Home / Chestiunea Jidănească / Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa?

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa?

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 13, 2019

Analizând atent scena politică din țările vestice este imposibil să nu observăm infiltrarea sistematică a evreilor în partidele anti-migrație, sub diferite pretexte. Acest lucru nu trebuie să mire pe nimeni, era de așteptat.

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

În 2017 Marine le Pen începe să condamne antisemitismul.

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Iar apoi, în 2018, ia parte la un marș împotriva anti-semitismului.

Franța are cea mai mare comunitate de evrei din Europa, numărul acestora ridicându-se la peste 500 de mii, 60 de mii au plecat în ultimii 20 de ani datorită *atacurilor antisemite* și a valului de anti-semitism care se resimte în toată Franța. Desigur aceste atacuri au fost și sunt comise de către musulmani.

Situația nu este deloc plăcută pentru evrei,  de exemplu, un amic de-al meu evreu a plecat din Franța pentru că nu mai suportă musulmanizarea, fusese atacat de 2 ori pe stradă când trecuse pe lângă grupuri de musulmani, iar în zona unde locuia poliția refuză să mai vină, în scara blocului se vindeau droguri și mașinile erau arse sistematic… așa că a ales Japonia, unde învață sculptura tradițională și nu are nici un gând să se întoarcă.

Mi-a povestit cum marocanii în special refuzau să muncească și păcăleau lună de lună serviciile sociale, angajându-se la firme fictive, de unde erau concediați și deveneau șomeri din nou. Amicul meu nu este bogat, trăia într-o zona mai proastă și nu era deloc implicat în politică, fusese la sinagogă de 2 ori în viața lui și vizitase o dată Israelul, din care nu înțelesese mai nimic. Dacă analizăm atacurile din Franța asupra evreilor, majoritatea victimelor sunt evrei săraci sau care locuiesc în zone sărace, victime colaterale ale evreilor bogați adânc implicați în scena politică și care nu au nici o rușine în a sprijinii migrația.

Ei nu pot susține financiar nici un partid și nici nu contează la alegeri pentru că nu reprezintă un număr foarte mare. Deci nu reprezintă nici un interes pentru nimeni.

Totuși ce a determinat-o pe Marine le Pen să asigure liderii evrei că nu va tolera antisemitismul în partidul ei și că este nevoie să lupte împotriva antisemitismului?

Probabil a realizat că fără sprijinul grupurilor de interese evreiești și a presei controlate de evrei nu are nici o șansă să câștige următoarele prezidențiale. Desigur toate acestea s-au întâmplat înainte de protestul Vestelor Galbene, mișcarea descrisă ca fiind extrem de anti-semită.

Și uite că a început și susținerea din partea presei:

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Un lucru mai puțin știut despre Marine Le Pen: iubitul este evreu și membru ND. Au fost într-adevăr împrăștiate niște imagini false cu el vizitând Israelul, nu știu dacă a fost o încercare de defăimare a lui Le Pen sau un trolling marca 4chan… cert este că în ND sunt înscriși evrei. Cum a ajuns oare Le Pen in această poziție?

Să sperăm că francezii o să rămână tari pe poziții:

 

Nici în Austria situația nu este mai bună, cine credea că junele Krutz este altceva decât opoziție controlată, trăiește încă într-o fantezie.

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Iată ce se întâmpla înainte de alegeri în Austria:

O gala evreiasca *Conferinta noului anti-semitism*, unde invitat de onoare a fost un (probabil fost agent MOSSAD) vanator de nazisti, a fost sponsorizata de catre FPÖ, un partid de dreapta anti-migratie. (wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Party_of_Austria)

Dar chiar și așa evreii nu au fost mulțumiți…

Acesta era Krutz în 2018:

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Să revizuim o parte din pozițiile lui Krutz de-a lungul scurtei sale cariere politice:

1) Secretarul de stat al integrării Sebastian Krutz ( Partidul Popular Austriac) vrea ca migranții să fie prezentați diferit în manualele școlare austriece. Un studiu publicat miercuri arată că manualele școlare tind să asocieze migrarea cu probleme. “Acum avem o perspectivă mai nouă și mai pozitivă de integrare în guvern, și nu mai vedem migranții ca victime sau făptași, ci cine sunt cu adevărat: oameni buni la toate pentru societate, “, a spus Kurz într-un interviu. ” Bineînțeles, această perspectivă nouă și pozitivă trebuie să fie prezentată și în manualele școlare.” Aparent, copiii sunt învățați greșit la școală, a spus Kurz ” Vreau să prezentăm o imagine adevărată și pozitivă fără să ascundem nimic.” [link]

2)  În 2013 scrie în prefața unei broșuri adresate migranților care doresc cetățenie austriacă *Mă bucur foarte mult că vrei să dobândești cetățenia*. [link]

3) Campania de integrare “#stolzdrauf” nu numai că a adus bucurie, dar ministrul de externe Sebastian Kurz rămâne calm […] În ceea ce privește aspectul integrării campaniei, Kurz a spus că a existat “tema că există mulți imigranți în Austria care nu se simt încă acasă “, lucru datorat lipsei de” cultură primitoare “(” Willkommenskultur “). [link]

4) În 2014, Sebastian Kurz a fost președinte al Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei și va acționa în calitate de președinte în exercițiu al OSCE în timpul președinției austriece în 2017. (nimic nu spune globalist mai bine decât OSCE)

5) Ministrul [Kurz] încearcă să pună integrarea peste orice altceva și declară clar: “Islamul este, bineînțeles, parte din Austria”. [link] (2015)

6) […] Austria a adoptat definiția activă a antisemitismului Alianței Internaționale pentru Memorarea Holocaustului […] Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, a declarat marți că Consiliul de Miniștri al Austriei a decis să adopte definiția, adăugând că mișcarea a trimis un semnal important și a fost crucială  “pentru a identifica și a combate antisemitismul mai ușor cu o definiție universal valabilă”. […] Anunțul lui Kurz precede prima vizită a cancelarului austriac Christian Kern în Israel săptămâna aceasta, în cadrul căreia a participat la Ziua de Reamintire a Holocaustului : “Nu ne vom odihni în lupta împotriva antisemitismului”. [link]

7) Cancelarul austriac Sebastian Kurz a spus Miercuri că guvernul plănuiește să desființeze o fraternitate din cauza unei cărți antisemite de cântece , în mijlocul solicitărilor de demisie a unui politician de extremă-dreapta care este vicepreședintele fraternității. Cu câteva zile înainte de alegerile regionale de duminică din regiunea Austria Inferioară, un ziar săptămânal a relatat conținutul cărții de discuri, adăugând că liderul său adjunct a fost Udo Landbauer, candidatul principal al Partidului Libertății Anti-Imigrație, partener junior de coaliție pentru conservatorii lui Kurz în Vienna. Landbauer și-a suspendat în scurt timp statutul de membru al fraternității Germania Zu Wiener Neustadt, dar a refuzat să demisioneze din politică sau să renunțe la scaunul din adunarea provincială, în ciuda apelurilor făcute împotriva lui, inclusiv de Președintele Van der Bellen. [link]

8) Austria va face o schimbare fără precedent a legii sale de naționalitate, permițând copiilor și nepoților victimelor holocaustului să recupereze cetățenia austriacă. Măsura de a permite cetățenia dublă a descendenților victimelor Holocaustului – lucru care nu este posibil în prezent – a fost confirmat de cancelarul Sebastian Kurz în Un interviu exclusiv va fi publicat în JC de săptămâna viitoare: “Ceea ce vrem să facem este să oferim tuturor copiilor și nepoților victimelor holocaustului posibilitatea de a deveni cetățeni austrieci dacă doresc”, a spus el. [link]

9) Austria ajută Israel să se alăture Consiliului de Securitate ONU ca un membru nonpermanent


Desigur, pentru că ONU face trafic uman, exact una dintre afacerile preferate ale evreilor. [link]

Nici AfD nu stă mai bine la capitolul evrei.

“Am 69 de ani și m-am săturat să fiu politicos ,” a declarat Emanuel Bernhard Krauskopf , explicându-și decizia de a începe un capitol evreiesc al Alternativei pentru Germania (AfD), un partid anti-imigrare care este principala opoziție în parlamentul german, . “Susțin un partid care știe să ducă o luptă și să susțină evreii.”

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

 

Curs gratuit de indoctrinare pentru membrii AfD. Bilete gratis la Lista lui Schindler.

Și desigur doar o coincidență:

 

Este și normal ca valul de populism și revoltă împotriva invaziei musulmane să fi fost anticipat, propabil nu se  așteptau să se întâmple atât de repede, crezând că pot ține oamenii în continuare adormiți și îndoctrinați cu ajutorul presei pe care o controlează aproape în totalitate. Sunt infiltrați peste tot, controlează și stânga și dreapta.

Atâta timp cât oamenii vor căuta un salvator într-un partid politic kușer, oamenii vor fi dezamăgiți. Sistemul actual funcționează prin dependența reciprocă partid-finanțator-media, iar cine vrea să pătrundă în el va fi înconjurat, obligat la compromis și ulterior pus să trădeze interesele poporului. Interesele acestui conglomerat politico-financiaro-mediatic sunt de natură globalistă, antinațională, antigentilă.

Soluția nu este să așteptăm un salvator, ci să devenim unul.

Fiecare dintre noi să contribuie la acest război cultural, prin educarea maselor și auto-îmbunătățirea noastră. Abia apoi, după ce s-a făcut o revoluție internă prin educație, se poate face una externă.

În Franța a început.

Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt,
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’ pământ!

4 comments

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  „Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină”

  Aceasta e completarea la strofa de mai sus !

  daca dvs. eliminati voit acest vers, CAPITAL, ESENTIAL, cu ce va deosebiti de cei care-i criticati in acest articol ?
  sau cu ce va deosebiti de cei care au procedat asijderea la spectacolul satanist-babilonic de la Ateneu ?

 2. Bine ca in Romania fenomenul de iudeo-dreapta nu a capatat asa amploare.
  Pare sa fi inceput cu “alternativa dreapta” dar numai timpul va putea spune cum vor fi ei.

 3. Excelent articolul.

  E o strategie veche a evreilor sa se infiltreze in miscarile ce le sunt dusmanoase, pentru a le putea demonta din interior.

  Lor le place sa cumpere pe toti – de exemplu in politica, ei cumpara toate partidele — altfel ei conduc tzara in mod ascuns.

  In mod similar, se infiltreaza si cumpara toate miscarile pe care le considera un “pericol”.

  E un mod de a obtine controlul asupra lor.

  Evreii s-au infiltrat intre cei mai inversunati nazisti.

  Cei mai mari antisemiti sunt evrei.

  Jews for Hitler

  Ron Unz, Henry Makow, Israel Shamir, etc.

  E un mod de a controla povestea “the narrative” – daca evreii se infiltreaza printre nazisti – pot dezinforma din interior.

  E strategia evreului nevricos care stie ca vrei sa il bati, si atunci incearca sa se imprieteneasca cu tine, sa ti se bage sub piele..

  Ca la momentul oportun sa bage cutitul in spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *