Home / Actualitate / AURul Securității

AURul Securității

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Decembrie 11, 2020

AURUL SECURITĂȚII – NOUA FRAIERIRE A ROMÂNILOR

 

Nu cred că mi-a fost vreodată mai greu decît acum să scriu un articol. Și asta din mai multe motive. În primul rînd din cauza sănătății (înrăutățită de frigul crunt pe care mi-l oferă în casă cu generozitate Nicușor Dan), care m-a făcut ca un articol întrerupt pe 6 noiembrie să nu fiu în stare să îl termin nici pînă acum. În al doilea rînd fiindcă am mustrări de conștiință – am făcut o greșeală, am întîrziat nepermis de mult să scriu un articol; aș putea să mă apăr motivat de faptul că nu am primit niște documente foarte importante pe care le-am cerut în repetate rînduri și de fiecare dată mi-au fost promise – dar asta nu scuză neglijența mea, trebuia să insist mult mai devreme, mult mai repetat, iar dacă pînă în final nu le primeam, să fi scris totuși articolul fără aceste probe. În al treilea rind întrucît sînt nevoit să fac un slalom printre lucruri certe și lucruri pe care le banuiesc, motiv pentru care voi pune și niște întrebări – dacă cineva știe răspunsul la ele, îl rog să-l posteze la comentarii.

Vreau să fie foarte clar că rîndurile care urmează nu sînt un atac la adresa AUR, chiar dacă așa par. Este vorba de George Simion și implicarea serviciilor în politică.

Hai să încep cu sfîrșitul, cu concluzia adică: George Simion este creația SIE, un serviciu foarte bine plătit, ca toate celelalte, care ar trebui să se ocupe de altceva (dar nu se ocupă). Cu sprijinul SIE, Simion și-a construit imaginea de patriot și de erou, după scenariile de la Hollywood.

X

Am aflat de George Simion în primăvara anului trecut, cînd a apărut candidat la europarlamentare.

Încă din 1990 am luptat pentru unitatea opoziției. În ziarul Dreptatea (nr. 100/6 iunie 1990) a apărut apelul redactat de mine, semnat și de Niculae Cerveni, prin care chemam la unitate. Pe baza principiilor enunțate acolo s-a constituit ulterior Convenția Democrată, care fără ca românii să poată vedea, s-a transformat încetul cu încetul într-un monstru, iar dupa alegerile din 1996 într-un monstru corupt și trădător de țară. Am continuat să lupt, încercînd să coagulez tot ce era patriot, cinstit și competent în țară, dar parcă diavolul a fost mereu împotriva României.

A venit momentul în care noi, cei care am luptat zeci de ani pentru țară (foarte mulți s-au dus între timp), am fost nevoiți să ne retragem în casele noastre din cauza vîrstei și bolilor iar noua generație trebuia să preia ștafeta luptei.

M-am bucurat cînd am auzit de acest tînăr și, cum era normal, l-am verificat. L-am verificat nu pe net ci prin prieteni, patrioți luptători cunoscuți și incontestabili. Iar după ce am trimis un mail particular (la care mă voi referi mai încolo) în care i-am menționat, i-am întrebat pe cei nominalizați dacă sînt de acord să fac publice declaratiile lor. Am primit acceptul lor cu o exceptie – cineva mi-a confirmat ceea ce-mi spusese, mi-a spus și că acele amănunte erau publice, dar că din anumite motive este mai bine să nu-i pomenesc numele.

Auzind de vizitele lui George Simion în Moldova, am început, în mod firesc, cu Chișinăul și l-am întrebat prin mail pe fratele Vasile Șoimaru (patriot unionist, semnatar al Declarației de Independență a Republicii Moldova în calitate de deputat în Parlamentul de la Chișinău, autorul cărții “Cotul Donului 1942”, din grupul celor care sărbătorim Ziua Eroilor și Ziua Armatei la Mănăstirea Comana, etc., etc.) – îmi răspunde foarte scurt: “Nu este de votat. Mai multe cînd ne vedem”. Din păcate de atunci, avînd probleme cînd eu, cînd el, nu am apucat să ne mai întîlnim.

Am aflat însă că în vizitele lui peste Prut, George Simion se purta în mod intenționat atît de provocator încît parcă cerea să se ia măsuri împotriva lui. Și s-au luat – i s-a interzis intrarea în Moldova. A devenit erou.

Apoi a candidat la europarlamentare. Dar el supărase doi prieteni ai mei, pe Ion Iofciu (luptător în revoluție, fost viceprimar la sectorul 5 pe timpul CDR, președintele Asociației Baricada Inter 1989, etc., etc. ) și Viorel Ene (președintele Asociației victimelor mineriadelor). În dorința de a fi în presă și la TV, a avut în 2008 (sau 2009) o idee deplasată: a organizat împreună cu “Noii golani” cu ocazia comemorării victimelor din 13 iunie 1990 o bătaie cu perne în Piața Universității! O bătaie de joc la adresa celor bătuți acolo cu adevărat și a memoriei celor care au fost uciși.

Cei doi (Nelu și Viorel) nu au uitat și întîmplarea a făcut ca printr-o neglijență a SIE să afle că spionii României s-au ocupat de strîngerea intr-un timp record a semnăturilor pentru candidatura lui George Simion la europarlamentare, în mare măsură din localități vest-europene (36) și de peste Prut (8). Ca urmare, blindați de acte, au contestat candidatura. La instanță, bătaie de joc. Cînd Viorel a deschis gura, instanța l-a dat afară din sală. Cînd Nelu a vrut și el să vorbească, i s-a atras atenția că poate să îl urmeze și el pe Viorel. Contestația a fost respinsă de sambele instanțe.

Acestea sînt actele pe care le așteptam, dar nu au venit. Așa că scriu doar ce mi-a povestit Nelu. Și atașez și o postare interesantă a lui.

https://www.facebook.com/771437586242127/posts/2428220267230509/

Din cîte îmi aduc aminte, la europarlamentare George Simion a obținut cca. 116.000 voturi (nu am reușit să găsesc pe net cifra exactă). Întrebare: știe cineva cîte voturi a primit din vestul Europei?

De la Adrian Grigoriu, un alt mare patriot, inițiator al multor acțiuni (printre care și apărarea sătenilor din Nadăș, deposedați prin acte false de tot pămîntul localității), mult timp implicat în organizarea excelentă a întîlnirilor de la Comana, etc., etc.) am aflat de o altă diversiune a lui George Simion în scop de autovictimizare, cererea de aprobarea a unui marș într-o zonă de pe Calea Victoriei care din motive obiective prezenta un risc pentru participanți. Desigur, cererea a fost respinsă, oferindu-i ocazia să se plîngă că îi este interzis dreptul de a organiza manifestații.

Culmea tupeului a fost anul trecut, la Valea Uzului, cînd poate mulți l-ați văzut (eu nu) cînd transmitea prin telefonul mobil, în fugă, cum îl urmăresc ungurii să îl bată! Altă victimizare, alt fapt de eroism,  altă minciună! Am aflat de la cineva prezent (dar nu îi dau numele) două amănunte (esențiale):

 • pe George Simion nu îl urmărea nimeni! alerga singur!
 • dar cel mai important este faptul că la Valea Uzului nu este semnal pentru telefonia mobilă! Ca să poată transmite, trebuia ca în apropiere, într-o mașină, să fie aparatura necesară. Iar asta, nu este la îndemîna oricui.

George Simion a primit în decursul ultimilor ani, după cum am informații, sume foarte mari de bani de la Departamentul pentru românii de pretutindeni – cum le-a decontat, nu știu. Dacă știe cineva cît a primit și cum i-a cheltuit, îl rog să ne spună și nouă.

George Simion, care speram să fie tînărul care va continua lupta noastră, este un fariseu, un escroc, un om al serviciilor.

X

Trebuie să precizez faptul că nu am vorbit niciodată cu el. După ce aflasem toate nenorocirile astea despre el, l-am întîlnit o dată, pe 1 martie, la mitingul pentru apărarea limbii române organizat la palatul Cotroceni de “Calea Neamului”, unde îl întîlnisem și pe dl. Ion Coja. A venit să se prezinte. Conform agendei, trebuia să se lipească de naționaliști, să penetreze cercurile naționaliste. A încercat cu “Calea Neamului” – nu a reușit. A încercat și cu ”Starea de libertate” – nu a reușit. O fi încercat cu mulți, dar pînă la urmă i-a ieșit.  Și aici am o întrebare, dar mai tîrziu.

X

Pe 6 oct.  dl. Ion Coja m-a anunțat (entuziast) că s-a lansat Reteaua profesioniștilor RENAȘTEM  și m-a invitat sa-mi depun CV-ul (fiindcă așa se spune azi).

Ideea era foarte bună, să strîngi un grup de profesioniști, mulți cunoscuți atît profesional cît și ca patrioți și să te lipești de un partid deja înființat!

Aveam însă două rezerve.

Prima era că inițiativa (cu doar două luni înainte de alegeri) este tardivă avînd în vedere nevoia de timp pentru găsirea partidului și întocmirea în termen a unor liste de candidați meritorii.

A doua, însuși modul ambiguu, arbitrar, subiectiv, netransparent de desemnare a candidaților.

A doua zi, dl. Coja mă anunță că profesioniștii vor candida în cadrul Partidului Neamul Românesc.

În ziua de 14 noiembrie am citit ca profesioniștii vor candida pe lista AUR!

Întrebări:

 • cîți dintre “profesioniști” au intrat pe lista AUR și cîți au intrat dintre cei care au trădat partidul lor (PNR), în frunte cu vicepreședintele partidului, gen. Mircea Chelaru?
 • au intrat din naivitate, sau nu?

Am avut o noapte de coșmar! Îmi făceam probleme de conștiință că nu am făcut publice aceste informații la timpul potrivit.

Acum cîteva luni am transmis informațiile directorului unei publicații on-line care îmi era foarte apropiat. M-a întrebat dacă să le publice. I-am spus că încă nu – așteptam documentele promise.

Apoi , cînd pe un site aparent foarte patriotic (despre al cărui director aveam unele informații foarte proaste) George Simion era prezentat ca un mare patriot, am postat un comentariu prin care solicitam o adresă privată de mail să le comunic informații despre George Simion. Comentariul meu a fost respins. Apoi, am aflat, dar fără nimic concret, că acel director ar fi intrat în relatii de afaceri cu Simion. Întrebare:

Știe cineva despre ce vorbesc? Dacă știe, să ne spună și nouă.

În sfîrșit, laude la adresa lui Simion apar pe încă un site naționalist, în care am încredere. Repet cererea de a mi comunica o adresă de mail privată – de data aceasta o primesc, dar era prea tîrziu.

I-am trimis un mail d-lui Coja, mirat cum a avut loc aceasta trecere pe neașteptate  cu arme și bagaje, de la PNR la AUR, și explicîndu-i că AUR este creația SIE. Dl. Coja îmi răspunde că asta este foarte bine, dacă a fost creat de SRI (eu scrisesem SIE) înseamnă că este un partid patriotic. Sînt cîteva puncte de vedere asupra cărora nu pot să cad de acord cu dl. Coja. Unul este acela că dl. Coja crede că serviciile noastre de informații sînt patriotice – eu consider că securitatea veche era patriotică (nu vorbesc acum despre bubele ei), dar a avut niște trădători, pe cînd securitățile noi sînt trădătoare, mai avînd și unii patrioți care sînt nevoiți să se ascundă.

Am avut o nouă problemă de conștiință, dacă să mă grăbesc să împrăștii peste tot ce știam, sau nu. M-am gîndi că nu. Văzusem listele cu candidați ai AUR și găsisem numele unor patrioți adevărați. Nu știu dacă dezvăluirile mele ar fi avut vreun efect,  dar nu vroiam să le periclitez șansa de a intra în parlament. Acum însă, este timpul să scriu – nu pentru trecut, fiindcă nu-l mai pot întoarce, ci pentru viitor.

X

După ce am trimis aceste informații unor prieteni, am primit altele.

George Simion este discipolul lui Doru Mărieș, fostul informator al UM 0215 pe timpul Pieții Universitații, falsul revoluționar (și provocator) pe care Iohannis (un alt impostor) îl consideră simbolul revoluției române.

Patriotul George Simion are un masterat la Vladimir Tismăneanu, pe care eu unul îl consider un neprieten al României.

Prea cinstitul George Simion a șantajat-o în primăvara acestui an cu 10.000 de euro pe Adina Alberts.

Am auzit (nu pot să spun dacă este și adevărat) că a intrat în afaceri cu deșeuri toxice – dacă cineva știe ceva concret și care poate fi dovedit, îl rog să contribuie.

Acum, hai să trecem și la bani. Nu e vorba de legea nr. 18/1968 pe care a abrogat-o Valeriu Stoica pentru ca mafioții (printre care și el) să nu fie obligați să își justifice averile enorme dobîndite prin sumedenie de infracțiuni din tot cuprinsul codului penal.

Este vorba de niște întrebări legitime.

Pentru a candida la europarlamentare, a declarat că și-a vîndut apartamentul. Primele întrebări:

 • cu ce bani și-a cumparat apartamentul (fiindcă eu știu că el nu prea a fost angajat)?
 • c/v unui apartament i-a permis să susțină o campanie electorală pentru parlamentul european?
 • dacă și-a vîndut apartamentul, unde a locuit ulterior?

El toată ziua-bună ziua era în Basarabia – de unde bani? de drum? de trai?

În prezent, după cum mi s-a spus, are la dispoziție un autobuz cu cele mai performante sisteme audio-video în valoare de 200.000 euro – de unde ?

X

AUR era partidul de care România avea nevoie de mult, dar un partid înființat de patrioții români, nu de servicii – și nu trebuie să explic de ce.

Sînt convins că alții nu au avut nici un motiv să facă (încă din primăvara anului trecut, ca mine) un studiu de caz asupra lui George Simion, dar multe din cele scrise de mine mai sus aparțineau informației publice. Și atunci mă întreb (desigur, această întrebare este pur retorică) dacă cei care au defilat sub steagul AUR au fost naivi neinformați, au primit ordin,  sau au intuit posibilitatea de a intra în parlament? Probabil că sînt din toate categoriile, și o să ne lămurim pe măsură ce vom vedea pozițiile pe care le vor adopta fiecare în parte în viitor.

Îmi pare rău că nu îl cunosc pe dl. Iuliean Hornet, inițiatorul grupului profesioniștilor. Habar nu aveți cît de curios sînt să aflu din ce motiv aceștia au basculat de la PNR la AUR!

X

Toată lumea se întreabă cum a reușit AUR să obțină acest scor neașteptat.

Eu nu pot să vă dau explicația, ci doar să vă spun părerea mea.

Serviciile s-au preocupat încă din 1990 de penetrarea partidelor politice, la nivel de conducere sau la nivel parlamentar fie cu informatori, fie cu foste cadre active, fie cu persoane șantajabile ale căror dosare le-au păstrat. Cineva, inteligent și vizionar, a privit spre viitor, spre momentul în care toate partidele parlamentare reușeau să se compromită. A fost ales un tînăr (George Simion) în care au investit se pare că foarte mult și SIE, și guvernul (Departamentul pentru românii de pretutindeni). A început modest, cu proteste la adresa lui Ion Iliescu, cu pretinsa omagiere (batjocoritoare) a victimelor mineriadei din iunie 1990, a trecut apoi la teme teme serioase ca reunificarea României (dar în harta lui, România Mare era ciuntită), s-a „bătut” cu ungurii la Valea Uzului, a organizat acțiuni anti-botniță, a făcut declarații plăcute urechilor patrioților naivi.

Și a venit momentul în care toate partidele parlamentare (toate infiltrate, fie cu securiști, fie cu agenți străini) au reușit să se compromită. A venit timpul să fie promovat AUR, un partid patriotic înființat de un patriot, de un erou.  George Simion nu are calitățile necesare pentru a conduce un partid, dar nici nu trebuie – nu el îl conduce.

Prea mulți români se săturasera de partidele actuale, prea mulți realizaseră că sărăcirea lor și a țării se datora lăcomiei Occidentului, prea mulți erau deranjați de campanile de-a dreptul violente împotriva creștinismului, valorilor naționale, eroilor neamului, de insistențele aberante în favoarea comunităților LGBT. Foarte mulți așteptau apariția unui partid naționalist – și acesta a apărut, fără ca votanții să știe ce se ascunde în spatele gardului.

Am așteptat cu nerăbdare să văd cine din AUR a intrat în parlament. Și am văzut (doar parțial) – nu m-am înșelat. Patrioții din grupul “profesioniștilor” au ratat alegerile, în schimb au intrat în parlament candidați AUR pe care eu îi văd ai serviciilor! Dar asta este o temă care trebuie tratată separat, în legătură și cu planul diabolic (și reușit), sprijinit probabil și de STS.

Eu nu știu programul AUR – nu am TV, iar presa on-line acum în general condiționează accesul la texte de acceptarea condițiilor lor de prelucrare a datelor mele personale, ceea ce eu nu accept. După alegeri însă, am citit multe mesaje ale lor punctuale, actuale, toate pe placul patrioților români.

Chiar și azi, în cel mai recent exemplu, au dreptate. L-au apărat pe Sebastian Colțescu, victima unui imens scandal planetar de antirasism în virtutea unei criminale politici corecte – adică în loc de „acel negru”, trebuia să spună „acela care nu este alb”? Păi și asta era interpretabil!

Este împotriva lui Iohannis – desigur, este un lucru bun, dar nu suficient.

Să vedem evoluția generală a partidului în viitor.

An auzit o mulțime de poziții (exprimate de partide sau de pesonalitați publice) anti-AUR,  campanii de presă în care candidații AUR sunt disecați ca la autopsie, acuzații aduse partidului că au o ideologie legionară.

Îi rog pe specialiștii în ideologii să-mi spună și mie care este ideologia legionară fiindcă eu, care pretind că am citit mult despre istoria Mișcării, declar că în materie de “ideologie„ legionară, în afară de „Dumnezeu și Patria”, altceva nu știu. Dar se pare că atît Dumnezeu cît și Patria deranjează pe mulți.

Aștept, ca pe un test, pe AUR-iști, ca de la tribuna parlamentului, să rotească adevărurile despre Mișcarea Legionară, acele adevăruri ocultate de toți actualii istorici lași și corupți (fiindcă cei patrioți, cinstiți și curajoși nu mai sunt printre noi – s-au dus într-o lume mai dreaptă și fără partide politice).

Dan Cristian IONESCU

 

Nota redacției Incorect Politic: Ar fi bine pentru clarificare ca aceste documente care există despre apartenența lui George Simion la SIE și despre apartenența unor alți lideri ai unor formațiuni naționaliste la SRI să fie făcute publice de cine are acces la ele pentru a spulbera orice ambiguitate din jurul afirmațiilor. Cu toate că ofițeri ai serviciilor sunt prezenți în toate partidele, inclusiv AUR, cu toate că pe lângă patrioții de bună credință, o parte din membri sunt oportuniști, valul popular generat de victoria AUR ne oferă posibilități până acum nesperate pentru lărgirea ferestrei Overton și popularizarea ideilor naționaliste autentice. Faptul că AUR a fost atacat pentru legionarism și că presa a scris despre asta, simplul fapt că acest cuvânt, “Legionar” , “Legionarism” a fost menționat pe multe site-uri și posturi de știri stârnește curiozitatea celor mai răsăriți dintre noi, care nu se grăbesc să înghită ce-a mestecat presa, ci se pun să transpire, căutând singuri adevărul. Tot pentru clarificare ar fi bine ca George Simion să fie confruntat direct cu aceste informații și lăsat să răspundă. În acest sens, redacția lansează o invitație la interviu pentru George Simion.

 

21 comments

 1. În contextul actual, parlamentarii AUR au lucruri mai importante de făcut, nu discursuri de istorie interbelică, la tribuna Camerei sau a Senatului. De ce ar trebui ca parlamentarii AUR ”să rostească adevăruri despre Mișcarea Legionară”, cum dorește domnul Cristian Dan Ionescu. Cine n-a priceput ”acele adevăruri ocultate de toți actualii istorici lași și corupți”, cum spune Dl Dan-Cristian Ionescu, nu vor pricepe nici de acum încolo. Nici popa nu toacă pentru ”Babele surde”. Cei ce nu vor să audă, nu vor auzi nici de acum încolo. Nu e cazul să batem clopotele pentru babele surde, nici pentru falșii sau vânduții intelectuali din fruntea institutelor și a instituțiilor anti-românești, a comitetelor și comițiilor de hoți și de trădători, ce formează casta politicienilor de după 1990. Casa arde, iar babele se piaptănă! – spune o vorbă cu care m-am despărțit de un prieten, căruia i-am rezumat-o într-un singur și unic cuvânt: ”MUIERISME”. De la o vârstă încolo, noi, cei ce am depășit a treia și chiar a patra tinerețe, nu mai avem dreptul la muierismele adolescenților, ale căror imagini verbale, idei preconcepute și lipsa experienței vieții pot lăsa urme nocturne jenante, pe lenjeria intimă. Lăsând la o parte poluțiile nocturne și ele, ale nopții minții, ce ne pot atinge pe toți, de data asta sunt mai curând de părerea profesorului Ion Coja. Nu am încredere în tentaculele virginizate, tricolorizate și fardate ale fostei Securități, pe care, totuși, pe lumea pământeană, o consider mai utilă Neamului Românesc decât mulțimea bisericilor iudeo-creștine, în care, văd mai mulți homosexuali și pedofili, nu duhovnici adevărați. Nu am încredere în aproape nimeni, dar nu mă leg de oameni fără motive sigure! Se spune că Biserica, ba chiar și Sfântul Sinod abundă în falși duhovnici precum episcopul homosexual Cornel Bârlădeanu, de la Huși! Cât despre adevărații duhovnici, mai toți au fost, sunt și probabil vor rămâne ”dizidenți” ai BOR-ului, cazul arhimandriților Ioanichie Bălan (Sihăstria), Iustin Pârvu (Petru Vodă) și alții.
  În momentul de față, problema falsei pandemii medicale, a veritabilei pandemii isterice, a fricii, spaimei și demenței, este mult mai importantă decât bănuielile domnului Dan-Cristian Ionescu, întemeiate sau nu! Se pare că mult așteptatul ”VACCIN ANTI-COVID-19” nu va fi vaccin, în sensul de până acum, ci un fel de licoare aminoacidă, pe bază de cadavre și ciosvârte ARN, destinate să modifice codul genetic al omenirii. Asta e o problemă ce nu poate fi lăsată pe seama generalului-mercenar Moș Teacă și a ciosvârtei regimentale, Gheorghiță, avansat la gradul de vaccinator-șef, fără să știe că ar putea deveni mai ucigaș, contra propriului său popor, decât toate relele pământului, așa cum le-a enumerat Nicolae Steinhardt, la pagina 131 din prima ediție a Jurnalului Fericirii. Să lăsăm baltă mărunțișurile nesemnificative. Dacă suntem capabili să ridicăm o piatră, avem atâția dușmani adevărați încât păcat de bătrânețea noastră dacă o aruncăm în copiii și nepoții noștri. Copiii palestinieni își cunosc dușmanii mai bine decât unii dintre bătrânii noștri… În general, copiii învață și au învățat totdeauna de la bătrâni. Astăzi însă, când lumea s-a întors pe dos, unii bătrâni, cei cu un picior în groapă și nu numai ei, trebuie să învețe unele lucruri noi, inclusiv de la copiii și nepoții lor. În felul ăsta, ei vor fi nu cu un picior în groapă, ci cu o aripă în cer, iar printre viitoarele Jurnale ale fericirii, unele ar putea fi curat românești, nu jidovești și botezate la Aiud, aiurea sau Dracu în Praznic.

  • Buna dimineata,
   Stiu ca o sa devin antipatic, stiu ca sunt mari asteptari de la aceasta formatiune – AUR, dar trebuie sa precizez si eu anumite lucruri. In primul rand apreciez articolul domnului Dan Cristian Ionescu pe care-l consider adevarat, iar atacurile la dumnealui, nejustificate.
   Eu am fost in mijocul evenimentelor, am participat la protestele organizate de Constantin Diplan in Piata Victoriei si Piata Universitatii! Consider ca in jurul acestei miscari “Starea de Libertate” s-au strans patrioti adevarati, oameni verticali, romani de nadejde! Spun cateva nume: Ing Constantin Diplan, Av. Dan Chitic, Dr. Mihai Tarnoveanu, Dr. Razvan Constantinescu, Dr. Mircea Puscasu, chiar si Av. Diana Sosoaca care a participat la toate mitingurile organizate de Starea de Libertate, inclusiv la cel din 19 septembrie cand AUR organiza in paralel alt miting diversionist in Piata Victoriei.
   Stiu bine ce vorbesc, am fost in mijocul evenimentelor. De curiozitate am plecat din Piata Universitatii in Piata Victoriei si i-am vazut si pe cei de la AUR cum protestau: Erau o mana de oameni, dar aveau megafoane puternice si un autocar supraetajat nou, inscriptionat AUR. M-am mirat chiar la vremea respectiva de unde au avut astia bani sa-si cumpere autocarul despre care am aflat ulterior ca a costat 200.000 de euro? In ceea ce priveste Starea Se Libertate toate cheltuielile logistice au fost suportate de catre organizatori, in special de Constantin Diplan din buzunarul propriu!
   Consider ca Av. Diana Sosoaca care striga impreuna cu Starea de Libertate “Toate partidele, aceeasi mizerie” a adus cel putin jumatate din voturile AUR.
   Alegerile din 6 decembrie au fost fraudate! Asta este evident, dar presa alternativa a muscat momeala! I s-a aruncat cu AUR in ochi! Da, a fost lasat sa intre AUR in Parlament pentru a crea iluzia unor alegeri corecte! Nici vorba! Toate partidele sistemului: PNL, USR, PSD au procentele umflate cu pompa! Iar AUR care pe langa acoperiți, a reusit sa adune si multi romani patrioti, oameni de valoare, nu vor avea nicio putere politica cu cei 10%.
   Eu personal am oscilat intre a ma duce la vot sa votez AUR sau sa stau acasa. Pana la urma am urmat am optat pentru ideea #BoicotVot desi nici aceasta nu mi s-a parut stralucita. Daca acei romani care nu au votat ieseau in strada sa protesteze, atunci ideea #BoicotVot ar fi avut sens, ar fi avut forta!

  • Domnul Dan Cristian Ionescu are dreptate. Dacă AUR nu e pe bune, atunci poate face mult rău:
   – poate arunca în derizoriu mișcarea patriotică;
   – poate încorpora naționaliști autentici, dar pe care să-i blocheze;
   – poate trăda în momente cruciale (de exemplu să voteze alături de PNL, USR și UDMR modificarea constituției, ca să se atingă pragul de 66 %);
   – poate prelua discursul conservator și să-l modifice subtil pe parcurs;
   – poate crea iluzia că naționaliștii au o voce, astfel încât alții pe bune să nu se mai zbată;
   – alte lucruri care nu-mi vin acum în minte;

 2. Daca romanii domni nu sunt in stare sa faca un partid nationalist si sa intre cu el in parlament, atuci sa faca ofiterii acoperiti asta, ca d-aia au jurat pt tara si popor!. Ce atata vai, vai, ati frecventat politica 30 de ani si n-ati reusit sa salvati un copac de la taiere si copiii de la viol.. Politica nu e pt visatori, este camp de razboi nevazut. Voi cu pixul nu va puteti lupta cu criminalii, aia flutura hartii la deruta dar pe la spate ucid cu sange rece…aveti si pretentii acum? Nu uitati ca nemultumitului i se ia darul. Rugaciune si pt securisti ca sa-i lumineze Dumnezeu, mai sunt si romani printre ei si nu nu trebuie sa se piarda nimeni.

 3. E bine ca se discuta aceste lucruri. Si AUR, poate mai mult decat celellate partide, ar trebui sa stie ca “dacă aș avea un singur glonț, iar în fața mea un dușman și un trădător, glonțul l-aș trimite în trădător”.

 4. Perfect! Nu sunteti singurul si singurii care stiu! Asteptam! Nimic nou sub soare! AUR ul se lamureste in foc!

 5. Partidul Noua Dreaptă a luat 1500 de voturi în București și câteva mii în provincie.

  E mort, fiindcă liderul pare înțepat și nu are carisma.

  Nu, nu e nevoie să vorbești public despre legionari și Codreanu, fiindcă publicul nu este încă pregătit pentru aceste adevăruri și asta va duce partidul automat la 3 la sută, sub pragul electoral.

  Îi urmăresc și pe Claudiu Târziu, și pe Dan Tănasă, și pe Diana Sosoaca, și pe George Simion de o luna jumate.

  Am urmărit live-urile lor de pe Facebook, și am văzut cum George Simion era hărțuit de jandarmi, toți susținătorii săi legitimați că forma de intimidare, urmând să primească amenzi în posta.

  NU! Nu era teatru. Era autentic.

  Am văzut discursul Dianei Sosoaca pe Facebook live, din Piata Universității, de la manifestarea împotriva carantinei. De atunci urmăresc tot ce face.

  A devenit virala pe Fb – sub ochii mei, in doar 24 de ore, video-ul in care îi strigă întrebări pertinente lui Tătaru a ajuns la 1 milion 5 sute de mii de vizualizări.

  Acum acest videoclip are 3.7 milioane de vizualizări.

  Îl puteți vedea aici.

  https://www.facebook.com/patriotinromania/videos/591205304931139/

  Deci pentru cine a urmărit pe FB, nu e o surpriză intrarea AUR în parlament.
  Am votat cu ei, mai ales pentru Diana Sosoaca.

  Într-o țară în care guvernul ne-a abuzat în toate felurile posibile și nimeni nu a mișcat in front, Diana Sosoaca e singura care i-a urlat in fata lui Tătaru.

  Din cate am înțeles, i-au amenințat copiii, pe care i-a ascuns în munți, e hărțuita de politie, dar nu se lasă.

  Va invit sa intrați pe FB pe grupurile AUR sau Diana Sosoaca.

  AUR a devenit o religie, ca o flacără a început să infecteze milioane de oameni.

  Urmărind ce declara liderii AUR, Claudiu Târziu Simion, etc. am ajuns la concluzia că sunt inteligenți, și că – o să pară nebunie ce spun acum, dar o să vedeți: AUR o să ia peste 50 la sută din voturi la următoarele alegeri și o să facă singuri guvernul.

  De asemenea prevăd că ori Diana Sosoaca, ori George Simion va ajunge președintele României după Iohannis.

  Am urmărit ore întregi de live-uri pe FB cu ei și îi cunosc bine.

  Va place sau nu, ăștia sunt Trump de Romania.

  Are loc o revoluție tăcută, o mișcare de masă a oamenilor care s-au săturat de obrăznicia vechilor partide.

  O să vedeți, se va întâmpla în România ce s-a întâmplat în SUA cu Trump. Diana Sosoaca va fi președinte, sau George Simion.

  Au inteligenta, carisma, știu să intre în relație cu masele.

  Există mulți oameni aroganți în mișcarea naționalistă, care se cred mari și tari -. și care, din gelozie, îi ataca pe cei de la AUR.

  Câinii latră, caravana trece. Vor rămâne doar niste parerologi pe Facebook.

  Unii vehiculează acuzații nefondate, că e un partid controlat de SIE.

  Nu mi se pare. Frică sistemului față de ei e autentică.
  Hartuirea jandarmilor e autentică. Presa le toarnă o tonă de lături in cap.

  FRICA presei și a politicienilor e autentică.
  AUR a scos din viața politică PMP și PRO Romania dintr-un foc. Urmează alții.

  Niste oameni nebuni au făcut niște teorii că cică sistemul ar finanța pe cineva antisistem, și l-ar susține cu bani. E o gândire paranoica.

  Sistemul vrea sclavi, și cine iese din rand îi dă cu biciul.

  Sistemul nu va finanța pe cineva care amenința sistemul.

  De asemenea am auzit voci care spuneau că nu are rost sa votam – fiindcă oricum STS-ul numără voturile și iese cine vor ei, deci mai bine nu votam.

  Ei, bine, și aceasta idee e o fantezie paranoica, deoarece PMP-ul a obținut 4.9 procente, și STS nu a fost in stare sa ii de-a 0.1 procente ca să intre în parlament.

  In SUA l-au furat pe Trump fiindcă erau disperați, și fiindcă au 6 milioane de jidani care controlează justiția și au chutzpah să facă așa ceva.
  Vasile de la STS nu va risca închisoarea ca să îi dea 0.1 lui Băsescu.

  Revenind la AUR.

  Frică sistemului e reală.

  Ce se spune în articolul de mai sus sunt doar bârfe. Anumiți patrioți și foști colegi protestatari se cred mai deștepți, și se întreabă: Ba, cum a reușit ăsta, și noi incercam de ani de zile?

  E deștept, Simion, de-aia. Și are carismă, știe să se apropie de oameni.

  Ca să își justifice in sinea lor – inventeaza teorii că, cică, nu a reusit pe merit, e creația SIE. SIE l-au băgat în parlament, altfel nu reușea.

  A reușit fiindcă are carisma și are o echipa de oameni inteligenți, cu priza la public.

  Înțeleg că are o personalitate care se vrea în centrul atenției și că cerșește atenție – și asta i-a ofensat pe colegii lui protestatari de la Roșia Montană.

  Însă aceasta e o calitate dacă vrei să fii un lider in politică. Și Trump, și Hitler sunt narcisiști care vor sa fie in centrul atenției – însă aceasta e o calitate care îi ajută să aibă succes ca lideri.

  George Simion și Diana Sosoaca mai au câteva calități

  Au curajul sa lupte împotriva Mafiei

  Au fost amândoi hărțuiți de jandarmi, au primit nenumărate amenzi, am văzut multe video-uri live cu ei pe Facebook, in timp real.

  Atacurile jandarmilor au fost autentice și reacția a fost autentică.

  Nu a fost teatru.

  Va invit sa vizionați un videoclip. Sunt multe de acest gen.

  https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/315033652821457/

  Exista multi parerologi pe internet, care se cred foarte deștepți

  Dar puțini au curajul sa se lupte cu mafia, fiindcă asta înseamnă că
  – vei fi hărțuit cu politia oriunde mergi
  – îți vor ataca copiii
  – presa îți va arunca o tonă de lături in cap

  In acest sens va invit să vedeți acest video unde Poliția a încercat să planteze droguri în autobuzul AUR, ca să îl aresteze pe George Simion pentru consum de droguri.

  Vedeți video-ul aici

  https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/09/21/azi-noapte-in-piata-victoriei-s-a-incercat-eliminarea-lui-george-simion-din-viata-publica-video-politia-a-cautat-substante-interzise-in-autocarul-aur-alianta-pentru-unirea-romanilor/

  Puțini parerologi au curajul sa se arunce în luptă contra mafiei.

  Faptul că George Simion e un scandalagiu și îi place conflictul, și că a fost ultrasunete – e o calitate in acest context.

  Diana, George, Claudiu Târziu au inteligenta sa mobilizeze întreaga populație și să ia peste 50 procente la următoarele alegeri.

  S-au angajat în luptă – și patrioții dau in ei din cauza unor ORGOLII meschine.

  Important e ca sa mobilizeze 50 procente din alegători și să preia puterea. Atunci incepe distracția.

  Nu mă deranjează că nu vorbesc de jidani, de Corneliu Zelea Codreanu, și că Simion spune: suntem împotriva rasismului dar arbitrul e nevinovat.

  Publicul larg încă nu e destul de roșu pastilat ca să înțeleagă mesajul pur.

  AUR folosește tact ca să adune suportul întregii populații împotriva clasei politice corupte.

  Asta e important acum, crearea unei mișcări populare de revoltă, nu despicarea firului in 4.

  Am văzut aseară un interviu la Marius Tucă. Claudiu Târziu știu că a postat ceva cu Codreanu – când Tucă l-au întrebat de Codreanu, Claudiu Târziu nu a mușcat momeala.

  Nu fiți autiști?

  Acesta e motivul pentru care am colaborat in trecut și am trimis articole la Incorect Politic și am încetat brusc.

  Am avut o cearta cu voi pe tema daca să spun evreu sau jidan.

  Despicarea firului de par in 4.

  Țara arde, și noi ne certăm daca să spunem evrei sau jidani.

  De aceea m-am oprit din scris.

  ———–

  Concluzie: i-am urmărit pe liderii AUR în mod direct, prin video-uri live. Mi-am făcut o părere direct

  Nu din bârfe auzite de la alții.

  Sfatul meu pentru Sterie

  Înscrie-te în AUR, și încearcă să urci in ierarhie.

  E PE VAL, și va deveni un fenomen de masă, cu larga susținere populară.

  Ți se oferă o șansă pe tavă.

  Cum spuneau Weev și Anglin – să schimbi sistemul din interior – să te bagi in AUR fara să știe lumea că ești Sterie Ciumetti.

  Să dai pastile roșii, și să ajungi în parlament chiar.

  E că la surfing, e un val mic, acum dacă îl iei, va deveni un val imens in câțiva ani și vei avea acces la posturi cu putere de decizie.

  Doar o sugestie

  Va doresc o zi frumoasă la toti

 6. Militaru Vasilică

  Domnule Dan Cristian Ionescu, era timpul ca și în România să activeze un partid naționalist, cu fente de extremism. Toate țările europene aveau așa ceva. Deci, băieții inteligenți din servicii au purces la punerea în scenă a circului. Și uite-așa România parlamentară s-a pricopsit cu faliții ei, pardon, naționaliștii ei. Generalii introduși sunt garanția că partidul nu o va lua razna decât în mod controlat. Adică, dacă rațiuni supreme o vor cere, vor fi și bătălii de stradă controlate. Era momentul să avem și noi, românii, radicalii noștri.
  Beleaua este că băieții au intrat într-o capcană. Introducând în ecuație și CREDINȚA, au băgat BISERICA în mocirlă. Orice acțiune ne-ortodoxă a AUR – iștilor, va fi catalogată ca atitudine a Bisericii. Este adevărat că nu a fost specificată Credința, care poate fi și credința în balauri sau în existența extratereștrilor. Dar chestiunea cu Credința este ultima găselniță a inteligenților. Aici i-au plagiat pe legionari. Dar legionarii au vorbit și au manifestat o credință nelimitată. Astăzi nimeni nu mai este dispus să mai moară pentru o cauză sau o credință.
  Chestiunea confuziei domnului Coja cu SRI și SIE, mi-a amintit despre o discuție cu un om activ din SIE care vorbea la modul desconsiderativ despre colegii lui, mai puțin instruiți și mai puțin dotați din punct de vedere al intelegenței, din SRI. Orgoliile dintre aceste servicii se vor vedea și pe scena politică viitoare. Deci, să înceapă spectacolul. Circ avem. Ne mai trebuie pâine. Să vedem cât de mulțumită va fi lumea!

 7. Militaru Vasilică

  După ce am scris comentariul, am verificat ce a mai postat președintele Partidului Neamului Românesc, domnul Ninel Peia. Generalii din AUR au fost livrați de PNR. Domnul Peia s-a transformat într-un PROFET care anunță că în maxim 8 luni vor fi “cele mai mari mișcări de stradă din ultimii 30 de ani”. Domnul Profet știe exact când acei români revoluționari vor atinge starea de turbare extremistă care să determine manifestarea furiei lor, fix în stradă. Aici consider că AUR i-a plagiat iar în mod greșit pe legionari. Manifestatul în stradă face parte din epoca medievală a politicii românești iar legionarii au simțit pe propria piele cât de mult au greșit atunci când au căzut în capcana acțiunilor de stradă provocate de servicii. Dacă ar fi studiat Mișcarea Legionară, liderii AUR nu s-ar hazarda în antrenarea românilor în acțiuni violente de stradă în vederea obținerii unor obiective politice. Peia putea propune niște măsuri legale și pașnice de câștigare a puterii politice în România.

  • In timp ce voi aruncați cu pietre în patrioții care încearcă să facă ceva, nu doar vorbe pe internet.

   Nicușor Dan primarul Bucureștiului și prim ministrul Ciucă sărbătoresc Hannuka cu ambasadorul Israelului.

   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=941575906373486&id=230785173665770

   Dați, mă, dați în AUR, nu cumva sa câștige alegerile.
   Îi preferați pe USR și PNL și PSD –

   Domnul Cristian Ionescu e un om cu un orgoliu mare, care se pierde în meschinării.

   De exemplu: mi-am sacrificat timpul ca să scriu articole pe Incorect Politic

   Și domnia sa a scris un întreg articol in care mă ataca,

   Are un orgoliu imens, și probabil se aștepta să merg la el ca la Nașul, să îi pup mana cu inelul și să îi cer permisiunea.

   Lăsați orgoliile și meschinăriile – Faceți ceva, orice, numai faceți.

   • Vorbim de acelasi Nicusor Dan care apare cu George Simion la “””marsuri si conferinte unioniste””” prin perioada 2012-2016? Normal ca de acelasi.

   • Claudiu Richard Lovin

    @Mihail: “Nicușor Dan primarul Bucureștiului și prim ministrul Ciucă sărbătoresc Hannuka cu ambasadorul Israelului.”

    Probabil o fac in spirit de solidaritate cu Claudiu Târziu:

    Claudiu Târziu este un nume fals, numele real este Claudiu Lovin, este fratele lui Tiberiu Lovin şi el reporter pe la televiziuni obscure, ambii cetăţeni izraelieni.
    https://ioncoja.ro/text-romanesc-si-sub-text-anti-romanesc-in-formula-as/
    ( 21 MARTIE 2018 )

 8. Am mai scris un comentariu, dar nu apare.

  Era cam lung, poate e la spam.

 9. “Înainte de Vadim este ceaușismul anilor ’70-’80. Și am spus atunci că își are originile în Partidul Comunist devenit ceaușist. De aici s-a tras concluzia în minunata noastră presă că eu am spus că ăștia sunt de sorginte comunistă. Nici vorbă de așa ceva! În anii ’70 și ’80 în România s-a constituit partidul ceaușist care nu mai era Partidul Comunist, nu mai avea nicio legătură. Care erau caracteristicile acestui partid: naționalismul împins la extrem, asta era o caracteristică a comunismului? Nici vorbă! Până la Ceaușescu era vorba de internaționalism. Era chiar o acuză să fii naționalist în Partidul Comunist. Ceaușescu a inversat lucrurile și a dus totul în naționalismul exacerbat, cu voievozi, cu Burebista, cu dacii, cu Cluj-Napoca, Drobeta Turnu-Severin și așa mai departe.

  De asemenea, Biserica. Ceaușescu a strâns legăturile cu Biserica, atunci, care a colaborat cu partidul ceaușist până în ultimul moment. A colaborat la distrugerea bisericilor și alungarea lor pe roate, a colaborat la prigonirea cetățenilor și a preoților chiar fără să crâcnească, iar preoții și, în special înalții ierarhi ai Bisericii au fost, așa cum s-a dovedit ulterior, cu poreclele lor de cod, au fost turnători ai Securității, folosind taina spovedaniei ca să toarne la Securitate.

  Apoi homosexualii. Erau, atunci, infractori. Erau folosiți de către partidul ceaușist, de către sistemul ceaușist ca turnători și provocatori pentru că erau vulnerabili, puteau fi condamnați la pușcărie pentru că erau homosexuali și erau folosiți.

  Guvernarea țării cu familia e ce vedem aici – mamă, tată, frați, surori, nepoți – sunt cifre absolut impresionante, cred că este peste ce reușise Ceaușescu și cimotiile lui, cu tot Scorniceștiul băgat în conducerea țării. De asemenea, componenta legionară – Ceaușescu a încercat să recupereze mișcarea legionară – au fost trimiși emisari, între care Adrian Păunescu, până la Mircea Eliade în America, la Chicago. Au fost trimiși ca să îl racoleze pentru regim. Țuțea era deja ceaușist. Cu Noica s-a încercat același lucru. Acolo este matca.

  E încă o idee care mi s-a prăbușit mie de-a lungul timpului, prin 1990-1991 scriam un articol în care spuneam că soluția este biologică, trebuie să moară niște generații pentru ca să se schimbe lucrurile. Nu-i așa! Nici soluția biologică nu funcționează, răul se transmite din generație în generație aproape intact. Ce v-am spus, acest tipar, al ceaușismului din anii ’80 cu toate caracteristicile astea, se transmite spre AUR. Problema e că AUR nu prea are cu să-l umple.

  Identificam tiparul dintre naționalismul ceaușist și AUR. Ei, AUR, spun că proprietatea privată e sfântă și, deci, comunismul n-avea proprietate privată. Chiar așa? Dimpotrivă! România era proprietatea privată a partidului ceaușist, în frunte cu Nicolae Ceaușescu. Era proprietate privată.”

 10. DOAMNELOR SI DOMNILOR,

  ACEST EUGEN SIMION A ZIS -SI O REPETA DACA-L INTREBATI – CA EL “NU VREA SA IASA DIN EUROPA DAR VREA O EUROPA A NATIUNILOR” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PRIVITI MAI JOS CE VOTEAZA MERKELISTII – DEOCAMDATA 5 TARI S-AU OPUS !!! DECI PROIECTUL DE TRIBUNAL UNIC SUPRASTATAL CARE SA TE ARESTEZE LA MARELE CAPRICIU , SECONDAT DE ARMATA SA UNICA – FARA SA DEA SOCOTEALA NICI-UNUI STAT SI NICI-UNUI ALT TRIBUNAL STATAL – este intepenit ! DOAR MOMENTAN CACI MASONII II DAU INAINTE PANA LE IESE PASENTA DACA GOII PROSTI NU FAC NIMIC !

  SEMNALAT DE FLORIAN PHILIPPOT IN FRANCEZA !!!AICI:
  Révélations sur le projet FOU de Justice et d’Armée européennes !
  32,638 views
  •Dec 9, 2020
  Révélations sur le projet FOU de Justice et d’Armée européennes !

  AICI ESTE UN PROIECT AL PARTIDULUI GERMAN SPD :

  NEAPARAT PUBLICA TRADUCEREA MECANICA DE MAI JOS A ACESTUI ARTICOL DIN LIMBA GERMANA – AM AFLAT DE NOUA INITIATIVA DE A STABILI UN TRIBUNAL CENTRALIZAT CARE SA NU DEA SOCOTEALA NIMANUI – TREBUIE IESIT IMEDIAT DIN EUROPA – ALARMATI-O PE SOSOACA : TE ARESTEAZA EI SI TE INCHID INTR-O HRUBA FARA SA MAI DEA SOCOTEALA NIMANUI !!! TOCMAI AM AFLAT-O DE LA FLORIAN PHILIPPOT(fostul consilier al lui Marine LE PEN) !!!
  „28. Armata UE ” va fi infiintata pentru a ataca popoarele daca se rascoala – 5 TARI NU AU SEMNAT !!!

  SURSA – traducere mecanica din ziarul “Welt am Sonntag” a articolului de mai jos :
  Quelle: Welt am Sonntag 15.11.2020

  POLITICĂ

  GERMANIA
  POLITICA DE APĂRARE
  „Initiativa revoluționara” pentru o armată europeană independentă
  Publicat pe 15.11.2020 |
  De Thorsten Jungholt

  “Scopul nostru este de a îmbunătăți capacitatea UE de a acționa independent de problemele obositoare ale suveranității”, a spus Fritz Felgentreu (SPD)
  Sursa: REUTERS
  Social-democrații din Bundestag au dezvoltat un plan pentru o armată europeană independentă, la care WELT AM SONNTAG este disponibil exclusiv. „28. Armata UE “ar trebui să fie direct subordonată Comisiei UE.

  D.Politicienii din domeniul apărării SPD vor să ofere integrării militare lente a Europei un „impuls revoluționar”. Într-o lucrare de douăsprezece pagini disponibilă exclusiv pentru WELT AM SONNTAG, Grupul de lucru pentru politica de securitate și apărare a grupului parlamentar SPD din Bundestag solicită introducerea unui „28. Armata UE “.

  În loc să se concentreze asupra dezvoltării în continuare a cooperării între cele 27 de forțe armate naționale ca și până acum, urmează să fie creată o nouă armată separată – paralelă cu trupele naționale, cum ar fi Bundeswehr . Armata a 28-a va raporta direct Comisiei UE și va fi responsabilă pentru un nou comisar pentru apărare. Controlul politic va avea loc prin intermediul unei comisii de apărare, care ar fi înființată și în Parlamentul European; urmând exemplul armatei parlamentare germane, deputații europeni ar decide operațiunile cu majoritate simplă la cererea comisiei.

  “Scopul nostru este să îmbunătățim capacitatea UE de a acționa independent de problemele obositoare ale suveranității”, a declarat Fritz Felgentreu, purtătorul de cuvânt al politicii de apărare pentru grupul parlamentar SPD, la WELT AM SONNTAG. “Pe lângă capacitatea existentă de a pune în aplicare politica comercială și unitatea mai mare dorită în diplomație, Armata 28 poate consolida în mod durabil pilonul militar al cooperării europene.”

  CITEȘTE ȘI
  “Soldații Bundeswehr în Afganistan”
  BUNDESWEHR ȘI SOCIETATE
  „Dacă această țară vrea o armată, are nevoie de războinici”

  Conform lucrării conceptuale, nucleul Armatei a 28-a se bazează pe grupurile de luptă deja existente. Potrivit acestui fapt, armata se bazează pe aproximativ 1.500 de soldați în capacitățile sale inițiale. Pe termen mediu, ar trebui să crească până la dimensiunea unei brigăzi de trupe de luptă consolidate și astfel să crească la aproximativ 8.000 de soldați, inclusiv elemente de sprijin precum logistica și serviciile medicale.

  Lucrul special al ideii: membrii Armatei a 28-a nu sunt furnizați din contingente ale forțelor armate naționale, ci sunt recrutați din soldați profesioniști care servesc deja în armatele UE și solicită posturi individuale. Când se alătură armatei a 28-a, acești soldați nu mai sunt subordonați structurilor lor de comandă naționale, ci unui „șef de apărare” al UE, similar inspectorului general al Bundeswehr. El va fi numit la propunerea comisarului pentru apărare după aprobarea de către Parlament.
  „Aceasta este o sugestie extraordinară”
  Fostul comisar pentru apărare al Bundestag, Hans-Peter Bartels (SPD) , salută această mișcare. “Aceasta este o super-propunere care este potrivită pentru eliminarea impasului la Bruxelles”, a spus Bartels WELT AM SONNTAG. „Și un lucru este clar: grupurile de luptă rotative nu și-au dovedit într-adevăr valoarea.” De fapt, Comisia UE are în prezent probleme în găsirea furnizorilor de trupe pentru grupurile de luptă ale UE pentru prima jumătate a anului 2021; Germania și Italia vor fi în continuare la conducere până la sfârșitul lunii decembrie Grupuri de luptă cuprinzând aproximativ 1500 de soldați care sunt disponibili exclusiv pentru UE ca forțe de reacție rapidă la criză.
  Potrivit informațiilor din partea WELT AM SONNTAG, Comisia UE a cerut acum Berlinului și Romei să continue sarcina încă cel puțin trei luni. Potrivit rapoartelor, Ministerul Federal al Apărării a semnalat practic pregătirea – dar numai dacă alte competențe parțiale sunt preluate din alte țări.

  Lucrul special al ideii: membrii Armatei a 28-a nu sunt furnizați din contingente ale forțelor armate naționale, ci sunt recrutați din soldați profesioniști care servesc deja în armatele UE și solicită posturi individuale. Când se alătură armatei a 28-a, acești soldați nu mai sunt subordonați structurilor lor de comandă naționale, ci unui „șef de apărare” al UE, similar inspectorului general al Bundeswehr. El va fi numit la propunerea comisarului pentru apărare după aprobarea de către Parlament.
  „Aceasta este o sugestie extraordinară”
  Fostul comisar pentru apărare al Bundestag, Hans-Peter Bartels (SPD) , salută această mișcare. “Aceasta este o super-propunere care este potrivită pentru eliminarea impasului la Bruxelles”, a spus Bartels WELT AM SONNTAG. „Și un lucru este clar: grupurile de luptă rotative nu și-au dovedit într-adevăr valoarea.” De fapt, Comisia UE are în prezent probleme în găsirea furnizorilor de trupe pentru grupurile de luptă ale UE pentru prima jumătate a anului 2021; Germania și Italia vor fi în continuare la conducere până la sfârșitul lunii decembrie Grupuri de luptă cuprinzând aproximativ 1500 de soldați care sunt disponibili exclusiv pentru UE ca forțe de reacție rapidă la criză.
  Potrivit informațiilor din partea WELT AM SONNTAG, Comisia UE a cerut acum Berlinului și Romei să continue sarcina încă cel puțin trei luni. Potrivit rapoartelor, Ministerul Federal al Apărării a semnalat practic pregătirea – dar numai dacă alte competențe parțiale sunt preluate din alte țări.

 11. “Tot pentru clarificare ar fi bine ca George Simion să fie confruntat direct cu aceste informații și lăsat să răspundă. În acest sens, redacția lansează o invitație la interviu pentru George Simion.”

  Deocamdat[ este un interviu ad-hoc cu George Simion, realizat la Antena 3

  George Simion – Interviu la Antena 3 (09.12.2020)

  https://brighteon.com/6161ad51-340f-48e4-856d-aa27bbb6956b

  Întrebări la care răspunde George Simion (întrebările din paranteze nu i se pun în mod explicit, dar răspunde la ele)

  În ce laborator de servicu secret ați fost creați: La SRI sau la SIE ?
  (Sunteți urmașii PRM-ului sau a PPDD-ului ?)
  (Sunteți Mișcarea Legionară)
  (Sunteți patrioți ?)
  Sunteți anti-maghiari ?
  De unde ați avut bani de campanie ?
  Aveți vreo legătură cu Moscova ?
  Aveți membri în partid care ar vrea să renască Mișcarea Legionară ?
  Care e doctrina partidului ?
  Ce părere are despre Corneliu Zelea Codreanu ?
  Cum veți pune toate aceste lucruri în practică, din moment ce ați anunțat că nu veți face parte din nici o formulă de guvernare ?
  ”A fost mai bun președinte Donald Trump decât este Joe Biden ?”
  Aveți vreo vulnerabilitate în trecutul dumneavoastră ?
  George Păunescu e membru AUR ?
  Ce părere are despre Mareșalul Ion Antonescu ?
  Sunteți anti-europeni ?

 12. George Simion – Interviu la Antena 3 (09.12.2020) (partea a II-a)

  https://brighteon.com/2b683ab0-c9fb-4089-8aa1-22f446f5410f

  Co-președintele AUR vorbește despre poziționarea față de organismele europene, suspendarea președintelui, etc

 13. Si mie-mi place filozofia…
  Vad in articol o tentativa de constructie … a neincrederii.
  Am varsta autorului si n-am stat deoparte…. nu e frumos sa ne aratam cicatricile si sa ne lamentam.
  Nu e dovada de barbatie, nici de demnitate de fapt.
  CE POTI FACE TU PENTRU TARA? – asta e intrebarea.
  Nu ai incredere in Simion – foarte bine!
  Iti pare rau ca n-a mers treaba cu reteaua…? Sau cu alt partid care promitea in ochi dumitale?
  Partidele nu se construiesc conform lectiilor de la scoala, pacat ca nu ai observat; e nevoie de cativa oameni care au ceea ce se numeste ascendent – aici , de natura politica – sa atraga atentia celorlalti, sa placa mental si sa anime spiritual. Desigur, sa imprastie ideile si sa comunice rapid – la astaa e bun Internetul.
  …..
  Eu iti zic prieteneste, sau… de la om, la om: mai bine e sa-l lasi in pace pe Simion ca n-a facut nimic rau, de asta a fost ales.
  Scrie-i ce crezi ca ar fi bine de facut ACUM.
  Scrie-i cuiva din AUR in care ai incredere si ofera sfaturi de om batran (de-acum, da’ nu esti…) si avertismente sa se fereasca cei de acolo de capcane, de viclenia ne-romanilor, anti-crestinilor…
  … ai terminat analiza jefuitorilor care sint [inca] la putere?

 14. Voi nu pricepeți că totul este na nivel de corporație? Nu există țară, politică, nu există stat!

  https://i.postimg.cc/mkkpL46v/dezam-girea-aur.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *