Home / Educativ / Se împlinește un secol de la greva studenților români care a paralizat anul universitar 1922/1923

Se împlinește un secol de la greva studenților români care a paralizat anul universitar 1922/1923

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 26, 2022

Se împlinește un secol de la greva studenților români care a paralizat anul universitar 1922/1923

Comentariu lui Riga Crypto:

Se împlinește un secol de la greva studenților români care a paralizat anul universitar 1922/1923, subiect necunoscut de majoritatea covârșitoare a românilor și ignorat cu desăvârșire de publicațiile pretins naționaliste. Motivul real al grevei a fost faptul că o țară întregită și dezrobită prin sacrificiul a peste un milion de români a fost silită să acorde cetățenia tuturor străinilor, produsul colonizării sau deznaționalizării românilor, străini care au luptat cu arma în mână contra României, iar instituțiile de învățământ au fost acaparate de aceștia, încât fiii de țărani români ținuți cu mari sacrificii abia dacă reprezentau 10% dintre studenți și 25% dintre elevii cursului superior de liceu.

Mai grav, dintr-un pol al reacțiunii naționale școala urma să se bolșevizeze datorită afluxului de profesori (cripto)jidani iar viitorul învățământului și culturii era unul sumbru. Cele mai importante revendicări (nesoluționate) au fost: „numerus clausus”, adică împărțirea locurilor din universități proporțional cu ponderea pe țară a naționalităților și acordarea de burse pentru studenții din familii sărace.

Școala de astăzi merită o asemenea grevă, pentru extirparea cancerului neomarxist adus de ONG-uri și multinaționale, restaurarea pedagogiei românești și repunerea în drepturi a valorilor naționale.

Numai că după 25 de ani de când școala românească a fost acaparată de Soroș, se constată îndoctrinarea completă a elevilor și părinților deopotrivă, și controlul stalinist asupra profesorilor, care nu mai au dreptul să-și țină orele așa cum vor și să spună elevilor ceea nu se vrea a fi spus.

9 comments

 1. Poza de sus se încadrează la categoria “așa nu” (eu nici nu suport să mă uit) și având în vedere că am lucrat în domeniu, pot să zic că articolul e pe dinafara subiectului, n-are legătură cu nimic și pe tema asta aș avea eu o grămadă de zis dar “Ich weiss du fragst mich nicht” (nu mai dau legătura că am dat-o destul). Adică după ce că tocmai au fost obligați să facă școală cu Zoom sau Teams, acum să mai facă și grevă? În sfârșit, fiecare cu saitul și interesele lui.

  https://www.incorectpolitic.com/la-cluj-napoca-are-loc-o-sedinta-de-reeducare-pentru-profesori-pe-29-noiembrie-integrarea-egalitatii-de-gen-la-clasa-in-invatamantul-preuniversitar/#comment-62725

 2. Am uitat să zic despre vaccinuri, pentru că știu pe cineva care a trebuit să-și facă 3 doze ca să-l primească la facultate.

 3. Explicații suplimentare, că poate nu s-a înțeles ce am vrut să zic în primul mesaj. Autorul articolului vine cu ideea ca studenții să facă grevă “pentru extirparea cancerului neomarxist adus de ONG-uri și multinaționale,”. O multinațională e de exemplu firma Micro$oft, de la care provin sistemul de operare Window$, programele Micro$oft Office (motivele pentru care le-ar folosi cineva pe astea în loc de LibreOffice sau alte programe libere mă depășesc), MS Teams etc.

  https://fils.utcb.ro/en/noutati-an-universitar-2021-2022/

  “If the unvaccinated student…”

  “The registration / re-registration questionnaire can only be completed by accessing Microsoft Forms, being connected to the institutional account!”

  Eu am plecat în 2018 și deci n-am avut treabă. Bineînțeles că s-ar justifica o grevă a studenților pentru chestia asta, problema e că studenții sunt de multă vreme constrânși să folosească diverse programe disponibile în condiții restrictive fără să fie întrebați dacă sunt de acord, ca de exemplu AutoCAD sau SAP2000, pentru care există echivalente libere și nu e ca la Zoom, să trebuiască să comunici cu alții care au instalat același program, ci sunt de făcut doar niște calcule sau niște desene, adică nu ar fi nici o problemă să se folosească absolut orice program (ceea ce câțiva studenți au și făcut, cu ocazia proiectului de licență). Studentul nu e dispus nici măcar să-i zică profesorului că nu-i convine programul din cauza condițiilor restrictive de utilizare, nici după ce i s-au dat toate explicațiile necesare privind drepturile pe care le are sau ar trebui să le aibă și chiar s-a insistat. Adică dacă niște studenți dintr-o grupă nu sunt în stare nici măcar să-i zică unui singur profesor că nu prea le convine ce se întâmplă, vine cineva și-mi zice mie de “greva studenților”? Poate în 1922, dar înțeleg că nici atunci nu s-a rezolvat nimic. Nu știu ce înseamnă “împărțirea locurilor din universități proporțional cu ponderea pe țară a naționalităților”, pentru că în afară de câteva locuri speciale pentru țigani, de altceva n-am auzit.

 4. 1.poza e perfecta
  2.scoala azi produce JIDANI!

 5. Pentru Maxtor/Seagate/Western Digital:

  1. Depinde cum o privești.

  https://invidious.flokinet.to/watch?v=0QlYIWe0bVw

  https://invidio.xamh.de/watch?v=0QlYIWe0bVw

  2. Dacă școala produce jidani precum Richard Stallman, Aaron Swartz sau Albert Einstein, să-i producă, însă deși în România nu prea există antisemitism, am văzut că chiar și pe saitul ăsta care luptă împotriva antisemitismului există o persecuție sistematică a trollilor securiști globaliști jidani cu probleme psihice, plătiți de servicii și de sinagoga satanei din Tel Aviv. Această situație trebuie să înceteze. Suntem și noi oameni!

 6. 1306.0167v1.pdf, Pagina 2:

  “Arnold Sommerfeld, Herglotz and Wiechert tried, during the autumn of 1904 and the next winter, to publish in the university’s journal three works on superluminal electron, the electron that moves in vacuum at a higher speed than light.”

  Nu mă pricep la relativitate și fizică cuantică, dar nu există “supeluminal electron” și am mai găsit ceva:

  https://vixra.org/abs/0702.0035

  Pagina 52:

  “if one uses the entanglement phenomenon, in order to transfer the polarization between two photons,”

  Prin fenomenul de “entanglement” nu se poate transfera nimic și vezi că și Miles Mathis tot la mișto scrie. Dar puteai să-mi arăți asta:

  https://www.incorectpolitic.com/albert-einstein-plagiatorul-secolului-xx/

  “Einstein a plagiat opera câtorva oameni de știință…”

  Scrie că Poincaré s-a ocupat doar de “teoria relativității speciale”, care în română nu se numește așa, ci “teoria relativității restrânse”. Poți să-mi dai o legătură către articolele pe care le-a plagiat Einstein? Faptul că “nu există nici măcar o singură trimitere la literatura anterioară” nu înseamnă nimic pentru un articol care se referă la relații matematice și în matematică nici drepturi de autor nu există. Să vedem și ce zice dr. Gheorghe Funar:

  https://invidio.xamh.de/watch?v=XUzGnTBp80A

  “Și atunci au zis nemții: Totuși știm pă unu’, unu’ Einstein. Ăsta a fost handicapat, până pe la vreo 3…4 ani n-a vorbit, l-au dus la școală – abia au trecut clasa, a ajuns la liceu – n-a terminat liceu’, i-am văzut și foaia matricolă – erau note de la 1 la 10…”

  Evident că Funar știe despre ce e vorba și zice tot la mișto (o parte), dar pe aceeași temă:

  http://nerdofalgorithms.altervista.org/secondary_pages/page_2.php

  “After having clamorously failed in everything I’ve ever tried, together with a disastrous school career,”

  https://sourceforge.net/u/ctrucker/profile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *