Home / Internațional / Este un Război cu Rusia Iminent?

Este un Război cu Rusia Iminent?

MNR
Incorect Politic
Noiembrie 30, 2018

CyberGuerilla a postat pe data de 5 noiembrie, pe site-ul lor, o serie de documente legate de proiectul  *Inițiativa Integrității*, început în 2015 și finanțat de guvernul britanic.

Cum știm că informațiile sunt reale? Wikileaks nu a infirmat validitatea documentelor ceea ce înseamna că sunt reale. Este bine-știut faptul că wikileaks atrage mereu atenția asupra informațiilor false.

Este un Război cu Rusia Iminent?

 

Scopul acestui proiect este acela de a contracara *propagandă rusă*, dar asta este în aparență, căci în realitae Marea Britanie a reușit să creeze un serviciu secret de informații în Europa, Canada și SUA cu sediu central în Londra. Din acest serviciu fac parte politicieni, jurnaliști, academicieni, activiști și membrii ai armatei.

Astfel de inițiative nu sunt ceva nemaiîntâlnit, din contră, în toamna 2016 a avut loc o campanie intensă de mânjire a 200 de publicații online anti-NATO, ele au fost numite propagandă rusească și discreditate.

În Anglia o serie de jurnaliști care nu au vrut să promoveze narative anti-rusești au fost de asemenea discreditați, în special de ziarul The Guardian.

Iar când regimul Assad începea să se apropie de o victorie totală asupra Mossad/CIA a venit o nouă ploaie de dezinformare și a fost creat cazul Skripal adică  nouă tentativă de mânjire a Kremlinului, principalul susținător a lui Assad.

În Siria am avut parte de o serie de propagandă anti-Assad, în care s-au creat false *gazări ale populației*. Ele au fost demontate de serviciile siriene și de presa rusă și chineză.

A fost și scandalul de pe Twitter și mai apoi Facebook, unde oricine nu repeta ca  o placă stricată ce îi spunea presa mainstream era acuzat ca fiind un troll și mai apoi bot rus. Au fost banati o grămada de utilizatori de pe Twitter deși au dovedit că erau cât se poate de reali.

Apoi am avut jurnalistul care și-a înscenat propria asasinare. Presa ucraineană și cea vestică îl găsiseră responsabil pentru asasinare pe Putin. Ucraina a declarat că i-a înscenat moartea ca să oprească asasinarea lui de către ruși, dar puteau să inventeze un accident de circulație de exemplu, nu să împrăștie poze pe internet cu Arkady *împușcat* în cap aparent în stil mafiot.

Este un Război cu Rusia Iminent?

O lista întreagă cu astfel de incidente se poate găși aici.

Celebra *coliziune rusească* din SUA, în care Trump era acuzat că a câștigat alegerile datorită hackerilor ruși a trollilor ruși a fost o creație a acestui serviciu britanic.

Și orice este anti-sistem, anti evrei și pro naționalism este de asemenea creat de boți, trolli sau hackeri ruși. Și atunci când nu pot controla situația crează ei proprii *agenți ruși*.

Este un Război cu Rusia Iminent?

 

*Guccifer 2.0*  (a nu se confunda cu Guccifer, hackerul român responsabil pentru spargerea parolelor lui Hillary Clinton) este o invenție a DNC nu un hacker rus.

Guccifer a compromis-o pe Hillary așa că a fost creat *Guccifer 2.0*  *hackerul rus* care *continuă muncă lui Guccifer, și era de partea lui Trump, numai că tot ce posta era anti-Trump.

Epopeea trollilor/boților ruși continuă și astăzi în SUA….

 

Cine îi finanțează pe cei de la II?  În 2017 II a cerut  £480,625 ($611,783) de la guvernul Britanic, prin Institulul Statecraft în cooperare cu Universitatea Liberă din Bruxel,  și a avut un buget anual de puțin sub două milioane £. Finanțatorii au fost N.A.T.O., Ministerul Apărării din Lituania, Departamentul de Stat din SUA, Fundația Smith Richardson, Facebook și câțiva oameni de afaceri de naționalitate germană.

 

Cyberguerilla începe scurgerea cu un exemplu din Spania, unde pe data de 7 iunie au reușit să împiedice în numai câteva ore numirea lui Pedro Bănos în funcția de director  al Departamentului de Securitate Naționala al Spaniei. El a fost socotit ca fiind prea *rusofil* așa că s-a lansat un atac coordinat de mânjire a acestuia în presă. Documentul PDF cu cei implicați se găsește aici.

Conform CyberGuerilla, II operează fără probleme în următoarele state:

Spania

Franța 

Germania

Italia 

Grecia 

Olanda  

Lituania

Norvegia

Serbia și Muntenegru

II urmează să își extindă activitatea în: Letonia, Estonia, Portugalia, Suedia, Belgia, Canada, Armenia, Ucraina, Moldova, Malta, Cehia, țări din orientul apropiat și Africa de Nord, Polonia, Slovacia, România, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Cipru, Austria, Elveția, Turcia, Finlanda, Islanda, Danemarca, și SUA. (link)

Este un Război cu Rusia Iminent?

 

 

 

Aceasta este pleașca globalistă care o să se ocupe de propaganda anti-rusă în România, după cum se vede bine are experiență și relații, a lucrat pentru NATO, OSCE , a luat parte la operațiuni în Balcani și Afganistan. Cel mai probabil vor grăbi propaganda pentru a putea profita de situația delicată dintre Ucraina și Rusia.

Alte documente postate de cei de la CyberGuerilla:

Integrity Initiative Handbook. https://www.scribd.com/document/392195560/II-Handbook-v2

Integrity Initiative Guide to Countering Russian Disinformation May 2018. https://www.scribd.com/document/392195802/The-Integrity-Initiative-Guide-to-Countering-Russian-Disinformation-May-2018-v1

Austria Cluster. https://www.scribd.com/document/392194912/Austria-Cluster

Cluster leaders. https://www.scribd.com/document/392195250/Cluster-Leaders

Cluster participants. https://www.scribd.com/document/392195286/Cluster-Participants

UK Cluster. https://www.scribd.com/document/392195849/UK-Cluster

USA and Canada Cluster. https://www.scribd.com/document/392195882/USA-Canada-Cluster

xCountry. https://www.scribd.com/document/392195906/x-Country

xOutreach. https://www.scribd.com/document/392195933/x-Outreach

FCO application form 2017-18. https://www.scribd.com/document/392195350/FCO-Application-Form-2017-18

FCO application form 2018v2. https://www.scribd.com/document/392195390/FCO-Application-Form-2018-v2

FCO proposal Integrity budget 2017-18. https://www.scribd.com/document/392195430/FCO-Proposal-Integrity-Budget-2017-18

Integrity 2018 Activity Budget v3. https://www.scribd.com/document/392195593/Integrity-2018-Activity-Budget-v3

Top 3 deliverables (for FCO). https://www.scribd.com/document/392195825/Top-3-Deliverables-for-FCO

În martie, premierul Theresa May a promis să învingă Rusia cu Fuziunea Doctrinei, o inițiativă de război cibernetic. Tot atunci, Theresa May a rugat serviciile britanice de informație să folosească media socială să prevină împrăștierea informațiilor false.

Adică doamna Theresa May a implicat și serviciile secrete, dar și armata în propagandă anti-rusească.

Este un Război cu Rusia Iminent?

Probabil că Marea Britanie se îndreaptă spre acapararea întregii preșe, după cum am mai spus, oricine este împotriva globalizării sau a NATO este distrus în presă. Poate vor adopta modelul suedez unde nu mai există nici o televiziune de știri independentă, toate aparțin guvernului, iar presa trebuie să se supună narativei guvernului, altfel jurnaliștii riscă pușcărie pentru *ura verbală*  (hate-speech). Orice se va întâmpla o să fie din cauza lui Puțin.

Este un Război cu Rusia Iminent?

Planul e simplu, Rusia o să fie folosită din nou pentru a crea panică și pentru a mai reduce libertățile cetățenilor.

Explicații legate de situația dintre Rusia și Ucraina, viitorul steag fals din Siria unde se va încerca învinuirea lui Assad  pentru nou atac chimic asupra propriei populații, II și serviciile secrete britanice, toate legate între ele:

Raport al Soutfron.org legat de *noul atac chimic* din Siria, expus ca fiind fals de către armata rusă:

Syrian War Report – Nov. 27, 2018: ‘Moderate Rebels’ Find Assad Guilty In Chemical Attack On Aleppo

Și tot Southfront prezintă situația reală dintre Rusia și Ucraina:

Ukraine Released Intercepted Russian Radio Communications During The Black Sea Incident (Analysis)

Black Sea Crisis: Russia Deploys Anti-Ship Missiles. Ukraine Says Russian Warplane Attacks Its Ships

Și acum vine întrebarea firească, cât vor mai putea să folosească această narativă și cât vor mai putea să creeze situații de război cu Rusia până să se dezlănțuie cu adevărat un război… sau mai bine zis cât va mai dura până o să se mute din planul online în planul real acest război pe care nu și-l dorește nimeni în afară de globalisti și bancheri?

 

One comment

  1. D-dar tot ce nu imi place mie sunt roboti rusi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *