Home / Internațional / CA EMINESCU! Medicul profesor Jean-Bernard Fourtillon băgat la azilul de nebuni pentru că a spus adevărul!

CA EMINESCU! Medicul profesor Jean-Bernard Fourtillon băgat la azilul de nebuni pentru că a spus adevărul!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 11, 2020

Medicul profesor Jean-Bernard Fourtillon, unul dintre realizatorii filmului HOLD-UP și autor al unei plângeri penale contra Institutului Pasteur, care ar fi adevăratul fabricant al virusului Covid-19, a fost împușcăriat într-o pușcărie de PSIHIATRIE REPRESIVĂ, prin decizia administrativă a prefectului de Gard (Franța), numitul Didier Lopgan.

Am ajuns într-o situație în care dacă nu crezi pe cuvânt sistemul care îți încalcă sistematic drepturile și libertățile ești catalogat drept nebun și băgat cu forța la azilul de psihiatrie. Asta sau vom fi băgați în “lagăre de izolare” Cohen-19.

Ce s-a întâmplat cu Eminescu se va întâmpla cu noi toți dacă nu ne trezim și nu reacționăm.

3 comments

 1. fericiti cei prigoniti pentru dreptate!
  acest covid e zbaterea iadului care vrea sa trimita cat mai multe suflete la iad si sa ia in prorpietate toate bunurile si fiintele de pe pamant. Sa dam blestemele cuvenite acestor indraciti care nu mai pot fi recuperati, sa mearga dupa tatal lor pe care il slujesc cu abnegatie si devotament. Acest sistem piramidal blestemat care e statul si corporatia mondiala trebuie rasturnat prin ruperea tuturor acestor hartii care se numesc tratate comerciale internationale in virtutea carora oameni drepti sunt omorati ca se opun intereselor negustorilor mondiali cu hexagrama in frunte.
  1000 de sclavi la fiecare evreu e scopul final al sinagogii satanei.
  500 de mil loc. = 500.000 ovrei x 1000 sclavi/

  • Pai, sint vreo 6 milioane (jidani = talmudisti babilonieni ci cei “de Ierusalim”, secte de-ale lor, …) in Palestina ocupata si chiar mai multi in America ocupata.
   Cu ceilalti “la butoane” in muuuulte tari… se fac “spre” 20 de milioane.
   Adevarat, mai mult de jumate se declara ne=practicanti si rupti de invatatura si traditia iudaica…
   Da’ cum scapa aia “mai ci mot” de atatia (97,5%!!1) sa ramana numai 500 de mii?
   Ma astept sa le vina holocaustul (care inca n-a fost, chiar deloc) din proorocirile lor, cu numarul pe care-l striga de peste 100 de ani … nu cu bucurie ci cu respect pentru credinta lor, chiar daca e anti-crestina.
   Daca asta vor sa creada, fie LOR dupa credinta lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *