Home / Actualitate / Gheorghe Funar, Vocea Rațiunii – “Să fie mediatizate prospectele vaccinurilor care vor fi aduse în România”

Gheorghe Funar, Vocea Rațiunii – “Să fie mediatizate prospectele vaccinurilor care vor fi aduse în România”

Incorect Politic
Decembrie 18, 2020

Gheorghe Funar Vocea Rațiunii

A P E L

Adresat Poporului Român în legătură cu aflarea Adevărului privind injecțiile cu modificatorul genetic pe care Președintele și Guvernul României se grăbesc să-l ofere gratuit la peste 13.000.000 de români care, în fapt, nu au fost informați și nici nu știu ce îi așteaptă după administrarea acestora!

Recent s-a aflat, din mass-media, că celebrele teste RT-PCR au fost fabricate în sute de milioane de exemplare în anii 2017 și 2018 pentru boala COVID-19, iar așa-zisele vaccinuri împotriva COVID-19 au fost produse înainte ca Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.) să declare pandemia de COVID-19.

La recomandarea O.M.S. s-a trecut la folosirea testele RT-PCR care nu au fost niciodată omologate și care dau erori de 30%-100%. Cu toate acestea, pandemia mediatică și nebunia COVID-19, mai ales restrângerea drepturilor și libertăților omului, inclusiv lupta împotriva Domnului nostru Iisus Hristos și a Bisericii, se bazează pe testările haotice și rezultatele arbitrare ale testelor RT-PCR. De asemenea, s-a introdus treptat obligativitatea purtării măștilor de protecție neconforme care dăunează sănătății oamenilor. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (A.N.P.C.) a constatat că peste 93% dintre măștile de protecție folosite împotriva COVID-19 sunt neconforme. Cu toate acestea, Președintele și Guvernul României nu au interzis folosirea lor! Dimpotrivă, cetățenii care nu poartă măști (care în fapt majoritatea sunt neconforme și neomologate) sunt aspru amendați și chiar arestați.

În cazul în care noul Parlament va obliga Președintele și Guvernul României să interzică folosirea testelor RT-PCR și a măștilor neconforme cu siguranță se va încheia cu pandemia de COVID-19 și toată țara va intra în normalitate!

După ce s-a constatat că, în anul 2020, mortalitatea produsă de boala COVID-19 a fost de circa 0,5%, autoritățile Statului Român și dr.Raed Arafat, comandantul acțiunii, au hotărât să le facă o bucurie românilor oferindu-le de Crăciun și Anul Nou primele zeci de mii de așa-zise vaccinuri împotriva COVID-19. Spre deosebire de cadourile aduse de Moș Crăciun care le fac bucurii destinatarilor, vaccinurile cumpărate de Guvernul României, înainte ca acestea să fie omologate, sunt învăluite în mister. Este ascuns Adevărul privind conținutul lor, scopul principal urmărit de către firmele producătoare și stăpânii lor, precum și cele peste 20 de efecte secundare, dintre care unele sunt extrem de periculoase pentru sănătatea celor injectați!

În mare secret, în vara acestui an, conducătorii statelor din Uniunea Europeană au adoptat o Hotărâre privind scutirea firmelor producătoare ale vaccinurilor împotriva COVID-19 de toate consecințele rezultate după administrarea lor. Ca urmare, toată responsabilitatea și toate consecințele negative, inclusiv îmbolnăvirile și chiar moartea, cad în sarcina celor care acceptă să fie injectați în baza unei declarații dată pe propria răspundere.

Inițiatorii și susținătorii pandemiei de COVID-19 au recunoscut că vaccinurile împotriva virusului SARS-CoV-2 vor schimba pentru totdeauna ADN-ul fiecărei persoane! Cei care acceptă să fie vaccinați vor deveni oameni modificați genetic! Un asemenea experiment și la o scară atât de mare nu a existat în istoria omenirii!

Pentru aflarea Adevărului și până la administrarea vaccinului împotriva COVID-19 este obligatoriu ca Președintele și Guvernul României, dar mai ales ministrul Sănătății și comandantul acțiunii, dr.Raed Arafat, să prezinte zilnic prin intermediul mass-mediei, inclusiv prin spoturi publicitare, prospectele vaccinurilor care vor fi aduse în România, respectiv care este conținutul acestora în metale grele, în substanțe care modifică ADN-ul și care sunt efectele secundare ale administrării vaccinului. De asemenea, ei au obligația să precizeze de ce în cazul administrării acestui vaccin, de fapt un modificator genetic, nu se respectă principiul elementar al precauției.

Pentru a fi credibili și ca să dea încredere populației în vaccinul împotriva COVID-19 este necesar ca Președintele României, Primul-ministru, ministrul Sănătății și dr.Raed Arafat să declare public și să se angajeze în scris că vor răspunde penal, material și civil pentru toate consecințele negative care afectează sănătatea și viața fiecărei persoane care acceptă să fie vaccinată împotriva COVID-19.

Pentru a nu zădărnici acțiunea de vaccinare împotriva COVID-19 este necesar ca autoritățile Statului Român, atât cele centrale cât și cele locale, să acționeze rapid pentru mediatizarea și explicarea prospectelor vaccinurilor care vor fi importate în România. Totodată, autoritățile au obligația să precizeze care sunt motivele pentru care cetățenii ce au trecut prin boala COVID-19 (cu forme ușoare, medii și grave) și au dobândit imunitate au obligația să se vaccineze pentru a putea să călătorească cu avionul în țară și străinătate în scop turistic sau pentru a merge la locul de muncă etc.

Înainte de a se trece la vaccinarea obligatorie de patru ori pe an, fiecare în două tranșe, a peste 13.000.000 de cetățeni români este necesar ca Președintele și Guvernul României să prezinte scenariul cu soluțiile pregătite în cazul în care anual de la 1.000.000 la 5.000.000 de oameni necesită spitalizare și tratamente ca urmare a administrării vaccinurilor împotriva COVID-19.

Dr.Gheorghe Funar

Președinte al Partidului România Noastră

5 comments

 1. CE NU STIE FUNAR ESTE FAPTUL CA
  1.
  Companiile refuza sa dea “SECRETUL” elaborarii vaccinurilor sub pretextul ca este “secret profesional” de productie .
  2.
  Companiile refuza sa prezinte rezultatele testarilor pe animale si mai apoi pe oameni, pentru ca nu au nici testari nici rezultate .
  Ele au sarit etapele de productie ale unui vaccin care sa poata fi suficient verificat inainte de a fi omologat !
  CE TREBUIE CERUT ESTE REZULTATUL TESTARILOR PREALABILE – PE CARE NUUUUU LE AU !!!
  ARAFAT SI TOT GUVERNUL TREBUIE ARESTAT SI JUDECAT !

  Aici aveti discutia savantilor Germaniei impreuna cu cei patru avocati condusi de Reiner Fuellmich ce s-au unit cu Kennedy si multi altii spre a da in judecata PCR-ul si companiile care vand vaccinuri netestate ascunzandu-le periculozitatea , ceea ce le defineste drept criminale !

  Discutarea lipsei testarilor la acest vaccin:

  de catre prof univ Wolfgang Wodarg si prof univ Stefan W. Hockertz:

  Livestream Sitzung 30: Unter der Lupe – Stiftung Corona Ausschuss
  188,822 views
  •Streamed live on Dec 4, 2020

 2. Marea VacCINEALA = MAREA INLOCUIRE

 3. NU VA VACCINATI! MAI BINE SA MERGETI IN PUSCARIE SI SA VA UMPLE DE AMENZI, VOR PLATII CU VIATA PRIGONITORII.
  Pregatiti-va sa primim in Europa toate natiile Asiei si Africii ,caci asta e planul.
  PAGANII cu pecetea VOR VENI CU MILIOANELE PESTE ALBI, DAR DUPA 2 ANI VOR INCEPE SA CADA CA MUSTELE DE LA VACCINURI. Imparatia lui satan se dezbina din rautate si din mandrie.
  BIRUINTA ESTE A LUI HRISTOS. Unitate si curaj, CAiCI CU NOI ESTE DUMNEZEU!

  • Nu te bagă la închisoare. Problema e că te vor exclude social dacă nu te vaccinezi… Si nu va exista nimeni care să se opună…Cum o să mai mergi la muncă dacă nu ai voie să te sui în autobuz?

 4. Dl Profesor Funar zice bine!
  Aici.
  Nu stiu cati citesc sau asculta…
  M-as bucura sa aflu ca Domnia Sa a dat in judecata Statul condus de alogeni pentru masurile abuzive pe care le critica…
  Singura solutie este rasturnarea prin forta a regimului criminal care duce Tara la disparitie!
  Arestati si eliminati.
  Nu sint doar bolnavi mintali = schizofrenici, ca orice marxist… ei stiu foarte bine ca mint si fac rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *