Home / Actualitate / Biserica NU va îndemna la vaccinare, informează ÎPS Teodosie

Biserica NU va îndemna la vaccinare, informează ÎPS Teodosie

Incorect Politic
Decembrie 19, 2020

Au ce căuta vaccinații în Împărăția lui Hristos? Cine-și vinde sufletul aparține de diavol, iar acceptarea acestui vaccin otrăvitor este echivalent cu o vînzare de suflet.

Biserica nu va îndemna la vaccinare, informează ÎPS Teodosie

Via ActiveNews:

Propunerea Secretariatului de Stat pentru Culte, condus de omul lui Ion Iliescu, Victor Opaschi, de a implica preoții în campania de convingere a oamenilor să se vaccineze anti-Covid nu a fost agreată de reprezentanții Bisericii Ortodoxe. Astfel, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat că nu va susține vaccinarea atâta timp cât nu se vor face analize ale vaccinului de către organisme independente, informează ziarul Național.

Secretariatul de Stat pentru Culte a organizat o videoconferință controversată cu reprezentanții Guvernului și ai celor implicați în Comitetul național de coordonare  a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) pentru a propune implicarea tuturor cultelor religioase în campania pentru promovarea vaccinării. Ideea centrală a dezbaterii a fost aceea că, fiind o acțiune de masă și de maxim interes public, vaccinarea trebuie să antreneze toate cultele religioase din România, încă din fazele timpurii ale acestui demers. Printre participanți s-au numărat Raed Arafat, Gheorghe Sorescu, secretar de stat în MAI, Sergiu Nistor, consilier prezidențial pentru cultură, culte și minorități, Victor Opaschi, secretar de stat pentru Culte, col. dr. Valeriu  Gheorghiță,  președintele CNCAV, precum și dr.Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele CNCAV. ”Prin strategia de vaccinare, România își propune să asigure accesul la vaccinare în condiții de siguranță, eficacitate și echitate pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV-2 și limitarea pandemiei de Covid-19 pe teritoriul țării”, a precizat col. dr. Valeriu Gheorghiță. Discuțiile s-au axat pe rolul cultelor religioase în informarea cetățenilor cu privire la campania de  vaccinare  împotriva  Covid-19, precum și pe necesitatea unui dialog constant între cultele religioase și  reprezentanții  statului, dialog necesar pentru succesul campaniei de vaccinare, transmite sursa citată.

Mai mulți reprezentanți ai cultelor din România au declarat pentru ActiveNews cu nu au avut nici o cunoștință despre această inițiativă!

ÎPS Teodosie: Preoții ortodocși nu fac campanie pentru vaccinare că nu acesta este rolul nostru

”Noi nu ne apucăm să facem campanie pentru vaccinare, că nu acesta este rolul nostru. Noi nu facem propagandă politică și nu suntem un vehicul de transmitere a acestui mesaj”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pentru ziarul Național.

Preoții ortodocși nu vor recomanda niciun vaccin până nu vor ști cu exactitate ce conține, prin efectuarea unor analize independente, susține arhiepiscopul Tomisului. ”Mai întâi trebuie să cunoaștem ce conține acest vaccin. Noi nu luăm nimic cu ochii închiși. Atât de prudenți trebuie să fim. Mai întâi trebuie să ne documentăm și să știm sigur. Întâi să vedem ce este, nu luăm nimic fără să ne punem la curent. Există frici în societate foarte copleșitoare. Oamenii întreabă ce să facă, dar le spunem că nu este obligatoriu. Și noi nu recomandăm ce nu cunoaștem. Nu putem face asta până nu se face o analiză pertinentă a vaccinului, trebuie să existe niște specialiști neutri, oameni cu frică de Dumnezeu printre medici, care au conștiință. Mai întâi trebuie să verificăm, apoi să recomandăm. Pentru că noi lucrăm cu adevărul, care este de la Dumnezeu, acesta este invincibil, nealterat vreodată, dar cele materiale pot fi oricând alterate și nu știm ce pot lovi. Vom cere analiză chimică de laborator să vedem ce conține. Nu vedeți că și măștile au fost falsificate? Și de unde știm noi că vaccinul nu va avea efecte adverse peste 10 ani sau mai puțin? Am ascultat specialiști care au spus că, dacă nu se lasă o perioadă de testare, nu ai siguranță. Dar politicienii ne spun că ne dau ce este mai bun, dar nici ei nu știu ce dau”, a mai precizat  ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Vrednic este!

3 comments

 1. Templul Duhului Sfant este trupul omului nascut din nou din apa si Duh sfant.
  A te injecta cu gene straine, modificate, inseamna sa modifici ce a facut Dumnezeu pentru vesnicie, inseamna ca Il respingi, ca nu esti mnultumit de Dumnezeu, respingi chemarea la mantuire.

 2. Foarte grea lupta cu slugile Satanei!

 3. Înalt Prea-Sfinte Părinte Teodosie, cea mai bună dovadă a consecințelor și efectelor nefaste ale diverselor vaccinuri trebuie căutată în chiar consecințele și efectele lor incontestabile, consecințe și efecte vizibile pe cei vaccinați, bărbați sau femei, copii de orice vârstă sau chiar bătrâni de peste 80 de ani. Nu pot exista dovezi mai bune și mai la obiect decât acestea. În procesul lor, contra criminalei industrii farmaceutice mondiale, victimele vaccinurilor și familiile acestora au fost apărate de renumitul avocat Robert Kennedy, nepotul fostului președinte american John Fitzgerald Kennedy, asasinat în urmă cu aproape 60 de ani.
  Noi, călugărițele mânăstirilor din Moldova de Sus, ne uităm noapte de noapte la video-clipul american VAXXED, care vorbește de efectele teribile, ale mai multor vaccinuri, asupra copiilor din Statele Unite ale Americii.
  Îngrozite de cele aflate, convinse că vaccinarea nu poate fi decât opera Necuratului, a slugilor și uneltelor lui satanice, ne rugăm zi și noapte pentru odihna sufletelor celor morți din cauza vaccinurilor criminale, pentru alinarea suferințelor milioanelor de copii rămași în viață, dar ajunși mutilați, handicapați sau dizabiliști. Nu mai puțin, ne rugăm și pentru părinții, pentru familiile copiilor uciși sau mutilați prin vaccinare.
  Dumnezeu să aline durerea acestora, să-i ajute a demasca pe ucigașii, falșii farmaciști și falșii medici ce le-au omorît copiii.
  În vara acestui an, Justiția Statelor Unite a condamnat criminala industrie farmaceutică la plata unei despăgubiri de 34 de miliarde de dolari, pentru miile de vaccinați americani, pentru familiile acestora.
  Video-clipul american VAXXED expune fapte concrete, realitatea a mii și mii de copii pociți sau uciși prin vaccinare, cu complicitatea unor medici la fel de iresponsabili și criminali.
  Luminați de Sfânta Învățătură a Domnului nostru Iisus Cristos, creștinii știu că vaccinarea este o făcătură diavolească, contra lui Dumnezeu, a întregii Omeniri, a întregii Creații.
  Binecuvântați-mă, Înalt Prea-Sfințite,Binecuvântați Sfânta mânăstire Văratec, binecuvântați întreg poporul român, persecutat și urgisit de nedemnii lui conducători de azi.
  Maica Pelaghia Ciobotea

Leave a Reply

Your email address will not be published.