Home / Educativ / Top 5 Argumente Pentru Desființarea Orei de Istorie și Geografie

Top 5 Argumente Pentru Desființarea Orei de Istorie și Geografie

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Decembrie 18, 2020

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Vă prezint câteva argumente care să susțină desființarea sau cel puțin comasarea orelor de Istorie și Geografie.

1. Istoria e rasistă și duce la xenofobie

Lecțiile despre războaiele românilor cu turcii, cu rușii, cu ungurii, polonezii și tătarii contribuie la dezvoltarea sentimentului tribal de apartenență la un grup, contribuie la dezvoltarea identității etnice care inevitabil duce la rasism și xenofobie, la ură față de cei ce sunt diferiți. Elevul nu este capabil să facă distincția contextului istoric. Citind sau predându-i-se despre luptele lui Ștefan cel Mare de acum sute de ani, el va simți astăzi antipatie față de turci, va intra în mentalitatea “Ori noi, ori ei” și va discrimina.

Concomitent cu desființarea orei de istorie ar trebui lărgirea programului Erasmus pentru a permite fiecărui elev să călătorească în alte țări, să se împrietenească cu persoane de culoare și să învețe despre valorile toleranței și multiculturalismului.

2. Istoria promovează obscurantismul religios

La ce bun să învețe despre identitatea românească, despre istoria voievodatelor, despre războaiele daco-romane, la ce bun să conștientizeze că se trage dintr-un neam milenar cu o bogată cultură și spiritualitate, în epoca în care tot ce contează cu adevărat este comfortul individual, banii și tehnologia? Trebuie să recunoaștem că lumea noastră nu mai este compatibilă cu istoria civilizației europene.

La ce bun să învețe despre pilda voievodului Brâncoveanu în condițiile în care religia creștină este depășită și surclasată de curentul inclusiv New Age? Studiul istoriei ar crește șansele de conflict între oameni. Ideea că e bine să existe diferențe între religii, culturi, naționalități și chiar conceptul de identitați separate reprezintă o bombă cu ceas care așteaptă să explodeze într-un conflict interetnic, un război religios și cultural, o tragedie pentru natură și iubita planetă.

3. Geografia e nazistă

A învăța despre granițe, frontiere naturale sau artificiale, contribuie la dezvoltarea sentimentului naționalist, a impresiei că dungile acelea de pe hartă, numite granițe, înseamnă ceva și merită protejate. De la naționalism mai este un pas până la nazism. Într-o lume globalistă, aceste noțiuni nu-și au locul, cu cât mai repede ajungem la desființarea granițelor, cu atât mai bine. Excepție făcând statul Israel a cărui importanță este chintesențială pentru viitorul civilizației noastre întrucât va deveni sediul guvernului mondial și al consiliilor ce vor decide soarta lumii noi.

Geografia dezvoltă identitatea națională și prin faptul că râurile, munții, pădurile, satele, poartă denumiri populare, unele fiind cuvinte cu o oarecare semnificație. Ba chiar unele sate poartă nume de domnitori. Putem scăpa de aceste probleme prin favorizarea unor denumiri numerice. În loc de râul Mureș să fie Râul 21. În loc de Râul Someș să fie Râul 33. În loc de Râul Olt să fie Râul 36.

4. Geografia favorizează supremasismul alb

Faptul că cea mai mare parte a programei este despre Geografia României și a Europei îi face pe elevi să creadă că ei, europenii albi, sunt cei mai tari, buricul pământului cu drept de viată si de moarte asupra celorlalte comunități. Chiar vrem să educăm o nouă generație de naziști?

5. Prioritatea trebuie să fie Informatica și Educația Sexuală

Informatica va lua locul acestor materii desuete, obișnuind elevul să gândească în sistem binar, pregătindu-l pentru o eventuală contopire cu tehnologia sau Transhumanism, cum îi spun unii.

Într-o lume care a depășit Evul Mediu, o lume în care perversiunile sexuale nu mai sunt condamnabile, ba chiar sunt motiv de mândrie pentru comunitatea tot mai numeroasă LGBT, datoria noastră față de elevi este să le asigurăm accesul la Educatie Sexuală “cu de toate”.

Concluzie

Colegii mei de la Adevărul au publicat un articol despre desființarea orelor de Istorie și Geografie, în care îl citează pe un dascăl reacționar ce așteaptă să iasă la pensie. Declarațiile acestuia sunt pline de derapaje fascistoide.

“Şi, cum în cazul Fenomenului Piteşti ne-am dovedit mai inventivi decât sovieticii cu gulagul lor în ceea ce priveşte răul făcut semenilor, aşa se întâmplă şi acum; în umbra pandemiei, a morţii care seceră numeroase vieţi, a ciolaniadei politice, într-o lume unde educaţia nici nu e luată în seamă, nefiind considerată atât de importantă precum justiţia sau finanţele, (zic ei, actualii politicieni) se iau cele mai sumbre măsuri…

Dascălul vrâncean crede că se doreşte reducerea semnificativă a zestrei cunoaşterii individuale, prin “crearea omului nou”, axat pe anumite nişe precum informatica, domeniul bancar, sportul în dauna artelor, literaturii, istoriei, geografiei etc.

Așa este.

Duse sunt vremurile omului medieval, tribal, războinic și cuceritor.

O lume nouă are nevoie de un om nou. 

O lume globală are nevoie de un om global, un Globo-Homo.

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

12 comments

 1. … Kudos maestre 🤣🤣

 2. Sper că e o gluma,altfel frateeee, ai ,,sekele”mari la mansarda…😁

 3. avem nevoie de mai multi oameni deschisi la minte care sa apere democratia la fel ca si Shekelsteinberg 👌😩😤

 4. sunt doua optiuni, cu Hristos sau cu satana. Cu Hristos inseamna sa ne aparam omul creat de Dumnezeu si invataturile eterne, cu satan inseamna orice altceva care poate fi numit progres sau altcumva.
  Hristos va veni cu sabia ridicata de data asta, vremea iubirii dusmanului lui Dumnezeu(sau dusmanului virtutilor) nu a existat niciodata si nu a fost niciodata predata de Hristos….cine are urechi de auzit…

 5. L-aș ruga pe domnul Sterian să renunțe la propria tradiție religioasă și culturală în favoarea alteia Pentru că ce văd astăzi este impunerea cu forța credința și lipsa de cultură a domniei sale. Ar fi bine să mai citească și alte doctrine care spun că ”lucrul amestecat miroase a căcat” (sic!). Cer scuze pentru citatul consemnat

  • Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

   Mai ușor cu antisemitismul, “nick”ule.

  • Evreii nu sunt evrei (trecatorii) .Sau, evreii sunt aia care au parcurs un drum mult mai lung din fundul asiei cu idolii lor falsi pana in babilon si egipt si au asimilat religia si tribul lui Avram fara sa intelega despre ce e vorba. Dumnezeu a luat un trib de la poporul adamic si l-a trimis in lume ca sa fie magnet pentru toata viclenia iadului ademenita cu legamantul ca va stapani pamantul si vor avea sclavi, profitorii neintelegand ca e vorba de Imparatia Cerurilor. Antisemitismul e o smecherie a pseudoevreilor, care se inchina lui mamona si care conduc lumea, de a arunca vina lor inapoi pe nevinovatii care se apara de parsivitatea si exploatarea subversiva a sinagogii lui satan.
   Cei dintre ei care vad la oameni chipul lui Dumnezeu si au suflet milostiv nu au cum sa fie evrei/trecatori, in ultimul ceas se vor intoarce la Hristos si vor fi vesnici.

   am divagat si era sa uit ideea,
   Cum sa te inchini la zeul pamant/mama natura/Isis/Pachamama/mama Kali sau cum se mai numeste, fara sa inveti geografie si istorie? Am dat-o la ordin in d-alea de la Vatican cu “omul e cel mai mare dusman al pamantului”?

 6. Iata de ce jidanii au fost si vor fi uriti de toate natiile mai putin de corciturile din SUA. Juie midanii !

 7. Cu umor din asta se crapa fundamentele “corectitudinii politice” BRAVO !

 8. Cred ca e cel mai “tare” scris de autor anul asta!
  O singura observatie, “supremasismul” este format in romaneste “supremaŢismul”
  In rest, sanatate si la amuzanta revedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *