lor sprijin, precum și acela al avocatului lor. Cu condiția, bineînțeles, ca profesorul Fourtillan să fie în măsură de a accepta ajutorul nostru. Deocamdată însă, profesorul Fourtillan nu se poate exprima, iar noi avem toate motivele să ne temem că temnicerii lui vor încerca să îl facă nebun cu adevărat, după cum s-a întâmplat cu alți medici și savanți francezi sau europeni, în ultimii 50 sau 60 de ani. (Doctorii și savanții Alain Scohy, Hamer, Mirko Beljanski, etc.).

Mulțumesc tuturor celelalte persoane care ne ajută. Nu le pot cita nominal, pentru că lista lor este foarte lungă, iar unii preferă să rămână anonimi. Adresez tuturor mulțumirile mele sincere.

Înainte de a termina acest video-clip, vreau să mai spun câteva cuvinte despre profesorul Jean-Bertrand Fourtillan.

Mai întâi, mulțumesc încă odată Europenilor ce se preocupă de soarta lui, întrucât este vorba de un om de bine, care într-adevăr merită grija și simpatia noastră.

Descoperind VALANTONINA, profesorul Fourtillan este conștient că în acest fel milioane, chiar miliarde de oameni pot redeveni sănătoși. El știe că brevetul pe care l-a depus i-ar putea aduce milioane și milioane de Euro. Știu însă că el nu va păstra nici măcar un singur Euro pentru el însuși. Ambiția profesorului Fourtillan este de a-și îndeplini misiunea, pe care o consideră de ordin divin. El dorește ca toate beneficiile bănești ce ar putea rezulta să fie utilizate în folosul celor ce au nevoie.

De patru luni sunt foarte apropiat de acest mare om. Știu că nu îi place să îl numesc astfel. Dar știu că el merită într-adevăr să fie numit astfel. O știu pentru că am început să îl cunosc cât se poate de bine. Știu că profesorul Fourtillan este total dezinteresat din punct de vedere material. El este cu adevărat un om bun, aș spune că asta se vede pe fața lui. Profesorul Fourtillan nu este orgolios, nu minte pe nimeni, nu îi place să se vorbească despre descoperirile lui.

Profesorul Fourtillan este o persoană extraordinară, pentru libertatea căruia trebuie să ne batem cu toții, ca în atâtea alte rânduri: Toți pentru unul și unul pentru toți! Acesta este prețul sănătății și al vieții. Profesorul Jean-Bertrand Fortillan apără sănătatea noastră, în vreme ce trădătorii Medicinei și ai Franței vor să ne ucidă și să ne transforme pe toți în sclavi, să ne otrăvească cu ipoteticul lor ”vaccin”. Trebuie să facem tot ce putem pentru ca sănătatea mintală a profesorului Fortillan să fie la adăpost de abuzurile ireparabile ale temnicerilor și călăilor-psihiatri pe mâna cărora se află în momentul de față. Mâine, în Franâa sau în altă țară a Uniunii Sovietice Europene ar putea fi rândul oricăruia altul dintre noi, cei care astăzi îl apărăm pe profesorul Fourtillan.

Personal sunt foarte îngrijorat de soarta profesorului. Avem nevoie de tot sprijinul posibil, pentru a-l scoate pe profesorul Fortillan din închisoarea psihiatrică în care este deținut. Vă mulțumesc la toți. Mulțumesc tuturor celor ce ne-au ajutat deja. Mulțumesc celor ce ni se alătură. Vă vom ține la curent pe situl nostru www.verite-covid19.fr, pe pagina facebook și pe videoclipurile de pe platforma Odysee.

Vă mulțumesc pentru atenția voastră.

Semnează:

Profesorul Jean-Bertrand Fourtillan

Doctor Christian Tal SCHALLER

Doctor SERGE  RADER

Didier  ROCHARD

Frédéric  CHAUMONT

Traducere : Redacția Internațională INCORECT POLITIC

ACTUALIZARE

Agenția franceză de presă midilibre.fr au anunțat ieri la orele2350, că profesorul Jean-Bertrand Fortillan, unul dintre intervenanții din HOLD-UP a fost eliberat la orele 2330 din Pușcăria Psihiatrică Mas Careion.

https://www.midilibre.fr/2020/12/17/uzes-jean-bernard-fourtillan-est-libre-et-a-quitte-lhopital-psychiatrique-9263728.php?fbclid=IwAR0XCHhpJVWsuZY6FlXFhFn3IN4wgwDbgpuAjxykjKecL6OSNVIAptmHw4A <https://www.midilibre.fr/2020/12/17/uzes-jean-bernard-fourtillan-est-libre-et-a-quitte-lhopital-psychiatrique-9263728.php?fbclid=IwAR0XCHhpJVWsuZY6FlXFhFn3IN4wgwDbgpuAjxykjKecL6OSNVIAptmHw4A>

Gard : Profesorul Fourtillan, unul dintre intervenanții din ”HOLD-UP”, este liber și a părăsit pușcăria psihiatrică. Decizia judecătorească a fost luată astăzi, 17 decembrie, la Uzès, de către judecătorul libertății detenției, care a considerat că locul acestui om nu este într-o pușcărie psihiatrică.

La Uzès, pușcăria psihiatrică Mas Careiron, astăzi 17 decembrie, judecătorul libertăților și al detenției a decis că locul profesorului Jean-Bertrand Fourtillan nu este în pușcăria psihiatrică.

Acest septuagenar este unul dintre intervenanții din ”HOLD-UP”, documentarul Covid-19.
<https://www.midilibre.fr/2020/11/13/hold-up-pourquoi-le-documentaire-sur-la-covid-aux-relents-complotistes-met-le-feu-sur-la-toile-9198413.php>. Profesorul Fortillan a fost victima unei condamnări administrative anulată după patru zile, se spune, dar care, de fapt, a fost închis vreme de 10 zile. Efectiv, profesorul Fortillan a fost arestat și audiat pe 7 decembrie și închis, provizoriu, întâi la pușcăria ordinară din Nîmes. Mai târziu, nu se știe precis când, a fost transferat de la pușcăria Nîmes la pușcăria psihiatrică Mas Careion, unde a fost audiat de un procuror parizian, care, între altele, i-a reproșat că a vindecat oameni bolnavi de bolile Alzheimer și Parkinson printr-o terapie experimentală și ilegală, într-o clinică ”sălbatică” (sauvage).

În Franța de astăzi bolnavii trebuie să moară în mod legal, decât să fie vindecați ilegal !

Potrivit unor știri provizorii, după trei zile de detenție și grevă a foamei, starea de sănătate a profesorului Fortillan s-a înrăutățit, cu care ocazie, se crede, ar fi fost transferat în pușcăria psihiatrică Mas Careion, cu intenția fermă de a fi declarat dement.

Se crede că asta ar fi fost pedeapsa ilegală și mafiotă pronunțată de mafia guvernamentală condusă de mafiotul francmason și Venerabil Emmanuel Macron, pentru că, în filmul documentar ”HOLD-UP”, profesorul Jean-Bertrand Fortillan a dezvăluit lumii întregi că adevăratul  autor al virusului Covid-19 este Institutul mafiot Pasteur, care a depus un Brevet pentru virusul SARS-COV-2 sau Covid-19 încă din anul 2003.

4 comments

 1. Buna seara,

  A propos de motivele pentru care a fost internat ” la nebuni” …poate, reusiti sa traduceti acest material foarte pretios, in opinia mea..La un moment dat, afirma despre vaccin ca este ” crima perfecta, pentru umanitate !!!! “…

  https://odysee.com/@Ambre:1/Alerte-!-Composition-du-vaccin-COVID-19:1

  Mult succes !

  • caroline gunderode

   December 21, 2020 at 4:04 pm

   Usor de accesat in direct de aici despre Prof Fourtillan liber –

   titlul videoului usor accesibil:

   le professeur Fourtillan enfin libre !
   190 views
   •Dec 19, 2020
   linkul:
   https://www.youtube.com/watch?v=BuABrMk9mI0

   Se invoca scuza unui malentendu /neintelegere din partea psihopatilor care l-au arestat si bagat in spitalul de nebuni , pentru ca el a declarat ca institutul Pasteur a inventat covid 19 .

   A FOST SUSTINUT SI DE NOBELISTUL PROF MONTAGNIER CARE A DECLARAT DIN NOU CA VIRUSUL A FOST FABRICAT IN LABORATOR !

   Descoperirea stiintifica cea mai importanta pentru noi azi este faptul ca PROF . FOURTILLIAN :

   SE OPUNE VACCINURILOR INTRUCAT TOATE VACCINURILE CONTIN ENORM DE MULTE SUBSTANTE TOXICE ORGANISMULUI NOSTRU , SI MAI ALES ALUMINIU IN DOZE DE 10-20-30-40 de ori MAI MARI DECAT CELE TOLERATE DE ORGANISMUL UMAN !
   ADICA TOATE SUNT OTRAVITOARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   TOT FOURTILLAN SUSTINE CA MASCA NU SERVESTE DECAT SA NE OTRAVEASCA CU CO2 SI CA NU EXISTA NICI MACAR UN SINGUR STUDIU CARE SA DEMONSTREZE UTILITATEA MASTILOR !!!

   TOT FOURTILLAN SUSTINE CA TESTUL PCR A PRODUS 95% REZULTATE GRESITE . SI CA NUARE NICIO BAZA STIINTIFICA PENTRU A PUNE DIAGNOZE .

   PROF FOURTILLAN NE PREGATESTE UN VIDEO IN CARE NE POVESTESTE CE I-AU FACUT IN PSIHIATRIE !

Leave a Reply

Your email address will not be published.