Home / Internațional / Scrisoare deschisă a profesorului Jean-Bernard Fourtillan contra Institutului Pasteur

Scrisoare deschisă a profesorului Jean-Bernard Fourtillan contra Institutului Pasteur

Redacția Internațională
Incorect Politic
Aprilie 18, 2021

SCRISOAREA DESCHISĂ A PROFESORULUI JEAN-BERNARD FOURTILLAN

CONTRA INSTITUTULUI PASTEUR

 

De asemenea, profesorul Jean-Bernard Fourtillan acuză doamna Brigitte Jolivet, vice-președinta Tribunalului Judiciar Paris și pe procurorul Romain Manie Samson

 

I

 

Plângere penală contra Doctorului Olivier SCHWARTZ (director științific al Institutului Pasteur), pentru minciuni și deformare a adevărului, fapte prejudiciabile pentru notorietatea mea științifică și pentru popoarele lumii, pe care vreu să le protejez,

Plângere penală în legătură cu reportajul televizual FRANCE 2, de duminică, 15 noiembrie 2020,

Plângere penală în legătură cu reportajul pe marginea Filmului HOLD UP, realizat de Pierre BARNERIAS.

 

În Filmul HOLD UP, pasajul ce mă privește durează 3 minute și 25 de secunde (a se vedea punctul 1), în cursul cărora vorbesc despre trei brevete depuse de Institutul Pasteur în 2003 și 2011:

 • – Două brevete depuse în Europa și Statele Unite ale Americii, cu aceleași date de prioritate, la 2 decembrie 2003: un brevet europoean EP 1694 829 B1 (Piesa 2) și un brevet american US 012.8224 A1 (Piesa 3).
 • – Brevetul depus, în 2011, în Statele Unite ale Americii: Brevet american US 8,243,718 B2 (Piesa 4), care este continuarea brevetelor din 2003, cu aceeași dată de prioritate, 2 decembrie 2003. Acest brevet descrie același virus ca cele două brevete din 2003, adică; coronavirusul artificial Sars-CoV1, inventat de Institutul Pasteur înainte de 2003, căruia Institutul Pasteur i-a dat alt nume Sars-CoV-2.

 

Explic, cu detaliile necesare, datele și procedeele de frabricare Covid-19, începând cu 2011.

Covid-19 este rezultatul inserției de 4 segmente de ARN ale virusului VIH1, virusul SIDEI, în genomul Coronavirus Sars-CoV2.  În această chestiune, Institutul Pasteur susține că virusul Covid-19 este identic cu Sars-CoV2, căci el vrea să ascundă prezența virusului SIDA în Covid-19, care face din acest virus artificial un virus ucigaș.

 

Reportajul televiziunii France 2, despre filmul Hold Up durează 3 minute și 26 de secunde (Piesa 5).

 

Plângerea mea se referă la 43 de secunde, între minutul 1-14 secunde și minutul 1 – 57 de secunde, cu evenimentele următoare:

 

1). Între minutul 1 – 14 secunde și minutul 1 – 35 de secunde, adică vreme de 21 de secunde, televiziunea France 2 a făcut un rezumat mincinos, din care lipsesc toate detaliile tehnice asupra brevetelor și dovezilor de fabricație ale virusului artificial Covid-19 de către Institutul Pasteur, pe care le dădusem vreme de 3 minute 25 de secunde în filmul Hold-Up.

 

2). Între minutul 1- 35 secunde și minutul 1 – 40 secunde, adică vreme de 5 secunde, pe ecran apare un singur brevet, brevetul american US 012.8224 A1 (Piesa3), deși eu prezentasem 3 brevete în filmul Hold-Up. În același timp, un comentator, neidentificat, declară: « Odată în plus, este fals, brevetul nu privește virusul Covid-19, ci un alt coronavirus ». Responsabilii Institutului Pasteut mint când spunând despre Covid-19este Sars-CoV-2. Iar brevetul despre care spun că nu este al Covidului-19 este de fapt brevetul american Sars-Cov2, absolut identic cu Sars-Cov1. Efectiv, ei nu au putut breveta Covid-19, obținut cum am spus mai sus, prin inserția VIH1 în Sars-CoV2 (identic cu Sars-Cov-1) căci, pe de o parte, examinatorii brevetului nu ar fi acceptat niciodată o asemenea invenție, și, pe de alta, evident, ei voiau să ascundă prezența virusului SIDEI în virusul artificial Covid-19, care va face ca vaccinul să fie mortal.

 

3). Între minutul 1 – 40  secunde și minutul 1 – 57 secunde, adică vreme de 17 secunde, Doctorul Olivier SCHWARTZ, directorul științific al Institutului Pasteur, spune: « Și, mai ales, Institutul nu inventează noi viruși. Brevetul de invenție e un termen tehnic, e vorba de protejarea unui procedeu, un mod de a face un test-diagnostic, un tratament; asta nu înseamnă că am inventat un virus ».

 

Doctorul Olivier SCHWARTZ minte când spune că Institul Pasteur nu a inventat niciodată un VIRUS, pentru că trei brevete ale Institutului Pasteur sunt brevete de invenție ce protejează un nou virus, după cum este indicat:

 

În titlurile:

 

– Brevetului European din 2003 EP 1694 829 B1 (Piesa 2): NOUA TULPINĂ DE CORONAVIRUS ASOCIATĂ CU SRAS ȘI APLICAȚIILE SALE

 

 • Brevetului American din 2003 US 012.8224 A1 (Piesa 3): NOVEL STRAIN OF SARS-ASSOCIATED COORONAVIRUS AND APPLICATIONS THEREOF.

 

 • – Brevetului American din 2011 US 8,243,718 B2 (Piesa 4): STRAIN OF SARS ASSOCIATED CORONAVIRUS AND APPLICATIONS THEREOF.

 

În termenii ascunși:

 • – Ai Brevetului European din 2003 EP 1694 829 B1 (Piesa 2), la pagina 3:

(0001) Prezenta invenție privește noua tulpină de coronavirus asociată sindromului respirator acut sever (SRAS), provenită din prelevarea repertoriată sub numărul 031589, efectuată la Hanoi (Vietnam), pe molecule de acid nucleic din genomul respectiv, proteine și peptide codate de moleculele de acid nucleic și aplicațiile lor, mai ales ca reactivi de diagnostic și/sau ca vaccin.

 

 • Ai Brevetului American din 2003 US 012. 8224 A1 (Piesa 3), pagina 1:
 • (57) Abstract: The invention relates to a novel strain of severe acute respiratory syndrome (SARS)- associated coronavirus, resulting from a sample collected in Hanoi (Vietnam), reference number 031589, nucleic acid molecules originating from the genome of same,proteins and peptides coded by said nucleic acid molecules and, more specificaly, protein N and the applications thereof, for example, as diagnostic reagents and/or as a vaccine.

 

Ai Brevetului American din 2011 US 8,243,718 B2 (Piesa 4), pagina 1: (57) (57) Abstract: The invention relates to a novel strain of severe acute respiratory syndrome (SARS)- associated coronavirus, resulting from a sample collected in Hanoi (Vietnam), reference number 031589, nucleic acid molecules originating from the genome of same,proteins and peptides coded by said nucleic acid molecules and, more specificaly, protein N and the applications thereof, for example, as diagnostic reagents and/or as a vaccine.

 

Este vorba de o minciună nerușinată, prin care Doctorul Olivier SCHWARTZ, responsabilul Institutului Pasteur, ca Director științific, îi tratează pe interlocutorii săi ca pe niște imbecili.

 

O astfel de eroare voluntară este fatală Institutului Pasteur, care încearcă să ne facă să credem că Sars-CoV 1, identic cu Sars-CoV2 și Covid-19, care decurge, ar fi viruși naturali.

 

Precizăm că Doctorul Olivier Schwartz a spus aceeași minciună într-un articol din Science et Avenir, publicat la 20 Martie 2020 (Piesa 6).

Olivier Schwartz

 

II

Institutul Pasteur neagă evidența cu disperare, lansând zvonul că va depune plângere contra Profesorului Jean-Bernard Fourtillan. Videoclipul canalului Jasper Mader « Alertă Vaccinuri », din 20 august, a fost văzut de peste trei milioane și jumătate de persoane, printre care figurează Președintele Trump, Președintele Putin și majoritatea guvernanților din lumea întreagă, după cum atestă lInformateur din 9 noiembrie 2020 (V. Piesa 7).

 

Publicată de către Q-actus, organismul de informații Q-anon (US Intelligence Service), sub formă de Q-Videoclip, această informație precizează că președinții Trump și Putin, ca și, practic, toți guvernanții lumii, au văzut videoclipul Jasper Mader din 20 august, care denunță fabricarea virusului Covid-19 de către Institutul Pasteur, dinn Franța. A se citi josul paginii e-mailului (Piesa 7).

 

Acest anunț a avut scopul de a aduce la cunoștința Institutului Pasteur, a lui Macron și  a celor din Noua Ordina Mondială că Trump și Mike POMPEO știau totul cu privire la originea lui Covid-19, în momentul vizitei sale fulger la Elysée – 16 noiembrie 2020, vizită foarte discretă, în cursul căreia Mike POMPEO s-a întâlnit numai cu MACRON și Jean-Yves LEDRIAN. Fără îndoială, cercetătorii Institutul Pasteur, Macronia și Francezii membrii al Cabalei, care cunosc adevărul, sunt puțin numeroși, cel mult zece persoane.

Între timp, a avut loc difuzarea oficială a filmului HOLD UP (miercuri, 11 noiembrie, orele 11,00), cenzurat apoi, pe 12 noiembrie, la orele 18,35). Motivul acestei cenzuri a fost intervenția mea de 3 minute și 25 de secunde, în cursul căreia am dezvăluit întregul  Adevăr cu privire la fabricarea virusului Covid-19 de către Institutul Pasteur, plus cele trei brevete ale Institutului Pasteur, care protejează această fabricare. Aceste evenimente s-au produs între 9 noiembrie și 16 noiembrie 2020 și au declanșat o panică incredibilă printre cei de la Institutul Pasteur, MACRON și complicii lor apropiați, la curent cu întreaga afacere, care se știau condamnați. Toți aceștia repetă în neștire că afirmațiile profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN sunt Fake News difamatoare și că vor depune plângere contra lui. De atunci, ei cenzurează toate intervențiile profesorului FOURTILLAN, în care acesta repetă aceleași adevăruri:

– Hold Up cenzurat (12 noiembrie, ora 18,35), cu interdicție de redifuzare.

– You tube cenzurează toate videocliprile lui Jasper Mader, postate după 20 august 2020.

 

III

Înnebunit și obsedat de nevoia ascunderii Adevărului, aflat în imposibilitate de a dezminții acuzațiile profesorului FOURTILLAN, Institutul Pasteur a cerut platformei OVH cenzurarea sitului www.verite-covid19.fr, în care am spus întregul adevăr despre virusul Covid-19 și vaccinurile anti Covid-19 (Piesa 8). Din fericire, pentru a justifica eliminarea noastră de pe platforma OVH de difuzare, acesta ne-a adresat Cererea expresă a Institutului Pasteur (Piesa 9).

 

Dincolo de faptul că Cererea-Ordin a Institutului Pasteur este absolut ilegală, pentru că nu este însoțită de comisiunea Interpol nici de o decizie judiciară confirmând falsitatea informațiilor difuzate de situl www.verite-covid19.fr, această notificare este o mărturisire de vinovăție din partea Institutului Pasteur, care arată că cele denunțate de noi sunt difamatorii pentru Doctorul Frédéric Tangy și Institutul Pasteur, fără să îndrăznească însă a spune că afirmațiile noastre ar fi faslse.

 

IV

În încercarea lor de a neutraliza profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN, Institutul Pasteur, Președintele MACRON și complicii lor m-au convocat la Tribunalul Judiciar din Paris (Piesa 10), sub pretextul unei proceduri deja încheiate la 11 martie 2020, în cursul căreia am răspuns la toate întrebările, ceea ce mi-a permis să arăt că cele opt acuzații ale ANSM (Agenția Națională de Securitate a Medicamentelor), din 19 septembrie 2019, erau lipsite de orice fundament.

 

În graba lor de a-l neutraliza pe profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN, l’Institut Pasteur, Președintele MACRON și complicii lor m-au convocat la Tribunalul Judiciar din Paris (Piesa 10) sub pretextul inculpării într-o procedură deja reglată la 11martie 2020, când am răspuns la toate întrebările, ceea ce mi-a permis să arăt că cele 8 acuzații ANSM (Agenția Națională de Securitate a Medicamentului), și ale doamnei Agnès BUZYN (ministereasă a Sănătății, la data de 19 septembre 2019), sunt lipsite de orice fundament.

Această convocare judiciară a fost de fapt o cursă tâlhărească!

Joi dimineța, 26 noiembrie 2020, orele 9,30, un comandou de 4 ofițeri ai Jandarmeriei Naționale (OCLAESP Marsilia) a năvălit în reședința mea izolată în plină câmpie (comuna Saint Privat les Vieux, departamentul Gard). Comandoul era însoțit de o persoană ce a fost văzută de martori, într-un automobil aparent banal, echipat însă cu mijloace de ascultare și de localizare. Personal, eu nu am văzut această persoană, rămasă discretă, în sensul că nu a însoțit comandoul ce a dat buzna în locuința mea, iar în cursul percheziției mi s-a confiscat tot materialul informatic.

Totul s-a petrecut altfel decât percheziția efectuată la domiciliul meu din Poitiers, cu un an înainte, la 12 noiembrie 2019, la care au participat cam 40 de ofițeri de Poliție judiciară, jandarmi, etc., sub direcția Judecătoarei Brigitte JOLIVET, când zecile de polițiști și jandarmi s-au prezentat la domiciliul meu (din Poitiers) și m-au arestat imediat. La orele 10 dimineața, Judecătoarea Brigitte JOLIVET a înțeles totul, citind documentul confidențial pe care îl adresasem Președintelui MACRON pe 29 octombrie 2019 (Piesa 11).

Pe lângă remiterea convocării judiciare (Piesa 10) și contrar percheziției din 12 noiembrie 2019, când s-au mulțumit cu copierea conținutului  computerelor mele, de data asta mi s-a confiscat tot materialul informatic:

– Două computere: un MacBook Pro și MacBook Air.

– Un IPAD utilizat de soția mea

– Vreo 20 de stikuri (chei USB).

 

Ne-au fost lăsate cele două telefoane, mulțumindu-se doar cu notarea numerelor.

Ceva mi s-a părut suspect și mi-a dat de gândit: mi s-a cerut pașaportul! Așa că am decis să nu mă prezint la Tribunalul din Paris, pe 4 decembrie. Le-am arătat doar Cardul de Identitate, spunându-le că pașaportul este la Poitiers. După ce au percheziționat și confiscat toat materialul informatic, ei au plecat le orele 11,15.

La orele 19,00, aceeași zi, proprietarul locuinței mele, care văzuse persoana ce însoțea cei 4 jandarmi, mi-a telefonat pentru a-mi da numărul de telefon al unui ofițer de la Poliția judiciară Poitiers, comandantul de poliție Petit-Jean, pe care trebuia să-l sun deurgență la numărul 07 86 46 60 53. La ora 19,26 am expediat un SMS Dlui Petit-Jean, confirmând că am primit convocarea primită de la comandoul OCLAESP din Marsilia, și că mă voi prezenta unde mi se cere.

Apoi, la ora 20,30, am trimis Dlui Petit-Jean următorul SMS:

Dragă Domnule,

Confirm că am primit Convocarea Doamnei Brigitte Jolivet, pentru vineri 4 decembrie la Tribunalul judiciar din Paris. Ea mi-a fost remisă dimineața asta, de către comandoul jandarmeresc OCLAESP din Marsilia. Confirm că mă voi prezenta pe 4 decembrie 2020, orele 10,00, la Tribunalul Judiciar din Paris.

Cu toată cordialitatea,

Prof. Jean-Bernard Fourtillan

 

La ora 20,36, Dl. Petit-Jean răspunde cu următorul SMS:

Bună seara, Dle. Fourtillan,

Doamna Jolivet dorește să vă recuperați pașaportul, de la domiciliul din Poitiers. Doriți să asistați la operația de percheziție ori vreți să desemnați un reprezentant (care ar putea fi fiul vostru Mathieu)? Fără răspuns din partea Dv, voi fi obligat să desemnez doi martori.

Cu toată cordialitatea,

Comandant de Poliție, Jérôme Petit-Jean

 

La 20,37 am răspuns:

Fiul meu, Mathieu, poate recupera pașaportul, care este în sertarul stânga al vechiului birou dintre cele două ferestre ale Camerei pentru prieteni, din apartamentul meu din Poitiers.

N-aveți decât să îl contactați, el vă va da pașaportul, pentru a-l trimite doamnei Jolivet. Cu cordialitate,

Jean-Bernard Fourtillan

 

La 20,40, comandantul Petit-Jean răspunde:

 

Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.

 

Motivul necunoscut al convocării, confiscarea informaticii și a pașaportului m-au decis să nu mă prezint la convocarea respectivă, care nu putea avea alt scop decât arestarea mea, pentru a fi închis, astfel încât să nu mai pot difuza adevărul despre Covid-19.

 

V

Privare nejustificată de toate mijloacele mele financiare

Începând cu 30 iulie 2020, toate mijloacele mele de plată mi-au fost suspendate: Cardul bancar, Cecurile, Accesul la Bancomat și orice informații eventuale, deși conturile Banca Națională Paris și Banca Poștală erau bine aprovizionate, 15 000 Euro primul și 25 000 Euro al doilea, după cum adeveresc dovezile ce mi-au fost trimise de cele două bănci.

În plus, din ordinul « Justiției », conturile Fonds Josefa și ale societății Sodeval (ONG-uri ce sprijineau pe prof. Fourtillan) au fost sechestrate începând cu 12 noiembrie 2019, fără justificare financiară sau judiciară.

 Pentru a fi neutralizat pe toate planurile, se înceracă înfometarea și distrugerea mea, pur și simplu.

______

 

Piese anexe

 

Piesa  1 – Extras dIN Filmul Hold up, pasajul privind profesorul Jean-Bernard FOURTILLAN (https://youtu.be/3Z1-O-vsoU8)

Piesa  2 – Brevet European EP 1694 829 B1 din 2003 (dată prioritară)

Piesa 3 – Brevet Américain US 012.8224 A1 din 2003 (date prioritară)

Piesa 4 – Brevet Américain US 8,243,718 B2 din 2011 (dată prioritară)

Piesa 5 – Extras din Buletinul de Știri France 2, orele de 20,00 de duminică 15 noiembrie 2020 (https://youtu.be/he7Nnxz_lUs)

Piesa 6 – Articolul din Sciences et Avenir, din 20 martie 2020

«  Covid-19 : Non, le coronavirus n’est pas une invention de l’Institut Pasteur » (Covid-19: Nu, coronavirusul nu este o invenție a Institutului Pasteur).

De Irene Lacamp, 20.03.2020 la orele 1840

La 17 martie 2020, Institutul Pasteur a fost ținta unui videoclip conspiraționist, care îl acuză pe nedrept, pe baza unui brevet din 2004, că a inventat noul coronavirus ce a provocat pandemia Covid-19.

Creat în 1887, Institutul Pasteur este o fundație fără scop lucrativ, care prin activități de cercetare și de sănătate publică contribuie la prevenirea și tratamentul bolilor, mai ales cele infecțioase.

Epidemia de Covid-19 este însoțită de una de « fake news », zvonuri privind pretinsa invenție a virusului de către un laborator chinezesc, e-mailuri și mesaje mincinoase WhatsApp în perioada apropierii împușcărierii la domiciliu a Francezilor, de către Președintele Emmanuel Macron, etc. La 17 martie 2020,  a venit rândul Institutului Pasteur să fie atacat de un videoclip conspiraționist, ce îl acuză că a creat virisul Covid-19, fiind vinovat de pandemia actuală. Pentru a convinge internauții de adevărul afirmațiilor sale, autorul acestui videoclip se sprijină pe un document: brevetul depus de Institutul Pasteur în decembrie 2003, care citează cercetători CNRS și Inserm.

« Printr-un Comunicat din 18 martie 2020, Institutul Pasteur anunță că acest vidoclip conspiraționist, care în momentul de față circulă pe Web, este fals. În 2003, Institutul Pasteur nu a inventat nici virusul Covid-19, nici coronavirusul, care inițial a fost numit Sars-CoV-2, ci un candidat-vaccin contra unui alt coronavirus numit Sars-CoV-1.

Documentele mentionate privesc nu Sars-CoV-2 ci Sars-CoV-1.

SARS-CoV-2 este un virus ce aparține familiei Coronaviridae. Această familie de viruși cuprinde agenți patogeni responsabili de boli benigne ca gripele sezoniere, dar și boli mai grave precum Sindromul respirator din Orientul Mijlociu, (apărut în 2012) sau Covid-19, remarcat în China, probabil în noiembrie 2019. Totuși, primul coronavirus a apărut recent, provocând simptome clinice grave și numeroși morți. El este Sars-CoV-1, associat unui sindrom respirator acut sever (SRAS în franceză, sau SARS în engleză).

Acest Sars-CoV-1, apărut și el în extremul Orient (2002), a provocat o epidemie cu peste 8 000 de cazuri și aproximativ 800 morți, amintește Institutul Pasteur în Communicatul său. La data respectivă, epidemia a dispărut rapid, datorită unor măsuri de sănătate publică, la scară internațională (alertă mondială OMS, izolări, carantine, etc.). Totuși, înaintea dispariției epidemiei, Institutul Pasteur studiase virusul respectiv, ca și alte organisme de cercetare, precum Institutul Koch, din Germania.

« Institutul Pasteur este o fundație cu scop non-lucrativ, cu misiunea de a contribui la prevenirea și tratamentul bolilor, mai ales infecțioase, în special prin  cercetare », amintește Comunicatul. De altfel, în cadrul  misiunii sale, Institutul Pasteur, studiază și alți agenți patogeni cunoscuți sau abia apăruți precum virusul H1N1 sau virusul Ebola, dar atunci a studiat mai ales genomul Sars-CoV-1, cu scopul de a pregăti un vaccin contra acestui coronavirus, văr cu Sars-CoV-2.

Documentele erau în legătură cu inventarea unui vaccin, contra acestui virus.

Documentele citate de autorul videoclipului privesc cercetările Institutului Pasteur de acum aproximativ 17 ani, cercetări privind virusul Sars-CoV-1, care provocase prima epidemie mortală, ca din senin.

Mai precis, aceste surse încep prin arătarea amănuțită a elementelor genomului unei tulpine a acestui virus Sars-CoV-1 “[prelevată] et repertoriată sub n°031589 la Hanoï” : aceste surse descriu structura fragmentelor materialului genetic al virusului, precizând modul cum aceste secvențe genomice codează proteinele indispensabile pătrunderii și înmulțirii virusului în celulele omenești. Dacă acest virus, ca și Sars-CoV-2, ar fi fost sintetic sau artificial, în acest caz secvența sa ar fi prezentat urme de manipulare omenească, după cum explică Directorul științific al Institutului Pasteur, Olivier Schwartz, în  videoclipul anti “fake-news”, publicat pe 11 martie.

Apoi documentul explică modul cum cercetătorii au avut ideea de a utiliza anumite fragmente ale genomului, pentru a elabora « preparații imunogene », adică încercări de vaccinuri. « Unul dintre acestea vaccinuri-candidat a fost bazat mai ales pe platforma rujeolă, precizează Institutul Pasteur în Comunicatul său: Una dintre aceste preparații fusese fabricată prin modificarea vaccinului contra rujeolei, astfel încât să se integreze secvențe de Sars-CoV-1. Nu însă pentru a provoca boala într-un scop banditesc, Doamne ferește, ci pentru a provoca o reacție imunitară capabilă de a proteja oamenii de Sars, într-un scop absolut binevoitor! Acest ultim vaccin-candidat a fost și cel mai interesant. El nu a putut fi însă testat, pentru că, din fericire, epidemia dispăruse între timp, și nu se mai găseau pacienți pe care vaccinul-candidat să poată fi testat », explică Institutul Pasteur.

Sursele evocate în acest videoclip complotist nu privesc întru nimic inventarea sau construirea unui nou virus. Ele descriu doar  genomul unei tulpine de Sars-CoV-1 culeasă pe un bolnav, apoi metoda de fabricare de vaccinurilor-candidat, necunoscută mai înainte.

În niciun caz, brevetul respectiv nu era actul de invenție al unui nou virus.

Documentul care descrie tulpina virală Sars-CoV-1 și metoda de fabricare a vaccinurilor-candidat are codul EP1694829B1. Într-adevăr, este vorba de un European Patent, adică un brevet vizând protecția pe 20 de ani a datelor privind proprietatea intelectuală a Institutului Pasteur. «  »

Totuși, deși termenul de « invenție  » apare de mai multe ori în acest brevet, el nu privește virusul Sars-CoV-1 însuși, pe care Institutul Pasteur l-a prelevat și studiat; el privește doar strategia de pregătire a vaccinurilor, pe care cercetătorii, numiți atunci inventatori,le-au elaborat. Este vorba de strategia de pregătire a vaccinurilor, nu de inventare a virușilor.

Depus în urmă cu peste 16 ani, acest brevet ar putea salva vieți.

Acest video-clip readuce în actualitate un brevet pe care l-am fi putut crede uitat și depășit de actualitate.

Virusul nu este îmbătrânit, nici depășit. De mai multe săptămâni, Institutul Pasteur reutilizează metodele descrise în acest document, cu scopul, de această dată,  de a pune la punct un vaccin (contra virusului Covid-19), și a unui test de diagnosticare serologică (bazat pe detecția anticorpilor specifici ce acționează contra virusului însuși, detecția lui Sars-CoV-2 fiind dificilă și costisitoare, după cum susține institutul de cercetare.

Sars-CoV-1 și Sars-CoV-2 sunt diferiți. Totuși, ei au în comun mai multe elemente, astfel că ce se știe despre unul poate adaptat și reaplicat pentru a lupta contra celuilalt.

Deformate de către autorul videoclipului, cercetările Institutului Pasteur ar putea deci să salveze multe vieți, micidecum să amenințe omenirea cu exterminarea prin vaccinuri otrăvite.

Piesa 7 – E-Mailul Informatorului din 9 noiembrie 2020 (Q-VIDEOS)

Piesa 8 – document PDF:« Toute la Vérité sur Covid-19 et les Vaccins anti Covid-19 » (Întregul adevăr despre Covid-19 și Vaccinurile anti Covid-19).

Piesa 9 – Justificarea trimisă de OVH, la 24 noiembrie 2020, sitului www.verite-covid19.fr pentru a explica eliminarea de pe platformă și cenzura.

Traducerea în limba română:

 

 

ANTOINE COMTE                             CAMILLE SOULEIL BALDUCCI

OVH SAS

2, rue Kellermann

59100 ROUBAIX

LRAR no 1A 180 700 1768 2

Paris, 16 noiembrie 2020

Obiect :

Notificarea unui conținut ilicit pe situl http://www.verite-covid19.fr

Articol 6 I. 5. al legii pentru încrederea în economia numerică, din 21 iunie 2004

Doamnă, Domnule,

 

Eu reprezint interesele

– INSTITUTULUI PASTEUR, fundație recunoscută de utilitate publică, domiciliată la numărul 25-28, strada Docteur Roux, 75015 Paris, reprezentată de către Directorul ei General,

– și ale Domnului Frédéric TANGY, născut la 12 iulie 1953 la Paris, de naționalitate franceză, profesor la Institutul Pasteur, domiciliat chiar la Institutul Pasteur, numărul 25-28, strada Docteur Roux, 75015 Paris,

 

Conform dispozițiilor articolului 6 I. 5 al legii nr 2004-575, din 21 iunie 2004, vă aduc la cunoștință existența unor informații cu caracter ilicit pe situl http://www.verite-covid19.fr, pe care îl gestionați.

 

Începând cu 20 august 2020, acest sit a lansat online videoclipuri ce afectează direct și în mod grav cauza clienților mei, acuzați că au fabricat virusul COVID-19, pe care l-au difuzat intenționat în China, cu scopul de a fabrica un vaccin destinat a ucide numeroase persoane.

 

1.

 

Filmul de 8 minute 52 secunde, intitulat « ALLERTE VACCIN », accesibil la http:// www.verite-covid19.fr/verite.mp4, conține, după cum a constatat portărelul,  alegații profund difamatoare, întrucât se afirmă că :

– « Virusul Covid-19 a fost fabricat în Franța »,

 

Cabinet avocat – 25 rue COQUILLIERE, 75001 Paris

                                                                                                                telephone 01 42 72 27 99 – telecopie 01 42 72 10 08

 

– « Când spune că Virusul Covid-19 nu este chinezesc, China nu minte !

– « Vaccinul și nanoparticulele sunt amestecate în siringă. Deci vaccinul și nanoparticulele sunt injectate simultan în corpul omenesc. Din chiar această clipă, telefonul vostru portabil l-a și localizat pec el vaccinat. Apoi, grație magiei rețelelor 5G, localizarea vaccinatului nu mai este un secret pentru autorități ».

 

– « Covid-19 este un coronavirus artificial fabricat în Franța, de către Institutul Pasteur, pe baza coronavirusului natural Sarscov (…) colectat prin spălarea bronho-alveolară a pacienților infectați de acest coronavirus Sarscov. Spălarea bronho-alveolară a celor infectați a fost efectuată de către cercetătorii Institutului Pasteur, înainte de 2003, la Spitalul Francez din Hanoi, în Vietnam » ;

 

– « Părintele virusului Covid-19 este Doctorul Frédéric TANGY, directorul Inovației vaccinale la Institutul Pasteur. Virusul Covid-19 a fost fabricat în Franța, de către cercetătorii științifici francezi ai Institutului Pasteur, pe baza coronavirusului natural Sarscov, apoi transferast la Wuhan, unde Francezii Institutului Pasteur l-au difuzat intenționat, fără știrea cercetătorilor chinezi ai laboratorului din Wuhan, fără știrea guvernului chinez » ;

 

– « Abia mai târziu, infectații prin vaccinare mor de paludism, sida sau orice altă boală, contra căreia sistemul imunitar este neputincios. În final, prin crearea forțată a unei imunodeficiențe, acest vaccin răpește organismului mijlocul de a se vindeca de orice boală, aceasta fiind crima perfectă contra omenirii »;

 

 

În acest fel se afirmă că INSTITUTUL PASTEUR și profesorul TANGY au creat virusul Covid-19, care a provocat pandemia actuală, ei fiind cauza acestei crime contra Omenirii, cea mai oribilă crimă care există.

 

Evident, se afirmă unui fapt precis, care atinge onoarea și considerația Institutului Pasteur și a profesorului TANGY.

 

2.

 

De altfel, pe acest sit este inserat linkul intitulat  « 5/09/2020 : Changement du cap », ce trimite la adresa https://www.youtube,com/watch?v=HzE5LV8X3vA ce corespunde videoclipului intitulat « Changement du cap ! Versiune scurtă AGORA TV și Jasper ».

 

În acest videoclip se afirmă că ” S-a făcut un videoclip de 8 minute, pe care vă sfătuim să îl vizionați dacă nu ați făcut-o deja. Videoclipul a fost deja vizionat de două sau trei milioane de oameni, cele opt minute arătând responsabilitatea Institutului Pasteur, fotografiile prezentând promotorii Coronavirusului, între care vedem poza Domnului TANGY.

 

Videoclipul conține acuzații difamatoare ce ating onoarea și considerația clienților mei, aceștia fiind acuzați expres că au creat virusul Covid19.

 

 

În plus, situl internet http://www.verite-covid19.fr/ prezintă un videoclip « Radio Courtosie, le 18 septembre 2020 », care conține alegații precise, de natură a atinge onoarea și considerația clienților mei, acuzați, de exemplu, că :

 

« Acest virus a fost fabricat pe baza unui eșantion anterior lui 2003, au spus că acesta (sic) n-a umblat niciodată prin China. Ei au fabticat SARS COV V1 și au spus că se numește SARS COV V1, SARS COV V1 »

 

și au trimis sistematic videoclipul din ultimul 20 august, evocându-l supra (sic), cu scopul de a incrimina Institutul Pasteur și pe domnul TANGY

 

– Veți privi cu adevărat « verité-Covid19.fr», videoclipul făcut de prietenul nostru Frédéric CHAUMONT, videoclip minunat.

 

-Sit vérité-covid19.fr (…) « Provoc pe toți cei ce știu utiliza Internetul de a merge pe acest sit pentru a vedea cele de acolo ».

 

Acest videoclip accesibil direct pe situl vostru internet spune, de asemenea, că clienții mei sunt la originea virusului Covid-19 și a pandemiei actuale, pe care o traversăm, ceea ce înseamnă caracter difamatoriu.

 

 

În sfârșit, situl vostru internet http:www.verite-covid19.fr/  conține videoclipul intitulat « Institutul Pasteur a fabricat virusul ucigaș Covid-19 » și linkul trimițând la videoclip (« https://www. youtube.com/comwatch?v-eEXOE2hppU&feature=youtu.be)»

 

Unde se spune că:

« INSTITUTUL PASTEUR a fabricat un virus ucigaș

 

– Cercetătorii unui Institut de renume fabricând vreme de ani, chiar de zeci de ani, un virus ce ucide prin folosirea unor substanțe, nu numai HIV (…)»;

 

– « Este vorba de o armă biologică. Bineînțeles, arma nu este numită armă, dar a existat intenția de a ucide mulți oameni »;

– FOURTILLAN a demascat formidabila șmecherie, fabricarea virusului ce ucide. Este vorba de ceva enorm »;

– Nu virusul este cel mai periculos. El a fost creat, în mod artificial, de către Institutul Pasteur, fără știrea Chinezilor, apoi i s-a dat drumul, intenționat »;

 

– Noi am demonstrat în mod irefutabil că Institutul Pasteur a fabricat virisul ucigaș, responsabil al pandemiei Covid19 »;

 

– Îndată ce oamenii vor fi înțeles că virusul artificial a fost creat în Franța, de către Institutul Pasteur, că este vorba de o falsă pandemie pentru a ne speria și apoi a ne vaccina cu un vaccin mortal, îndată ce oamenii vor fi înțeles, îndată ce ei nu vor mai vorbi de botnițe (…) »;

 

Odată în plus se afirmă astfel, repetat, că Institutul PASTEUR este la originea virusului Covid19 fabricat intenționat pentru a se putea face apoi un vaccin mortal, ceea ce prezintă un caracter difamatoriu pentru cei doi clienți ai mei.

 

Pentru aceste motive, afirmațiile respective constituie infracțiunea de difamare publică a unui particular, infracțiune prevăzută și pedepsită prin articolele 29, primul alineat și al 32-lea, al legii din 29 iulie 1881 asupra Presei, ansamblul articolului 93-3 al legii din 29 iulie 1882. În consecință, vă invit a pune capăt difuzării acestor informații cu caracter ilicit.

 

Subliniez, de acum, pentru că aveți cunoștință de acestea, responsabilitatea voastră poate fi angajată, pentru stocarea unor astfel de informații, în virtutea dispozițiilor articolului 6 I. 2. al legii din 21 iunie 2004.

 

Vă informez că Doamna Decan al Judecătorilor de Instrucție de la Tribunalul Judiciar din Paris a fost sesizată de aceste fapte, în urma plângerii formulată de clienții mei, cu constituirea de părți civile.

 

Vă rog să credeți, Doamnă, Domnule, în asigurarea sentimentelor mele distinse.

 

Antoine COMTE

Avocat la CURTE

 

 

 

 

Pièce 10 – Convocarea la Tribunalul Judiciar din Paris, 4 decembrie 2020, orele 1000, în calitate de inculpat și de martor assistat.

Traducerea în limba română:

CURTEA DE APEL PARIS

TRIBUNALUL JUDICIAR PARIS

 

CABINETUL Judecătoarei Brigitte JOLIVET

vice-președintă însărcinată cu instrucția,

coînsărcinată cu Romain MANIE-SANSON

Judecător de instrucție

Telefon:                 : 0144326213

Telecopie:             : 0244326943

Nr. Parchet:           : 19184001042                                    Către

Nr. Dosar:              : JI701 /19/4                                         FOURTILLAN Jean-Bernard

Identifian justiție : 1903946862J                                     3, Boulevard de Verdun

86000 – POITIERS

MOD DE CONVOCARE: PRIN OPJ/APJ

Scris de mână: remis de către

 

Detașamentul OCLAESP

Marsilia

 

CONVOCARE

 

În baza articolului 114 din Codul de Procedură Penală,

Sunteți invitat să vă prezentați în Cabinetul nostru, din Tribunalul Judiciar Paris,

La 4 decembrie 2020, orele 1000.

Tribunalul Paris

Parvisul Tribunalului Paris,

75859, Paris Cedex 17

(Metro Poarta Clichy

Etajul XV, Biroul I 15. 27

(Binevoiți să vă prezentați la Primire cu  CONVOCAREA de FAȚĂ și un act de identitate, cu cel puțin 30 de minute înaintea orei de convocare),

Pentru a fi audiat în calitate de inculpat în procedura pentru:

Comiterea, la Poitiers, pe teritoriul național ori indivizibil, în Germania, între 1 ianuarie 2017 și 12 noiembrie 2019, în orice caz în timp încă neprescris,

 

1). cercetare intervențională implicând o persoană omenească nejustificată printr-o însărcinare obișnuită fără obținerea avizului comitetului de protecție a persoanelor și a autorizației ANSM (NATINF 21550)

Pentru a fi participat ori a fi practicat o cercetare intervențională, implicând o persoană omenească, nejustificată prin însărcinare obișnuită, mai clar, pentru a fi realizat încercări clinice pe un număr de peste trei sute de persoane, fără avizul Comitetului de Protecție a Persoanelor și Autorizația Agenției Naționale de Securitate a medicamentelor și a produselor de sănătate (ANSM),

Fapte prevăzute de articolul L. 1126-5. alin. 1, 1o, articolul L. 1121-4, art. LO. 1123-1, art. L. 1123-12, art. L. 1121-1, 1o,  Cod Sănătate Publică și  pedepsite de art. L. 1126-5, al. 1 Cod Sănătate Publică.

 

2). cercetare intervențională pe o persoană omenească fără consimțământ conform (NATINF 5821)

– Pentru a fi practicat sau înlesnit practicarea unei cercetări intervenționale implicând o persoană omenească și terapii clinice pentru peste peste trei sute de persoane, fără consimțămând conform, liber și luminat, la nevoie scris, de către cel interesat sau de titularii autorizației părintești, ai tutorelui sau al altor persoane, autorități sau organe desemnate pentru a consimți sau autoriza cercetarea,

– Fapte prevăzute de art. L 1126-1, al. 1, art. L 1122-1-1 al. 1, al. 2, art. L 1122-2 paragraf II, al. 9, art. L. 1121-1 1o, 2o, COD SĂNĂTATE PUBLICĂ art. 223-8, al. 1 COD PENAL, pedepsit de art.223-8 al. 1. și art, 223-16, art. art-17, art. 223-20 COD PENAL.

 

3). cercetare intervențională implicând o persoană omenească fără subscriere prealabilă a unei asigurări garantând responsabilitatea civilă a promotorului (NATINF 5842)

Pentru a fi practicat sau înlesnit practicarea intervențională implicând o persoană omenească, terapii clinice la peste trei sute de persoane, fără subscrierea prealabilă a unei asigurări garantând responsabilitatea civilă a promotorului,

fapte prevăzute de art. L. 1126-6, art. L. 1121-10 al. 3, art. L. 1121-1 1o, 2o, art. R. 1121-4, art. R. 1121-9 Cod Sănătate Publică și pedepsite de art. L. 1126-6 Cod Sănătate Publică (5842).

 

4). exercițiu ilegal al profesiunii de farmacist (NATINF 176),

pentru a fi realizat operațiuni farmaceutice, adică pregătirea și difuzarea publică a unui produs calificat și prezentat medicament, prezentându-se sub formă de patch transdermic, fără satisfacerea condițiilor exercițiului profesiunii de farmacist, fără a fi înscris în Ordinul Farmaciștilor,

fapte prevăzute de art. L. 4223-1, art. L.4221-1. Art. L. 4221-2, art. L. 4221-3, art L. 4221-4, art. L. 4221-5, art.L. 4221-7, art. L. 4221-9, art. L. 4221-11, art. L. 4221-12, art. L. 4221-14-1, art. L. 4221-14-2, art. L. 4221-16, art. L. 4222-9, Cod Sănătate publică și pedepsite de art. L. 4223-1, al. 1 și al. 2, Cod Sănătate Publică.

 

5). deschiderea unei farmacii fără autorizație (NATINF 22425),

pentru a fi deschis și făcut să funcționeze o instituție cu activitate farmaceutică, cu fabricarea, importarea și distribuirea en gros a unui medicament sub formă de patch transdermic, fără a dispune de autorizația Agenției Naționale de Securitate a  Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (ANSM),

fapte prevăzute de art. L. 5423-3, art. L 5124-3, art. L. 5124-1, art. R. 5124-6, art. R. 5124-7, art. R. 5124-2,  Cod Sănătate Publică și pedepsit de art. L. 5423-3, art. L. 5423-7, al. 2, art. L. 5421-10, Cod Sănătate Publică.

 

6). exercițiu ilegal al profesiunii de medic (NATINF 175).

pentru a fi participat la tratamentul bolilor congenitale sau dobândite, reale sau presupuse, prin acte personale, consultații verbale ori scrise, sau prin orice alte procedee, pentru a fi prescris bilanțuri de incluziune, dispensat prezentarea unui medicament, de exemplu patchul transdermic, fără a fi titular al unei diplome, certificat sau alt titlu menționat de articolul L. 4131-1, necesar pentru exercițiul profesiunii de medic.

fapte prevăzute de articolele L. 4161-5, al. 1, art. L. 4261-1, art. L. 4111-1, art. L. 411-2, art. L. 4111-3, art. L. 4111-3-1, art. L. 4111-4. Art. L. 4112-1. Art. L. 4112-7, art. L. 4121-6 3o. 4o, art. L.4131-1, art. L. 4131-2, art. L. 4131-4 Cod Sănătate Publică și pedepsite de art, L. 4161-5, al. 1, al. 2 Cod Sănătate Publică (NATINF 175).

 

7). exercițiu ilegal al profesiunii de biolog medical (NATINF 2418)

pentru a fi participat la examene de biologie medicală, mai ales în faza pre-analitică, culegerea de elemente clinice pertinente, prin prelevarea biologică pe om, pregătirea, transportul și conservarea eșantioanelor biologice până la locul de analiză, precum și faza post-analitică, validarea, interpretarea contextuală a rezultatului și comunicarea potrivită a rezultatului către pacient, fără satisfacerea condițiilor prevăzute de articolele L. 6213-1 la L. 6213-5, necesare pentru exercitarea profesiunii de biolog medical,

fapte prevăzute și pedepsite de articolele L. 6242-2, L. 6213-1, L. 6213-2, L. 6213-3, L. 6213-2-1. L. 6242-2, L. 6242-4 din Codul de Sănătate Publică.

 

7). FALS (NATINF 69)

Pentru a fi alterat, printr-un mijloc oarecare, adevărul unui înscris ori al oricărui alt suport de gândire destinat a stabili dovada unui drept sau a unui fapt cu consecințe juridice, adică falsificând ordonanțe medicale, fapte prevăzute și pedepsite de articolele 441-1; 441-10, 441-11, 441-12, 121-2; 131-26-2 Cod Penal.

 

8). UZUL UNUI FALS (NATINF 70)

Pentru a fi făcut uzaj de un fals destinat a stabili dovada unui drept sau a unui fapt cu consecințe juridice, adică transmiterea unor ordonanțe falsificate, pentru a obține de la Laboratorul BIO 86 realizarea unor analize  de biologie medicală și transmiterea rezultatelor analizelor biologice corespunzătoare pacienților incluși în terapiile clinice menționate, fapte prevăzute și  pedepsite de articolele 441-1; 441-10, 441-11, 441-12, 121-2, 131-26-2 Cod Penal.

 

Plasat sub statutul de Martor Asistat, între 28 septembrie 2019 și 12 noiembrie 2019, pentru delictul de cercetare implicând o persoană omenească, în ciuda interdicției sau suspendării administrative (NATINF 21552),

fapte prevăzute de articolele L. 1126-5. Al. 1, 3o, art. L. 1123-12, art. L. 1121-1, Cod Sănătate Publică și pedespsite de art. 1128-5, a. 1, Cod Sănătate Publică.

 

Avocatul dumneavoastră, Maestrul FRIBOURG Marc a fost anunțat.

 

Întocmit în cabinetul nostru, la 25 noiembrie 2020,

Vice-președinta însărcinată cu instrucția,

Brigitte JOLIVET

Ștampila Tribunalului Judiciar Paris., Nr. 2020-0722

 

 

 

 

Piesa 11 – Scrisoare adresată Președintelui Republicii Franceze la 29 octombree 2019, care poate fi consultată pe situl www.verite-covid19.fr la rubrica Vaccins contenant de laluminium (Vaccinuri conținând aluminiu).

5 comments

 1. L-au incarcerat ieri , scrie Le Monde : probabil ca i-au inventat ceva sau distorsionat vreo activitate din trecut :
  titlul articolului din Le Monde:
  Essais thérapeutiques « sauvages » : le professeur Fourtillan incarcéré
  link:
  https://www.lemonde.fr/societe/article/2021/04/17/essais-therapeutiques-sauvages-le-professeur-fourtillan-incarcere_6077157_3224.html

  traducere mecanica:
  “Procese terapeutice „sălbatice”: profesorul Fourtillan este încarcerat”
  Acest septuagenar, vorbitor al controversatului documentar „Hold-up”, este urmărit penal ca parte a unei investigații privind studiile clinice ilegale. El va fi audiat de judecătorul pentru libertăți și detenție până miercuri.

  Lumea cu AFP
  Postat ieri la 23:47, actualizat la 8:10
  Timp pentru
  2 min citit
  Partajare

  Distribuiți pe Facebook

  Trimite prin email

  Distribuiți pe Messenger
  Mai multe opțiuni
  Urmărit într-o anchetă pentru procese terapeutice ilegale, profesorul Jean-Bernard Fourtillan a fost închis sâmbătă, 17 aprilie, înainte de o viitoare audiere cu privire la reținerea sa, relatează o sursă judiciară Agenției France-Presse (AFP).

  Acest profesor de farmacie, în vârstă de 77 de ani, o persoană din sfera covidosceptică și anti-vaccin, a fost arestat joi într-un hotel din Chaudes-Aigues (Cantal) în baza unui mandat de arestare emis de un judecător de instrucție de la polul de sănătate publică al Tribunalul din Paris, potrivit procuraturii Aurillac, care a confirmat informații de la La Montagne .

 2. Suntem in cel mai mare razboi mondial, noi si copiii suntem tintele.

 3. guvernul inseala oamenii sa se vaccineze, DAR, companiile de asigurare au eliminat de la despagubiri pe cei VACCINATI!

  https://youtu.be/F6jc4CFZvSQ

Leave a Reply

Your email address will not be published.