Home / Actualitate / Compactul ONU Pentru Migrație – Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

Compactul ONU Pentru Migrație – Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

MNR
Incorect Politic
Noiembrie 30, 2018

Compactul ONU Pentru Migrație - Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

”Președintele României, Klaus Iohannis, a aprobat miercuri, 28 noiembrie, la propunerea Guvernului României, Memorandumul cu tema ”Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată”. Prin acest Memorandum, Guvernul României a propus adoptarea unei poziții de susținere din partea României a Compactului Global pentru Migrație (CGM), în forma convenită în urmă negocierilor. De asemenea, prin intermediul acestui document, a fost aprobat textul declarației naționale care va fi prezentată de către delegația României care va participa la Conferința interguvernamentală pentru adoptarea Compactului Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată, care va avea loc în perioada 10-11 decembrie a.c., la Marrakesh, Maroc”,se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale

„În declarația națională se arată, printre altele, că CGM nu încurajează migrația și nu are în vedere crearea de noi drepturi, fiind un document care reunește un set de politici și bune practici în domeniu, de la care statele pot să se inspire pentru implementarea politicilor migrationale naționale. De asemenea, se arată că CGM nu este un acord internațional cu valoare juridică obligatorie, fiind respectată suveranitatea națională a statelor de a decide propriile politici migrationale naționale și prerogativele de a reglementa migrația în cadrul jurisdicțiilor lor, în conformitate cu dreptul internațional. În plus, Compactul nu implică obligații financiare suplimentare pentru statele membre”, precizează sursă citată.

Asta ne înștiințează pe noi administrația prezidențială a curului, multe minciuni îmbrăcate în cuvinte frumoase, atingând puncte cheie ca să nu se îngrijoreze populația. Compactul nu implică obligații financiare pentru că oricum tot noi plătim indirect, Uniunea Europeană este o căpușă care suge tot, singurele țări ce câștigă economic de pe urmă ei sunt Franța și Germania, iar Germania există, are o industrie puternică și câștigă mult economic doar pentru a asigura bunăstarea Israelului.

 

Compactul ONU Pentru Migrație - Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

În momentul de față există un boicot mondial în ceea ce privește compactul ONU pentru migrație, experți juridici au atras atenția asupra documentului în cauză și a problemelor pe care le poate aduce semnarea lui.

Compactul ONU Pentru Migrație - Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

Donald Trump a fost primul care s-a retras din acest pact în decembrie 2017, când  a declarat că nu înțelege de ce migrația trebuie reglementată de o organizație internațională.  Rând pe rând, Cehia, Australia, Austria, Bulgaria, Croația, Polonia, Israel, Estonia, Ungaria  și Itala au anunțat că nu vor participa la semnarea documentului.

Compactul în original poate fi citit aici.

Pe scurt ONU dorește să creeze  o migrație controlată, să aibă o baza de date clară, să supravegheze migrația pas cu pas, să îmbunătățească rutele de migrație , să salveze vieți și să se asigure că nu mai dispar migranți, să prevină contrabanda cu migranți, să eradicheze traficul uman, să se asigure că frontierele sunt gestionate într-o manieră coordonată, să asigure servicii de baza penru migranți și consultanță, integrarea socială a migranților, eliminarea formelor de discriminare, să investească în dezvoltarea competențelor și să faciliteze recunoașterea competențelor migranților, aigurarea de ajutor social, etc etc etc.

ONU dorește să acapareze întreagă afacere cu migranți, în timp ce se ocupă și de genocidul rasei albe.

Au fost raportate nenumărate ONG-uri israeliene care se ocupă de trafic uman, se fac bani frumoși, deci de ce să nu profite și ONU.

Compactul ONU Pentru Migrație - Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte

ONU a fost implicat în nenumărate scandaluri de trafic uman și pedofilie până acum, această organizație globalistă este un paravan penrtu activități criminale.

 

 

Se pare că peste tot pe unde s-a dus ONU să investigheze efectul războiului asupra copiilor au explodat cazurile de pedofilie.

Grecia a atras atenția  asupra problemei traficului uman:

Compactul ONU Pentru Migrație - Trafic Uman Legal, iar Romania o să ia Parte\

Compactul asta nu este decât o formalitate pentru ca ONU să acapareze înteaga piață, oricum era în plan ca Europa să primească 100 de milioane de negroizi cu IQ extrem de scăzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *