Home / Actualitate / Noul Hit pe Tik Tok este Marian Motocu – “Dacă v-aș spune adevărul… m-ați crede? Nu? Nu e nicio problemă, oricum vi-l spun!”

Noul Hit pe Tik Tok este Marian Motocu – “Dacă v-aș spune adevărul… m-ați crede? Nu? Nu e nicio problemă, oricum vi-l spun!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 17, 2022

Noul Hit pe Tik Tok este Marian Motocu - "Dacă v-aș spune adevărul... m-ați crede?

Noul Hit pe Tik Tok este Marian Motocu – “Dacă v-aș spune adevărul… m-ați crede? Nu? Nu e nicio problemă, oricum vi-l spun!”

 

Acesta are peste 16.9 milioane de vizualizări, rivalizează chiar și cu maneliștii în ceea ce privește popularitatea! Aproape de 3 ori mai mulți decât cele șase milioane din pretinsul holocaust. Nu e de glumă, de aceea l-au blocat de câteva ori deja, dar încă se poate accesa la: https://www.tiktok.com/discover/motocu-marian

Diferența dintre maneliștii cu milioane de vizualizări și Marian este că el nu îndobitocește, ci educă. Îmbogățește cunoștințele tinerilor care, conform statisticii de pe TikTok, par să rezoneze cu mesajul olteanului încăpățânat.

Până acum nu s-a întâmplat de multe ori ca un naționalist să ajungă vedetă pe rețelele de socializare. Dar faptul că s-a putut pe Tik Tok înseamnă că ceva se schimbă în bine.

Iată o mostră:

@motocu_marian

♬ sunet original – Motocu_Marian

Marian Motocu a anunțat organizarea evenimentului România la Grătar, pe 19-20-21 August, în Munții Făgăraș, iar acest eveniment nu constă într-un grătar de dragul de a mânca ceva prăjit, ci este o reunire a naționaliștilor care vor să consolideze o rețea, să întărească legăturile dintre civic și să adune o societate civilă autentică.

România la Grătar înseamnă o etapă organizațională în coagularea forțelor naționaliste, o ocazie să ne mărim anturajul, să cunoaștem alți patrioți și să vedem cum putem colabora împreună pentru a afecta viitorul într-o direcție pozitivă, spre suveranitate, libertate și demnitate națională. Cum au așa-zisele elite mondiale au grupurile lor care se reunesc anual, grupul Bilderberg, Trilaterala, Forumul Economic Mondial, așa și România la Grătar este o întrunire anuală a Românilor conștienți, a elitei în devenire. Toți cei care doresc să ajute la construirea acestei elite sunt bineveniți, participarea e gratuită, pentru detalii contactați-l pe organizatorul Marian Motocu: 0721739158

Marian Motocu a mai organizat revopsirea tricolorului de la Mărășești, unde au fost prezenți români de toate vârstele, inclusiv veteranul de război și marele patriot, domnul general Radu Theodoru.

Naționaliștii nu sunt bogați, munca lor este voluntară și de cele mai multe ori banii ies din propriile buzunare pentru a finanța deplasările, organizarea de mitinguri și alte evenimente. Din punct de vedere material, lucrurile sunt dificile pentru un naționalist, mai ales pentru unul care face lucruri concrete și călătorește prin țară.

Iar un naționalist va fi mereu stânjenit să ceară bani, însă solidaritatea cu cei ce luptă pentru interesele noastre este o dovadă de maturitate și într-ajutorare creștină.

Cei care doresc să pună umărul la activitățile lui Marian Motocu, câtuși de puțin, pot să o facă prin Revolut, la conturile de mai jos:

 

 • REVOLUT: BENEFICIAR MARIAN MOTOCU – 0787589767
 • RO82 BREL 0005 5109 4184 0100(LOCAL)
 • SWIFT IBAN LT24 3250 0847 8476 6939 (Internațional) REVOLUT21

 

4 comments

 1. Marian Motocu nu e încăpățânat. Încăpățânat e cel care face ceva greșit, își dă seama că e greșit (eventual după ce i-ai zis și i-ai arătat) dar nu vrea să schimbe nimic, zicând: “Nu vreau”, “Așa m-am obișnuit”, “Așa face toată lumea” etc. Dacă de exemplu cineva îți propune să te arunci de pe pod în râul Dâmbovița și tu refuzi, nu înseamnă că ești încăpățânat. Marian Motocu ar putea fi eventual considerat încăpățânat pentru că folosește vk și tictoc, dar poate că încă nu și-a dat seama că nu e bine…

 2. Exista o singură Salvare și aceea nu este la Marian Motoc sau la altcineva…….Faptul că va spune el OILOR chipurile cum că el ar ști de planul secret al elitei și că toată clasa politică cunoaste Genocidul pus la cale asupra noastră sânt doar vorbe lipsite de substanță.Eu va spun lucrurile astea de 4 ani deja iar Marian Motoc nu exista.
  Și gura Salvare a României este in Mine și Tunelul Sinaia ce adăpostește Ultimul ansamblu Atlant din cele 6 răspândite pe Glob dar și cel mai de nepătruns.

  • Adu’ poze si filme si interviuri…
   Altfel – sf-uri fara pastile, sorry!
   Mai sint si altii pe ‘net cu texte din astea si fara nici o dovada; arata locuri, organizeaza vizitarea minunatiilor pressupuse (deocamdata).
   Nu stiu de dl. MArian nimic, “stau afara” da’ … imi pasa!
   Salutari prietenesti de la Pacific!

  • Ca sa spui ca “Motocu Marian nu exista acum patru ani”, este o..(hai sa fiu bland) rea vointa. Cat despre …”Ultimul ansamblu Atlant”…. de care stii numai tu, suna a ceva cusut cu ata alba. Apropo, numele meu este MOTOCU(cu “U”). Daca tot vrei sa-mi scrii numele, macar fa-o cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *