Home / Articole Promovate / Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa?

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa?

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 13, 2019

Analizând atent scena politică din țările vestice este imposibil să nu observăm infiltrarea sistematică a evreilor în partidele anti-migrație, sub diferite pretexte. Acest lucru nu trebuie să mire pe nimeni, era de așteptat.

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

În 2017 Marine le Pen începe să condamne antisemitismul.

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Iar apoi, în 2018, ia parte la un marș împotriva anti-semitismului.

Franța are cea mai mare comunitate de evrei din Europa, numărul acestora ridicându-se la peste 500 de mii, 60 de mii au plecat în ultimii 20 de ani datorită *atacurilor antisemite* și a valului de anti-semitism care se resimte în toată Franța. Desigur aceste atacuri au fost și sunt comise de către musulmani.

Situația nu este deloc plăcută pentru evrei,  de exemplu, un amic de-al meu evreu a plecat din Franța pentru că nu mai suportă musulmanizarea, fusese atacat de 2 ori pe stradă când trecuse pe lângă grupuri de musulmani, iar în zona unde locuia poliția refuză să mai vină, în scara blocului se vindeau droguri și mașinile erau arse sistematic… așa că a ales Japonia, unde învață sculptura tradițională și nu are nici un gând să se întoarcă.

Mi-a povestit cum marocanii în special refuzau să muncească și păcăleau lună de lună serviciile sociale, angajându-se la firme fictive, de unde erau concediați și deveneau șomeri din nou. Amicul meu nu este bogat, trăia într-o zona mai proastă și nu era deloc implicat în politică, fusese la sinagogă de 2 ori în viața lui și vizitase o dată Israelul, din care nu înțelesese mai nimic. Dacă analizăm atacurile din Franța asupra evreilor, majoritatea victimelor sunt evrei săraci sau care locuiesc în zone sărace, victime colaterale ale evreilor bogați adânc implicați în scena politică și care nu au nici o rușine în a sprijinii migrația.

Ei nu pot susține financiar nici un partid și nici nu contează la alegeri pentru că nu reprezintă un număr foarte mare. Deci nu reprezintă nici un interes pentru nimeni.

Totuși ce a determinat-o pe Marine le Pen să asigure liderii evrei că nu va tolera antisemitismul în partidul ei și că este nevoie să lupte împotriva antisemitismului?

Probabil a realizat că fără sprijinul grupurilor de interese evreiești și a presei controlate de evrei nu are nici o șansă să câștige următoarele prezidențiale. Desigur toate acestea s-au întâmplat înainte de protestul Vestelor Galbene, mișcarea descrisă ca fiind extrem de anti-semită.

Și uite că a început și susținerea din partea presei:

Ce se Întâmplă cu Partidele Anti-Migrație din Europa

Un lucru mai puțin știut despre Marine Le Pen: iubitul este evreu și membru ND. Au fost într-adevăr împrăștiate niște imagini false cu el vizitând Israelul, nu știu dacă a fost o încercare de defăimare a lui Le Pen sau un trolling marca 4chan… cert este că în ND sunt înscriși evrei. Cum a ajuns oare Le Pen in această poziție?

Să sperăm că francezii o să rămână tari pe poziții:

4 comments

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  „Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină”

  Aceasta e completarea la strofa de mai sus !

  daca dvs. eliminati voit acest vers, CAPITAL, ESENTIAL, cu ce va deosebiti de cei care-i criticati in acest articol ?
  sau cu ce va deosebiti de cei care au procedat asijderea la spectacolul satanist-babilonic de la Ateneu ?

 2. Bine ca in Romania fenomenul de iudeo-dreapta nu a capatat asa amploare.
  Pare sa fi inceput cu “alternativa dreapta” dar numai timpul va putea spune cum vor fi ei.

 3. Excelent articolul.

  E o strategie veche a evreilor sa se infiltreze in miscarile ce le sunt dusmanoase, pentru a le putea demonta din interior.

  Lor le place sa cumpere pe toti – de exemplu in politica, ei cumpara toate partidele — altfel ei conduc tzara in mod ascuns.

  In mod similar, se infiltreaza si cumpara toate miscarile pe care le considera un “pericol”.

  E un mod de a obtine controlul asupra lor.

  Evreii s-au infiltrat intre cei mai inversunati nazisti.

  Cei mai mari antisemiti sunt evrei.

  Jews for Hitler

  Ron Unz, Henry Makow, Israel Shamir, etc.

  E un mod de a controla povestea “the narrative” – daca evreii se infiltreaza printre nazisti – pot dezinforma din interior.

  E strategia evreului nevricos care stie ca vrei sa il bati, si atunci incearca sa se imprieteneasca cu tine, sa ti se bage sub piele..

  Ca la momentul oportun sa bage cutitul in spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *