Home / Chestiunea Jidănească / Statul român, un mercenar în slujba sionismului internațional

Statul român, un mercenar în slujba sionismului internațional

Incorect Politic
Noiembrie 27, 2022

Statul român, un mercenar în slujba sionismului internațional

Comentariu cules de la un cititor:

Statul român, un mercenar în slujba sionismului international, grație sprijinului necondiționat al Statelor Unite, pe idea că legea internațională este o “bucată de hârtie” ( Ben Gurion) .

Sionismul pretinde o justificare teologică a agresiunilor, transformând mitul în program militar: mărețul simbol al supunerii necondiționate a lui Avraam voinței lui Dumnezeu și binecuvântarea sa către ” toate neamurile pământului” transformată în contrariul său tribal, țara cucerită devenind țara promisă, exact ce trăim în prezent, Uniunea Europeană este în fapt o provincie ZOG.

Noi românii, cei feriți de conceptele iudaizate dizolvante: materialismul dialectic, democratismul, individualismul, raționalismul, umanismul, tehnolatria, simțim pe propria piele prigoana, în speță “terorismul intelectual sionist”, monopolul excesiv asupra informației.

Impostura sionistă este un asediu asupra civilizației noastre, statui dărâmate, icoane defăimate, cenzură preventivă și campanii de ură: ” cancel culture sau legea anti-legionară” sau vârful de lance al delirului “corectitudinii politice” – este o realitate tristă care controlează limbajul, monopolizează dezbaterea, domină mass-media, distorsionează gândirea liberă.

Exclusivismul lor interzice gândirea, dialogul, nu se poate conlucra cu extremiștii sionisti Alexandru Florian, Silviu Vexler și alți vectori sioniști cocoțați in vârful piramidei, statului parodie Romania.

Critica, analiza, geneza acestui fenomen numit sionism, liniile sale de acțiune și scurtcircuitele sale, plângerea nu este de nici un folos, este necesar să trecem la contraatac cu luciditate și inteligență

3 comments

 1. Şi politica externă a României este, încă din anii ’90, una strict sionistă (sau „filo-sionistă“, cum s-au exprimat unii analisti politici vestici), chiar dacă istorica franceză Catherine Durandin a spus în 2003 că „puterea politică de la Bucureşti este manipulată de către CIA“, dar cine conduce politica SUA, care dictează CIA, dacă nu lobbyul evreiesc. Chiar acum evreul Bogdan Aurescu se află, ca ministru de Externe al României, sub comanda marilor organizaţii evreieşti din SUA, iar, formal, sub cea a evreului ucrainean (khazar) de la Casa Albă, secretarul de stat Antony Blinken (al cărui bunic evreu, Meir Blinken, era un scriitor idiş din zona Kievului), ca şi sub comanda statului Israel.
  În perioada 28-30 noiembrie, coetnicul său Aurescu (Goldenberg) îl aşteaptă (ca şi Klaus Iohannis) pe secretarul de stat evreu al SUA, Antony Blinken, la „Reuniunea miniștrilor de Externe ai NATO“, unde se va hotărî o şi mai mare târâre a României în conflictul cu Rusia din Ucraina, toţi evreii fiind de partea preşedintelui evreu al Ucrainei, Zelensky.
  https://stirileprotv.ro/stiri/international/secretarul-de-stat-al-sua-antony-blinken-vine-in-romania.html

  • Deci vine khazarul de Antony Blinken mâine la Bucureşti ? Ǎştia vor să ne bage în război cu Rusia, ca zic ca l-au chemat aici si pe ministrul de Externe al Ucrainei ? Zic clar că pentru ca să apărăm (“consolida rezistența”) Moldova şi Georgia, care nu sunt în război cu Rusia, însă.
   Ucraina chiar vrea să intre şi cele două ţărişoare în război.
   19 noiembrie 2022 :
   „Autoritățile ucrainene au îndemnat conducerea de la Tbilisi să deschidă un «al doilea front» împotriva Rusiei, a declarat premierul georgian, Irakli Garibașvili, în cadrul unei intervenții în Parlamentul țării, relatează cotidianul Rossiiskaia gazeta.
   «Imaginați-vă dacă acești oameni [ai lui George Soros şi CIA, din Georgia] ar fi astăzi la putere în Georgia… Mai are cineva vreo îndoială că în Georgia ar fi existat cu adevărat un ’al doilea front’ și că țara s-ar fi transformat într-un poligon?», a declarat Garibașvili (citat de RIA Novosti), adăugând că, în acest caz, țara și-ar fi pierdut suveranitatea.
   Autoritățile georgiene au declarat în repetate rânduri că nu intenționează să acționeze împotriva Rusiei.»
   https://www.vestidinrusia.ro/2022/11/19/premierul-georgian-despre-indemnurile-kievului-de-a-deschide-un-al-doilea-front-impotriva-rusiei/
   Se bagă Moldova, condusă de o activistă Soros (Maia Sandu) cu România după ea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *