Home / Educativ / Noua Ordine Mondială – Partea I

Noua Ordine Mondială – Partea I

MNR
Incorect Politic
Mai 27, 2019

Noua Ordine Mondială

Nouă Ordine Mondiana (NOM/NWO) reprezintă teoria conform căreia un anumit grup elitist conduce în totalitatea sau aproape în totalitate lumea și încearcă să implementeze un sigur guvern mondial, o singură economie, o armata globală și o singură religie mondială.

Desigur, toate acestea vor fi controlate de aceiași oameni.

NOM o să vină ca o forța eliberatoare, războaiele se vor termină, va există pace absolută bolile și sărăcia vor dispărea și vom avea numai prosperitate, dar care să fie prețul? Și dacă chiar ne așteaptă paradisul pe pământ, de ce se chinuie guvernele să o facă să pară o teorie nebună a conspiraționiștilor?

Pagina de wikipedia în engleză destinată Noii Ordini Mondiale are în dreptul ei scris “teorie conspiraționistă”. Ei oferă destul de multe informații, destul de exacte pentru o “conspirație nebună”….

Noua Ordine Mondială

Foarte mulți creștini și musulmani asociază NOM și guvernul unic cu Anticristul.

Apocalipsa 13: 7-8:

7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.

Aceste pasaje, dar și altele similare prezic apariția unul lider mondial, în timpul unei perioade grele de 7 ani, el va cere oamenilor să îl venereze și va implementa “semnul fiarei” fără de care oamenii nu vor putea să vândă sau să cumpere nimic.

Acest lider îi va persecută pe cei care cred în Iisus. Persecuția creștinilor, dar și a musulmanilor este deja o constantă a realității noastre. Se poate vedea în Africa, unde grupări precum Boku Haram (organizație teroristă formată și sponsozizata de CIA/MOSSAD) extermina creștinii, în Europa de Vest unde mulțumita ONG-urilor jidovești primim tot ce este mai rău din țările musulmane, dar și foști agenți ISIS și Căștile Albe (alte organizații ce aparțîn de CIA și MOSSAD) și agenți sub acoperire MOSSAD care radicalizează, în SUA unde persecuția creștinilor abia a început și unde sunt atacați permanent de către Biserica Satanică și neomaxisti, în China unde guvernul a confiscat toate bibliile pentru a le rescrie iar preoții creștini sunt reeducati, în India unde atât creștinii cât și musulmanii sunt atacați constant de către membrii celorlalte religii, toate acestea începând atunci când s-au investit foarte mulți bani evreiești în celebrul Bollywod și s-a început o propagandă sinistră, iar acum în Sri Lanka, unde există pace absolută între budiști, musulmani și creștini…

Desigur, nici creștinii din Coreea nu o duc prea bine, iar în Vietnam au fost aproape nimiciți sub conducere comunistă și lista poate continua.

Guvernul global al NOM va fi implementat prin ONU, cu ajutorul diferitelor organizații globaliste precum Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, grupul Bilderberg sau Clubul de la Roma. Toate aceste grupări acționează în baza filosofiilor “iluministe”.

Noua Ordine Mondială

În mod ironic, Consiliul pentru Relații Externe se prezintă pe propriul site ca fiind o organizație independentă, o organizație nepartizană, însă ea este finanțată de către fundațiile Rockefeller, Ford și Carnegie, iar aceasta a dictat, încă de la înființarea sa acum 95 de ani, politica externă a statelor unite, în două ere: secolul XX sau era americană și acum secolul XXI sau era noii ordini mondiale.

În 1950, James Warburg, fiul unuia dintre fondatorii Consiliului pentru Relații Externe, David Warburg, a declarat în mod oficial în fața Senatului Comitetului pentru Relații Externe :

“Vom avea guvernul mondial chiar dacă vă place sau nu – prin cucerire sau consimțământ”.

Toate aceste organizații folosesc antica strategie “divide et impera” într-un mod extrem de eficace, suntem din ce în ce mai despărțiți intelectual, economic, spiritual, rasial, despărțiți de gen, și ne certăm între noi, fiind supuși unui ăzboi psihologic prin care se încearcă controlul total al minții. (Citește aici despre controlul total al minții)

Sinonime cu termenul NOM sunt și “guvernul global”, “guvernare globală”, “globalizare”, “globalism”, “statul paralel (deep-state)”, “dezvoltare durabilă” sau “Agenda 21″…. și toate acestea sunt inter-schimbabile atunci când liderii noștri vor să transmită anumite idei, sau mai bine zis vor să promoveze anumite propagande. Ele înseamnă în mare același lucru, iar presa ne asaltează încontinuu cu acești termeni.

Prima avertizare serioasă a venit pe 17 ianuarie 1961, de la pe atunci președintele SUA  Dwight D. Eisenhower. El s-a adresat în fața națiunii la sfârșit de mandat și a vorbit despre NOM și despre imprtanta informării cetățenilor în legătură cu ea. Tot atunci a discutat și despre pericolul unei “elite tehnologice științifice”, despre pericolul influenței unui “complex industrial militar și despre influențarea savanților și oamenilor de știință  de către guvern.

Totuși Eisenhower a intrat în cursa prezidențială purtând un război împotriva “comunismului”, marele bau-bau din SUA la momentul respectiv.

El a luptat în cel de-al doilea război mondial și a planificat și supervizat invaziile Franței și  Germaniei și în 1951 a devenit comandant suprem al NATO.

Tot el a semnat Actul Național al aeronauticii și spațiului cosmic, punând astfel bazele NASA.  El a fost, desigur, membru al Clubului Bohemian dar și membru al Consiliului pentru Relații Externe, fiind unul dintre marii susținători ai Națiunilor Unite. Deci a fost unul dintre ei.

Mai apoi, președintele Kennedy a încercat să se împotrivească societăților secrete și agențiilor de inteligență, dorind să oprească NOM, a vrut să detensioneze conflictul din Vietnam, să desființeze Rezervă Federală și să distrugă CIA, dar știm cum toții cum a decurs. Kennedy a fost asasinat pe data de 22 noiembrie 1963.

Image result for kennedy shooting blood

Cum a început totul?

În 1773, la o adunare în Frankfurt,  Mayer Amschel Rothchild reușește să își convingă 12 dintre cei mai influenți prieteni să își unească resursele ca să conducă lumea.  El găsește candidatul perfect pentru a conduce această organizație, pe Adam Weishaupt. La data de 1 mai 1776 Adam Weishaupt (nume de cod Spartacus) înființează Ordinul Illuminati.

Noua Ordine Mondială
Adam Weishaupt este profesor la Universitatea de Drept din Ingolstadt, Bavaria. Ordinul Illuminati are ca scop înființarea Noii Ordini Mondiale.

Obiectivele lor sunt următoarele:
1) Desființarea tuturor guvernelor
2) Înlăturarea proprietății private
3) Abolirea moștenirii
4) Abolirea patriotismului
5) Abolirea familiei
6) Abolirea religiei
7) Crearea unui guvern mondial

În iulie 1782 Ordinul Illuminati își unește forțele cu Masoneria la congresul Wilhelmsbad.

Unul dintre participanții la congres, comtele François Henri de Virieu, este profund șocat și declară că este mult mai rău decât și-ar putea imagina oricine și conform biografului său, comtele nu a discutat despre masonerie decât cu oroare.

Noua Ordine Mondială
François Henri de Virieu

Insigna ordinului iluminaților a apărut pentru prima oară pe partea inversă a bancnotelor americane de un dolar în 1933. Se poate citi, la baza piramidei de 13 etaje, anul 1776 (MDCCLXVI în cifre romane).

Ochiul care radiază în toate direcțiile este “ochiu atot-văzător”iar  cuvintele latine “ANNUIT COEPTIS” înseamnă “întreprinderea noastră  a fost încoronată cu succes”. Mai jos, NOVUS ORDO SECLORUM explică natură întreprinderii: “Nouă ordine socială” sau “Nouă ordine mondială”.

În anul 1785 un membru Illuminati este lovit de fulger în orașul Lanze din Bavaria. Atunci când oficialii bavarezi examinează conținutul sacilor săi, ei descoperă existența Ordinului Illuminati și găsesc planuri care detaliază revoluția franceză care urma să aibă loc, revoluție orchestrată în totalitate de către Ordinul Illuminati.

Guverul bavarez ia măsuri urgente, ei avertizează francezii dar aceștia ignoră avertizările și nu consideră acest ordin ca fiind o amenințare reală. Guvernul bavarez arestează membrii ordinului, cu excepția lui Weishaupt și a altor câtorva, care reușesc să se ascundă.

În anul 1786 în SUA alegerile prezidențiale sunt scăldate de scandaluri legate de Masonerie, astfel că este ales ca și președinte John Adams, principalul opozant al Masoneriei.

În anul 1789, un profesor de  la universitea Edinburgh din Scoția, publică o carte intitulată “Dovezile conspirației” în care dezvăluie faptul că Adam Weishaupt a încercat să îl recruteze și expune planurile diabolice ale Ordinului Illuminati.

În anul 1826 George W.F.  Hegel formulează ceea ce se numește dialectica hegeliană – procesul prin care sunt atinse obiectivele Illuminati.

Conform dialecticii hegelice, teză plus antiteză este egală cu sinteză. Deci mai întâi trebuie creată o situație de criză, apoi aștepți ca publicul să ceară o rezolvare, apoi oferi soluția care va aduce schimbările pe care voiai să le faci de la bun început și pe care oamenii nu le-ar fi acceptat înaintea crizei.

“… statul” are dreptul suprem împotriva individului, a cărui datorie supremă este de a fi membru al statului … pentru că dreptul spiritului mondial este, mai presus de toate privilegiile speciale ”  (istoricul William Shirer, citându-l pe Georg Hegel în “Răsăritul și căderea celui de-al Treilea Reich” (1959, p. 144))

În 1826 căpitanul William Morgan a decis că trebuie să informeze masonii  și publicul în legătură cu planurile diabolice ale ordinului Illuminati, dorind să expună tot adevărul, însă aceștia au aflat și l-au contractat pe Richard Howard să îl omoare. Morgan a încercat să fugă în Canada însă Howard a reușit să îl prindă și să își ducă treaba la bun sfârșit.


În anul 1828 Mayer Amschel Rothschild, care finanțează iluminații, își exprimă disprețul total față de guvernele naționale care încearcă să reglementeze bancherii internaționali precum el: “Permiteți-mi să eliberez și să controlez banii unei națiuni și nu-mi pasă cine scrie legile. ”

În anul 1830 Weishaupt moare. Înainte să moară el se preface că se pocăiește și că se întoarce la Dumnezeu, doar pentru a lăsa impresia că ordinul Illuminati va muri  odată cu el.

În 1847, Liga Comunistă din Londra (Karl Marx și Frederick Engels) au folosit teoria dialectică a lui Hegel pentru a susține teoria economică a comunismului.

În 1848, Moses Mordecai Marx Levy, alias Karl Marx, scrie “Manifestul comunist”. Marx este membru al unei organizații din Illuminati, numită Liga celor Drepți. El nu susține doar schimbări economice și politice, ci și schimbări morale și spirituale și crede cu tărie că familia trebuie înlăturată și că toți copiii ar trebui să fie crescuți de o autoritate centrală. El își exprimă atitudinea față de Dumnezeu spunând: “Trebuie să luptăm împotriva tuturor ideilor predominante ale religiei, ale statului, ale țării, ale patriotismului. Ideea lui Dumnezeu este cheia unei civilizații pervertite”.

Manifestul Comunist al lui Marx va fi de o importantă majoră pentru Illuminati în planul lor de a implementa agenda lor comunistă/socialistă și cuprimde următoarele idei de bază:

 

1) Stabilirea unui sistem de impozitare a venitului ca mijloc de extorcare a banilor de la oameni
2) Stabiliea unei bănci centrale, care să păcălească oamenii că este o instituție guvernamentală
3) Banca Centrală va fi titularul datoriei naționale
4)Rularea datoriei naționale și a dobânzii prin această banca

 

Cum o să fie creat un stat socialist al Noii Ordini Mondiale: controlul!

 

1) Sănătatea – când controlezi sănătatea controlezi și oamenii
2) Sărăcia – o populație săracă numeroasă este mai ușor de controlat  și de mulțumit, iar dacă îi oferi strictul necesar nu se va revolta
3) Datoria – această va urmă să fie ridicată la un nivel foarte mare, astfel se pot ridică taxele și va crește automat și productivitatea
4) Controlul armelor – înlăturarea armelor înseamnă imposibilitatea populației de a se apăra de guvern și în modul acesta se poate crea un stat polițienesc
5) Ajutorul social – preluarea controlului asupra tuturor aspectelor vieții : mâncare, chirie, facturi
5) Educația – se va prelua controlul asupra a tot ce citesc și ascultă oamenii,  se va implementa un control total asupra a ceea ce învață copiii în școli
6) Religia – se va îndepărta credința în Dumnezeu din guvern și școli
7) Razboil de clasă – creerea unei separații mari între bogați și săraci, astfel va fi mult mai ușor ca bogații să fie impozitați cu sprijinul celor săraci

Noua Ordine Mondială

Acum, în secolul 21, gândirea hegelian-marxistă afectează întreaga noastră structură socială și politică.

Dialectica lui Hegel este instrumentul care ne manipulează într-un model circular de gândire și acțiune. De fiecare dată când luptăm împotriva unei ideologii sau apărăm o ideologie, jucăm un rol necesar în marele plan a  lui Marx și Engels pentru a conduce omenirea într-o dictatură a proletariatului.

Astfel, în timp ce Karl Marx scria Manifestul Comunist sub îndrumarea unui grup de Illuminiști, profesorul Karl Ritter de la Universitatea din Frankfurt scrie o antiteză sub îndrumarea unui alt grup, astfel încât  organzatiile să poată să folosească diferențele dintre cele două ideologii pentru a crea o diviziune și mai mare între mase și pentru a face taberele să se lupte între ele.

Astăzi această dialectica este activă în orice problemă politică care necesită luarea unei părți: conservatori vs progresiști, republicani vs democrați, activiști de mediu vs afaceriști și proprietari, stânga vs dreapta, creștini vs musulmani, activiști anti-avort vs activiști pro-avort, femei vs bărbați etc etc etc…

Nu se poate să te impici într-o disctutie politică și să alegi o cale de mijloc. Spre exemplu dacă îi critici pe cei de la USR sau pe Iohannis înseamnă că îți place Dragnea sau PSD, dacă îl critici pe Mircea Badea ești neo-nazist rasist, dacă nu îți place PSD ești Iohannist sau globalist, dacă nu ești de acord cu feminismul ești misogin și tot așa.. Dacă nu îți place UE ești putinist sau bot rus….

Pe data de 22 ianuarie 1870,  într-o scrisoare adresată liderului revoluționar italian Giuseppe Mazzini, Albert Pike – Marele comandant suveran al jurisdicției sudice a Ritului scoțian al francmasoneriei – anunță înființarea unei societăți secrete într-o societate secretă “Trebuie să creăm un super rit, care va rămâne necunoscut, la care îi vom numi pe acei masoni de grad înalt pe care îi vom alege. Cu privire la frații noștri din Masonerie, aceștia trebuie să păstreze cel mai strict secret. Prin acest ritual suprem vom guverna toate Francmasoneria, care va deveni centrul internațional, cel mai puternic centru, pentru ca direcția sa va fi necunoscută. “Această organizație ultra-secretă se numește Rit Paladian Nou și Reformat.

Cine a fost Albert Pike?

Image result for albert pike

Albert Pike s-a născut pe 29 decembrie 1809 în Boston. El a studiat la Harvard și a fost general de brigadă în Armata Confederată. După războiul civil, Pike a fost acuzat de trădare și a fost condamnat la închisoare, însă președintele Andrew Jackson l-a iertat. Pe 22 aprilie 1866 Scottish Rite i-au oferit lui Johnson diplome de la gradul 4 la gradul 32 în  cadrul Masoneriei. Acesta a inaugurat mai apoi la Boston un  Templu Masonic.

Despre Pike s-a spus că a fost un geniu și că vorbea fluent 16 limbi însă nu există nici o dovadă care să susțină aceste lucruri.

El a fost însă acuzat de plagiarism. Pike a fost de toate la viața lui: poet, soldat, filantropists, dar și mason de gradul 33, fiind și unul dintre fondatorii Scottish Rite (ritul scoțian antic) în cadrul Masoneriei. El a fost de asemenea mare comandant al masoneriei nord-americane și a păstrat această poziție până la moartea  sa în 1891.

Foarte interesant este faptul că în 1869 el era unul din liderii Ku Klux Klan.

Despre Pike se știa că era satanist și avea de-a face cu ocultul.  El avea o brățară cu ajutorul căreia intra în contact cu Lucifer, cu care, se pare că acesta comunica constant. A fost Mare Maestru al unui grup luciferian, Ordinul Palladium, ordin fondat în 1737 în Paris, însă trebuie știut că originile acestui ordin sunt foarte vechi. Palladium a fost adus în Grecia din Egipt de către Pitagora în secolul al 5-lea, și în timp și-a făcut drum către lojele masonice. În 1801, Hyman Isaac Long (evreu) a adus o statiue a lui Baphomet în Charleston, Carolina de Sud, unde a ajutat la crearea și acceptarea ritului scoțian antic. Long a ales Charleston deoarece era situat pe cea de-a 33-a paralelă, iar acest consiliu (Scottish Rite) este considerat ca fiind Consiliul Suprem al Lojelor Masonice din întreagă lume.

Pike a fost succesorul lui Long și a schimbat numele ordinului în Ritul Palladian Nou și Reformat . Ordinul conținea două grade:

Adelph (sau Frate), și Companion al lui Ulysses (sau Companion al lui Penelope).

Mâna dreaptă al lui Pike era Phileas Walder, din Elveția, fost preot luteran, lider masonic, ocultist și spiritualist. Pike a lucrat îndeaproape și cu Giusseppe Mazzini din Italia (1805-1872), care a fost mason de gradul  33, dar și cel  care a fondat Mafia în 1860.

Împreună cu Mazzini, cu Lordul Henry Palmerston din Anglia (1784-1865, Mason de gradul 33) și cu Otto von Bismarck din Germania (1815-1898, Mason de gradul 33), Albert Pike intenționa să folosească Ritul Palladian pentru a crea un grup umbrelă care să lege toate grupurile masonice.

În anul 1875,  ocultista rusă Helena Petrovna Blavatsky întemeiază Societatea Teosofică.

Helena Petrovna Blavatsky

Doamna Blavatsky susține că sfinții tibetani din Himilayas, despre care se referă ca fiind Maeștri ai Înțelepciunii, au comunicat cu ea la Londra prin telepatie. Ea insistă asupra faptului că creștinii au totul înapoi – că Satana este bun și că Dumnezeu este rău. Ea scrie: “Creștinii și oamenii de știință trebuie să fie făcuți să ii respecte pe cei mai buni indieni. Înțelepciunea Indiei, filosofia și realizarea ei trebuie să fie făcute cunoscute în Europa și America. ”

 

 

1884 – Societatea Fabiană este înființată în Marea Britanie cu scopul precis de a promova socialismul. Aceasta a fost numită după generalul roman Maximus Fabian, care a luptat împotriva lui Hannibal. Acesta a folosit o strategie de slăbire, de hărțuire a armatei lui Hannibal în loc să atace decisiv într-o singură luptă.

Iulie 14, 1889 –Albert Pike întocmește instrucțiuni către cele 23 de Consilii ale Lumii. El dezvăluie cine este adevăratul obiect al închinării masonice: Lucifer. “Vouă, Marii Soverani Instructori Generali, vă spun acest lucru, ca să îl repetați și fraților din gradele 32, 31 și 30: religia masonică trebuie să fie menținută de către noi, inițiații din gradele înalte, în puritatea doctrinei luficeriene”.

Între 1890 și 1896, Cecil Rhodes,  prim ministru al Africii de Sud, pe atunci colonie britanică,  exploatează și controlează aurul și diamantele din Africa de Sud și lucrează intens pentru a aduce toate zonele locuibile din lume sub dominația elitei. El înființează faimoasele burse Rhodes.

1893 – Societatea Teosofică sponsorizează un Parlament al Religiilor Mondiale, care a avut loc la Chicago. Scopul convenției este de a introduce în Occident concepte hinduse și budiste.

În anul 1987 sunt publicate “Protocoalele înțelepților Sionului” de către Philip Stepanov pentru a fi distribuite în cercul sau de prieteni.


Mai apoi în 1901 au fost publicate de Sergei Nilus în cartea “The Great Within The Small”, care a fost retipărita în 1906. Toate copiile existente în Rusia au fost mai apoi distruse sub regimul lui Kerensky și mai apoi, în regimurile următoare, oricine era descoperit că se află în posesia cărții era împușcat pe loc. Cartea însa a ajuns în anul 1906 în Marea Britanie la Muzeul Britanic.

Desigur, toți jidanii susțin că aceste protocoale nu sunt reale și că este o conspirație antisemită, însa numai simplul fapt că s-a vrut distrugerea lor și că oricine le deținea era ucis ne dau clar de înțeles că sunt cât de poate de reale. Tot iudeii susțin că profesorul Nilus le-a inventat pentru că avea anumite interese proprii.

Întru-un interviu din 17 februarie 1921, din ziarul newyorkez World, Henry Ford spunea următoarele:
“Tot ce pot să spun despre aceste protocoale este faptul că ele se potrivesc exact cu tot ceea ce se petrece în lume. Ele au 16 ani vechime și s-au potrivit întocmai cu tot ce s-a întâmplat. Se potrivesc și acum.”

Protocoalele dezvăluie exact planul de acțiune al națiunii jidovești, dezvoltat de-a lungul secolelor.
Căpitanul A.H.M. Ramsay declara în “The Nameless War” în 3 septembrie 1921:

“Înțelepții învățați existe de mult mai mult timp decât ar suspectă oricine. Prietenul meu L.D. van Valckert din Amsterdam mi-a trimis o scrisoare ce conține două extracte de la sinagoga din Mulheim. Volumul din care făceau parte a fost pierdut în timpul războaielor lui Napoleon dar a reapărut și a intrat în posesia domnului van Valckert și este tipărit în germană și conține exact extractele din scrisoarile primite și trimise de către sinagoga din Mulheim.

16 iunie 1647

De la O.C (Oliver Cromwell) pentru Ebenezer Pratt:

“În schimbul sprijinului financiar, voi promova acceptarea evreilor în Anglia. Acest lucru este imposibil cât timp Charles trăiește. Charles nu poate fi executat fără judecată, și nu există motive adecvate pentru a fi trimis în judecată în prezent. Prin urmare, sfătuim ca Charles să fie asasinat, dar nu o să avem de-a face cu aranjamentele pentru procurarea unui asasin, dar suntem dispuși să îl ajutăm să scape.

Răspunsul:

12 iulie 1647
Pentru O.C de la E. Pratt

Vom asigura suport financiar din momentul în care Charles este revocat, iar evreii sunt acceptați. Asasinarea este mult prea periculoasă. Charles va primi oportunitatea să fugă, capturarea lui va face posibilă judecata, iar mai apoi execuția. Sprijinul va fi liber, dar inutil pentru a discuta termenii până la începerea procesului. “

Căpitanul Ramsay citează pe Isaac Disraeli, tatăl lui Benjamin, Earl of Beaconsfield, primul prim-ministru al Marii Britanii, în cel de-al doilea volum “Viața lui Charles I”, publicat în 1851: “Revoluția engleză din timpul lui Charles a fost diferită de orice revoluție de până atunci.. Din acel moment putem contempla în istoria noastră fazele revoluțiilor.”

Întocmai așa s-a întâmpat căci au existat multe altele după, care au fost extrem de similare, cea mai notabilă fiind revoluția franceză.

Documentele care au apărut în 1987 ne arată clar ce s-a întâmplat în revoluția franceză.

Extras din Protocoale: “Amintiți-vă revoluția franceză și secretele pregătirii ei sunt bine știute de către noi deoarece a fost creația noastră”. (Protocolul nr. III, XIV)

În 1865, un rabin evreu, Rzeichorn a ținut un discurs la Praga. Acel discurs a reprezentat un rezumat al Protocoalelor. Șir John Radcliff a publicat 11 ani mai târziu acest discurs. Acesta a fost asasinat la scurt timp după. Deja începe să fie clară puterea cahalului.

Se presupune că Protocoalele au fost emise, sau re-emise la Basel în 1897, la primul Congres Sionist, ținut de către Theodore Herzl, care este considerat ca fiind tatăl sionismului modern.

Există o carte intitulată “Jurnalele”, în care se regăsesc jurnalele lui Herzl, iar în acestea este menționată prima sa vizită în Anglia în 1985. Acesta s-a întâlnit cu colonelui Goldsmid (jidov crescut creștin), ofițer în armata engleză, dar naționalist evreu. Goldsmid i-a sugerat lui Herzl că cea mai bună metodă pentru a expropria aristocrația engleză, și astfel a distruge puterea lor de a proteja poporul, este creșterea excesivă a taxelor pe pământ. Lui Herzl i-a plăcut ideea. Despre toate acestea se poate citi în Protocolul VI.

Președintele american Woodrow Wilson,  este considerat unul dintre părinții Noii Ordini Mondiale datorită Planului în 14 Puncte și Ligii Națiunilor.

Woodrow Wilson, the 28th U.S. President, poses for a portrait in this undated photo. (AP Photo)

Datorită naivității și viziunii obtuze ale lui Wilson, proiectele sale fanteziste s-au transformat în adevărate dezastre, astfel că Liga Națiunilor s-a transformat în Națiunile Unite, principala promotoare a Noii Ordini Mondiale, creatoarea capitalismului imperialist globalist.

Wilson a fost sfătuit în principal de către bancheri și baronii industriali, care aveau foarte mult de câștigat de pe urma intrării Statelor Unite în hora primului Război Mondial. Wilson era atât de incapabil încât un grup de bancheri și intelectuali ai vremii au creat grupul “Inquiry”care îl sfătuia în legătură cu orice. Însăși Planul în 14 Puncte a lui Wilson se baza pe cercetările acestui grup. Planul în 14 Punce a fost folosit la negocierile de pace de la sfârșitul  Primului Război Mondial. Tot cu ajutorul Inquiry, Wilson ajunge liderul democrației globale. Știm cu toții ce a însemnat această democrație pentru mare parte din țările lumii.

Tot la sugestiile Inquiry, Wilson a împrumutat bani ambelor tabere ale Primului Război Mondial și să treacă datoria către poporul american prin impozitele pe salarii evaluate de către Serviciul de venituri interne. Wilson a donat practic țara corporațiilor, care și-au sporit astfel veniturile. În timpul președinției lui Woodrow Wilson imperialismul corporatist al globaliștilor a reușit să vândă americanii și popoarele fiecărei națiuni sub îndrumarea conducerii Națiunilor Unite și a bancherilor și brokerilor de război care au creat-o.

Inquiry se transformă în cele din urmă  în Consiliul pentru Relații Externe, care funcționează și astăzi și este plin de globaliști și corporatiști care vând în continuare SUA pentru profitul propriu.

 

Imprerialismul corporatist a funcționat întocmai ca o familie mafiotă și această mafia controlează și astăzi America.

Ce moștenire a lăsat Wilson:

1) Legea privind rezervele federale, crearea sistemului rezervelor federale și a băncilor centrale
2) A împrumutat miliarde de dolari ambelor tabere ale Primului Război Mondial fără a forma nici o alianță
3) Legea privind serviciul selectiv – recrutarea soldaților pentru război
4) Liberty Bonds – a împrumutat miliarde de dolari de la americani pentru război
5) Legea privind veniturile – a creat sclavia impozitului pe venit pentru plata datoriei de război
6) Cele 14 puncte și Liga Națiunilor – ambele respinse de congresul de la Versailles
7) Tratatul de la Versailles – nu a reușit să obțină aprobarea Congresului
8) Actul de spionaj din 1917 – a creat mecanisme “internaționale de securitate” care au condus la crearea CIA-ului
9) Actul de Sedenie din 1918 – a creat mecanismele “Securității Naționale” care au condus la crearea FBI-ului
10) Legea privind Comitetul Federal pentru Comerț – a redus tarifele care au condus la depresie economică
11)  A refuzat sanctuarul politic lui Nicolae al II-lea al Rusiei – care a condus la moartea sa
12)  Segregarea rasială forțată – pe tot cuprinsul stagiului militar

Inquiry a devenit desigur controlat de către finanțatori din New York în frunte cu Elihu Root, avocatul lui J.P. Morgan.

Consiliul pentru Relații Externe a fost creat de către ohn D. Rockefeller, acesta cotizând anual. Câțiva dintre fii lui Rockefeller au făcut parte din acest Consiliu.

1911 – Partidul Socialist din Marea Britanie publică o broșură intitulată “Socialism și religie”, în care își exprimă cu claritate poziția față de creștinism: “Este deci un adevăr profund că socialismul este dușmanul natural al religiei. Un socialist creștin este, de fapt, un anti-socialist. Creștinismul este antiteza socialismului. ”

1912 – Colonelul Edward Mandell House, consilier apropiat al președintelui Woodrow Wilson, publică “Phillip Dru: Administrator”, în care promovează “socialismul așa cum a fost visat de către Karl Marx”.

3 februarie 1913 – Este ratificat al 16-lea amendament la Constituția SUA, care permite guvernului federal să impună o taxă progresivă pe venit.
2582/5000

Plankul nr. 2 din “Manifestul comunist” cerea o taxă progresivă a venitului. (În Canada, impozitul pe venit este introdus în 1917 ca o “măsură temporară” pentru finanțarea efortului de război.)

1913 – Președintele Woodrow Wilson publică “The New Freedom”, în care dezvăluie:”De când am intrat în politică, mi-au fost făcute confesiuni private. Unii dintre cei mai puternici bărbați din SUA, din domeniul comerțului sau producției se tem de cineva, se tem de ceva. Ei știu că există o putere pe undeva atât de organizată, atât de subtilă, atât de vigilentă, atât de conexă, atât de completă, atât de universală încât vorbesc în șoaptă absolută atuni când o condamnă”.

23 decembrie 1913 – Rezerva Federală (nici federală, nici rezervă – este o instituție privată) este creată. A fost planificată la o întâlnire secretă în 1910 pe insula Jekyly, Georgia, de un grup de bancheri și politicieni, inclusiv de Col. House. Aceasta transferă puterea de a crea bani de la guvernul american către un grup privat de bancheri.

Oficial, după 137 de ani de suveranitate, SUA era îngenunchiată. În același an a fost adoptat al 16-lea amendament care a conferit Congresului puterea de a colecta impozite pe venit și de a transfera banii bancherilor privați ca plăți de dobânzi.

1916 – Trei ani de la semnarea Legii Federal Reserve, președintele Woodrow Wilson observă:

“Sunt un om foarte nefericit. Mi-am distrus țara fără rezerve. O mare națiune industrială este controlată de sistemul său de creditare. Sistemul nostru de credit este concentrat. Prin urmare, creșterea națiunii și toate activitățile noastre sunt în mâinile câtorva oameni.”

În 1917 Lenin reușește să înlăture guvernul Rusiei cu ajutorul finanțatorilor din New York și Londra.

Lenin nota: “Există o altă alianță – la prima vedere una surprinzătoare – dar dacă te gândești este de fapt una care este puternică și ușor de înțeles. Această alianță este între liderii comuniști și capitaliști”.

La 30 martie 1919 este înființat în Anglia Institutul Regal de Afaceri Interne și în SUA este înființat Institutul de Afaceri Interne, la care iau parte diferite personalități din cadrul socialiștilor fabiani.

În 1920  Winston Churchill  recunoaște legătura dintre Illuminați și Revoluția bolșevică din Rusia.

 

El observă: “Din zilele lui Spartacus-Weishaupt la cele ale lui Karl Marx, ale celor din Troțki, Bela Kun, Rosa Luxembourg și Emma Goldman, această conspirație mondială pentru răsturnarea civilizației și reconstituirea societății prin  împiedicarea dezvoltării , a răutății malefice și a egalității imposibile, a crescut în mod constant. A jucat un rol clar, de recunoscut, în tragedia Revoluției franceze. A fost principalul motiv al oricărei mișcări subversive din secolul al XIX-lea și acum, în sfârșit, această bandă de personalități extraordinare din lumea interlopă a marilor orașe ale Europei și Americii au prins poporul rus prin părul capului și au devin practic maeștrii indiscutabili ai acestui imperiu enorm “.

1920-1931 – Louis T. McFadden este președintele Camerei Comitetului pentru Bancar și Curs Valutar.


În ceea ce privește rezerva Federală, congresmanul McFadden observă: “Când a fost aprobat Legea privind rezervele federale, oamenii din aceste state nu au perceput că a fost înființat un sistem bancar mondial aici. Un super-stat controlat de bancheri internaționali și industrialiști internaționali care acționează împreună pentru a înrobi lumea pentru propria plăcere.

Rezerva Federală  a făcut toate eforturile pentru a-și ascunde puterile, dar adevărul este că a uzurpat guvernul. Controlează totul aici și controlează toate relațiile noastre externe. Face și întrerupe guvernele la voia lor. ”

În ceea ce privește Marea Depresiune și acceptarea de către țară a noului acord al FDR, el afirmă:” Nu a fost un accident. Nu a fost o întâmplare. Bancherii internaționali au căutat să aducă aici o stare de disperare, pentru ca ei să poată ieși la suprafață ca fiind conducătorii  tuturor “.

15 decembrie 1922 – În SUA, Consiliul pentru Relații Externe aprobă guvernul mondial în revista sa “Afacerile Externe”. Autorul Philip Kerr afirmă: “Evident, nu va există pace și nici prosperitate pentru omenire atâta timp cât pământul rămâne împărțit în 50 sau 60 de state independente, până când se creează un fel de sistem internațional. Adevărata problemă astăzi este cea a guvernului mondial. ”

În 1925, Cardinalul Caro y Rodriguez, Arhiepiscop de Santiago, Chile, a publicat o carte intitulată “Misterul Francmasoneriei dezvăluit”, pentru a arăta cum Iluminații, Sataniștii și Luciferienii au impus o societate secretă asupra unei societăți secrete.

El produce o mulțime de dovezi documentare care demonstrează că nici măcar membrii de rang 32 și 33 nu știu ce se petrece în Lojile Marelui Orient, în Ritul Palladian nou și reformat al lui Pike și în Lojile de Adopție afiliate, în care membrii de sex feminin ai conspirației sunt iniţiati.

La pagina 108 el citează autoritatea Margiotta pentru a dovedi că înainte ca Pike să-l aleagă pe Lemmi să-l succeadă pe Mazzini ca director al mișcării mondiale revoluționare, Lemmi era un satanist  confirmat. Dar, după ce a fost selectat, a fost inițiat în ideologia luciferiană.

1928 – “Conspirația deschisă: planurile pentru o revoluție mondială” de H. G. Wells este publicată. Un fost socialist Fabian, Wells, scrie: “Lumea politică a conspirației deschise trebuie să slăbească, să înlăture, să încorporeze și să înlocuiască guvernele existente. Conspirația deschisă este moștenitorul natural al entuziasmului socialist și comunist; ar putea fi în controlul Moscovei înainte de a avea controlul asupra New York-ului. Caracterul Conspirației Deschise va fi afișat în mod clar. Va fi o religie mondială. ”

1933 – “Forma lucrurilor care urmează să vină” de H. G. Wells este publicată.


Wells prezice un al doilea război mondial în jurul anului 1940, provenind dintr-o dispută germano-poloneză. După 1945, ar exista o lipsă din ce în ce mai mare de siguranță publică în zonele “infectate criminal”. Planul pentru “statul mondial modern” va reuși la cea de-a treia încercare și va ieși din ceva care a avut loc în Basra, Irak. Cartea mai afirmă: “Deși guvernul mondial a fost în mod clar venit de câțiva ani, deși fusese opus in continuu, nu a găsit nicio opoziție nicăieri”.

21 noiembrie 1933 – Într-o scrisoare adresată colonelului Edward M. House, președintele Franklin Roosevelt scrie: “Adevărul real al acestei chestiuni este, după cum știți și voi și știu și eu, că un element financiar în centrele mai mari deține guvernul încă de pe vremea  lui Andrew Jackson. ”

Martie 1942 – Un articol din revista “TIME” dezbate  Consiliul federal al Bisericilor (care devine mai târziu Consiliul Național al Bisericilor, parte a Consiliului Mondial al Bisericilor), acordându-i ponderea eforturilor de a înființa o autoritate globală.

O întâlnire a înalților oficiali ai consiliului se prezintă în favoarea:

1) guvernării mondiale a puterilor delegate;

2) limitări imediate puternice asupra suveranității naționale;

3) controlul internațional al tuturor armatelor și navelor.

Reprezentanții (375 dintre ei) din 30 de denominațiuni afirmă că “o nouă ordine a vieții economice este atât iminentă, cât și imperativă” – o nouă ordine care este sigur că va veni “fie prin cooperare voluntară în cadrul democrației, fie prin revoluție explozivă“.

28 iunie 1945 – Președintele american, Harry Truman, susține guvernul mondial într-un discurs: “O sa fie  la fel de ușor ca națiunile să se înțeleagă într-o republică a lumii, întocmai cum și noi ne înțelegem într-o republică a Statelor Unite. “

24 octombrie 1945 – Carta Națiunilor Unite intra în vigoare. De asemenea, la 24 octombrie, senatorul Glen Taylor (D-Idaho) introduce Rezoluția 183 a Senatului, invitând Senatul S.U.A. să se poziționeze în  favoarea creării unei republici mondiale, inclusiv a unei forțe internaționale de poliție.

9 februarie 1950 – Subcomitetul Senatului pentru Relații Externe introduce Rezoluția Concurentă # 66 care începe astfel: “Întrucât, pentru a atinge pacea și dreptatea universală, actuala Carta a Națiunilor Unite ar trebui schimbată pentru a oferi o constituție adevărată a guvernului mondial.”

1952 – Asociația Mondială a parlamentarilor pentru guvernul mondial elaborează o hartă destinată să ilustreze modul în care trupele străine ar ocupa și  asigura oridinea în cele șase regiuni în care Statele Unite și Canada vor fi împărțite ca parte a planului lor de guvernare mondială.

1954 – Prințul Bernhard din Olanda înființează Bilderbergerii: politicieni și bancheri internaționali care se întâlnesc în secret în fiecare an.

1961 – Departamentul de Stat al SUA eliberează Documentul 7277, intitulat “Libertatea de război: Programul SUA pentru dezarmarea generală și completă într-o lume pașnică.” Acesta detaliază un plan în trei etape de dezarmare a tuturor națiunilor și de înarmare a ONU cu etapa finală care “nici un stat nu ar avea puterea militară de a contesta forța de pace a ONU progresiv consolidată”.

1966 – Profesorul Carroll Quigley, mentorul lui Bill Clinton de la Universitatea Georgetown, publica un volum masiv intitulat “Tragedia și speranța”.

In acest volum el  afirmă: “Există și a existat de peste  o generație, o rețea internațională care operează într-o oarecare măsură modul în care dreapta radicală crede că acționează comuniștii. De fapt, această rețea, pe care o putem identifica drept Grupuri de  Masă Rotundă, nu are nici o aversiune de a coopera cu comuniștii sau cu alte grupuri și face acest lucru frecvent. Știu despre operațiunile acestei rețele, pentru că l-am studiat timp de douăzeci de ani și mi-a fost permis timp de doi ani, la începutul anilor ’60, să-i examinez documentele și înregistrările secrete.

Nu am nici o aversiune față de ea sau la cele mai multe dintre scopurile ei. M-am opus, atât în ​​trecut cât și recent, câtorva dintre politicile sale, dar, în general, principala mea diferență de opinie este că vrea să rămână necunoscută și cred că rolul său în istorie este suficient de semnificativ pentru a fi cunoscut “.

Aprilie 1972 – Chester M. Pierce, profesor de educație si psihiatrie la Facultatea de Medicină de la Universitatea Harvard, a declarat:

“Fiecare copil din America care intră în scoală la vârsta de cinci ani este nebun pentru că vine la școală cu anumite credințe față de părinții fondatori, față de părinții săi, într-o ființă supranaturală. Depinde de dumneavoastră, profesori, să vindecați toți acești copii bolnavi, creând copilul internațional al viitorului. “

Iulie 1973 – Bancherul internațional și membru al Consiliului pentru Relații Externe, David Rockefeller, înființează o nouă organizație numită Comisia Trilaterală, al cărei scop oficial este “armonizarea relațiilor politice, economice, sociale și culturale dintre cele trei marile regiuni economice din lume “(de aici numele” Trilateral “). El îl invită pe viitorul președinte Jimmy Carter să devină unul dintre membrii fondatori.

Zbigniew Brzezinski este primul director al organizației.


Există trei mari zone economice în lume: Europa, America de Nord și Orientul Îndepărtat (Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, etc.). Dacă, sub pretextul de a se uni forțele pentru a putea face față concurenței economice cu celelalte două regiuni economice, țările membre ale fiecăreia dintre aceste trei regiuni decid să se conecteze într-o singură țară, formând trei super-state, apoi una – guvernul mondial va fi aproape realizat. Ca și socialiștii fabiani, aceștia își ating un scop final (un guvern mondial) pas cu pas.

Acest obiectiv este aproape realizat în Europa prin Actul Unic European (Tratatul de la Maastricht), care a fost pus în aplicare în 1993, impunând tuturor statelor membre ale Comunității Europene să își elimine barierele comerciale și să predea politica monetară și fiscală tehnocratilot Comisiei Europeană la Bruxelles, Belgia.

În ianuarie 2002, toate aceste țări europene și-au abandonat monedele naționale pentru a împărți doar o monedă comună, “euro”.

În plus, Tratatul de la Nisa a înlăturat mai multe puteri ale țărilor pentru a le ceda Comisiei Europene. Ceea ce a început nevinovat în 1952 ca CEE (Comunitatea Economică Europeană, o autoritate comună de reglementare a industriei cărbunelui și oțelului între națiunile europene), s-a transformat în final într-un superstat european. Jean Monnet, un economist socialist francez și fondator al CEE, a avut în vedere acest lucru atunci când a spus: “Uniunea politică urmează în mod inevitabil uniunea economică“. El a mai spus în 1948: “Crearea unei Europe Unite trebuie privită ca un pas esențial spre crearea unei lumi unite “.

În 1982 ocultistul Steve Jackson lansează jocul Illuminati Card, în care jucătorii controlează societăți secrete și concurează între ei pentru a controla lumea. Versiunea din ’82 a inclus 110 cărți și a fost foarte populară, primind numeroase premii, printre care și cel mai bun joc de știință-ficțiune.

În anii ce au urmat Steve Jackson Games a lansat seturi noi, complementare, inclusiv Illuminati Brainwash, Illuminati Mutual Assured Distraction, Illuminati Bavarian Fire Drill și Illuminati Y2K, fiecare set de extindere adăugând misterul jocului și oferind o perspectivă mai clară asupra planurilor adevărate ale Illuminați.

Steve Jackson Games au lansat și Illuminati: Lords of Crime și câteva dintre temele Illuminati GURPS, dar controversă reală a început după lansarea Joculurilor  Illuminati din 1994 și 1995: Noua Ordine Mondială, care era un joc de cărți cu 412 de cărți colectabile.

Odată cu lansarea acestei versiuni, jocul de cărți Illuminati a făcut trecerea rapidă de la a fi un joc intrigant și suspect, la unul care a făcut predicții despre evenimentele viitoare ale lumii.

Probabil cele mai faimoase cărți din Illuminati: Nouă Ordine Mondială sunt cele cu predicții despre atacurile din 9/11 și atacurile asupra Pentagon din 2001, numeroase cărți  acuzându-l pe Steve Jackson de implicarea în Illuminati și de faptul că acesta a cunoscut planurile lor.

Aceste lucruri nu trebuie să mire pe nimeni, deoarece și industria filmelor din Hollywood face aceste lucruri. Se numește simplu: programare predictivă.

Chiar logo-ul firmei lui Steve Jackson face referire directă la Ordinul Illuminati.

Iată câteva cărți de actualitate:

Nota autorului: Într-un articol viitor voi analiza toate cărțile Illuminati și voi analiza viața lui Steve Jackson.

1973- Clubul de la Roma, un operativ ONU, emite un raport intitulat “Modelul regionalizat și adaptiv al sistemului mondial global”. Acest raport împarte întreaga lume în zece regate.

1979 – FEMA, care reprezintă Agenția Federală de Gestionare a Situațiilor de Urgență, primește puteri uriașe. Are puterea, în caz de “urgență națională”, de a suspenda legile, de a muta întreaga populație, de a aresta și de a deține cetățenii fără mandat și de a-i ține fără judecată. Poate confisca bunuri, bunuri alimentare, sisteme de transport și poate suspenda Constituția.

Nu numai că este cea mai puternică entitate din Statele Unite, dar nu a fost nici măcar creată de Congres prin legea constituțională. A fost un produs al unui ordin executiv prezidențial. Ordinul executiv devine lege pur și simplu printr-o semnătură a președintelui S.U.A.; aceasta nu trebuie nici măcar să fie aprobată de reprezentanții sau senatorii din cadrul Congresului.
O stare de “urgență națională” ar putea fi un atac terorist, un dezastru natural sau un accident de bursă, de exemplu. Iată doar câteva ordine executive asociate cu FEMA care vor suspenda Constituția și Legea drepturilor.

#10995 Dreptul de a confisca/acapara toate mijloacele de comunicare din Statele Unite.
#10997 Dreptul de a sechestra/confisca energia electrică, combustibili și minerale, atât publice, cât și private.
3#10999 Dreptul de a confisca toate mijloacele de transport, inclusiv vehiculele personale de orice fel, și controlul total al autostrăzilor, al porturilor maritime și al căilor navigabile.
4#11000 Dreptul de a sechestra  orice cetatean american și de a împărți familiile pentru a crea forțe de muncă pentru a fi transferate în orice loc pe care Guvernul îl consideră potrivit.
#11001 Dreptul de a sechestra  toate facilitățile de sănătate, educație și bunăstare, atât publice, cât și private.
#11002 Dreptul de a forța înregistrarea tuturor bărbaților, femeilor și copiilor în Statele Unite.
#11003 Dreptul de a acapara/sechestra tot spațiul aerian, aeroporturile și avioanele.
#11004 Dreptul de a controla toate autoritățile de locuințe și de finanțare pentru a stabili “Zonele desemnate pentru relocare” și pentru a forța abandonarea zonelor clasificate ca “nesigure”.
#11005 Dreptul de a deține controlul asupra  tuturor căilor ferate, căilor navigabile interioare și  spațiilor de depozitare, atât publice, cât și private.
#11921 Autorizează planurile de a stabili controlul Guvernului asupra salariilor, a creditului și a fluxului de bani în instituțiile financiare din S.U.A.

1991 – Președintele George Bush Sr.  laudă Noua Ordine Mondială:

“Ceea ce este în joc este mai mult decât o țară mică; este o idee mare – o nouă ordine mondială … pentru a atinge aspirațiile universale ale omenirii … bazate pe principiile comune și pe statul de drept … Iluminarea a 1000 de puncte de lumină … Vânturile schimbării sunt cu noi acum “(Theosophistul Alice Bailey a folosit aceeași expresie -” puncte de lumină “- în descrierea procesului iluminării oculte.)

Iunie 1991 – Liderii mondiali s-au adunat pentru o altă ședință cu usile inchise  a Societății Bilderberg din Baden Baden, Germania. La acea întâlnire, David Rockefeller a spus într-un discurs: “Suntem recunoscători pentru Washington Post, The New York Times, Time Magazine și alte mari publicații ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și si-au respectat promisiunile de discreție de aproape 40 de ani.Ar fi fost imposibil pentru noi să ne dezvoltăm planul pentru lume dacă am fi fost făcuți cunoscuți în toți acești ani. Dar, lumea este acum mai sofisticată și pregătită să se îndrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă față de auto-determinarea națională practicată în secolele trecute “.

29 octombrie 1991 – David Funderburk, fostul ambasador al SUA în România, spune unui public din Carolina de Nord: “George Bush se înconjura cu oameni care cred în guvernul unuia dintre ei. Ei cred că sistemul sovietic și sistemul american converg “.

21 mai 1992 – Într-o întâlnire Bilderberger din Evian, Franța, fostul secretar de stat, Henry Kissinger, declară: “Astăzi, americanii ar fi indignați dacă trupe ONU ar intrat în Los Angeles pentru a restabili ordinea; mâine vor fi recunoscători! Acest lucru este valabil mai ales dacă li sa spus că există o amenințare din afară , fie ea reală sau promulgată, care a amenințat însăși existența noastră. Atunci, toate popoarele lumii vor cere liderilor lumii să ii  elibereze de acest rău. Singurul lucru de care se tem oamenii este necunoscutul. Când li se va prezenta acest scenariu, drepturile individuale vor fi cedate de bunăvoie pentru garantarea bunăstării, bunastare acordata de către guvernul lor mondial “.

20 iulie 1992 – revista “TIME” publică “Nasterea Natiunii Globale” de Strobe Talbott, coleg de cameră al lui Bill Clinton de la Universitatea Oxford, director CFR și trilateralist (și numit adjunct al secretarului de stat de către președintele Clinton) în care scrie: “Națiunea, așa cum o știm, va fi depășită; toate statele vor recunoaște o singură autoritate globală … Toate țările sunt, în principiu, aranjamente sociale … Indiferent cât de permanente sau chiar sacre pot părea la un moment dat, de fapt toate sunt artificiale și temporare … Poate suveranitatea națională nu o  idee atat de grozavă, la urma urmei … Dar a dus evenimentele în secolul nostru minunat și groaznic pentru a încheia cazul guvernului mondial”.

1993 – Un al doilea Parlament al Religiilor Lumii este organizat la Chicago la cea de-a 100-a aniversare a primului. La fel ca prima convenție, aceasta caută să se alăture tuturor religiilor lumii în “un întreg armonios”, dar vrea să le facă să “se îmbine în elementul lor original”. Credințele tradiționale ale religiilor monoteiste, cum ar fi creștinismul, sunt considerate incompatibile cu “iluminarea” individuală și trebuie să fie drastic modificate.

18 iulie 1993 – Membrul și trilateralistul CFR, Henry Kissinger, scrie în “Los Angeles Times” cu privire la Acordul de liber schimb nord-american (NAFTA): “Ce va avea Congresul înaintea sa nu este un acord comercial convențional, ci arhitectura unui nou sistem internațional … un prim pas spre o nouă ordine mondială. ”

1994 – În Raportul Dezvoltării Umane, publicat de Programul ONU pentru Dezvoltare, a existat o secțiune numită “Guvernarea globală pentru secolul XXI”. Administratorul acestui program a fost numit de Bill Clinton. Numele lui este James Gustave Speth. Fraza de deschidere a raportului a spus: “Problemele omenirii nu mai pot fi rezolvate de guvernul național. Este nevoie de un guvern mondial. Acest lucru poate fi realizat cel mai bine prin consolidarea sistemului ONU. ”

3 mai 1994 – Președintele Bill Clinton semnează Directiva privind decizia prezidențială 25 și apoi declară că este clasificat astfel încât poporul american nu poate vedea ce spune. (Rezumatul PDD-25 eliberat membrilor Congresului ne spune că autorizează președintele să preia controlul asupra unităților militare americane în comandamentul Statelor Unite).

23 septembrie 1994 – Globaliștii realizează că, pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să se trezească la ceea ce se întâmplă, ei au doar o perioadă limitată de timp în care să-și implementeze politicile. Vorbind la cina Ambasadorilor Națiunilor Unite, David Rockefeller remarcă: “Această fereastră de oportunitate, pe parcursul căreia ar putea fi construită o ordine mondială cu adevărat pașnică și interdependentă, nu va fi deschisă prea mult … Suntem pe punctul de a transformare globală. Tot ce avem nevoie este criza majoră potrivită, iar națiunile vor accepta Nouă Ordine Mondială “.

Martie 1995 – delegații Statelor Unite se întâlnesc la Copenhaga, Danemarca, pentru a discuta diverse metode de impunere a impozitelor globale asupra oamenilor de pretutindeni.

Sept. 1995 – Revista “Popular Science” descrie o instalatie extrem de secreta a US Navy numita HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme) din statul Alaska. Acest proiect transmite energii radio puternice în atmosfera superioară a pământului. Unul dintre obiectivele programului este de a dezvolta capacitatea de a “manipula vremea locală” folosind tehnicile dezvoltate de Bernard Eastlund. (Programul se desfășoară încă din 1990.)

27 septembrie 1995 – Forumul de Stat al Lumii a avut loc în toamna acestui an, sponsorizat de Fundația Gorbaciov, aflată la Presidio, în San Francisco. Președintele Fundației, Jim Garrison, prezidează întâlnirea. Invitatii sunt veniti din întreaga lume, inclusiv Margaret Thatcher, Maurice Strong, George Bush, Mihail Gorbaciov și alții. Discuțiile sunt centrate pe unitatea omenirii și guvernul global care vine. Totuși, termenul “guvernare globală” este acum folosit în locul “noii ordini mondiale”.

1996 – Este publicat raportul de 420 de pagini al Organizației Națiunilor Unite “Neighborhood Global”. Acesta prezintă un plan pentru “guvernanța globală”, care solicită o “conferință internațională privind guvernanța globală” în 1998, în scopul de a prezenta lumii tratatele și acordurile necesare ratificării până în anul 2000.

Arcticolele următoare vor conține:  Gruparea Illuminati, Revoluțiile și Ordinul Illuminati, Primul Război Mondial și Noua Ordine Mondială, Planul Kalergi, Al doilea Război Mondial și Noua Ordine Mondială, Organizațiile Globaliste (IPU, ONU, NATO, UE etc), România și Noua Ordine Mondială, China și Noua Ordine Mondială, SUA și războiul împotriva terorismului, Rusia și Noua Ordine Mondială, Trump și Noua Ordine Mondială, Putin și Noua Ordine Mondială, Brazilia și Noua Ordine Mondială, Agenda 21 și Agenda 30, Noua Ordină Mondială după anii 90, Internetul și Noua Ordine Mondială, Japonia și Noua Ordine Mondială, Estonia și Noua Ordine Mondială, Cărțile Illuminati, India și Noua Ordine Mondială, Arabia Saudită și NEOM, HAARP, FEMA. Religia Noii Ordini Mondiale, mișcările #rezist, feminismul valului al3-lea și 4-lea, agenda transsexuală. (nu neapărat in această ordine)

Până atunci vă recomand să citiți următoarele articole:

Începuturile feminismului – link
Valul al 2-lea al feminismului – link

Organizația ANTIFA – link

Controlul total al minții – link

Mașinile electrice sunt în pas înainte spre NOM – link

Papa Francis, falsul profet – link

Ce se întâmplă cu partidele anti-migrație din Europa – link

Ce este agenda homosexuală și mișcarea LGBTQpedo – link

8 comments

  1. Buna analiza ! Multumim !

  2. Foarte buna sinteza!
    Un sfat pentru cititori: salvati materialele informative de acest tip. Vin vremuri tot mai grele pentru patrioti.

  3. Cu placere!!!! Multumesc pentru comentariu!

  4. despre familia Rockefeller o sa fac un articol complet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *