Home / Actualitate / Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 29, 2022

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

 

Totul a început de la poza de mai jos, trimisă redacției de către un soldat român:

Această știre a generat reacții în lanț care au produs acțiuni concrete, mobilizând patrioții să facă scut în jurul drapelului național.

După implicarea mai multor asociații civice patriotice, ceea ce inițial a fost un act de sabotaj al culturii și identității naționale a fost transformat într-un catalizator pentru deșteptarea Românilor.

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Tabăra de muncă de la Mărășești (24-26 iulie 2022) s-a sfâșit cu succes, marele tricolor a fost revopsit, iar inițiatorul Marian Motocu promite să facă din tabără o tradiție anuală pentru făurirea, întărirea și menținerea relațiilor între semenii care simt și gândesc românește.

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Ziua s-a lucrat, chiar și pe căldură, femei și bărbați, adulți și copii, fiecare a dat cu vopsea, contribuind la lucrarea colectivă de restaurare a simbolului național.

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

Cei care au ajuns de la începutul acțiunii au fost plăcuți surprinși să vadă cum, pe parcursul celor două zile, tot mai mulți Români au venit din țară să se alăture demersului.

În total nu erau foarte mulți, dar erau frați și surori ai aceluiași ideal dumnezeiesc. Atmosfera a fost una caldă, s-a stat la cort până noaptea târziu, cu bună dispoziție, cu glume, bancuri, planuri de viitor și povești despre întâmplările fiecăruia, relațiile dintre camarazi s-au armonizat.

Românii și-au cinstit drapelul de Ziua Tricolorului la Mărășești

După restaurare a avut loc ceremonia militară de la Mărășești, cu ocazia Zilei Tricolorului, la care a participat veteranul de război, General Radu Theodoru.

Videoclip de la ceremonie:

În tabără și la eveniment a fost prezent și Andrei Mocanu, un tânăr director al unui post radio naționalist, intitulat Radio Cuibul Lupilor Albi.

Succesiunea de evenimente care s-au derulat în jurul inițiativei de restaurare ne învață un lucru important: Încă se poate! Încă mai avem o țara, mai avem un popor, mai avem lideri și oameni capabili de organizare și mobilizare. România trăiește, chiar dacă este bolnavă, ea poate fi vindecată.

Mișcarea 41 pentru România, care are ca simbol drapelul cu crucea triplă, și-a adus contribuția la propăsirea neamului, au dat din banii lor, din timpul lor (adică din viața lor, din sângele lor) pentru ca temelia României de mâine să mai aibă o cărămidă în plus. Marian Motocu îi îndeamnă pe toți cei care vor să se alăture acestei construcții să vină alături de el în Mișcarea 41 pentru România.

Site-ul lor: https://41pentruromânia.ro

Contact: https://41pentruromânia.ro/contact/

Adeziune: https://41pentruromânia.ro/adeziune/

Marian Motocu (VK): https://vk.com/marian71

14 comments

 1. Tot respectul pentru inițiativa grupului de patrioti si pentru efortul depus 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

 2. Grandios! Felicitări! Români cu inimi mari!

 3. Chiar dacă nu am putut fi prezent fizic, am făcut-o cu mare drag fiind sufletește, așa cum o fac de fiecare dată la acțiunile patrioților și naționaliștilor români.
  Felicit organizatorii, dar mai ales îl felicit pe fratele Marian Motocu.
  Respect și admirație pentru toți cei prezenți la acest important eveniement.

 4. BUNUL DUMNEZEU SI MAICA SFÂNTĂ să vă recompenseze însutit ptr. sacrificiile făcute in Slujba Țării si a Neamului Românesc !

  Sus să avem inimile !
  Avem către DOMNUL !

 5. Care ” romani ” si-au cinstit drapelul domnule Ciumetti ??? Numai aia cateva sute plus militarii prezenti …la ordin , sant romani sau , cumva Romania a ajuns sa numere { conform ultimului recensamant } doar cateva sute de …locuitori ? Pentru dl. Motocu penultima fotografie este ilustrarea perfecta a faptului ca , toata viata lui a trait …din poze , iar pentru postarea dv.stra { fara suparare } ultima fotografie este o ilustrare mai mult decat perfecta a halului in care a ajuns Romania daca de ZIUA DRAPELULUI ” defileaza ” inclusiv cainii maidanezi , repet fara suparare . Intrebare poate aveti mai multe informatii : dl. Ciuca { GENERALUL ajuns prim ministru liberal } sau DL. PRESEDINTE KW Johhanis …astia pe unde si-au exprimat pretzuirea vis a vis de DRAPELUL ROMANESC caci , pe la MARASESTI nu i-am vazut ? Politicienii , care-s atat d e multi ca se poate alcatui cu ei o a doua armata a XIV-a si toti … mari patrioti , cum de-au ratat evenimentul ? P.S. Aia de-si zic ” Lupii Albi ” , sa fim seriosi : deja tipii sant perceputi de catre populatie drept…javre .

  • Sterie Ciumetti

   Domnule Marian, cum credeți că puteți ajuta cauza națională? Ultima poză a lui Marian Motocu relevă dragostea inerentă a neamului geto-dac pentru viață, câinele completează poza și ne duce cu gândul la loialitate. Nici că se putea mai bine! Dacă nu ați rezonat cu asta, vă doresc dezghețarea inimii cât mai curând! Nu politicienii trebuiau să vină la Mărășești, căci nu era pentru politicieni acțiunea, ci pentru cei ce gândesc și simt românește. Românii care rămân reci în fața tuturor încercărilor de demoralizare și demobilizare. Dacă tot ce facem e să criticăm ce face un camarad, adică să folosim teoria critică în scop destructivist, cu ce ne deosebim față de adversarii neamului? În lipsa unei soluții, ce rost are constatarea unei probleme? Dumnezeu să vă lumineze!

   • E cel mai probabil un diversionist, un Sisilică sub acoperire, mereu încărcat de ură de neam şi pornit să muşte!

  • Mariane, ce sa caute hienele cu parul zburlit de ura pe romani – p’astea vrei sa le vezi la sarbatorirea sfanta a eroilor nostri care si-au dat viata din dragostea lor netarmurita pentru Romania ?
   Macar daca esti platit sa bagi strambe, apari cu altceva decat cu observatiile astea sinistre si greu de confundat cu altceva decat prostia de cel mai greu calibru , rautatea si ura criminalului banal fata de victima sa .

   Ce sa caute haitele de estropiati si abrutizati ai banului, la Marasesti??????????????????????????
   Doar fiindca stau incrustati in ceafa romanilor sa ne suga sangele, ei nu fac parte din aceasta tara !
   Afara cu hienele care ne sufoca viata si ne confisca istoria adevarata si cultura !

   Lasati sa triumfe frumosii cei mai alesi, ai neamului romanesc , intru eternitate !
   Asa sa ne auda Dumnezeu!

  • Dar tu comentatorule unde ai fost, că zici că ai fost la MĂRĂȘEȘTI?! Însă eu ca român ce am pus mâna la treabă nu te-am văzut printre noi. Si mai încet cu acuzațiile către mine tânăr, Director rcla – Radio Cuibul Lupilor Albi ce s-a implicat in această acțiune cu sufletul si a pus mâna la treabă serios. Voi știți doar să comentați. Însă s-a văzut naționaliștii adevărați. Puneți mâna pe treabă nu la scris si comentat aiurea despre oamenii ce au un trecut frumos in viața lor.

   Mulțumesc!

 6. Dumnezeu o sa ne ajute sa izbandim, indiferent de cat greu duce romanul pe umeri in clipa asta !
  Legea naturii este schimbarea .
  Romanul este in trezire precum si celelalte neamuri .
  Criza ce vine va rasturna lucrurile in mod sigur ..

 7. Nici nu se putea un compagnon mai potrivit :

  cutulica cel frumos care ne insoteste ,

  este SIMBOLUL FIDELITATII SI A DRAGOSTEI FATA DE OM !

 8. De ce nu spuneti ca la ordinul lui Guru Marian Motocu trupa “41 pentru Motocu” a parasit festivitatea inainte de a incepe ? Si daca trupa a parasit actiunea de ce liderii Dinu si Motocu nu au plecat si ei ? Sunt in sete de populism ? Fotografia cu mausoleul este de la alt eveniment …nu au participat la festivitati atatia romani . De ce nu spuneti cine au fost toti organizatorii evenimentului, bineinteles ideea si initiatorul actiunii fiind olteanu pomenit mai sus dar fara colaborarea celorlalti actiunea s-ar fi terminat ca celelalte actiuni intiate de el in ultimii 2-3 ani …Motocu, singur si trist pe o banca la propria actiune . Si nu in ultimul rand de ce nu spuneti ca la sfarsitul actiunii guru Motocu s-a dat in taina cu Calin Georgescu(confirmase prezenta dar a venit la sfarsit) raportandu-i acestuia desfasurarea evenimentelor si rezultatul obtinut??? DE CE, DE CE, DE CE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *