Home / Actualitate / România la Grătar are loc în intervalul 19-21 August la Făgăraș

România la Grătar are loc în intervalul 19-21 August la Făgăraș

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 14, 2022

România la Grătar are loc în intervalul 19-21 August la Făgăraș

România la Grătar are loc în intervalul 19-21 August la Făgăraș

Via Marian Motocu:

Vă invităm la două zile de Românism, în inima țării, unde vom avea să ne cunoaștem și să ne recunoaștem ca frați.

Vă garantăm două zile de bucurie, bucuria și mândria de a fi Român. Oferim gratis doritorilor plăcerea de a fi Român între Români, Frate între Frați.

Taraful local ne va aduce aminte de ceea ce înseamnă să ne simțim cu adevărat…acasă.

Bucătăria zonală, tradițională va fi și ea parte integrantă la România la Grătar.

 

România la Grătar este mai mult decât pare

Evenimentul nu constă într-un grătar de dragul de a mânca ceva prăjit, ci este o reunire a naționaliștilor care vor să consolideze o rețea, să întărească legăturile dintre civic și să adune o societate civilă autentică.

România la Grătar înseamnă o etapă organizațională în coagularea forțelor naționaliste, o ocazie să ne mărim anturajul, să cunoaștem alți patrioți și să vedem cum putem colabora împreună pentru a afecta viitorul într-o direcție pozitivă, spre suveranitate, libertate și demnitate națională.

Cum au așa-zisele elite mondiale au grupurile lor care se reunesc anual, grupul Bilderberg, Trilaterala, Forumul Economic Mondial, așa și România la Grătar este o întrunire anuală a Românilor conștienți, a elitei în devenire. Toți cei care doresc să ajute la construirea acestei elite sunt bineveniți, participarea e gratuită, pentru detalii contactați-l pe organizatorul Marian Motocu: 0721739158

Marian Motocu a mai organizat revopsirea tricolorului de la Mărășești, unde au fost prezenți români de toate vârstele, inclusiv veteranul de război și marele patriot, domnul general Radu Theodoru.

Marian Motocu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *