Home / Chestiunea Jidănească / Americanii Au Nevoie De Numerus Clausus

Americanii Au Nevoie De Numerus Clausus

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 16, 2018

Se spune că România este în urmă față de occident cu circa 50 de ani.

Ei bine, România a trecut acum 90 de ani prin ceea ce trece acum America.

Vorbim despre proporția anormală de jidovi în universități, aceștia fiind suprareprezentați.

Uitându-ne în urmă la situația noastră este limpede de înțeles de ce a trebuit să apară Numerus Clausus.

Extrag un fragment din Pentru Legionari:

În timpul luptelor studentesti trece din gurã în gurã formula „numerus clausus”. Dar nu ca o formulã salvatoare, cãci masele nu dau formule, ci indicã primejdii.

„Numerus clausus” însemneazã cã marea primejdie jidãneascã stã în numãr, mai cu seamã în numãr, pe care nu-l mai putem suporta nici în scoli, nici în comert, nici în industrie, nici în profesiunile libere. „Atentie la numãr”, voieste sã spunã „numerus clausus”, cãci el trece peste puterile noastre de rezistentã nationalã si dacã nu luãm mãsuri, murim ca neam.

Atâta valoare are aceastã formulã. Sau, dacã voiti, ca mãsurã salvatoare, are valoarea unei formule de urgentã, de primã îngrijire necesarã, dar cu totul insuficientã pentru vindecarea boalei. „Numerus clausus”, în sine, însemneazã: limitarea numãrului jidanilor în scoli, profesiuni libereetc. Pânã la ce numãr limitare? Pânã la proportia dintre numãrul tuturor jidanilor fatã de acela al românilor în cuprinsul României. Adicã, dacã în România sunt 15 milioane de români si 3 milioane de jidani, proportia este de 20%. Dupã formula „numerus cl ausus” jidanii urmeazã sã fie admisi în scoli, medicinã, barou etc., în proportie de20%.

„Numerus clausus” însemneazã limitarea numãrului jidanilor pânã la proportia dintre numãrul lor si numãrul total al românilor.

„Numerus clausus” este numai o formulã de repartitie a jidanilor în sânul natiilor, dar nu o formulã de rezolvare a problemei.

Aceastã formulã nu rezolvã aproape nimic, cãci ea se ocupã de respectarea proportiilor, dar nu atacã proportia în sine. Dacã jidanii sunt 3 milioane, îi lasã 3 milioane. Mai ales nu se ocupã din cauza acestei proportii si nu aratã mijloacele prin care s-ar putea micsora aceastã proportie, adicã nu cuprinde în sine mijloacele de rezolvare a problemei jidãnesti.

Față de situația noastră, americanii o duc mai rău deoarece majoritatea profesorilor de acolo se aliniează stângii radicale. Și mai au grupuri civile care militează pentru acțiune afirmativă, adică favorizarea minorităților în universități.

În condițiile astea un numerus clausus ar fi greu de obținut în America, dar ar fi o soluție la una din multele lor probleme.

 

2 comments

  1. Eminescu a fost asasinat de evrei — fiindca a scris articole in presa impotriva evreilor.

    Nu va exista pace in lume pana aceasta rasa de paraziti nu va fi [redacted], trebuie [redacted] fiecare din ei, trebuie [redacted] ce a inceput Hitler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *