Home / Chestiunea Jidănească / Urmașii supraviețuitorilor holocaustului merită pensii speciale, iată de ce:

Urmașii supraviețuitorilor holocaustului merită pensii speciale, iată de ce:

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
August 14, 2022

Urmașii supraviețuitorilor holocaustului merită pensii speciale, iată de ce:

Dragi concetățeni față de care nu am niciun interes ascuns,

Aud discuții despre cum e nedrept ca urmașii supraviețuitorilor holocaustului să primească pensii speciale. Ca urmaș al unui supraviețuitor al holocaustului pot să fac lumină cu privire la motivele legitime pentru care trebuie să primim pensii speciale:

Oroarea Holocaustului trăită de mine, urmaș al unui supraviețuitor

Bunicul meu a supraviețuit de două ori gazării, când Mengele l-a trimis la dușuri. Uneori visez că sunt în locul lui, aștept în acea mare de oameni, turma ce urmează să fie exterminată prin gazare. Așteptăm în fața unor porți grele de fier și, încet, încet, ne mișcăm înauntru. Suntem cu toții mizerabili, fiecare dintre noi are păduchi și igiena este precară. Cu toții așteptăm să facem un duș cald. Apoi ne lovește groaza când pășim înauntru și-i vedem pe semenii noștri adunați ca șobolanii într-un colț. Ușa de lemn se închide în urma mea, becul de deasupra se stinge și în întunericul care ne învăluie simțim un miros specific, de gaz Zyklon B, în timp ce ne împresoară. Nu pot să respir. Prin geamul din încăpere fur o ultimă privire cerului albastru înainte să mă prăbușesc pe podeaua rece. Simt cum mă sting, cum celelalte cadavre cad peste mine…și apoi mă trezesc. A fost real…a fost atât de real…a fost real în mintea mea.

Uneori nu se încheie visul, ci continuă. Cred că mă trezesc, dar de fapt încă mă aflu în coșmar. Mă ridic din pat, ușurat că visul urât a trecut și aprind lampa de pe noptieră. În momentul în care apăs butonul, în fața ochilor mei apare chipul unui coleg, Hertzel, cu care am petrecut timp în lagăr. Chipul său este contorsionat în unghiuri nenaturale, în jurul becului. Hertzel este un abajur și mă privește direct în ochi. Parcă ar vrea să-mi spună ceva.

Apoi mă trezesc.

Nimeni nu poate să înțeleagă traumele prin care urmașii supraviețuitorilor holocaustului trec, în fiecare zi, în fiecare noapte…de fiecare dată când pun capul pe pernă. Nu vă doresc asta.

Tot ce îmi doresc sunt pensiile speciale, o răsplată minoră în comparație cu imensa suferință pe care o simțim.

10 comments

 1. Usa de lemn este cheia !
  Bravo!

 2. Oare vom mai scapa vreodata de paduchii astia?!?!?…. ei sunt peste tot….

  Perciunatii isi sarbatoresc Noul An între 25 – 27 septembrie…..anul 2022..’…
  Sa-I vezi pe toti presedintii ( slugi umile) cum vor felicita statul Israel si pe jidanii din întreaga lume cu ocazia sarbatorii Roch Hochana!

  Aveti grija cu copiii mai ales! Înaintea sarbatorilor jidovesti dispar multi copii…..în toata lumea…
  Întelegeti, nu-I asa ?
  Cei care aveti prieteni jidani, nu mâncati din “prajiturile” lor! “Sapati” adânc si veti cunoaste de ce…. sunt multe informatii pe internet.

 3. Problema mare este ca sint mai multi supravietuitori decat exista dintre-ai lor “inainte” de… holo-ca$h!
  Ca sa fie si mai mare natjocura…. la cat de greu le-ar fi fost in izolarea creatoare a muncii… le-a priit!
  Nu sint in viata atat de multi veterani de razboi cat de multi sint …. “supravietuitori”?!!

 4. 🙃 bravo!!!

 5. Tovarasul Sterie Ciumetti a schimbat barca?
  Corect e ca urmasii urmasilor urmasilor victimelor holocaustului sa primeasca in veci pensii speciale de la poporul roman, din munca si sudoarea lui. Amin.
  Va place tov. Sterie Ciumetti? Si sa nu imi spuneti ca dintr-o data sunteti ultrademocrat si ultra crestin azi de ziua Adormirii Maicii Domnului?!

 6. Să-şi ia pensiile din jewKraina, de la Zelensky, că au stors şi ţara aia de bani şi de imense averi oligarhii evrei precum Ihor Kolomoyskyi (şeful lui Zelensky in plan profesional, ca actor si afacerist).

 7. Domnule care ai supraviețuit, de românii care formau o elită de valoare intelectuală si morală care au fost ucisi si reeducati (doar puțini dintre ei) in închisorile comuniste ați auzit? Aceste programe criminale au avut autori evrei veniți pe tancurile sovietice în România! Lor cine le dă pensii sau urmașilor acestora așa mari ca ale altora? Daca cer aceste drepturi li se bagă pumnul în gură…..Prea mult vă plângeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *