Home / Actualitate / Viitorul Director SIE, Mare Prieten cu Jidanii

Viitorul Director SIE, Mare Prieten cu Jidanii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 15, 2018

Viitorul Director SIE, Mare Prieten cu JidaniiDomnul din fotoliu este propunerea lui Iohannis pentru funcția de director al SIE ( Serviciul de Informații Externe).

Agerpres:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care propune numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), anunţă Administraţia Prezidenţială.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

El este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii, şi doctor în Ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii.

În septembrie 2016, Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din funcţia de director al SIE. AGERPRES/(AS – autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Pe lângă aceste informații, de pe cv-ul digital al domnului Vlase aflăm un mic detaliu foarte interesant…

Hmmmmmmmmmmmm….

No păi sigur n-o să fie vreun conflict de interese acolo.

Nu-i de parcă dânsul o să reprezinte interesele unui stat străin înaintea României.

Adică e om serios, nu obișnuiește să facă lobby pentru o anumită etnie interconectată monetar.

Defapt…

Justițiarul:

Iohannis și pesediștii au căzut la pace în litigiul „care e mai filosemit”! Şef la spionajul românesc, un alt prieten al Israelului.


La naiba, încă un trădător pe listă.

Mai multe detalii despre cârdășia d-lui Vlase cu statul Israel puteți citi aici.

Evident că planul de subminare a suveranității naționale continuă nestingherit, legea lui Vexler a trecut de Senat, Iohannis refuză să execute hotărârea Curții Constituționale (Constituția este o bucată de hârtie, cine crede altceva trăiește într-o iluzie), Firea merge înainte cu cartierul evreiesc, ș.a.m.d.

Pregătiți-vă pentru mai mult rău înainte să ne fie mai bine.

Bolunzii ăștia nu se tem de noi și vor continua să ne sfideze până când se aprinde fitilul.

View post on imgur.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *