Home / Actualitate / La Cluj-Napoca are loc o Ședință de Reeducare pentru Profesori pe 29 Noiembrie – “Integrarea egalității de gen la clasă în învățământul preuniversitar”

La Cluj-Napoca are loc o Ședință de Reeducare pentru Profesori pe 29 Noiembrie – “Integrarea egalității de gen la clasă în învățământul preuniversitar”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2022

La Cluj-Napoca are loc o Ședință de Reeducare pentru Profesori pe 29 Noiembrie – “Integrarea egalității de gen la clasă în învățământul preuniversitar”

 

Iată un eveniment care-și propune tăierea împrejur la creier a profesorilor pentru a-i determina să-i corupă pe elevi cu ideologia de gen.

Evenimentul are loc în Cluj-Napoca, un centru al neomarxismului și al corectitudinii politice.

Via Facebook:

📚 INVITAȚIE PENTRU CADRE DIDACTICE ȘI SPECIALISTE/ȘTI DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR

Marți, 29 noiembrie, la Cluj Napoca, organizăm masa rotundă „𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐧 𝐥𝐚 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̗𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫”

♂♀Punctul de pornire al discuțiilor va fi 𝑷𝒓𝒆𝒅𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔̦𝒊 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒈𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒆𝒈𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒈𝒆𝒏 𝒍𝒂 𝒄𝒍𝒂𝒔𝒂̆. 𝑴𝒂𝒏𝒖𝒂𝒍 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒐𝒓𝒊, un material-suport pentru cadrele didactice, deopotrivă teoretic și aplicat, căruia i se vor adăuga prezentări ale analizelor – din perspectivă de gen – privind programele școlare actuale și oferta de formare a CCD-urilor și DPPD-urilor din țară.

💫 Se acordă adeverință de participare echivalentă cu 𝟰 𝗼𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲.

🆓 Accesul la eveniment este 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿.

❗️Detalii în linkul din primul comentariu.

✍️ Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail info@actedo.org sau la număr de telefon 0771.038.075.

*
Masa rotundă face parte din proiectul #EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, în parteneriat cu Asociația Front/ Feminism Romania, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA-SAF), Centrul de Acţiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului – ACTEDO, Asociația PLURAL/ Plural Association și Asociația SEXUL vs BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

#egalitatedegen #egalitatedesanse #educatie #invatamantpreuniversitar #cadredidactice #profesori #scoalaincluziva
#haide #EEANorwayGrants #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens

 

Nota Editorului: În anunț ei spun că accesul este liber. Ar fi oportună prezența unor profesori cu viziuni sănătoase chiar dacă doar pentru obținerea de informații. 

8 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  Iarăși Clujul. Preoți eretici și ecumeniști , untold , ateism în instituțiile publice și acum….asta❗
  Cine apără în Ardeal , ceea ce mai este pur românesc și creștin ❗❓
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 2. Când am făcut eu școală nu se studia nici religie, nici holocaust, nici identitate de gen și din cauza asta am avut numai probleme. În clasa a V-a am prins un pic de “informare politică”, dar din păcate prea puțin, doar un trimestru și n-am apucat să înțeleg nimic. E bine că s-a mai tăiat din matematică și fizică, pentru că oricum nu interesau pe nimeni.

 3. Se împlinește un secol de la greva studenților români care a paralizat anul universitar 1922/1923, subiect necunoscut de majoritatea covârșitoare a românilor și ignorat cu desăvârșire de publicațiile pretins naționaliste. Motivul real al grevei a fost faptul că o țară întregită și dezrobită prin sacrificiul a peste un milion de români a fost silită să acorde cetățenia tuturor străinilor, produsul colonizării sau deznaționalizării românilor, străini care au luptat cu arma în mână contra României, iar instituțiile de învățământ au fost acaparate de aceștia, încât fiii de țărani români ținuți cu mari sacrificii abia dacă reprezentau 10% dintre studenți și 25% dintre elevii cursului superior de liceu. Mai grav, dintr-un pol al reacțiunii naționale școala urma să se bolșevizeze datorită afluxului de profesori (cripto)jidani iar viitorul învățământului și culturii era unul sumbru. Cele mai importante revendicări(nesoluționate) au fost: „numerul clausus”, adică împărțirea locurilor din universități proporțional cu ponderea pe țară a naționalităților și acordarea de burse pentru studenții din familii sărace.

  Școala de astăzi merită o asemenea grevă, pentru extirparea cancerului neomarxist adus de ONG-uri și multinaționale, restaurarea pedagogiei românești și repunerea în drepturi a valorilor naționale. Numai că după 25 de ani de când școala românească a fost acaparată de Soroș, se constată îndoctrinarea completă a elevilor și părinților deopotrivă, și controlul stalinist asupra profesorilor, care nu mai au dreptul să-și țină orele așa cum vor și să spună elevilor ceea nu se vrea a fi spus.

 4. Până la valorile naționale, în învățământ (unde am lucrat aproape 15 ani deci știu la ce mă refer):

  https://www.fsf.org/bulletin/2022/spring/the-need-for-free-software-education-now

  “free software represents a set of values. These are explained as the freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software – the last of which is possible because it can be studied to begin with. Free software education teaches what the tool is not just in terms of its code but also its function: demonstrating what a human-centered tool looks like.”

  Și din cartea “Dificultatea de a trăi – Povestiri psihanalitice despre copii” de Françiose Dolto:

  “Sistemul de învățământ care face apel la creativitatea copiilor mai mult decât la ascultare și servilism psihic a zdruncinat profund sensul pe care le aveau până atunci pentru acest copil Binele și Răul. Studiind cu copilul asemănarea inconștientă dintre aceste două chipuri de diavol și chipul fiecăruia dintre părinții lui, am constatat existența unei confuzii interioare. Idealul Binelui și Răului construit în climatul familial se opunea acestui nou ideal, mai vast, în care supunerea nu era principala valoare, și care amenința să răstoarne vechea lui scară de valori morale. În spatele dreptului de a acționa, de a lucra singur sau în echipă, de a observa viața, copilul simțea trezindu-se în el dorințe noi de curiozitate și libertate, înăbușite încă din prima copilărie, în numele unor principii educative axate pe obiceiurile religioase din familie. Idealul elevilor din noua clasă experimentală era să colaboreze în mod liber cu ceilalți și cu profesorul în cadrul desfășurării orelor. Ceea ce prezenta un mare pericol față de vechiul ideal al robotului servil. Sub chipul diavolului, desenele lui îi reprezentau pe sfătuitorii cei răi. Crezuse că este bine să îi asculte, dar perfecțiunea satisfăcătoare în acest mediu familial îngust nu era decât o iluzie.”

 5. Corneliu Tâncăbescu

  Peste tot Ședințe de REEDUCARE JIDOVEASCĂ, pentru Profesori, Magistrați, Politicieni blestemați, Apostoli ai Idolatriei Holocaustice Mondiale, REEDUCARE PRIN TĂIERE CEREBRALĂ ÎMPREJUR, LA UMBRA MILENARĂ A OBELISCULUI SAU SFINTEI PULI A PATRIARHULUI AVRAAM, STRĂMOȘUL LUI MBAPPE ȘI A ALTOR FUTUȚI PRIN SPATE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *